HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit tudnak a felhasználók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék... Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   |Archon| 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 13:57

Tiszteletem a HWSW-s kollegáknak!

Urak, szurkoljatok a Terminal fórumnak, beköszöntött az RGB korszak nálunk is.  :omg:

http://forum.termina...pic.php?t=28667

Nem találtam külön RGB-s topicot, ezért raktam ide, ha nem jó helyre került, elnézést kérek.  ;)

#382 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 15:12

Idézet: |Archon| - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 14:57

Urak, szurkoljatok a Terminal fórumnak, beköszöntött az RGB korszak nálunk is.  :omg:

Nem találtam külön RGB-s topicot, ezért raktam ide, ha nem jó helyre került, elnézést kérek.  ;)

:D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#383 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 21:05

Idézet: |Archon| - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 14:57

A fórumon legendás RGB "mester" "munkássága... 8)
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#384 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 21:26

Bááááááh....
Nem semmi, kitartó a srác. Azért előbb-utóbb csak baj lesz belőle, én már nem is szoktam mondani hogy ezt ne, azt ne, ez ezzel járhat, az azzal, értelmetlen, nem szeretek disznókkal birkózni, mert habár mindketten sz*rosak leszünk, a disznó ezt élvezi.

#385 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 21:51

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 22:26

Bááááááh....
Nem semmi, kitartó a srác. Azért előbb-utóbb csak baj lesz belőle, én már nem is szoktam mondani hogy ezt ne, azt ne, ez ezzel járhat, az azzal, értelmetlen, nem szeretek disznókkal birkózni, mert habár mindketten sz*rosak leszünk, a disznó ezt élvezi.

Elvileg én is vegyésznek tanultam, szóval van némi sejtésem azokról a dolgokról, amiket ő olyan félvállról vesz... :think: És tényleg csak annyi a gondom az egésszel, hogy másokat is veszélyeztet... :eek: A saját életével azt csinál, amit akar, de mindenki mást hagyjon ki belőle...

#386 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:11

De nem, még ráadásul meséli is hogy a tesójának hogy elmagyarázza hogy ez mennyira tuti dolog. Nekem meg műszerész végzettségem van, de nemegyszer agyamat eldobom, amikor a gyökér bekurja a képcsövet a kukába, vagy mellé, amikor  a lakótelepen ott mászkál a sok kissrác, akinek első dolga lesz megnézni mi az. Aztán ha letörik a nyak, akkor lesz nagy pityergés....

#387 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:12

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 23:11

De nem, még ráadásul meséli is hogy a tesójának hogy elmagyarázza hogy ez mennyira tuti dolog. Nekem meg műszerész végzettségem van, de nemegyszer agyamat eldobom, amikor a gyökér bekurja a képcsövet a kukába, vagy mellé, amikor  a lakótelepen ott mászkál a sok kissrác, akinek első dolga lesz megnézni mi az. Aztán ha letörik a nyak, akkor lesz nagy pityergés....

Sajnos sok az Isten barma... :(

#388 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:18

És nagy az Ő állatkertje....

#389 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:22

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 23:18

És nagy az Ő állatkertje....

És nagyon alacsony a kerítés... :think:

#390 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:23

És az őrök hwswznek :D

#391 Felhasználó inaktív   Hani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:25

Idézet

Már bocsánat, de épeszű ember nem akar otthon atomerőművet meg fekete lyukat csinálni. De még cseppfolyós hűtőgépet sem. Neked 1-2 évszázaddal korábban kellett volna élned, és akkor most Te lennél a tankönyvekben...

... a csávó a napokban valamelyik újság gyászrovátában könnyen előfordulhat...

#392 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 27. 22:31

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 23:23

És az őrök hwswznek :D

:respect: :nevet2:

#393 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:19

Idézet: Fym - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 23:22

És nagyon alacsony a kerítés... :think:

Kerítés? Milyen kerítés :think: Rég nincs itt már semmilyen kerítés...

Csak azért nincs alacsonyabban, mert akkor már gödör lenne, és lehet az egyeseknek megint problémát okozna.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#394 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:22

Idézet

Az expanziós motor önmagában is használható pl bicaj hajtására sűrített levegős palackkal... (amúgy komolyan gondoltam)

Aztán majd csak leesik az állatok, amikor kimegy a Ringre bringával és legyorsulja a nitrós Corvettet. :cool:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#395 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 13:53

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 14:22

Aztán majd csak leesik az állatok, amikor kimegy a Ringre bringával és legyorsulja a nitrós Corvettet. :cool:

Áh. Mi a mecsboxra raktunk annakidején szifonpatront, szeggel megütöttük és lőn száguldás-gyorsulás. Valami gyereklapban, vagy az Öveges könyvében volt az ötlet. Az öreg írt olyat is, hogy fénycső a mikróba és világít... :Đ (igaza volt) ( :Đ )
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#396 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 17:51

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 13:26

Könyvtáros, gyógyszerész és könyvelő, nomeg a klasszika-filológusok alapból ostoba lúzerek.

:reklamacio: Ezt kikérem magamnak! :reklamacio:
... a trip back in time is all I need ...

#397 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 08:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 17:51

Csatlakozom!  :up:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#398 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 08:45

Idézet: Picur - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 8:27

Csatlakozom!  :up:

Szintén filológus? :D

Egyébként a megállapítás sajnos nem nélkülöz minden alapot, a 40-50 éves korosztállyal nem az a gond, hogy nem ért a számítástechnikához, hanem az, hogy egyáltalán nem hajlandó megtanulni semmi újat, így a számítógépek ellen is tiltakoznak.

#399 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 10:00

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 8:45

Szintén filológus? :D

Egyébként a megállapítás sajnos nem nélkülöz minden alapot, a 40-50 éves korosztállyal nem az a gond, hogy nem ért a számítástechnikához, hanem az, hogy egyáltalán nem hajlandó megtanulni semmi újat, így a számítógépek ellen is tiltakoznak.

(Mérlegképes) könyvelő és a kiskapu: gazdasági informatikus  ;)
Munkámból fakadóan jónéhányszor láttam/tapasztaltam, hogy egy szoftver bevezetése alatt milyen ellenállásokra képesek egyes emberek. A legproblémásabbak egyik fő köre valóban az általad említett körből kerül ki. Megszokta a "kockás"-papíron számolást/nyilvántartást, "működött az 30 éven keresztül miért ne menne továbbra is?"  :o
(Nálunk a másik kört azok az alkalmazottak alkotják, akiknek a házibarkács szoftverét cseréljük le vagy más módon érdekköreit sértjük a bevezetéssel. Itt általában persze nem a hozzáértéssel van a gond.)

Persze nem lehet úgy általánosítani, mint Zsivaagoo tette, mert ez abszolút emberfüggő. Láttam már 20 éves titánt a fenti szimptómákkal és 5x évest, aki teljes mellszélességgel a változás mellett küzdött, mert látta az előnyöket és nyitott volt az újra. Igaz ez az élet minden területére. Van ahol én vagy megrögzött (elég sok helyen a szokásaim rabja vagyok  ;)) és nehezebben nyitok. Nem szabad elfelejteni, hogy mind különbözőek vagyunk, más érdeklődési körrel, tudással, szokással, életkorral. Kérdés pl. hogy kire milyen hatást gyakorolna közülünk, ha olyan környezetben kellene dolgozni mint az "átkosban". Ha az ember hozzá szokik, hogy xsok éven keresztül csak ugyanazt kell monotonon végigcsinálnia, akkor egy idő után ez rányomja bélyegét. Gondolkodásban rugalmatlanabb lesz, neadj isten hozzászokik, hogy mindegy mit csinálok, holnap úgyis itt leszek...

Asszem kicsit nagyon elkanyarodtam a témától ez már 
:offtopic:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#400 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 02. 10:42

Idézet: Telcontar - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 18:51

"Idézet (Zsivaagoo @ 2005. okt. 20., csütörtök - 13:26)
Könyvtáros, gyógyszerész és könyvelő, nomeg a klasszika-filológusok alapból ostoba lúzerek. "

LYÓL kiragadt a mondat az eredeti szövegkörnyezetből.  :D

Van itt a bányában az MTA-nak egy kihelyezett 4-5 fős kutatócsoportja. Mindannyian klasszika-filológusok. Nagyon jóban vagyunk több mint öt éve, sok problémájuk volt, és csak én tudtam őket kirángatni a miskulanciából. Az, hogy csak azokat a dolgokat tudják használni, amivel nap mint nap dolgoznak, nem teszi őket alapból ostoba lúzerré. Humán értelmiség létükre nagyon jól együtt tudnak működni a magamfajta műszaki agyú fickóval, ha kell. Mondjuk van ahhoz megfelelő olvasottságom, hogy ne csak kummogjak, ha irodalomról/történelemről van szó.

Axióma:
Humánsöpredék az a klasszika-filológus, aki vidéken úgy megy be egy idegen portára, hogy a kiskertajtó bebaszása után szarik köszönni a háziaknak és előadni jövetele célját. A háziak felbukkanása után csak ül a fa alatt az asztalnál, és Thomas Mann: A varázshegy című művét olvassa. Többszöri felszólítás - értsd. Tiszta és érthető "Jó napot kívánok! Kit tetszik keresni? - elhangzása után is köszönni nem tud, a nevét és jövetele célját harapófogóval kel kihúzni belőle. A kínálást bor/sör/pálinka/fröccs/szóda/üdítő elutasítja. Ideiglenesen maradhat.
Este vacsoránál beszélgetés közben HANGOSAN - MÁS SZAVÁBA VÁGVA - kijelenti, hogy "Artikulálja a problémát."
Ennek a mondatnak, attól eltekintve hogy teljesen magyartalan, semmi értelme nincs.
A problémát csak a következőképpen lehet artikulálni: PROB-LÉ-MA.

Remélem, ezek után érthető, hogy miért ódzkodom a klasszika-filológusoktól.
Bölcsész lesz belőlük.
Egyszre kérdeztem bölcsészeket, hogy olvasták-e Gabriel Garcia Marquez-től a Száz év magányt ?
- Áááá... Hoszzú, terjengős, értelmetlen. A 20. oldal után abbahagytam.
Ezután kérdeztem azt, hogy Joseph Heller-től a 22-es csapdáját olvasták-e?
- Áááá... Hoszzú, terjengős, értelmetlen. A 20-50. oldal után abbahagytam.
Kérdeztem, hogy Robert Merle-től mit olvastak? A "Mesterségem a halál"-t például?
Döbbent csend.
De büszkék arra, hogy matematikából, fizikából, kémiából, biológiából sötétebbek voltak, mint a Mecseki Szénbányák Tröszt összes tárnája.  :omg:

Kérdem én: Akkor ezek mit tudnak egyáltalán? A zoknijukat meg tudják stoppolni? Vagy esetleg az ingüket, gatyájukat, szoknyájukat ki tudják vasalni? Vagy a kedves mama csinálja még mindig.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.