Idézet: Samm - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 16:58
on: Viccet félretéve sztem nincs igazad:
http://www.tomshardw...speaker-04.html
A fentebb említett tesztből:
"A futurisztikus kinézet? hangfalakban microdrive-ok állítják el? a közepes és a magastartomány hangjait. Bár ez els?re nem t?nik túl jó hírnek a hangmin?ség szempontjából, az 5100 hangja mind tisztaság, mind h?ség tekintetében felveszi a versenyt a klasszikus megoldásokkal."
Persze. A fizika meg le van ejtve magasról ugye? Arra próbáltam utalni hogy lehetetlen a jelenlegi ismereteink szerint ilyen kialakítású hangszórókból használható hangot kiszedni. Ennyi. Nagyon tiszta ahogy szól, csillog villog, csak épp a 200Hz-ig felmászú sub tönkrevágja az egészet. Mondom, ha beraktak volna egy sima 3"-os meghajtót, ahogy az ATPknél, már nagyjából jó is lenne.
Egyébként ha jól emléxem azt is írtam hogy az 5100 hangját nem olvastam, hanem saját magam hallgattam, teszteltem.
ADAMX: Őszintén akármelyik Creative vagy Logitech szett, ami _klasszikus_ építésű (azaz egy normális 3-4" os szélessávút tartalmaz) jobb nála. Ha nem félsz egy kis DIY munkától, akkor meg Genius 5.1, igaz ott lehet hogy egy kis tömítgetés, ez-az elkellhet, olvass utánna a topicjában, itt van a környéken.
Samm: PS: egy megjegyzés, hogy a legtöbb ilyen netes review mennyire használhatatlan: olvass utánna hogy az Altec 621-ről mit írnak. Elárulom: agyba-főbe dicsérik, már-már a hifihez hasonlítják. Namost hogy mennyire távol van a hifi-től azóta tudom, hogy vettem mellé egyet, annyiból, amibe egy 5.1es csúcs creative szett kerül. Egy világ dőlt össze bennem

Súgó
A téma zárva.