HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit tudnak a felhasználók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék... Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:12

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 11:20

Megfelelő fizetségért még a hajad is korpásodik?  :cool:  :D

Vazze, azért nem is kell fizetni, jön magától :(

nyunyu: próbáld ki egyszer, hogy szépen kinyomod a telót, amikor kilépsz a melóból, mondjuk egy hétig... hátha kapcsol a kedves főnök....

Meg nem tudom, én lehet, hogy útbaigazítanám a Tesco irányába papírért a második alkalom után a delkivenst (persze tudom, könnyű pofázni :()
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#362 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:15

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:12

nyunyu: próbáld ki egyszer, hogy szépen kinyomod a telót, amikor kilépsz a melóból, mondjuk egy hétig... hátha kapcsol a kedves főnök....

Ez lesz.

[off]
Kulonosebben nem erdekel, ugyis ott akarom hagyni a ceget nemsokara, mert mar a tokom kivan veluk.

~Majus ota mondom a fonoknek, hogy kene megegy ember supportalni az ugyfeleket, mert a kollega egyedul keves az egyre novekvo ugyfelkorhoz, en meg nem tudok haladni az uj szoftverek ferditesevel, ha allandoan engem is maceralnak+ki kell vonulnom azonnal.

Erre felvette a baratnojet titkarnonek, mert igy neki kevesebb papirmunkaja van, plusz emberre meg nem akar kolteni, mondvan nem telik a cegnek.

Aztan persze en dolgozok lassan, mert mar 1.5 honapja foglalkozom uj szoftverrel, de meg messze nincs kesz...
[/off]

#363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:32

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 23:15

lassan, mert mar 1.5 honapja foglalkozom uj szoftverrel, de meg messze nincs kesz...
[/off]

szoftveresen sok múlik, ha kevesne vagytok, akkor más nehezen folytatja. Fel kell mondani... Én is 2 évig nyűglődtem, mert párom keveset keresett, aztán a cég a végén már kevesebb lóvét adott, mint amit kiadtam miattuk. Beintettem, azóta jobban megy... Persze túloldalról nekem is könnyen pofáznak, nem olyan eccerű. Ha szép szó nem hat, én azót abeintek gyorsan, jobb előbb, mint soha.
Make love not Wor.

#364 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 15:46

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 12:53

Mar megint nem megy a WiFi a PDAn... :omg:

Banalis hiba:
Szomszed kavezoban nem Linksys AP van, es az erosebben sugaroz, PDA meg arra maszott fel :omg:

#365 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 22:17

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 16:46

Banalis hiba:
Szomszed kavezoban nem Linksys AP van, es az erosebben sugaroz, PDA meg arra maszott fel :omg:

Megoldás: Mikrosütő nyitott ajtóval ráirányít szomszéd AP-ra...

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#366 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 14:09

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 23:17

Csak ne menj az útjába... :pokeas2:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#367 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 15:55

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 23:17

:omg: :D

A mikrosutok biztonsagi okokbol lekapcsoljak a magnetront, amint kinyitod az ajtot, de ez nyilvan nem problema. (kiiktathato :Đ)

Egyebkent meg anno tavkozles vizsgan pont azzal szivattak meg, hogy vajon vonatkozik-e a hirkozlesi torveny a mikrosutokre.
Persze hogy vonatkozik, mivel ha jol emlekszem, akkor 2GHz koruli savban "adnak", es ezt le kell arnyekolni, nehogy zavarja a GSM rendszert.
Azt is elkepzelhetonek tartom, hogy a 2.4GHz-s AP-t meghulyiti, ha teljes dozist kap az arcaba. :cool:

#368 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 21:26

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 16:55

:omg: :D

A mikrosutok biztonsagi okokbol lekapcsoljak a magnetront, amint kinyitod az ajtot, de ez nyilvan nem problema. (kiiktathato :Đ)

:Đ Gyors logika :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#369 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 29. 20:16

T. felhasználó!

LAN-partira gépet hozni tápegység és winchester nélkül NEM "kis hiba" kategória!! :mad:  :reklamacio:

#370 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 10:37

HP Compaq gép, i865 csipszettel, Intel Extreme Graphics.

Reggel az asztalkámon levél vár:

"Kedves .....

Szörnyű baj van a gépemmel, fordítva jön be a kép.
......
A Jenő már volt itt a kollégájával, csökkent módba állították a gépet és elindították a víruskeresőt. Azt mondták, hogy el tudják vinni a gépet.

Hálás lennék, ha megnézné.

H. Zsuzsa"

Hát Honnan a f....mból szopjam ki, hogy ki vagy kedves Zsuzsa?  :reklamacio:
Szobaszám?  Telefonszám?  Netán becses neved teljesen kiírva?

Megoldás: I. E. G. beállítások között "Forgatás". Há persze, hogy 180°-ra volt állítva. Alaphelyzet, forgatás letiltása.

Konklúzió: az ostobája belekurkászik olyan helyre, ahová nem kéne neki, "Egyszercsak rossz lett a gép" jelenség, majd hív segítségül még két ostobát az Inf. Igazg. szagértői közül, akik bőszen ráncolják a homlokukat, de halvány lila fingjuk sincs a probléma mibenlétéről.
(A gépet meg én is el tudnám vinni, mivel szállítólevéltömböm is van, akár még haza is.  :omg:
Sőt. Még szarrá is szét tudnám cseszni akár szoftveresen akár hardveresen is.)

Köszönöm szépen, a mai napom is jól indult.

(Asszem, e kénye mennyi innyi ekkis pálinkát.)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#371 Felhasználó inaktív   miNimAL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 20. 10:55

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 9:37

HP Compaq gép, i865 csipszettel, Intel Extreme Graphics.

Reggel az asztalkámon levél vár:

"Kedves .....

Szörnyű baj van a gépemmel, fordítva jön be a kép.
......
A Jenő már volt itt a kollégájával, csökkent módba állították a gépet és elindították a víruskeresőt. Azt mondták, hogy el tudják vinni a gépet.

Hálás lennék, ha megnézné.

H. Zsuzsa"

Hát Honnan a f....mból szopjam ki, hogy ki vagy kedves Zsuzsa?  :reklamacio:  
Szobaszám?  Telefonszám?  Netán becses neved teljesen kiírva?

Megoldás: I. E. G. beállítások között "Forgatás". Há persze, hogy 180°-ra volt állítva. Alaphelyzet, forgatás letiltása.

Konklúzió: az ostobája belekurkászik olyan helyre, ahová nem kéne neki, "Egyszercsak rossz lett a gép" jelenség, majd hív segítségül még két ostobát az Inf. Igazg. szagértői közül, akik bőszen ráncolják a homlokukat, de halvány lila fingjuk sincs a probléma mibenlétéről.
(A gépet meg én is el tudnám vinni, mivel szállítólevéltömböm is van, akár még haza is.  :omg:
Sőt. Még szarrá is szét tudnám cseszni akár szoftveresen akár hardveresen is.)

Köszönöm szépen, a mai napom is jól indult.

(Asszem, e kénye mennyi innyi ekkis pálinkát.)

Háj!

Nálam ugyanez volt! :)

Looserek megnyomták valami webes játék közben a Ctrl+Alt+lefele nyilat, amitől 180 fokban elfordult a kép, aztán meg sírtak, hogy fejreállt a kép.
Mondtam, hogy nem kéne munkaidőben játszani, amúgy meg Ctrl+Alt+felfelenyíl.
Mivel sokan nem tudták hol a Ctrl és az Alt valamint problémát okozott eme 3 billentyű egyidőben történő lenyomása inkább letiltottam a forgatást.

:D
"Legnagyobb istenáldása a kukoricagombóc!"

#372 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:09

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 11:37

Konklúzió: az ostobája belekurkászik olyan helyre, ahová nem kéne neki, "Egyszercsak rossz lett a gép" jelenség,

Nem kell beleturkálnia semmi extrém helyre, elég egy ctrl+alt+lefle nyíl, vagy ahogy az SW-ben be van állítva... Ha ilyen vasak vannak, akkor én policyből tiltom ezt is, szóval nem biztos, hogy hülye az user, ha így véletlenül letaposott 2-3 gombot egyszerre.
Make love not Wor.

#373 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:58

Kollegamat sikerult hasonloan megviccelni a heten.

Fonokom kerdezte az anyaceg technikusat, hogy lehet-e vizszines tengely korul 180 fokkal forgathato speci touchscreen-t hasznalni a programhoz. (pult ket oldalarol akarjak hasznalni ugyanazt a kepernyot)
Igenlo valasz utan beallitotta a srac a programban az egy kattintasra fejreallitas funkciot, hogy megmutassa nekunk, hogyan mukodik.

Kollegam persze nem volt ott, masnap ballag a gephez, amirol elfelejtettuk kikapcsolni a fejreallitas engedelyezeset, o meg veletlenul 1 centivel feljebb bokott a kepernyon, mint ahova celzott, es pont azt a savot talalta el, ami bekapcsolja a fejreallitast.

Elkepedt arc, ordit, hogy "elromlott a gep", en meg csak odamentem, aztan raboktem az alulra kerult fejlecre, es "megjavult" :D

#374 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 12:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 12:09

Nem kell beleturkálnia semmi extrém helyre, elég egy ctrl+alt+lefle nyíl, vagy ahogy az SW-ben be van állítva... Ha ilyen vasak vannak, akkor én policyből tiltom ezt is, szóval nem biztos, hogy hülye az user, ha így véletlenül letaposott 2-3 gombot egyszerre.

Pedig bizony de!  :D Hüle az a júzer és kész.

Könyvtáros, gyógyszerész és könyvelő, nomeg a klasszika-filológusok alapból ostoba lúzerek. Pláne 50 fölött.  :omg:  Bárki bármit mond, ez így van.  ;)

Gazdasági Igazgatóság rendszergazdája vagyok, vegyesfelvágott a géppark - Compaq féléből van minden a szartól az aranyig - meg a vindózok is.

Policy-t meg utálok reszelgetni, pláne ostobákhoz egyénileg illesztgetve.

Ostobákok:
- ver 1: 30 éves, ábrándos tekintetű 120 kilós dömperleány, 20 perc kell ahhoz, hogy az ember kivallassa, hogy mi a nyűgje. De ahhoz ért, hogy Micimackós képernyővédőt telepítsen az internyétről a gépére, ami összemarakodik a Citrix klienssel a billentyű és az egér feletti uralmon. {gép: 500-as celeron, W98SE}
- ver 2: 55 éves, 45 kilós, fogyókúrázik, naponta többször rosszul lesz, mert leesik a vércukorszintje az asztal alá. ECDL tanfolyásra jár, és mindent kipróbál a w2k-s gépen, amit windows XP és Office XP okításon mutattak neki. Analitikus könyvelő, aki egyszerre tíz kiló bizonylatot helyez a billentyűzetre.{gép: 2,6 GHz-s celeron, W2k}
- ver 3: 55 éves, 80 kilós, mogorva, már évtizedekkel ezelőtt lemondott arról, hogy egy férfi beleszeressen. Mindig, mindent jobban tud. Emiatt van, hogy az ÁFA utalás néha késik egy hónapot, emiatt bírság, önrevízió, kutyatöke. {gép: 466-os celeron, W95OSR2}
- ver 4: 55 és a halál közt. Még nem nagymama, de a kedves lánya is a cégnél dolgozik egy szobával odébb. Részmunkaidős főkönyvelő, akkora seggel, mint egy Szaratov márkájú hűtőszekrény. Már be tudja kapcsolni a gépét. Hja kérem, két év az bizony nagy tanítómester. Bőbeszédű, és természetesen mindig mindent jobban tud. Képes hozzád beszélni órákon keresztül. Van a kertjében két szőlőtőke, emiatt a mezőgazdasághoz is kiválóan ért. {gép: 2,4-es P4, W2k}
- ver 5: Az Áspiskígyó. 55 és a halál közt. Aszkéta termet. Lelki alkata átmenetet képez a dühöngő pszichopata és az őrült sivatagi keringő dervis között. Osztályvezetőhelyettes, természetesen a munkájához nem ért. 6 év alatt nem bírta megtanulni, hogy mi a különbség a felhasználónév és a jelszó között. Mesteri pletykafészek, egyre csak gyűjti és továbbítja a híreket. Az összes szarkeverésben bent van, legnagyobb részüknek ő a szülőanyja. {gép: 466-os celeron, W95OSR2}

És még hosszan folytathatnám a sort a humánpolitikai előadótól a titkárnőn keresztül a hivatalsegédig.
A "Nagyp...ájú" és az "orrba-szájba doktor" - hála a Jóistennek  :respect: - már nem dolgozik itt.

Az elsődleges és másodlagos nemi jegyek alapján hímneműnek tekinthető júzerek se különbek a fentebb említett luvnyáknál.

És még az a szép csak igazán, amikor a ver1-ver5 luvnyákok összejönnek a szobádban legalább hatan, és elkezdenek egymással vitatkozva fejben könyvelni.

Szerkesztette: Zsivaagoo 2005. 10. 20. 12:32 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#375 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 21:27

Zmeg, kész, lefagytam a szövegedtől :D:D:D:D:D

A kegyelemdöfés ez volt:
"őrült sivatagi keringő dervis" :D:D:D
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#376 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 08:05

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 22:27

Zmeg, kész, lefagytam a szövegedtől :D:D:D:D:D

A kegyelemdöfés ez volt:
"őrült sivatagi keringő dervis" :D:D:D

Ebben az a szomorú és egyben "vicces", hogy ezek tényleg ilyenek.  :omg:

#377 Felhasználó inaktív   miNimAL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 21. 08:09

Háj Zsivaagoo!

Kihagytad a többnyelven beszélő, multidiplomás, többszörösen doktorált, nagymellényű  kiszartaavilágothaőknem IQ Fighter JOGÁSZOKAT! :D

:p
"Legnagyobb istenáldása a kukoricagombóc!"

#378 Felhasználó inaktív   tzabo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 08:34

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 13:26

Részmunkaidős főkönyvelő, akkora seggel, mint egy Szaratov márkájú hűtőszekrény.

:D
Egy ilyen van nekünk otthon arra az esetre, ha a rendes hűtő nagyon megtelne.
Frankón hűt. :up:
És azt csak megjegyzem, hogy ha ebbe valakit bezársz, akkor az ki nem jön, mert rendes zár van rajta. ;)
...

#379 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 21. 09:09

Meg ha ejjel be/kikapcsol, akkor nagyban anyazod a legitarsasagokat, hogy miert pont feletek tereltek el a legiforgalmat.

#380 Felhasználó inaktív   GABOOR2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 24. 18:56

Hello!!
Ehhez a témához én is hozzászólnék,és itt az infótanárokról lesz szó!
De a legjobb az hogy én rendszerinformatikousnak tanulok ,vagyis ezt csak az elején hittem,mert a tanárok nagyon nagy JÚZEREK...Eddig még semmit nem tanitottak,max 1-2 gyerek nekik,ez nem nagyképüség,de valóban nagyon BAMBÁK...
1.Gépterem tanuljuk a W2K3 Servert,mindenki telepit (csak az a baj hogy a sok server nem szereti a másikat) érzékelik egymást és szaroznak... (De végülis 2hét tanakodás után megoldották a problémát átirták az alapértelmezett átjárót,minden gépen másra).
2.Ugyanez az oprendszer mindenki hozzon létre DHCP szervert,mindenki lértehozta,a szerencsétlen szerverek meg osztották volna az ip-t,de ugy összevesztek mint állat...
3.Év eleje uj monitor vásárlás a suliban Lcd Acer,minden 3-ik pixelhibás,mondom a tanárnak ezeket ki lehetne cserélni...Azóta is ki vannak cserélve...(Persze a gari 1hónap pixelhibára)
4.Az óra anyagát fölrakta a tanár a szerverre,keressétek meg mondja a tanár,jó tanárur de nincs hálózat,de  de van hát ott a G meghajtó (hálózati) ,de nem látja azt a kis számitógépet a tálcán,és egy kis piros x-et? "De látom de a meghajtó ott van ,ezt nem értem"
5.Ja és azt látni kellene mikor a tanár a Projektorral szenved,mire van kép vége az órának...

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.