HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 12. 14:51

áhh, köszi :respect:

Szerkesztette: qnadam 2005. 05. 12. 14:51 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#482 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:55

Nem megy a telefon 14.kerben. Valaki UPC-s?
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#483 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 16:36

Sziasztok!
Itt az XI. kröletben sem működik a telefon! Mi történt van valani fejlesztés?

Köszi
Gábor

#484 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 17:28

Sokadjára újraindítottam a modemet és nemrég óta újra megy... Próbáld te is.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#485 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 13. 18:41

Na ilyet még nem pipáltam: ma felhívtak a jupicitől, és "ügyfél - elégedettségi vizsgálatot" végeztek.  :D Mondták, hogy mivel már megvan 2 hónapja a teló, ezért szeretnék megkérdezni a véleményemet. Majdnem kiesett a mobilom a kezemből. (Az van megadva contact-számnak) Egyszerűen hihetetlen, hogy jót kell mondanom a júpíszíről!  :respect:  :respect:
(NSD, ugye tényleg végeztek ilyen felmérést, nem csak valaki konkurens szolgáltató vágott át?  :cool:  )
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#486 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 07:25

Szia NSD!
Tegnap nem sikerült feloldani a híváskorlátozást, mert elfelejtettem a kódot! Telefonáltam üfsz-re, ott azt mondták fel tudják oldani a kódos módszerrel letiltott hívásokat is igaz ez? Ha igen, akkor mennyi időn belül, mert még mindig nem tudok emelt díjas számot hívni?
Köszi a segítséget,
Gábor

#487 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 10:44

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 18:41

Na ilyet még nem pipáltam: ma felhívtak a jupicitől, és "ügyfél - elégedettségi vizsgálatot" végeztek.  :D Mondták, hogy mivel már megvan 2 hónapja a teló, ezért szeretnék megkérdezni a véleményemet. Majdnem kiesett a mobilom a kezemből. (Az van megadva contact-számnak) Egyszerűen hihetetlen, hogy jót kell mondanom a júpíszíről!  :respect:  :respect:
(NSD, ugye tényleg végeztek ilyen felmérést, nem csak valaki konkurens szolgáltató vágott át?  :cool:  )

Bocs, hogy NSD helyett válaszolok, de erre asszem én is tudom a választ ;)
igen, csinálunk ügyfélelégedettségi hívásokat, a marketing osztályunk elég komolyan ráfeküdt a témára...
de vigyázz, akkor is zaklathatunk, ha nem fizetted be a számlád  :)  :)  :)  :)

#488 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 10:57

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 8:25

Szia NSD!
Tegnap nem sikerült feloldani a híváskorlátozást, mert elfelejtettem a kódot! Telefonáltam üfsz-re, ott azt mondták fel tudják oldani a kódos módszerrel letiltott hívásokat is igaz ez? Ha igen, akkor mennyi időn belül, mert még mindig nem tudok emelt díjas számot hívni?
Köszi a segítséget,
Gábor

Figy, vakon segíteni nagyon nehéz, valami azonosító adatot ha adnál, talán rá is tudnék nézni....

#489 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 11:17

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 11:57

Figy, vakon segíteni nagyon nehéz, valami azonosító adatot ha adnál, talán rá is tudnék nézni....

Ügyfél szám: 0006888465
vagy, PC mac adresse: 00:0d:61:2a:69:33
Nagyon köszönöm,
Gábor

#490 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 11:25

Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 12:17

Ügyfél szám: 0006888465
vagy, PC mac adresse: 00:0d:61:2a:69:33
Nagyon köszönöm,
Gábor

#34*PIN# nem működik?

PIN helyére a négyjegyű kódot írd, amit megadtál.

#491 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 12:17

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 12:25

#34*PIN# nem működik?

PIN helyére a négyjegyű kódot írd, amit megadtál.

Az a gond, hogy elfelejttem mit adtam meg.
Gábor

#492 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 14. 12:22

Nagyon köszönöm NSD, most már mükődik!!!  :respect:  :respect:  :respect:
Gábor

#493 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 14. 13:33

Idézet: Buffy_21 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 10:44

Bocs, hogy NSD helyett válaszolok, de erre asszem én is tudom a választ
igen, csinálunk ügyfélelégedettségi hívásokat, a marketing osztályunk elég komolyan ráfeküdt a témára...
de vigyázz, akkor is zaklathatunk, ha nem fizetted be a számlád 

Semmi gond,  én örülök, bárki belsős válaszol is ;)
Azért zaklattok, ha nincs befizetve a számla? És azért, mert ti tartoztok nekem pénzzel, mikor fogtok zaklatni?  :rabbit: 

Elmondom a sztorit név nélkül, csak az érdekesség kedvéért!
:offtopic:
Összevontuk a kábeltévés meg csellós előfizut az én nevem alá egy adott hó 8. napján (ugye így olcsóbb a teló). A tv számlát a régi névre ugye 6-án postázta upc. Mivel a tvt előre fizetjük, és az előfizetés 8-ával hivatalosan megszűnt, a 10-étől előre fizetendő tv díjat nem fizettük be -telefonos üf.-os egyeztetés után. (a hölgy nevét felírtam, persze, előre gondolkodva :D ) Majd köv. hónapban kijött az első számla - cselló, új hónapra tv, teló. De az említett hónapra nem számlázták ki nekem a tvt. Újabb munkatárs üf.-on, újabb név a papíromon :p -> fizessem be azt az egy hónappal ezelőtti számlát (igaz ugyan, hogy olyan előfizetője már nincs is a upcnek, akinek a nevére a számla szól, de nem tudják máshogy elintézni (és persze nem lesz késedelmi kamat)  :confused: ) Én meg (mivel ugye a szolgáltatást igénybe vettem (néztem tvt )) befizettem a csekket. Másnap jött egy helyesbítő számla - ~150 Ft-tal kevesebbet kell csak befizetni.  Újabb telefon -> ezt már nem kell befizetni.

Legvégül, amikor úgy néz ki egyenesbe jöttünk, kijött az eddigi utolsó számla: A 150Ft túlfizetést jóváírták, valamint 26Ft késedelmi kamatot felszámoltak. Végeredmény: a nem létező előfizetőnek (hiszen már szerződés megszűnt vagy mi :D ) a júpíszí tartozik ~124 Ft-tal.  :)  :)  :)
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#494 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 18:45

Üdv Mindenkinek!
Van egy kis gondom, remélem akad vaki aki tud segíteni.
Megrendeltem a chello light és telefon szolgáltatást.
A nettel nincs is egyelőre bajom, de a telefonom nem úgy müxik ahogy kéne.
Ez egy Avena 235-ös készülék, teljesen hivatalosan vettem. Azt tudtam, hogy a jupcival nem fogok tudni rajta sms-ezni, de hogy a hívásregiszter sem működik, pedig kértem a híváskijelzést is.
Telefonos bejelentésemre másnap kijött egy ember és kipróbálta a Webstar nevű dobozt és a tesztkészüléken müködött a kijelzés.
Nem tudta megmondani, hogy mi a bibi.
Ma megint betelefonáltam és azt a választ kaptam, hogy vegyek egy olyan telót ami jó az ő dobozukhoz.
"RPAS" szabványut.  Oké, akkor mondjon tipust v. márkát, na azt nem tudott mondani.
Kérdeztem, hogy miért nem szóltak, hogy a neten olvasható csábító szöveg , /miszerint minden készülék jó ami nem csárcsás/ nem igaz.
Mi volt a válasz?  - miért nem kérdeztem?
Könyörgöm, honnan kellet volna ezt nekem tudni ?
Köv. kérdésem, netán tudnának -e olyan tel.-t adni ami megfelelő? --NEM, mert elfogyott.
Az előző akcióban kiszórták a készülékeket , a maradék dobozt meg most és kezdjenek vele az emberek amit akarnak.
Kérdezem én micsoda eljárás ez?
Most dobjam ki a 25ezer Ft.-os telefonom és vegyek másikat? Azért ez még sem járja! Szerintem.

Ha van itt olyan valaki aki tudna segíteni nekem a témában azt nagyon megköszönném!!! :confused:

#495 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 19:24

Idézet: gdeak - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 13:33

Semmi gond,  én örülök, bárki belsős válaszol is ;)
Azért zaklattok, ha nincs befizetve a számla? És azért, mert ti tartoztok nekem pénzzel, mikor fogtok zaklatni?  :rabbit: 

Elmondom a sztorit név nélkül, csak az érdekesség kedvéért!
:offtopic:
Összevontuk a kábeltévés meg csellós előfizut az én nevem alá egy adott hó 8. napján (ugye így olcsóbb a teló). A tv számlát a régi névre ugye 6-án postázta upc. Mivel a tvt előre fizetjük, és az előfizetés 8-ával hivatalosan megszűnt, a 10-étől előre fizetendő tv díjat nem fizettük be -telefonos üf.-os egyeztetés után. (a hölgy nevét felírtam, persze, előre gondolkodva :D ) Majd köv. hónapban kijött az első számla - cselló, új hónapra tv, teló. De az említett hónapra nem számlázták ki nekem a tvt. Újabb munkatárs üf.-on, újabb név a papíromon :p -> fizessem be azt az egy hónappal ezelőtti számlát (igaz ugyan, hogy olyan előfizetője már nincs is a upcnek, akinek a nevére a számla szól, de nem tudják máshogy elintézni (és persze nem lesz késedelmi kamat)  :confused: ) Én meg (mivel ugye a szolgáltatást igénybe vettem (néztem tvt )) befizettem a csekket. Másnap jött egy helyesbítő számla - ~150 Ft-tal kevesebbet kell csak befizetni.  Újabb telefon -> ezt már nem kell befizetni.

Legvégül, amikor úgy néz ki egyenesbe jöttünk, kijött az eddigi utolsó számla: A 150Ft túlfizetést jóváírták, valamint 26Ft késedelmi kamatot felszámoltak. Végeredmény: a nem létező előfizetőnek (hiszen már szerződés megszűnt vagy mi :D ) a júpíszí tartozik ~124 Ft-tal.  :)  :)  :)

hm, érdekes sztori, ha PÜ-ben megírod az üf.számod és címed megnézhetem...

#496 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 08:14

Örömmel olvasom a topic tapasztalatait... Nyár körül talán átállok én is. XI. ker, bár hallottam, hogy itt és máshol is vannak néha kimaradások.

Akkor mondjuk, ha szeptember elejétől átállánánk UPCPhone-ra, akkor már az újabb kombó modem-ATA-t kapjuk? És a mostani (Motorola) modemet kicserélik? (ismét :) )

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#497 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 15:27

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 19:45

Üdv Mindenkinek!
Van egy kis gondom, remélem akad vaki aki tud segíteni.
Megrendeltem a chello light és telefon szolgáltatást.
A nettel nincs is egyelőre bajom, de a telefonom nem úgy müxik ahogy kéne.
Ez egy Avena 235-ös készülék, teljesen hivatalosan vettem. Azt tudtam, hogy a jupcival nem fogok tudni rajta sms-ezni, de hogy a hívásregiszter sem működik, pedig kértem a híváskijelzést is.
Telefonos bejelentésemre másnap kijött egy ember és kipróbálta a Webstar nevű dobozt és a tesztkészüléken müködött a kijelzés.
Nem tudta megmondani, hogy mi a bibi.
Ma megint betelefonáltam és azt a választ kaptam, hogy vegyek egy olyan telót ami jó az ő dobozukhoz.
"RPAS" szabványut.  Oké, akkor mondjon tipust v. márkát, na azt nem tudott mondani.
Kérdeztem, hogy miért nem szóltak, hogy a neten olvasható csábító szöveg , /miszerint minden készülék jó ami nem csárcsás/ nem igaz.
Mi volt a válasz?  - miért nem kérdeztem?
Könyörgöm, honnan kellet volna ezt nekem tudni ?
Köv. kérdésem, netán tudnának -e olyan tel.-t adni ami megfelelő? --NEM, mert elfogyott.
Az előző akcióban kiszórták a készülékeket , a maradék dobozt meg most és kezdjenek vele az emberek amit akarnak.
Kérdezem én micsoda eljárás ez?
Most dobjam ki a 25ezer Ft.-os telefonom és vegyek másikat? Azért ez még sem járja! Szerintem.

Ha van itt olyan valaki aki tudna segíteni nekem a témában azt nagyon megköszönném!!! :confused:

Jogos, jogos... Ha nagyon kell neked hívószámkijelzés, sztem valóban "dobd ki" (add el) az új telefont és vegyél egyet ami kompatibilis... (matávpontokban, bocsánat T-PONTOKBAN :D egész jókat lehet kapni ocsóér'), aztán ha marad energiád meg kedved akkor reklamálj UPC-nél jobban, menj be irodába, írj vásárlók könyvébe, levelet akárkinek stb.. lehet kapsz valamit (lehet nem). Utolsó verziónak meg ott a polgári per, bár azt nem nagyon javaslom, lévén évekig tart és nem egyszerű bizonyítanod, hogy ezt a telefont te konkrétan a UPC vonalhoz vetted.

#498 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 16:01

Idézet: moq - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 16:27

Jogos, jogos... Ha nagyon kell neked hívószámkijelzés, sztem valóban "dobd ki" (add el) az új telefont és vegyél egyet ami kompatibilis... (matávpontokban, bocsánat T-PONTOKBAN :D egész jókat lehet kapni ocsóér'), aztán ha marad energiád meg kedved akkor reklamálj UPC-nél jobban, menj be irodába, írj vásárlók könyvébe, levelet akárkinek stb.. lehet kapsz valamit (lehet nem). Utolsó verziónak meg ott a polgári per, bár azt nem nagyon javaslom, lévén évekig tart és nem egyszerű bizonyítanod, hogy ezt a telefont te konkrétan a UPC vonalhoz vetted.

..Matáv ponton vettem!
felhívtam ma a készülékem forgalmazóját is, és ott azt mondták, hogy jónak kell lennie , ha eddig működött rajta minden funkció.
A jupci egy szóval sem mondta, hogy csak a kifejezetten ehhez készült végberendezéssel lehet használni a szolgáltatást.
Csak annyit ír a feltételeknél, hogy DTMF és hívószám kijelzésre alkalmas készülékre van szükség.
Na ennek a feltételnek az enyém megfelel.
Juszt se dobom ki inkább megyek asztalt borogatni.  :mad:  :reklamacio:

#499 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 17. 16:12

Nekem Panasonic van, az kezdetben a fatávval nem akart együttműködni, aztán rendbejött. UPC-nél ment alapból

#500 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 18. 21:12

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Én Szolnokon lakok, itt május 10.-e óta van lehetőség a telefon bekőtésére. Ma felhívtam az üzletkötőt és már ma el is jőtt a szerződés megkötésére. Megrendeltem a szolgáltatást kábeltévé és Internet mellé és hozzá az itthon kiegészítő díjcsomagot. Kérdésem a következő lenne. A hölgy felhívta a figyelmem arra, hogy az itthon kiegészítő díjcsomag korlátozásra került, mivel Pesten több helyen visszaéltek vele. Maximális összeg 25.000 Ft-ban állapították meg. Efelett az összeg felett kiszámlázzák a hívásdíjat. Ti erről mit tudtok, mert végig olvasva a forumot itt mindenki azt írta, hogy nincs semmilyen korlát?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.