HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:17

Idézet: moq - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 10:49

Szoktak válaszolni, csak pár munkanappal később.

Mennyi az a pár? Mondjuk, van olyan levelem, amire csak az automata válaszolt, és már majdnem egy éve. :mad:

#342 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:24

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:17

Mennyi az a pár? Mondjuk, van olyan levelem, amire csak az automata válaszolt, és már majdnem egy éve. :mad:

A kulturált hangnemben megírt levelekre szerintem minden esetben válaszolnak, de az anyázósokra és a fenyegetőzősökre nekem sem lenne kedvem válaszolni, bevallom őszintén.

#343 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:51

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 13:17

A tapasztalatom szerint kb. 6-7 munkanap. Ha kapsz automata választ, akkor ez biztosíték arra, hogy a problémád regisztrálva van és kötelező választ írniuk.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#344 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 12:54

Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 12:06

Hűség kérdése: 30 napon belül felbonthattam volna (ha kötöttem volna), és ha 30 napon belül kiderül. Február 8.án kötötték be, és március 25én figyelt a postaládában az első olyan számla, amin a telcsi is szerepel.  Legyek rosszindulatú, és feltételezzem azt is, hogy ez a 30 nap kivédése céljából bevett szokás?

A 30 nap természetesen arra vonatkozik a gyakorlatban, hogy használod 3-4 hétig, aztán úgy látod hogy mégse olyan jó a minősége vagy a rendelkezésre állása mint te azt hitted. Ebben az esetben visszaviszed a kütyüt egy ügyfélszolgálati irodába, ahol felbontják a szerződésed telefonra vonatkozó részét és kész. Tehát nem a számlázással kapcsolatos dologra vonatkozik a 30 nap, mivel az előre kiszámítható feketén-fehéren. A minőség, egyéb körülmények viszont nem.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#345 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:11

Idézet: Viktorka - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 10:56

Amikor megrendeltem, direkt rákérdeztem, hogy lightra is jár a kedvezmény? A nőci hevesen bólogatott, még vissza is kérdezett, hogy miért ne járna. Kezdem úgy érezni, hogy nincs is nekem szükségem annyira a telefonra...

Én direkt ezért mindig megkérdezem az ügyintéző nevét, hogy később tudjak mire hivatkozni. :)
De ha te ezt most nem tetted, szerintem akkor sincs baj, mivel magnóra megy az összes szöveg, amit a 1221-gyel beszélsz. Így ha neked azt mondták, hogy jár a kedvezmény, akkor legalább egy kis reklamálást megér a dolog.
Ha még nem adtad vissza a telefont, akkor úgyis ingyen van, szerintem hívd fel őket,  és mondd meg, hogy keressék elő a szalagokat!
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#346 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 26. 19:24

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 20:11

Ha még nem adtad vissza a telefont, akkor úgyis ingyen van, szerintem hívd fel őket,  és mondd meg, hogy keressék elő a szalagokat!

Szerintem személyesen, ügyfélszolgálati irodában intézte a megrendelést ... Ott pedig nincs egyértelmű bizonyíték ...

#347 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 28. 13:41

Sziasztok! az a kérdésem, hogy ha másik telefont szertnénk csalakoztatni akkor milyen vezetékeket kell kihúznom és milyen sorrendben? A segítséget előre is köszünöm!
Gábor

#348 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 03. 28. 14:25

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 13:41

Sziasztok! az a kérdésem, hogy ha másik telefont szertnénk csalakoztatni akkor milyen vezetékeket kell kihúznom és

Csak nem haladja meg a képességeidet, hogy ahova az eredeti telefon be van dugva, azt kihúzod, majd helyére dogsz egy másikat...
Make love not Wor.

#349 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 16:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 15:25

Csak nem haladja meg a képességeidet, hogy ahova az eredeti telefon be van dugva, azt kihúzod, majd helyére dogsz egy másikat...

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

#350 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 18:04

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 13:41

Sziasztok! az a kérdésem, hogy ha másik telefont szertnénk csalakoztatni akkor milyen vezetékeket kell kihúznom és milyen sorrendben? A segítséget előre is köszünöm!
Gábor

:omg:
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#351 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 18:44

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 14:41

Gábor

Atya úr isten!!!!!!!!

:D  :D  :omg:  :omg:  :D  :D  :omg:  :omg:

#352 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 29. 08:34

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 28., hétfő - 19:44

Atya úr isten!!!!!!!!

:D  :D  :omg:  :omg:  :D  :D  :omg:  :omg:

Mindenkinek van egy-egy gyenge  pontja! Nem szeretném, ha ezért bárki is haragudna rám.
Gábor

#353 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 09:55

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 9:34

Mindenkinek van egy-egy gyenge  pontja! Nem szeretném, ha ezért bárki is haragudna rám.
Gábor

Ez így igaz, de UPC telefon amit rá akarsz gépre kötni?:) Mert ha nem, akkor nem is megy a témához :):)
Légy minél hülyébb.. Hogy miért?? Mert hülyéknek áll a világ.

#354 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 10:20

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 7:34

Gábor

Szerintem azért akadtak ki a topiktársak, mert nem volt egyértelmű a kérdésed. Még egy készüléket akarsz csatlakoztatni, vagy még egy vonalat szeretnél? Nekem két készülékem van, és egy kb. 100 Ft-os műanyag elosztó segítségével csatlakoznak a modemhez. A csatlakoztatás sorrendje mindegy.

A modemen lévő két hely  két külön vonalhoz van, a második vonalat viszont a UPC-től kell megrendelni.

#355 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 12:15

Na most kötötték be a UPC telefont, első tapasztalatok:
- egyáltalán nem visszhangos mint ahogy mondta valaki
- nekem nem is tűnik hangosabbnak mint a fatáv, bár a másik végén mondta valaki, hogy hangosabb, de nem zavaróan, sőt előnynek mondta.
- szépen megy minden oda-vissza, számküldés is.
- egy bizonyos helyről nem sikerült hívni a 7-tel kezdődő számomat, de gondolom ez az ottani irodaházi telközpont hülyesége, mert 061-gyet elétéve már ment.

A stabilitásról nem tudok még nyilatkozni, de majd egy hónap után megint írok :)

#356 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 17:47

Akkor neked szerencséd volt, mondjuk én is nagyon gondolkozok UPC-s telefonon.. :reklamacio:  :think:

#357 Felhasználó inaktív   Taip 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 21:17

Azért ez szerintem elég gáz, hogy az ember nem bízhat meg az adott szolgáltató emberében. Szerintem ő pontosan azért van odaültetve, hogy korrekt és pontos információkat adjon. Ha én bemegyek érdeklődni, akkor csak írásban kommunikáljak, hogy nyoma legyen??

Persze az ember tájékozódik a saját érdekében, de ELVILEG többek között azért van ott az ügyintéző, hogy ebben segítsen.
Először nekem is azt mondták, hogy Light-ra is jár a kedvezmény, de aztán utánanéztem, így rájöttem, hogy nem és nem köttettem be.

OFFtopik rész:

Egyébként nem először jártam így, a Matávnál sem jobb a helyzet.
Beköttettem hűséggel a Matáv telefont. Megkérdeztem, lehet-e rá ADSL-t rendelni. Azt állították, hogy lehet. Amikor azt is megrendelem, akkor közölték, hogy nem lehet. Pedig én ezért köttettem be egyáltalán a Matáv vonalat. ADSL nincs, telefon alapdíjat meg fizethetem...

#358 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 13:33

Akkor, a Matávnál szünetesd meg a vezetéket, és akkor már nem fizeted a díjat, mert utolsó értesüléseim szerint az is 3000 Ft, csak hogy van, és akkor ehez jön még a beszélgetéseid..

#359 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 16:24

Idézet: Bad_Boy - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 14:33

Akkor, a Matávnál szünetesd meg a vezetéket, és akkor már nem fizeted a díjat, mert utolsó értesüléseim szerint az is 3000 Ft, csak hogy van, és akkor ehez jön még a beszélgetéseid..

Mintha írta volna hogy hűséggel köttette be a matávot. Tehát nem mondhatja csak úgy fel.

#360 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 20:53

Bocsi, nem vagyok annyira otthon a Matávnak szerződéseiben, annyira meg nem is érdekel, hogy utánna olvassak, mit jelent a hűséges bekötés. Saját vélemény: Ha valami rossz(más szóval mondtam volna), annál hűség ide vagy oda, le kell mondani.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.