HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#193 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:03

Idézet: Hallóóó! - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 21:34

Nem vagyok egy nagy géniusz, de az nem 18 nap lehetséges üzemszünetet jelöl???

Imádkozz, hogy csak annyi legyen  :respect2:
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#194 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:12

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 23:03

Imádkozz, hogy csak annyi legyen  :respect2:

Te tudsz valamit... ? :think:

#195 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:36

Kezdek ideges lenni ...  :reklamacio:

Ti hogy vagytok ezzel?

#196 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:38

Kezdem nagyon unni... még szerencse hogy a vodafone-nál én is az év üzletember vagyok :D, így van alternatív megoldás az esti vezetékes hívásokra :D

#197 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 23:26

Na, megjavult szerencsére ....

#198 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 08:25

Azt mondotta a kedves mese olvasó lány az 1221-en, mikor merészeltem kritikával illetni a szolgáltatást, hogy : "De ez internet-alapú telefon..."
Na de kérem,  internet az meg vót! Vagy akkor ha a netre a vártnál több ember szabadul rá, akkor elveszik a telefont?!  :rolleyes:
Legalább csinálnának pár év múlva egy márványtáblát, amelyen az állna: " Azokért az előfizetőkért, akik az első években megszenvedtek a szolgáltatásunkkal, akiknek a pénzéből/hátán megépítettük a rendszerünket : ...névsor... "

#199 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 09:28

Idézet: Hallóóó! - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 22:28

Ídézet: UPC Általános Szerződési Feltételek

... A hibabejelentő szolgálat élőhangos, ahol a beérkező hívások legalább 75%-a esetében legfeljebb 120 másodpercen belül élőhangos operátor jelentkezik, aki  az ügyfél hibabejelentését, az előfizetői azonosító és az Előfizetőt egyértelműen azonosító (előfizetői szerződésben szereplő) adatok megadását követően regisztrálja....

Kérem küldje el nekem a levágott jobb fülét az, aki 120 másodpercen belül élő hanghoz jutott a hibabejelentőben! Azt se felejtsük el, hogy mobilról drágább az 1221-et hívni, mint bármely 40-es számot. De lehet, hogy csak az én dijcsomagomból!  :eek:

És hogy is van az a rész, amikor aztatat írja, hogy mi minősül kijavított hibának? Még értelmeznem kell, mert a jogászom sielni van, de én úgy gondolom, kijavított hiba az, ami bizonyos ideig nem jelentkezik újból... No és mennyi ideig is? két napig? Egy hónapig? Nálam egy hónapon belül ez a második több órás kiesés és ráadásul előre ki van fizetve. Ez akkor most kijavított hiba vagy nem? Kérem valaki tájékoztasson a jogaimról! Nem pénzt akarok vissza, hanem működő telefont. Most már van skype-om, meg ott a neophone, akár le is mondanám ezt a szart, de leigáztak két évre...

hát tessék egy kis magyarázat, hogy jobban érthető legyen:
ha fennáll egy bizonyos hiba és az kijavításra kerül, akkor az ÁSZF szerint sem azt jelenti, hogy akkor most soha többet. Lehet, hogy másnap megint ugyanaz a hiba fennáll majd és utánna azt is kijavítják, és így tovább...
De egy fontos dolog az ÁSZF-fel kapcsolatban, jó ha mindenki megjegyzi és tanul más hibájából, ha nem szól, hogy nem müxik a szolg., akkor UPC nem fogja tudni és nem ír jóvá.
Szal " néma gyereknek anyja se..."

A rendelkezésre állási időről meg csak annyit, hogy a többi telefon szolgáltató az ÁSZF-ük szerint kevesebb százalékot állapított meg mint az UPC...

#200 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 10:19

De ők legalább szolgátatnak... :(

Persze új a technológia meg minden, de akkor is...

#201 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 10:51

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 11:19

De ők legalább szolgátatnak... :(

Persze új a technológia meg minden, de akkor is...

hát azért a matáv se semmi, drága úgy ahogy van és a matávos kábel is hagy némi kívánnivalót maga után...
arról ne is beszéljünk, hogy minden szolgáltatónál vannak extra körzetek= extra szar...
ja és persze a kábeltv-jének és a kábel internetének az ára se piskóta...

#202 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 10:54

Idézet: Buffy_21 - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:28

Szal " néma gyereknek anyja se..."

A rendelkezésre állási időről meg csak annyit, hogy a többi telefon szolgáltató az ÁSZF-ük szerint kevesebb százalékot állapított meg mint az UPC...

;)  Nyugodj meg, hogy minden esetben szólok! Nekem már írtak is jóvá a havi dijból, de nem volt egyszerű kivitelezni. Lényegében ügyvéd segítségével lehet őket csak előfizető-barát magatartásra késztetni.

A Matáv mennyit vállal? Megnézhetném, de biztosan tudod. MIndenesetre matáv vonalon nem emlékszem ilyen malőrökre. De miért nem lehet beleírni abba a szerződésbe, hogy a rendszer kifejlesztés alatt áll, esetleges kimaradások előfordulhatnak. Osztan akkor nem vagyok meglepve. Vettem én már hibás árút, mert tetszett a szine...

#203 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 10:56

Idézet: Buffy_21 - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 11:51

hát azért a matáv se semmi, drága úgy ahogy van és a matávos kábel is hagy némi kívánnivalót maga után...
arról ne is beszéljünk, hogy minden szolgáltatónál vannak extra körzetek= extra szar...
ja és persze a kábeltv-jének és a kábel internetének az ára se piskóta...

Ezek szerint neked matáv van? Ne akarjak olyat se?!  :rolleyes:

#204 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 13:41

Üdv!

Én visszaadtam a UPC telefont. Rajtam ne kísérletezgessenek.
Egyébként a Matavnál jó pár év alatt egyszer sem volt olyan, hogy ne tudtam volna telefonálni. Hátránya, hogy piszkosul drága.
A UPC telefon olcsó, de sokszor rossz.

Úgy tudnám összehasonlítani, mint a Kínai, és a drága minőségi árucikket.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#205 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 04. 13:49

Idézet: Buffy_21 - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 10:51

Rendben, de ezt magyarázd meg mondjuk olyannak, akinek még soha nem volt MATÁVos telefonnal baja. Első sarkon vesz feltöltős mobilt, aztán műxik. Itt meg fél napig állt az UPC háló, de előtte sem volt valami fényes a működés. Családban vagy 50 éve van vonalas telefon, azért XI. szd-ban UPC is próbálkozhatna.

Olyan '99-2000 körül kezdték el remlámozni, hogy kábelTV, internet, telefon. Szép lassan kialakult, sok évet vártunk telefonra, külföldön állítólag már akkor működött. Akkor most mi a baj? Én is szopok eszközökkel, új technológiával, de a kísérleti alany tud róla, hogy szopás lehet, és max. ingyen kap valamit...
Make love not Wor.

#206 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 15:46

Nekem is volt matáv telefin egy darabig és nem volt vele bajom..

Most meg bekötötték egy pár hete ezt és egész este nem megy.. sokra megyek az Otthon csomaggal ha nincs vonal.. csak azért nem húzom föl magam rajta még jobban mert az első 3 hónap ingyenes :)

#207 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 16:31

Ma este vajon megint nem lesz telefonvonal?  :confused:  :D

Már csak nevetni tudok majd rajta, ha így lesz ...

Amúgy nem tudja valaki, hogy miért volt a tegnapi kimaradás pontosan?
Túlterheltség összeomlaszotta a rendszert?

#208 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 16:32

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 14:41

Én visszaadtam a UPC telefont. Rajtam ne kísérletezgessenek.

Nem írtál alá hűségszerződést?

#209 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 16:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 14:49

Rendben, de ezt magyarázd meg mondjuk olyannak, akinek még soha nem volt MATÁVos telefonnal baja. Első sarkon vesz feltöltős mobilt, aztán műxik. Itt meg fél napig állt az UPC háló, de előtte sem volt valami fényes a működés. Családban vagy 50 éve van vonalas telefon, azért XI. szd-ban UPC is próbálkozhatna.

Olyan '99-2000 körül kezdték el remlámozni, hogy kábelTV, internet, telefon. Szép lassan kialakult, sok évet vártunk telefonra, külföldön állítólag már akkor működött. Akkor most mi a baj? Én is szopok eszközökkel, új technológiával, de a kísérleti alany tud róla, hogy szopás lehet, és max. ingyen kap valamit...

mondom, hogy minden szolgáltatónál vannak extra körzetek...
upc-nél is pl a régi soros rendszer volt mindig a gyenge pont kábelnél...
nálunk meg pont a matáv a szar, a telefon vonal általában szar, szakadozik, amikor még modemes netem volt, akkor állandóan ledobott és nem modem meg gép hiba volt. És akkor ehez társul hozzá az, hogy rohadt drága már csak az, hogy van egy számod... és erre jönnek rá a percdíjak meg a kapcsolási díjak.
Én pl jobban örülnék ha nálunk lehet UPC telefon... Lehet, hogy szar, de legalább nem 3000 fölött van a havidíja... ha már egyszer úgy is kell vezetékes telefon...
ja persze a matávnál ne próbálj meg jóváíratni, mert lehetetlen, az UPC-nél legalább lehet, ha veszed a fáradságot, hogy bejelentgesd a hibát...

#210 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 21:04

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 17:32

A multkor volt olyan, hogy büntetlenül visszavihetted x napig. Aztán arról gyorsan leálltak, mert pont a határidő előtti nap volt egy 5-6 órás leállás... Gondolom páran le is mondták  :)
Aznap olyan hangulat volt az ügyfélszolgálaton, hogy az őrök csak x embert engedtek be, nehogy túlerőben legyen a nép...

#211 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 08:28

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 16:32

Ahogy Hallóóó! is írta, az év elején volt egy olyan akció, aminél ha feb 10-ig visszavitted a telefont, és az ATA-t, akkor nem lépett életbe a hűségszerződés.
Nevetséges volt. Többet beszéltem a helpdesk-el, mint mással, annyira rosz volt.
Kíváncsi vagyok, akiknél már az új Modem+ATA egyben készülék van, azoknál mennyire műxik a szolgáltatás? Mert álítólag azoknál már nem lesz gond.  :rolleyes:
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#212 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 05. 09:13

Én nemrég köttettem és még a régi ATA-s megoldás van. A mostani központi zűr előtt egyszer volt olyan hogy nem volt vonal, akkor az ATA újraindítása segített.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.