Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék...
Elküldve: 2004. 11. 29. 17:37
Elküldve: 2004. 11. 30. 09:46
Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 15:07
Ez fura. Ha a srác azt akarja, hogy működjön, akkor a c:\dos-ba nem rakhatta be ezt a bat-ot, ugyanis így a "format a " parancs értelmetlen lenne, hiszen a .com-ot találná meg elsőnek és akkor nem ér semmit. Tehát ha a c-e-b él, akkor a format.bat csak egy másik könyvtárban kaphat helyet a format.com-tól távol és a path első eleme ez a könyvtár kell legyen.
Értelmesség rulz-nekem is volt anno egy c:\köteg <DIR>, benne 34 gondosan megírt bat fájllal és a path első bejegyzése is ez volt. Zsír volt. Dos Navigator menüje ízlésesen megcsinálva, egérrel, funkciógombbal mindent elértem, király voltam és szép.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2004. 11. 30. 11:52
Egyszer a hölgy keresztfia gondolta meglepi a keresztanyut szépen egy félig kimustrált CD-íróval annál is inkább, mert a teljesen puritán konfigban amúgy nem volt CD-olvasó. A srác, mint negyedikes infószakos deák a környék legmenőbb gimnáziumában, úgy gondolta egy CD-ROM beépítése neki mácsak nehogy ne sikerülne. Igen ám, csakhogy egy őskövület 486-os alaplap azért mégsem ugyanaz, mint pl. egy csilivili P3 lap színes műanyag keretekkel, megvezetésekkel mindegyik alaplapi tüskesoron jónagy lóbetűkkel odaírva mi-micsoda, mit-hova.
Szóval a srácocska teljesen tanácstalan lett, amikor be akarta szerelni a helyére a CD-ROM-ot és felnyitotta a fekvő AT-s házikó tetejét. Túl rövid volt az az 1 db IDE madzag amire a vinyó volt rádugva az 5,25"-ös hely meg túl messze volt. Ígyhát hozott mégegy IDE kábelt. Valószínűleg elsőre jól tippelhette meg a szabad IDE2 csatit, csakhát némi lyukérzék híján 1-2 tüske már mingyá az elején kihajlott meg az sem lehetett neki egyértelmű, hogy melyik irányból dugja rája. Biztos ami biztos megpróbálta innét is meg onnét is oszt mikor a Windózka mégse látta a CD-ROM-ot, fogta a legényke és az összes alaplapi tüskesoron az összes variációt végigzongorázta.
Az eredménye az lett, hogy az összes tüskesor tüskéi mind összevissza hajoltak előre-hátra-jobbra-balra. Az egészben az volt a legsz@r@abb, hogy már a gép sem bootolt, vagyis nyekk.
Nahát itt léptem be újra a képbe amikor a hölgyismerős jajgatva hívott. Látva, hogy a masina az elemkivétel után azért csak-csak magához tért, szépen szorgalmasan mind az ezer darab
Nem is tudom, ez a történet talán nem is nagyon illik ide. A júzer sem volt pocsék meghát igazából nem is ment tönkre semmi sem. :Ð
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:31
Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 22:25
És így is volt! A format.bat a főkönyvtárban volt, a path pedig a C:\ -vel kezdödött.
Enterprise Forever!
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:49
Elküldve: 2004. 12. 06. 09:40
Aztán megnéztem. A ház megroppant, mintha egy 50-50%-os töréstesztet hajtottak volna végre rajta.
Erősen meg kellett kalapálni, hogy az oldallap visszamnejen rá.
Ja, és alegjobb: a vadi új cd-írónak annyi lett, szerencsére cserélték, mert külsérelmi nyom nem volt rajta.
Szerencsére mást nem vitt el a Kaszás. Azóta a padlón tartom a gépet.
MSN: gaborszi@msn.com
Elküldve: 2004. 12. 07. 08:30
Summa: A géphullást is.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2004. 12. 08. 15:52
Vettek NFSU2-őt és nem megy fel (konkrétumokat nem tudok kiszedni belőle) valakinek a gépére aki jeles városunk (nevezzük N city-nek) másik fertájában lakik és persze oda kéne mennem, mondom nem érek rá, de megkérdezem, min van, azt mondja cd-n, én kérdezem hányon, ő azt mondja egyen, én mondom nem lehet, mert 2 cd-s ( na itt nem kapcsoltam mert esetleg dvd-s is lehet, csak nem tudja a különbséget, de amúgy sem a játékok a szakterületem, hanem a gépösszerakás, hibaelhárítás (először a saját hülyeségeim elhárításából tanultam)), kérdezi vigye-e vissza a teszkóba
Ja amúgy azt mondta hogy 6900 ft volt, pedig azt hittem hogy egy tizes legalább (november elején legalább is ennyiért láttam)
Elküldve: 2004. 12. 08. 21:24
Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 11:58
<[HUN]....> Megnéztem az Ati oldalát, megnéztem a Google-ban, de nem találok sehol drivert az Ati 9200 SE videókarimhoz...
no comment.
Szoktam itt sírni, hogy kezdőnek szabad lenni... Volt magyar leírás hozzá? Van magyar support hozzá? Nincs? Akkor miért baj ha _kérdez_? Az már baj lenne, ha azt mondaná, hogy pl. "de ez Radeon nekem meg 9200SE van"...
Elküldve: 2004. 12. 08. 21:34
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:00
VGA kártya csere, RAM bővítés, az eredeti "gépösszerakó" baromságainak megszüntetése sűrű orrfujások és tüszkölések közepette. Már szinte kész voltam a melóval, amikor egy nagy kövér "naftacsepp" az orromról a gépbe hullott. Na akkor most mi van?
Mákom volt. Az alaplapra csöppent, de teljesen alkatrész-forrasztás-foglalat mentes helyre, így sikerült letörölnöm.
De ha mindez proci csere közben történik.........
Lenne valakinek ötlete arra, hogy a socket478-ból hogy kell kitakarítani az ilyen naftát ?
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:12
Idézet: 2-More - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 17:06
Ja.
Aztán a beszáradt vékonyrétegen keresztülbrutálozni a procilábakat.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:19
Elküldve: 2004. 12. 09. 16:27
Idézet: 2-More - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 17:19
Az afro-afrikai szervizesek a fülcimpájukban tartják eme szerszámokat. Praktikus megoldás.
Elküldve: 2004. 12. 11. 15:02
Ártalmatlan dolog, enyhén savas, az orrodat is tiszticcsa' , akkor mi kárt tehet ott?
Elküldve: 2004. 12. 11. 15:49
Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 16:00
VGA kártya csere, RAM bővítés, az eredeti "gépösszerakó" baromságainak megszüntetése sűrű orrfujások és tüszkölések közepette. Már szinte kész voltam a melóval, amikor egy nagy kövér "naftacsepp" az orromról a gépbe hullott. Na akkor most mi van?
Mákom volt. Az alaplapra csöppent, de teljesen alkatrész-forrasztás-foglalat mentes helyre, így sikerült letörölnöm.
De ha mindez proci csere közben történik.........
Lenne valakinek ötlete arra, hogy a socket478-ból hogy kell kitakarítani az ilyen naftát ?
Íme az igazi vírusgazda
A munkahely nem kocsma, hogy mindennap bejárj...
Elküldve: 2004. 12. 11. 17:39
Elküldve: 2004. 12. 14. 10:27
Idézet: kokler - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 11:20
Meg mindig jobb,mintha szakacs lenne...
Vagy sebész...

Súgó
A téma zárva.