Szerkesztette: qnadam 2005. 05. 12. 14:51 -kor
UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra
Elküldve: 2005. 05. 12. 14:51
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2005. 05. 13. 12:55
Elküldve: 2005. 05. 13. 16:36
Itt az XI. kröletben sem működik a telefon! Mi történt van valani fejlesztés?
Köszi
Gábor
Elküldve: 2005. 05. 13. 17:28
Elküldve: 2005. 05. 13. 18:41
(NSD, ugye tényleg végeztek ilyen felmérést, nem csak valaki konkurens szolgáltató vágott át?
Elküldve: 2005. 05. 14. 07:25
Tegnap nem sikerült feloldani a híváskorlátozást, mert elfelejtettem a kódot! Telefonáltam üfsz-re, ott azt mondták fel tudják oldani a kódos módszerrel letiltott hívásokat is igaz ez? Ha igen, akkor mennyi időn belül, mert még mindig nem tudok emelt díjas számot hívni?
Köszi a segítséget,
Gábor
Elküldve: 2005. 05. 14. 10:44
Idézet: gdeak - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 18:41
(NSD, ugye tényleg végeztek ilyen felmérést, nem csak valaki konkurens szolgáltató vágott át?
Bocs, hogy NSD helyett válaszolok, de erre asszem én is tudom a választ
igen, csinálunk ügyfélelégedettségi hívásokat, a marketing osztályunk elég komolyan ráfeküdt a témára...
de vigyázz, akkor is zaklathatunk, ha nem fizetted be a számlád
Elküldve: 2005. 05. 14. 10:57
Idézet: gabor87 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 8:25
Tegnap nem sikerült feloldani a híváskorlátozást, mert elfelejtettem a kódot! Telefonáltam üfsz-re, ott azt mondták fel tudják oldani a kódos módszerrel letiltott hívásokat is igaz ez? Ha igen, akkor mennyi időn belül, mert még mindig nem tudok emelt díjas számot hívni?
Köszi a segítséget,
Gábor
Figy, vakon segíteni nagyon nehéz, valami azonosító adatot ha adnál, talán rá is tudnék nézni....
Elküldve: 2005. 05. 14. 11:17
Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 11:57
Ügyfél szám: 0006888465
vagy, PC mac adresse: 00:0d:61:2a:69:33
Nagyon köszönöm,
Gábor
Elküldve: 2005. 05. 14. 12:17
Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 12:25
PIN helyére a négyjegyű kódot írd, amit megadtál.
Az a gond, hogy elfelejttem mit adtam meg.
Gábor
Elküldve: 2005. 05. 14. 13:33
Idézet: Buffy_21 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 10:44
igen, csinálunk ügyfélelégedettségi hívásokat, a marketing osztályunk elég komolyan ráfeküdt a témára...
de vigyázz, akkor is zaklathatunk, ha nem fizetted be a számlád
Semmi gond, én örülök, bárki belsős válaszol is
Azért zaklattok, ha nincs befizetve a számla? És azért, mert ti tartoztok nekem pénzzel, mikor fogtok zaklatni?
Elmondom a sztorit név nélkül, csak az érdekesség kedvéért!
Összevontuk a kábeltévés meg csellós előfizut az én nevem alá egy adott hó 8. napján (ugye így olcsóbb a teló). A tv számlát a régi névre ugye 6-án postázta upc. Mivel a tvt előre fizetjük, és az előfizetés 8-ával hivatalosan megszűnt, a 10-étől előre fizetendő tv díjat nem fizettük be -telefonos üf.-os egyeztetés után. (a hölgy nevét felírtam, persze, előre gondolkodva
Legvégül, amikor úgy néz ki egyenesbe jöttünk, kijött az eddigi utolsó számla: A 150Ft túlfizetést jóváírták, valamint 26Ft késedelmi kamatot felszámoltak. Végeredmény: a nem létező előfizetőnek (hiszen már szerződés megszűnt vagy mi
Elküldve: 2005. 05. 16. 18:45
Van egy kis gondom, remélem akad vaki aki tud segíteni.
Megrendeltem a chello light és telefon szolgáltatást.
A nettel nincs is egyelőre bajom, de a telefonom nem úgy müxik ahogy kéne.
Ez egy Avena 235-ös készülék, teljesen hivatalosan vettem. Azt tudtam, hogy a jupcival nem fogok tudni rajta sms-ezni, de hogy a hívásregiszter sem működik, pedig kértem a híváskijelzést is.
Telefonos bejelentésemre másnap kijött egy ember és kipróbálta a Webstar nevű dobozt és a tesztkészüléken müködött a kijelzés.
Nem tudta megmondani, hogy mi a bibi.
Ma megint betelefonáltam és azt a választ kaptam, hogy vegyek egy olyan telót ami jó az ő dobozukhoz.
"RPAS" szabványut. Oké, akkor mondjon tipust v. márkát, na azt nem tudott mondani.
Kérdeztem, hogy miért nem szóltak, hogy a neten olvasható csábító szöveg , /miszerint minden készülék jó ami nem csárcsás/ nem igaz.
Mi volt a válasz? - miért nem kérdeztem?
Könyörgöm, honnan kellet volna ezt nekem tudni ?
Köv. kérdésem, netán tudnának -e olyan tel.-t adni ami megfelelő? --NEM, mert elfogyott.
Az előző akcióban kiszórták a készülékeket , a maradék dobozt meg most és kezdjenek vele az emberek amit akarnak.
Kérdezem én micsoda eljárás ez?
Most dobjam ki a 25ezer Ft.-os telefonom és vegyek másikat? Azért ez még sem járja! Szerintem.
Ha van itt olyan valaki aki tudna segíteni nekem a témában azt nagyon megköszönném!!! :confused:
Elküldve: 2005. 05. 16. 19:24
Idézet: gdeak - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 13:33
Azért zaklattok, ha nincs befizetve a számla? És azért, mert ti tartoztok nekem pénzzel, mikor fogtok zaklatni?
Elmondom a sztorit név nélkül, csak az érdekesség kedvéért!
Összevontuk a kábeltévés meg csellós előfizut az én nevem alá egy adott hó 8. napján (ugye így olcsóbb a teló). A tv számlát a régi névre ugye 6-án postázta upc. Mivel a tvt előre fizetjük, és az előfizetés 8-ával hivatalosan megszűnt, a 10-étől előre fizetendő tv díjat nem fizettük be -telefonos üf.-os egyeztetés után. (a hölgy nevét felírtam, persze, előre gondolkodva
Legvégül, amikor úgy néz ki egyenesbe jöttünk, kijött az eddigi utolsó számla: A 150Ft túlfizetést jóváírták, valamint 26Ft késedelmi kamatot felszámoltak. Végeredmény: a nem létező előfizetőnek (hiszen már szerződés megszűnt vagy mi
hm, érdekes sztori, ha PÜ-ben megírod az üf.számod és címed megnézhetem...
Elküldve: 2005. 05. 17. 08:14
Akkor mondjuk, ha szeptember elejétől átállánánk UPCPhone-ra, akkor már az újabb kombó modem-ATA-t kapjuk? És a mostani (Motorola) modemet kicserélik? (ismét
Üdv!
Elküldve: 2005. 05. 17. 15:27
Idézet: Stuci - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 19:45
Van egy kis gondom, remélem akad vaki aki tud segíteni.
Megrendeltem a chello light és telefon szolgáltatást.
A nettel nincs is egyelőre bajom, de a telefonom nem úgy müxik ahogy kéne.
Ez egy Avena 235-ös készülék, teljesen hivatalosan vettem. Azt tudtam, hogy a jupcival nem fogok tudni rajta sms-ezni, de hogy a hívásregiszter sem működik, pedig kértem a híváskijelzést is.
Telefonos bejelentésemre másnap kijött egy ember és kipróbálta a Webstar nevű dobozt és a tesztkészüléken müködött a kijelzés.
Nem tudta megmondani, hogy mi a bibi.
Ma megint betelefonáltam és azt a választ kaptam, hogy vegyek egy olyan telót ami jó az ő dobozukhoz.
"RPAS" szabványut. Oké, akkor mondjon tipust v. márkát, na azt nem tudott mondani.
Kérdeztem, hogy miért nem szóltak, hogy a neten olvasható csábító szöveg , /miszerint minden készülék jó ami nem csárcsás/ nem igaz.
Mi volt a válasz? - miért nem kérdeztem?
Könyörgöm, honnan kellet volna ezt nekem tudni ?
Köv. kérdésem, netán tudnának -e olyan tel.-t adni ami megfelelő? --NEM, mert elfogyott.
Az előző akcióban kiszórták a készülékeket , a maradék dobozt meg most és kezdjenek vele az emberek amit akarnak.
Kérdezem én micsoda eljárás ez?
Most dobjam ki a 25ezer Ft.-os telefonom és vegyek másikat? Azért ez még sem járja! Szerintem.
Ha van itt olyan valaki aki tudna segíteni nekem a témában azt nagyon megköszönném!!! :confused:
Jogos, jogos... Ha nagyon kell neked hívószámkijelzés, sztem valóban "dobd ki" (add el) az új telefont és vegyél egyet ami kompatibilis... (matávpontokban, bocsánat T-PONTOKBAN
Elküldve: 2005. 05. 17. 16:01
Idézet: moq - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 16:27
..Matáv ponton vettem!
felhívtam ma a készülékem forgalmazóját is, és ott azt mondták, hogy jónak kell lennie , ha eddig működött rajta minden funkció.
A jupci egy szóval sem mondta, hogy csak a kifejezetten ehhez készült végberendezéssel lehet használni a szolgáltatást.
Csak annyit ír a feltételeknél, hogy DTMF és hívószám kijelzésre alkalmas készülékre van szükség.
Na ennek a feltételnek az enyém megfelel.
Juszt se dobom ki inkább megyek asztalt borogatni.
Elküldve: 2005. 05. 17. 16:12
Elküldve: 2005. 05. 18. 21:12
Lenne egy kérdésem. Én Szolnokon lakok, itt május 10.-e óta van lehetőség a telefon bekőtésére. Ma felhívtam az üzletkötőt és már ma el is jőtt a szerződés megkötésére. Megrendeltem a szolgáltatást kábeltévé és Internet mellé és hozzá az itthon kiegészítő díjcsomagot. Kérdésem a következő lenne. A hölgy felhívta a figyelmem arra, hogy az itthon kiegészítő díjcsomag korlátozásra került, mivel Pesten több helyen visszaéltek vele. Maximális összeg 25.000 Ft-ban állapították meg. Efelett az összeg felett kiszámlázzák a hívásdíjat. Ti erről mit tudtok, mert végig olvasva a forumot itt mindenki azt írta, hogy nincs semmilyen korlát?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Súgó
A téma zárva.