HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 22. 11:37

Szuper! Boldog vagyok! Kötelezően megkaptam újra a Webstart!
Ennek örömére vehetek új telefont, mert természetesen nem működik vele a név kiírás és a  szám kijeljés sem működik! Ráadásul olyan visszhangos, hogy hogy ihaj! :mad:
Azt mondják olcsó húsnak híg a leve, na ez lehet, hogy olcsó de vennem kell egy új telefont. (?) Vagy esetleg a fogyasztóvédőkhöz menjek, mert a reklám szerint én úgy vettem egy éve a szolgáltatást, hogy ; "Telefon használata pofonegyszerű, nem kell lecserélnie telefonkészülékét, és nincs szükség előhívószámokra sem." ez most is kivan írva.
Kérdezem én akkor hogy is van ez????????? :confused:
Kezdjem előlröl a harcot, vagy törjem meg a derakam és dobjam ki a drága készülékem és vegyek újat??????? :think:
Gratulálok a UPC-nek!!! :up:

#1062 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 11:39

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 15:01

Amit írtam, hogy újraindult: az most pont nem hiba volt: amikor beregisztrálják a modemet, akkor az első használatbavétel előtt reszetelnie kell saját magát, hogy letöltse az új configfile-t. Egyelőre nincs baj ezzel a webstarral (fél nap alatt), bár a diszkófényei idegesítőek tudnak lenni. :)

Igen! Bocsánat félre értettem! :(

#1063 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 11:58

jelentsd be nekik mint hibat, es azt is, hogy a regi eszkozokkel jol mukodott. majd telefonalj rajuk naponta, hogy meg mindig rossz. nem kizart, hogy visszacserelik!

(anno matavval sikerult tobbszor elerni, hogy masfajta eszkozt adjanak, mint amit szokasuk volt akkoriban, csak utanajaras kerdese volt.)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1064 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 11:13

Így van. A Matávnál nekem is bevált a napi telefonos hibabejelentés. Az ISDN eszköz nem ment együtt a telefonommal, és kicserélték.

AZ UPC.nél is működik ez. A telefon meg ingyen van. Minden este bejelented a hibát, egyszer csak elunják. Vagy visszacserélik a Ciscora, vagy megoldják az új eszköz programjában a gondot. Esetleg fizetik a telefoncsere költségét. :D

#1065 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 08:40

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. márc. 22., szerda - 11:58

jelentsd be nekik mint hibat, es azt is, hogy a regi eszkozokkel jol mukodott. majd telefonalj rajuk naponta, hogy meg mindig rossz. nem kizart, hogy visszacserelik!

De kizárt, mivel a Ciscokat kivonjuk a forgalomból és nem is fogjuk supportálni (úgymint nem lesznek hozzá konfigok generálva, etc.)

#1066 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:13

Nekem a webstar-ral és az újabb, ata-val egybeépített modemmel is jól megy a gagyi 5k-s "Topcom" telefonom...

Számot is jelez ki.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1067 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 12:35

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 9:40

De kizárt, mivel a Ciscokat kivonjuk a forgalomból és nem is fogjuk supportálni (úgymint nem lesznek hozzá konfigok generálva, etc.)

Nem lehet megtartani vagy megvenni őket, valami jelképes összegért?
Más voip-re jó lenne :)
Linux For Human Beings

#1068 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:26

Sziasztok, nalunk frissen bekotott chello+kabelTV+telefon van webstar modemmel. Mit jelent az, hogy ha egy bejovo T-Com-os hivasnal azt irja ki a telefon, hogy "Hatotavolsagon kivul"? Mas bejovo hivasoknal jol jelzi ki a hivoszamot.
thundermix

#1069 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:20

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 12:13

Így van. A Matávnál nekem is bevált a napi telefonos hibabejelentés. Az ISDN eszköz nem ment együtt a telefonommal, és kicserélték.

AZ UPC.nél is működik ez. A telefon meg ingyen van. Minden este bejelented a hibát, egyszer csak elunják. Vagy visszacserélik a Ciscora, vagy megoldják az új eszköz programjában a gondot. Esetleg fizetik a telefoncsere költségét. :D

Sajnos ezt már 1 évvel ezelőtt megcsináltam és ígérték, hogy javítani fognak a Webstaron, de ezekszerint nem sikrült.:( És ahogy már NSD is írta már nincs lehetőség változtatásra. :( Még csak ajánlani sem tudnak olyan telót ami ki is írja a hívófél nevét, ahogy azt a mostani kütyüm megtudná tenni, ha ez a hipermordern modem is tudná, hogy mi lenne a dolga.
Ti tudnátok ajánlani valami készüléket? Azt hiszem nekem kell beadni a derekam mert  mégiscsak Ők a (ki)szolgátatók én meg a kiszolgált(atott).  :mad: 

#1070 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 17:04

Idézet: thundermix - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 11:26

Sziasztok, nalunk frissen bekotott chello+kabelTV+telefon van webstar modemmel. Mit jelent az, hogy ha egy bejovo T-Com-os hivasnal azt irja ki a telefon, hogy "Hatotavolsagon kivul"? Mas bejovo hivasoknal jol jelzi ki a hivoszamot.

Nem küldi a számot az illető telefonja.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1071 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:33

Tényleg, valaki meg tudná mondani, hogy melyik telefonnál működik a hívó felismerés.
Nem a hívószám kijelzés, mert az nem negy durranás, hanem az, hogy a telefonkönyvben bejegyzett neveket írja ki.
Szerintem az a baj, hogy az UPC nem korrekten adja a hívó számát. Tesz elé, vagy utána valamilyen szóköz(öke)t, vagy egyebet. A Matávos vonalamon simán működött a hívófelismerés, az UPC-n azóta sem.
Egyáltalán, képes azt az UPC megoldani? Van ezeknek valami szakértelmük? Vagy csak összevásárolgatnak ezt-azt, összedugdossák, aztán próbálják üzemeltetni. Így sikerül nekik.

Kár, hogy már nem írnak itt azok, akik valódi információval tudnak szolgálni.  :mad:

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 03. 31. 00:34 -kor

#1072 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 31. 05:48

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 0:33

Tényleg, valaki meg tudná mondani, hogy melyik telefonnál működik a hívó felismerés.
Nem a hívószám kijelzés, mert az nem negy durranás, hanem az, hogy a telefonkönyvben bejegyzett neveket írja ki.
Szerintem az a baj, hogy az UPC nem korrekten adja a hívó számát. Tesz elé, vagy utána valamilyen szóköz(öke)t, vagy egyebet. A Matávos vonalamon simán működött a hívófelismerés, az UPC-n azóta sem.
Egyáltalán, képes azt az UPC megoldani? Van ezeknek valami szakértelmük? Vagy csak összevásárolgatnak ezt-azt, összedugdossák, aztán próbálják üzemeltetni. Így sikerül nekik.

Kár, hogy már nem írnak itt azok, akik valódi információval tudnak szolgálni.  :mad:

Pl.: Ventus FJ 400. Teljesen jól kiírja a neveket is.

Tudod mit próbálj meg: a telefonkönyvbe mentsd el újra a számokat: NEMZETKÖZI formátumban. Azt vettem észre, hogy még a helyi számokat is úgy küldi upc, hogy elérakja a nemzetközi kódot - és így már nem hasonlít a szám a tárolt számra, és nem tudja szerencsétlen telefon felismerni. +36-ot beírva viszont nekem jó lett a dolog.
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#1073 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 08:28

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 5:48

Tudod mit próbálj meg: a telefonkönyvbe mentsd el újra a számokat: NEMZETKÖZI formátumban. Azt vettem észre, hogy még a helyi számokat is úgy küldi upc, hogy elérakja a nemzetközi kódot - és így már nem hasonlít a szám a tárolt számra, és nem tudja szerencsétlen telefon felismerni. +36-ot beírva viszont nekem jó lett a dolog.

Én is próbáltam, de nem használt. Úgy látszik ez telefonfüggő.
Nem mindegyik tolerálja az UPC küldési formátumát. Érdeket, a T_Com tudja jól küldeni.
Van még mit tanulni az UPC-nek. Kár, hogy semmi hajlandóságot nem mutatnak erre. :mad:

#1074 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:11

Sziasztok!
Ma nagy öröm ért. Hívott egy ismerős a Róna utcából matávos vonalon és az Ő nevét kiírta a telefonom. A saját mobilomat és eddig mást sem ismert fel. Na erre varrjon gombot aki tud!  :think:

#1075 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:48

Idézet: gdeak - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 6:48

Ez egy jó ötlet! Kipróbáltam. Mivel + jelet nem tudok írni a telkönyvbe ezért 00361xxxxxxx beírtam. próbáltam hívni a számot, de azt mondta az automata, hogy ez a szám nem létezik. Majdan hívtam rendesen és kértem hívjon vissza. Na az érdekes, hogy így kiírta a nevét.
Most akkor ott vagyok ahol a part szakad, ha azt akarom, hogy kiírja akkor így mentem a számot, de akkor meg én nem tudom a tel.könyvből hívni. Ez akkor most a 222-es csapdája?  :rolleyes:  :think: 

#1076 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 18:19

Nah, kiderült, hogy a jupcis nevét írja ki a telóm.

#1077 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 18:25

Pl.: Ventus FJ 400. Teljesen jól kiírja a neveket is

Megnéztem ezt a készüléket, de ez helyhez kötött. :( Nekem olyan kell, amit tudok hurcolni a helyiségek közt. :( tehát zsinór nélküli. Olyat ismer valaki?

#1078 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 21:22

Idézet: Stuci - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 17:48

Ez egy jó ötlet! Kipróbáltam. Mivel + jelet nem tudok írni a telkönyvbe ezért 00361xxxxxxx beírtam. próbáltam hívni a számot, de azt mondta az automata, hogy ez a szám nem létezik. Majdan hívtam rendesen és kértem hívjon vissza. Na az érdekes, hogy így kiírta a nevét.
Most akkor ott vagyok ahol a part szakad, ha azt akarom, hogy kiírja akkor így mentem a számot, de akkor meg én nem tudom a tel.könyvből hívni. Ez akkor most a 222-es csapdája?  :rolleyes:  :think: 

Nem a 1221-es csapdája! :D

#1079 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 07:14

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 22:22

Nem a 1221-es csapdája! :D

;) 

#1080 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 16:20

Most rendeltem meg, kíváncsi vagyok mikor kötik be.  :)

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.