Ídézet: UPC Általános Szerződési Feltételek
... A hibabejelentő szolgálat élőhangos, ahol a beérkező hívások legalább 75%-a esetében legfeljebb 120 másodpercen belül élőhangos operátor jelentkezik, aki az ügyfél hibabejelentését, az előfizetői azonosító és az Előfizetőt egyértelműen azonosító (előfizetői szerződésben szereplő) adatok megadását követően regisztrálja....
Kérem küldje el nekem a levágott jobb fülét az, aki 120 másodpercen belül élő hanghoz jutott a hibabejelentőben! Azt se felejtsük el, hogy mobilról drágább az 1221-et hívni, mint bármely 40-es számot. De lehet, hogy csak az én dijcsomagomból!
És hogy is van az a rész, amikor aztatat írja, hogy mi minősül kijavított hibának? Még értelmeznem kell, mert a jogászom sielni van, de én úgy gondolom, kijavított hiba az, ami bizonyos ideig nem jelentkezik újból... No és mennyi ideig is? két napig? Egy hónapig? Nálam egy hónapon belül ez a második több órás kiesés és ráadásul előre ki van fizetve. Ez akkor most kijavított hiba vagy nem? Kérem valaki tájékoztasson a jogaimról! Nem pénzt akarok vissza, hanem működő telefont. Most már van skype-om, meg ott a neophone, akár le is mondanám ezt a szart, de leigáztak két évre...