HWSW Informatikai Kerekasztal: 5.1-es hangrendszer türhetö áron. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

5.1-es hangrendszer türhetö áron. Mi az amit már megszabad venni? Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 00:02

Idézet: Bearnie - A Neandervölgyi - Dátum: 2004. nov. 15., hétfő - 7:04

Hogyért adod?

Ez a Genius SW5.1 Home Theater (P.M.P.O. 3600W)???

Azaz...
Nemtom, ha erdekel, privizz ram. ;)

#42 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 13:29

Segítsetek!

Meghalt a Klipsch Promedia 4.1-em, és ha nem lehet megjavítani, akkor új cucc után kell néznem.

Preferálom a 4.1/5.1 -et, de ajánlottak egy Promedia 2.1-et elég olcsón, mondjuk 45% engedménnyel ami új, csak hát ugye 2.1 és még így is 36e Ft. Illetve egy Altec LAnsing 621 sem rossz, elvileg - 25e Bruttóért.

Viszont a következő 4.1/5.1 cuccokat néztem ki, amik minőség alapján szóbajöhetnek (zárójelben a minimum árak, áfával)

Altec Lansing 641 (62e)
Klipsch Promedia 4.1 (80e)
Klipsch Promedia 5.1 (120e)
Klipsch Promedia GMX 5.1 (50e)
Logitech Z560 (62e)
Logitech Z680 (87e)
Logitech Z5500 Digital (86e)

Az ár számít, sajnos, így tanács mellett tippeket is várnék hogy hol melyik kapható feltűnően olcsón. Tudom hogy a Klipsch 4.1/5.1 drága, a GMX 5.1 hangja meg tetszik, árban rendben van de RONDA.

Szerkesztette: fotel 2004. 11. 17. 13:34 -kor

#43 Felhasználó inaktív   Lobo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 17. 16:34

Idézet: fotel - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 12:29

Segítsetek!

Meghalt a Klipsch Promedia 4.1-em, és ha nem lehet megjavítani, akkor új cucc után kell néznem.

Preferálom a 4.1/5.1 -et, de ajánlottak egy Promedia 2.1-et elég olcsón, mondjuk 45% engedménnyel ami új, csak hát ugye 2.1 és még így is 36e Ft. Illetve egy Altec LAnsing 621 sem rossz, elvileg - 25e Bruttóért.

Viszont a következő 4.1/5.1 cuccokat néztem ki, amik minőség alapján szóbajöhetnek (zárójelben a minimum árak, áfával)

Altec Lansing 641 (62e)
Klipsch Promedia 4.1 (80e)
Klipsch Promedia 5.1 (120e)
Klipsch Promedia GMX 5.1 (50e)
Logitech Z560 (62e)
Logitech Z680 (87e)
Logitech Z5500 Digital (86e)

Az ár számít, sajnos, így tanács mellett tippeket is várnék hogy hol melyik kapható feltűnően olcsón. Tudom hogy a Klipsch 4.1/5.1 drága, a GMX 5.1 hangja meg tetszik, árban rendben van de RONDA.

Mi a baja a Klipsch-nek? (elektronika, vagy hangszóró). Esetleg érdekelne, így hibásan. Mennyit kérsz érte?
9 proci, 4224MiB memória, 17 HDD (2.84 TB), 6 videokártya, 9 táp (2785 W), ...

#44 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 21:08

Idézet: Lobo - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 17:34

Mi a baja a Klipsch-nek? (elektronika, vagy hangszóró). Esetleg érdekelne, így hibásan. Mennyit kérsz érte?

Nem adom el :D Csak ha minden kötél szakad, vagy ha nagyon jó árat mondasz érte.

Egyébként végfok, ami MOSFET.

#45 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 21:10

Egyébként mennyiért vállalnád a javítást? Nekem jelentékeny összeget is megérne, mert egyszerűen imádtam! Anyagköltséget állom, az ezen felüli költség érdekelne (ha meg tudod javítani)

#46 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 06:17

Ha valaki szeretne vásárolni hangrendszert, melyben támogatja a DTS Dolby Surround Pro Logic II dekóder, ez az álom térhangzású technológia, tesóm mindent elmesélte hogy mi a rák, szuper! :) Dekóder nélkül semmire se jó, legalább csatornánként sztereót kezel. :o Természetesen a Logitech Z-5500 a csúcskategóriás, az elődje Z-680-as, az kisebb és elavult (vagyis a Z-680 kijavított, tökéletesített változata a Z-5500). :respect:

http://www.logitech.hu/index.cfm/products/...,CONTENTID=9486

Kép
Kép
Kép

Keressenek meg a Google segítségével, az ára nem rossz! Kb. br. 90k körül mozog. :] Tesóm rendelt meg webáruházon keresztül tegnap, ezelőtt a 680-as típus sajnos mindenütt elfogyott. :o Kíváncsi vagyok a mai eredményre, mikor jövök a munka után, jaj de izgulok. :D

Szerk.: Egy kis felvilágosítást kaptam múlt héten a dekóderról az hogy nem elég csak a DVD lejátszóban van a dekóder, hangfalrendszerben is K-E-L-L!!! Mintha az internetre köttető kábelmodemnél, digitális jelre alakít át, majd a befogadó készülék dekódolni. EZ FONTOS! Elsőre hülye voltam, a Genius analóg és buta, pedig először döntöttem erre! :Đ

Szer2.: a kimeneti teljesítménye 1010 Watt, baromi sok, lakótelepi lakásra biztosan nem jó, legalább a legkisebb fokozattal jó lesz hangoztatni a családnak. :o 505 R.M.S. Watt

Szerkesztette: bolic77 system 2004. 12. 07. 06:28 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#47 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 08:30

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 6:17

Szerk.: Egy kis felvilágosítást kaptam múlt héten a dekóderról az hogy nem elég csak a DVD lejátszóban van a dekóder, hangfalrendszerben is K-E-L-L!!! Mintha az internetre köttető kábelmodemnél, digitális jelre alakít át, majd a befogadó készülék dekódolni. EZ FONTOS! Elsőre hülye voltam, a Genius analóg és buta, pedig először döntöttem erre! :Đ

Szer2.: a kimeneti teljesítménye 1010 Watt, baromi sok, lakótelepi lakásra biztosan nem jó, legalább a legkisebb fokozattal jó lesz hangoztatni a családnak. :o 505 R.M.S. Watt

megj1. Nem jól világosítottak. Ha a dvd játékosban _van_ dts, dd dekóder, akkor miért is kellene mégegy a hangfalrendszerbe? A játékosból kijövő _analóg_ 5.1-es hangot hova akarod dekódolni? Ellenben sok játékosban _nincs_ ilyen dekóder, csak opt/coax és a kötelező sztereó rca, amire amúgy _csak_ a dd jel megy ki(sztereóban), a dts sajna nem. Ekkor valóban kell külső dekóder. De az nota bene egy, a hanszóródtól független egység is lehet, digit bemenettel és 5.1 analóg kimenettel, arra a genius is vígan ráköthető. De olyan nincs hogy itt is ott is kell legyen dekóder. Ez olyan mintha - ha már internet - a modem digitális jelét 2x akarnád dekódolni. Nyilván a második dekóder az elsőből kijövő jellel nem tudna mit kezdeni...

megj2: Még az 505wattot is oszthatod kettővel, de tény, hogy bőven alkalmas a szomszéd lakók nyugalmának megzavarására...Figy, csak a kiváncsiság kedvéért. Ha meglesz, és bekötöd, ide tudnád írni, mennyi deljet vesz fel az egység a hálózatból? A madzag bekötése környékén szokott lenni egy jelzés, hogy 220-240V/50H és egy W szám. Na arra lennék kiváncsi! :)  ;)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#48 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 10:37

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 7:17

Hat ize...
PC-hez tokeletesen megfelel az analog (egyebkent nem buta a Genius, szvsz. eleg keves PC-s hangfalrendszer kinal ketfele 5.1es es 3 db stereo bemenetet - igy nez ki hatulrol)
A teljesitmenyrol meg csak annyit, hogy ez szerintem boven eleg egy panelba:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az a ket szepe fekete csoda az 35W-os. Ehhez merjed azt 500W-ot, ami abbol a szettbol jon ki, aminek kb. mind a hat tagja elferne egy akkora dobozban, mint az a hangfal. Nem azt mondom, hogy nem hangos, a Geniussal is nyomtam mar ki ablakot, de ezeket az ertekeket azert nem kell olyan komolyan venni... Egyebkent meg a hangero nem minden :)
Es abban se vagyok biztos hogy a Logi jobban szol nala (bar hozzatennem, hogy meg nem hallottam)
es megiscsak 8000 Ft-omban volt, es kb. egy fel napnyi munkamban.

Egyebkent meg ha van valakinek 90ezer forintja egy ilyen vacak (merthat azert mindegyik eleg vacak egy rendes hazimozihoz kepest) szettre, az inkabb gyujtogessen meg egy kicsit, vegyen egy rendes hazimozoerositot normalis hangfalakkal. Annak tuti a kozelebe se ernek ezek a cuccok.

Szerkesztette: Temes 2004. 12. 07. 10:38 -kor

AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#49 Felhasználó inaktív   karbofurán 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 07. 19:11

Idézet: Temes - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 11:37

Hat ize...
PC-hez tokeletesen megfelel az analog (egyebkent nem buta a Genius, szvsz. eleg keves PC-s hangfalrendszer kinal ketfele 5.1es es 3 db stereo bemenetet - igy nez ki hatulrol)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Az a ket szepe fekete csoda az 35W-os. Ehhez merjed azt 500W-ot, ami abbol a szettbol jon ki, aminek kb. mind a hat tagja elferne egy akkora dobozban, mint az a hangfal. Nem azt mondom, hogy nem hangos, a Geniussal is nyomtam mar ki ablakot, de ezeket az ertekeket azert nem kell olyan komolyan venni... Egyebkent meg a hangero nem minden :)
Es abban se vagyok biztos hogy a Logi jobban szol nala (bar hozzatennem, hogy meg nem hallottam)

Egyebkent meg ha van valakinek 90ezer forintja egy ilyen vacak (merthat azert mindegyik eleg vacak egy rendes hazimozihoz kepest) szettre, az inkabb gyujtogessen meg egy kicsit, vegyen egy rendes hazimozoerositot normalis hangfalakkal. Annak tuti a kozelebe se ernek ezek a cuccok.
Amúgy a két "fekete csoda" hogy van rákötve a cuccra??
Ha jól látom van benne kakó (egy húszas mély egy tizes közép meg egy csipogó)
Amúgy az se mindegy hogy valami hogy néz ki szerintem ez a faszínű laminát nagyban dob a genius kinézetén.
Én nem vonom azt kétségbe hogy a logitech jobban szól mint a genius de a genius szebb.

Egyetértek veled nekem Geniusom van egy panelbe ahol nincs túl sok hely szerintem enél nem nagyon kell nagyobb.
De ha van valami jó kis kéglid 70cm-es vályogtéglával akkor már érdemes lehet nagyobban gondolkodni.
Ha lenne  90 ropim erre akkor bizti vennék valami erölködőt esetleg használtan meg épített hangfalakat, ha 90 nem 120-150-ből biztos kijönne.

#50 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 21:00

Idézet: n.drews - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 9:30

megj1. Nem jól világosítottak. Ha a dvd játékosban _van_ dts, dd dekóder, akkor miért is kellene mégegy a hangfalrendszerbe? A játékosból kijövő _analóg_ 5.1-es hangot hova akarod dekódolni? Ellenben sok játékosban _nincs_ ilyen dekóder, csak opt/coax és a kötelező sztereó rca, amire amúgy _csak_ a dd jel megy ki(sztereóban), a dts sajna nem. Ekkor valóban kell külső dekóder. De az nota bene egy, a hanszóródtól független egység is lehet, digit bemenettel és 5.1 analóg kimenettel, arra a genius is vígan ráköthető. De olyan nincs hogy itt is ott is kell legyen dekóder. Ez olyan mintha - ha már internet - a modem digitális jelét 2x akarnád dekódolni. Nyilván a második dekóder az elsőből kijövő jellel nem tudna mit kezdeni...

megj2: Még az 505wattot is oszthatod kettővel, de tény, hogy bőven alkalmas a szomszéd lakók nyugalmának megzavarására...Figy, csak a kiváncsiság kedvéért. Ha meglesz, és bekötöd, ide tudnád írni, mennyi deljet vesz fel az egység a hálózatból? A madzag bekötése környékén szokott lenni egy jelzés, hogy 220-240V/50H és egy W szám. Na arra lennék kiváncsi! :)  ;)

Igen, már magyarázkodtam a különböző elméletekkel, az írásodat majd átadom tesómnak, jelenleg nincs itthon, remélem az instabil internetem nem fog pontkor leállás. Remélem a 24.-en fogunk megnézni a bamba doboz hátsóját. :D Weblapon néztem az egyik képen, Z-680-asnál csak 3A-t írt ki, az valószínűleg kb. 700 Watt, majd kiderítjük, ugye az ajándékot nem csomagolhatnánk ki, hogyha szüleinek szól, az nem illedelmes lenne. Péntekre várható a szállítmány, remélem nem fog időt húzni megint.

A digitális és analóg vitán szeretném megemlíteni, hogy senki nem szeretnek a rengeteg, gabalygodó vezetékeket, ugye? :D Tehát a 3m-es optikai kábelt választottam ( még jó hogy ez az utolsó darab a MM-ban! :eek: ), remélem az egész rendszer rendben lesz. :o Fel akartam tölteni a képet (Philips 630 leírás), a tár szolgáltató jelenleg nem elérhető a feltöltés. :(

#51 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:14

Idézet: Temes - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 11:37

Hat ize...
PC-hez tokeletesen megfelel az analog (egyebkent nem buta a Genius, szvsz. eleg keves PC-s hangfalrendszer kinal ketfele 5.1es es 3 db stereo bemenetet)
(kép, enpera...)

Na jó, nem én találtam ki hogy szar a Genius, hanem bátyám jobban érdeklődik a minőségre, azért a LucasArts THX átment tesztelt hang rendszer után kutakodott, nemcsak a hangerő, hanem a minimum követelmény miatt csak ezt választotta, ugye nincs kisebb változat, az már nem digitális és 2.1-es lenne, akkor bukná a szüleim élménye... Tudom, hogy mennyire dobogtatóak a méretes mélynyomók. :cool: Nyugi, majd a bátyám tesztelni, hogy mennyire frankó, néhány héttel ezelőtt annyira belefásult a gyönyörködtető JVC házimozi rendszerbe (MM-ban van kiállítva és tesztelhető), hogy vissza akarta váltani a legeslegjobb Philips DVP-630 "játékos"-t, erre szóltam hogy a JVC-nél nem támogatja a DivX/Xvid stb. funkciókat, kemény veszekedés után megszületett az ötletem, a játékos marad, a hangfal rendszer azért másik megoldást kerestünk, majd közlöm bővebben ha van itt a bátyám. Uram, a THX nem vacak minőség, nézesd körül a teszteken, ajánlom a Tomshardware tesztelési olvasmányt, mindent le van írva. Mi lenne ha komolyabb hangfal rendszert választaném? Erre nincs pénzem, 130 ezer Ft-ból semmit nem lehet építeni, az erősítő (receiver?) akár milliós nagyságrendű ár, ezt nem fogadhatom el ajándékként. :o

#52 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 21:33

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 21:00

...

Ha jól értem, nem lesz kibontva karácsonyig? Azért ha rám hallgatsz, egy teszt erejéig próbáljátok kis a cuccost, sőt a kábellel kipróbálva, bekötve nézzétek meg hogy jó-e minden, mert ha mégsem, állati idegesítő lesz 24. este szenvedni vele, majd se 25.-én, se 26.-án nem nagyon fogsz tudni semmit kezdeni vele...
Persze persze, jó dolog ez a 24.-ei friss kicsomagolás játék de az ördög nem alszik. Emléxem egyszer nálunk egy full gyári Technics deck procija ment szét a 3. órában bekapcsolástól számítva, még jó hogy 23.-án bekötöttük. (aznap spuri vissza az üzletbe, rögtön kaptunk másikat, azzal már nem volt gond - namost ha mindez 24. este történik  :( )

#53 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 17:01

Bátyám véleménye:

Sziasztok! :respect:

Nem teljesen értem a problémát, amit írtok. :confused:  Én előtte átnéztem a Sony és a Panasonic boltban is az erősítőket és a hangfalszetteket. Mindegyikben volt 5.1es dekoder. A hangzasert meg nem voltam oda :think: , egyedül a JVC  :D és állítólag denon produkál olyan minőséget, ami jó is. Erről hallottam még olyat, ami az érdemes kategoriába tartozik.

A jobb dvd lejátszókba mindig van dts és 5.1es rendszer. Ha nem fejlettebb.. lásd JVC dvd lejátszók. Nekem eddig azok jöttek be :up: , és utólag már azt mondom, jobb lett volna egy komplex JVC cuccost venni :cool: , mert akciósan egy egyszerűbbet meg lehett volna kapni :) , ami 20nm-re elég.

De szerintem ez is jó lesz a THX kategoria, a külön konzol, spec szolgáltatások miatt, sőt sokkal jobb a feliratok, az xvid, a divx, a mindent ami kell nekünk kategoria szerint.

Szabi

#54 Felhasználó inaktív   wiry 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2004. 12. 09. 12:35

Sziasztok!

A Codegen SP-1200A-ról van vkinek tapasztalata?
Én szumma ennyit találtam róla a neten, ami értelmesen értekezik róla:
http://tuningnet.hu/cikkek/unitek/

Olcsónak olcsó, de hogy jó is e azt szeretnem mástól is hallani :)

#55 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 15:16

"A digitális és analóg vitán szeretném megemlíteni, hogy senki nem szeretnek a rengeteg, gabalygodó vezetékeket, ugye?"
nezd meg ezen az AC3 (5.1) INPUT 2 feliratu csatlakozot. szerintem nem gabalyodik sokkal jobban mint egy optikai vagy koax kabel :D
Ne tevesszen meg a mellette levo 3 par RCA, az masik 3 kulonbozo stereo forras vezeteke, az 5.1-hez nincs koze.
Szoval ez nem erv a digitalis mellet. Felreertes ne essek, nem azt mondom, hogy a digitalis szar, jobb, mint az analog, de szvsz egy digitalis bemenettel rendelkezo PC-s hangfalszett nem er annyit amennyivel tobbe kerul. Az asztali rendszerek az mas teszta.

Mas.
Es egy hazimozi erosito nem millios tetel, ezt nem tudom, honnan vetted, tesom 2 eve vette az o Sony erositojet 78ezert (meg nem mondom, milyen tipus, azt tudom, hogy a ez "csak" Dolby Prologic I-et tud- a DD es DTS mellett, egy 10essel kellett volna tobbet fizetnie a Prologic II-ert)
Es ha esetleg nem lenne penz ra (amit kotve hiszek, ha valaki ugy velekedi egy "millios nagysagrendu" cuccrol, hogy "nem fogadhatom el ajandeknak"), ehhez eleg kezdetnek venni 4 rendes hangfalat, az is tokeletes terhangzast biztosit.
De nem akarlak lebeszelni, vedd meg a logit 90ezerert, aztan egy ev mulva ugyis lecsereled, ha meghallod, hogy mi a kulombseg koztuk.
AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#56 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 22:01

Hali.
Altec Lansing 5100-ről van tapasztalat? Vagy úgy egyáltalán a márkáról.
Ha nem mondtok semmi rosszat / nem ajánlotok jobbat, akkor ilyet hoz a Jézuska. :)

#57 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 11:09

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 23:01

Hali.
Ha nem mondtok semmi rosszat / nem ajánlotok jobbat, akkor ilyet hoz a Jézuska. :)

Altec Lasing ugy altalaban jo cuccokat gyart, de szerintem az a legegyszerubb, ha kiprobalod, ha tetszik, megveszed, ha nem, keresel masikat. Mondjuk nekem az 5100 kulsore nem jon be, szal nem vennem meg :D
(Nameg nem tudom, mit szolna a ket Akai dobozhoz :D)

#58 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 14:53

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 22:01

Hali.

NEEEEEE!! Iszonyat gyenge! Ez ugya a dupla neodymiumos cucc. Ha ingyen dobnák akkor se! Akkor Genius 5.1 kb. ugyanannyiért! Alapvető gond vele: a törpi membránok képtelenek 250Hz alatt hangot kiadni magukból, így lukas a hangkép, és ami szörnyűbb: a subot  magasra engedik, így akármilyen zenét is hallgatsz, a sub mint valami 6. hangszóró fog dolgozni. Nulla sztereó kép. Sőt inkább -1. A Geniust igaz nem hallottam még (az Altecet igen)), de látatlanban veri. Az ATP sorozatnál legalább tettek egy mélyközép sugit a szatellitekbe, de itt nem. :(

PS: Bocs az 5100 tulajoktól. :)

#59 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 16:58

off: anyád ;)

on: Viccet félretéve sztem nincs igazad:
http://www.tomshardw...speaker-04.html

A fentebb említett tesztből:
"A futurisztikus kinézetû hangfalakban microdrive-ok állítják elõ a közepes és a magastartomány hangjait. Bár ez elsõre nem tûnik túl jó hírnek a hangminõség szempontjából, az 5100 hangja mind tisztaság, mind hûség tekintetében felveszi a versenyt a klasszikus megoldásokkal."

Szerkesztette: Samm 2004. 12. 10. 17:10 -kor

Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#60 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 17:00

Akkor mit vegyek helyette? Gyors ajánlat kéne.
Kösz a válaszokat. :respect:

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.