Idézet: drummond - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 22:38
Lenne egy kérdésem. 1771-es hangosszámla szolgáltatásnál bemondott összeget egy kicsit sokallom. Nekem meg van rendelve az itthon kiegészítő díjcsomagom. Ilyenkor, ha csúcsidőn kívül telefonálok az 0 ft. Elképzelhető, hogy a hangosszámla szolgáltatásnál bemondott összeg a valós percdíjjal lett számlálva és csak később vonják le, mint kedvezmény?
Szia!
A UPC az Itthon kiegészítő díjcsomag kedvezményébe eső hívásokat automatikusan 0 Ft-nak számlázza, és NEM utólag írják jóvá a számládon.
(Amúgy bruttó összeget mond be, és nincsenek benne a havidíjak valamint a kiegészítő csomag díja.)
Nekem mindig annyit mond be, amennyit kell, még nem volt vele gond, a részletes számlán sem szerepeltek fiktív hívások.
Szerintem vagy nem veszed észre, hogy más is telefonál a vonalról, vagy te nem veszed észre, hogy túl sokat telefonálsz
Vagy az is lehet, hogy még nem aktiválták az Itthon díjcsomagot (ez akkor fordulhat elő, ha nemrég rendelted meg).
Azt meg gondolom, tudod, hogy csak belföldi vezetékes hívásokra vonatkozik az Itthon díjcsomag kedvezménye, mobilra, nemzetközi és emelt díjas hívásokra nem
Azért járj utána szerintem.
Szerkesztette: Adam84 2005. 05. 27. 08:04 -kor

Súgó
A téma zárva.