HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 03. 19:33

Na, ennyi volt, szar a telefonvonal ...

Tiszta süket a telefon, nem tudom, hogy a hiba az én oldalamon van-e vagy az övékén.

Másnak működik?

Valami tanács, hogy mi lehet a gond? Hozzá sem nyúltam, egyszer csak süket lett.

Volt már modem újraindítás, kihúztam és újra összedugtsm az összes kábelt stb...

#182 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 19:49

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 19:33

Tiszta süket a telefon, nem tudom, hogy a hiba az én oldalamon van-e vagy az övékén.
Másnak működik?

Nem hinném, hogy nálad. Nálam is süket. XI.ker
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#183 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 20:03

Közben megtudtam, hogy központi hiba van, és Monor dolgozik rajta ...

#184 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 20:19

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 20:03

Közben megtudtam, hogy központi hiba van, és Monor dolgozik rajta ...

Én is... :)
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#185 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 20:30

Azért remélem, hogy 1-2 óra múlva lesz vonal, mert telcsiznem kellene nagyon ...

Nálam rossz ponttal indított a UPC a telefonnal, mivel ma kötötték be, és máris "hatalmas" kiesés van a szolgáltatásban.

A chello-nál is nemsokkal azután ment el a net 4-5 órára, miután bekötötték ...

#186 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:03

Nyóckerben se nagyon jön a vonal... Most már két órája. Tudjátok, hogy az ügyfélszolgálaton a Kinizsiben matáv telefonon beszélnek a pultosok?  :respect:
Nekem még az is rátesz a dologra, hogy három hete képtelenek a hangpostát beüzemelni a számomra. Gondolom azért, hogy ne tudjam mikor nem vagyok hívható. Itt már egy hónap alatt közel 6 órát nem volt vonal, amiről tudok. Kétszer szóltak ismerősök, hogy nem tudnak felhívni és 10 percenként bontja is vonalat...
Értem én, hogy gyerekcipő, de ennyire??? A többi országban is így csinálják?! Ja! Az üzletkötőkkel vigyázzatok! Ha nagyon nyomulnak valamivel, az azt mutatja, hogy jön valami jó akció pár hét múlva!!!

#187 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:08

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 13:25

-Ma voltak bekötni a telefont, és eddig meg vagyok vele elégedve.-

Én is pont erre gondoltam, nade nemsokára felhívom az ügyfélszolgálatot, úgyis ingyen van, és megkérdezem, hogy van-e időbeli korlát a csúcsidőn kívüli kedvezményes hívásokra.
Mondjuk szerintem is fel kellene tüntetniük csillagozva a honlapon, ha lenne valamilyen korlát ...

Annyira örülök, hogy ezentúl ingyen zaklathatom az ügyfélszolgálatot, és ingyen hallgathatom több tíz percen keresztül Vivaldit  :D
Az 1221-es hívószám lesz a kedvenc számom, és ha nagyon unatkozom, és beszélni akarok valakivel, akkor valami ürüggyel felkapom a telefont, és hívom az ügyfélszolgálatot  :D

Na most próbáljad hívni...!  :mad: 
Jár a hangposta egyébként, amiből megtudhatod, hogy kik nem tudtak felhívni. Csak erőszakosan kell kérni, magnót kötni a telefonra, ügyintéző nevét felirni, ajánlott levelet küldeni, majd könyörögni. És akkor egyszer...talán....

#188 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:14

Szisasztok!
Nálam se megy a telefon itt a XI. kerületben. Azt mondták, központi hiba. Az  a nagy baj, hogy eddig minden hónapban volt ilyen.
Gábor

#189 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:18

Hát ez nagyon gáz, hogy még mindig nincs vonal ...

Ha ez folyamatosan így lesz, akkor az nem lesz jó ...

Egy évben 1-2-szer elmegy, de havonta 1-2-szer az már sok!

#190 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:28

Ídézet: UPC Általános Szerződési Feltételek

... A hibabejelentő szolgálat élőhangos, ahol a beérkező hívások legalább 75%-a esetében legfeljebb 120 másodpercen belül élőhangos operátor jelentkezik, aki  az ügyfél hibabejelentését, az előfizetői azonosító és az Előfizetőt egyértelműen azonosító (előfizetői szerződésben szereplő) adatok megadását követően regisztrálja....

Kérem küldje el nekem a levágott jobb fülét az, aki 120 másodpercen belül élő hanghoz jutott a hibabejelentőben! Azt se felejtsük el, hogy mobilról drágább az 1221-et hívni, mint bármely 40-es számot. De lehet, hogy csak az én dijcsomagomból!  :eek:

És hogy is van az a rész, amikor aztatat írja, hogy mi minősül kijavított hibának? Még értelmeznem kell, mert a jogászom sielni van, de én úgy gondolom, kijavított hiba az, ami bizonyos ideig nem jelentkezik újból... No és mennyi ideig is? két napig? Egy hónapig? Nálam egy hónapon belül ez a második több órás kiesés és ráadásul előre ki van fizetve. Ez akkor most kijavított hiba vagy nem? Kérem valaki tájékoztasson a jogaimról! Nem pénzt akarok vissza, hanem működő telefont. Most már van skype-om, meg ott a neophone, akár le is mondanám ezt a szart, de leigáztak két évre...

#191 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:34

Ja, upc! 95%os a telefonjuk rendelkezésre állási ideje... Erről persze csak akkor szólnak, ha rákérdezel! Nem vagyok egy nagy géniusz, de az nem 18 nap lehetséges üzemszünetet jelöl???

Az itt a gond, hogy megcsinálnak egy bazi nagy akciót, szétzavarják a sötét üzletkötőiket a városban, megkötnek xezer szerződést, majd a befizetett pénzekből megfejlesztik (karbantartják  :)  ) a rendszert, hogy talán ennyien használni is tudjuk. És aztán jön egy újabb akció...

#192 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 21:37

Sajna 14. kerben se műxik a dolog... persze kéxám nem tartozik bele az 1000 percbe amit vodkafonnál lebeszélhetek... :reklamacio:  Remélem mihamarabb rendbejön a központ mert ez így tényleg elég gáz.

#193 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:03

Idézet: Hallóóó! - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 21:34

Nem vagyok egy nagy géniusz, de az nem 18 nap lehetséges üzemszünetet jelöl???

Imádkozz, hogy csak annyi legyen  :respect2:
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#194 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:12

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 23:03

Imádkozz, hogy csak annyi legyen  :respect2:

Te tudsz valamit... ? :think:

#195 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:36

Kezdek ideges lenni ...  :reklamacio:

Ti hogy vagytok ezzel?

#196 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 22:38

Kezdem nagyon unni... még szerencse hogy a vodafone-nál én is az év üzletember vagyok :D, így van alternatív megoldás az esti vezetékes hívásokra :D

#197 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 03. 23:26

Na, megjavult szerencsére ....

#198 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 08:25

Azt mondotta a kedves mese olvasó lány az 1221-en, mikor merészeltem kritikával illetni a szolgáltatást, hogy : "De ez internet-alapú telefon..."
Na de kérem,  internet az meg vót! Vagy akkor ha a netre a vártnál több ember szabadul rá, akkor elveszik a telefont?!  :rolleyes:
Legalább csinálnának pár év múlva egy márványtáblát, amelyen az állna: " Azokért az előfizetőkért, akik az első években megszenvedtek a szolgáltatásunkkal, akiknek a pénzéből/hátán megépítettük a rendszerünket : ...névsor... "

#199 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 09:28

Idézet: Hallóóó! - Dátum: 2005. márc. 3., csütörtök - 22:28

Ídézet: UPC Általános Szerződési Feltételek

... A hibabejelentő szolgálat élőhangos, ahol a beérkező hívások legalább 75%-a esetében legfeljebb 120 másodpercen belül élőhangos operátor jelentkezik, aki  az ügyfél hibabejelentését, az előfizetői azonosító és az Előfizetőt egyértelműen azonosító (előfizetői szerződésben szereplő) adatok megadását követően regisztrálja....

Kérem küldje el nekem a levágott jobb fülét az, aki 120 másodpercen belül élő hanghoz jutott a hibabejelentőben! Azt se felejtsük el, hogy mobilról drágább az 1221-et hívni, mint bármely 40-es számot. De lehet, hogy csak az én dijcsomagomból!  :eek:

És hogy is van az a rész, amikor aztatat írja, hogy mi minősül kijavított hibának? Még értelmeznem kell, mert a jogászom sielni van, de én úgy gondolom, kijavított hiba az, ami bizonyos ideig nem jelentkezik újból... No és mennyi ideig is? két napig? Egy hónapig? Nálam egy hónapon belül ez a második több órás kiesés és ráadásul előre ki van fizetve. Ez akkor most kijavított hiba vagy nem? Kérem valaki tájékoztasson a jogaimról! Nem pénzt akarok vissza, hanem működő telefont. Most már van skype-om, meg ott a neophone, akár le is mondanám ezt a szart, de leigáztak két évre...

hát tessék egy kis magyarázat, hogy jobban érthető legyen:
ha fennáll egy bizonyos hiba és az kijavításra kerül, akkor az ÁSZF szerint sem azt jelenti, hogy akkor most soha többet. Lehet, hogy másnap megint ugyanaz a hiba fennáll majd és utánna azt is kijavítják, és így tovább...
De egy fontos dolog az ÁSZF-fel kapcsolatban, jó ha mindenki megjegyzi és tanul más hibájából, ha nem szól, hogy nem müxik a szolg., akkor UPC nem fogja tudni és nem ír jóvá.
Szal " néma gyereknek anyja se..."

A rendelkezésre állási időről meg csak annyit, hogy a többi telefon szolgáltató az ÁSZF-ük szerint kevesebb százalékot állapított meg mint az UPC...

#200 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 10:19

De ők legalább szolgátatnak... :(

Persze új a technológia meg minden, de akkor is...

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.