Egy kicsit panaszkodok megint:
Rájöttem, hogy utálok tradelni!
Az a sok gyökér aki mindig át akar verni nemzettől függetlenül iszonyat idegesítő. Bevett szokás, hogy bejönnek a pályára amit csinálok, trade ablak megnyit, én beteszem a cuccost, ő még nem, de már nyomja a pipát, hátha én is automatice nyomom...

Pofám leszakad...
Vagy pl. tegnap egy magyar arc azt mondja adjak neki egy ist-et egy um+mal-ért, amikor az ist 3 um-ot ér+add(
Forrás ), ezt meg is jegyeztem neki(höhh volt pofám mi?

) erre ezt mondja(szó szerint próbálom idézni):"A francia köcsögöket b@sszam át ne őt, magyarok vagyunk legalább mi ne gecizzünk egymással, addjad csak oda az istedet ezekér"

Persze nem adtam, hanem leléptem sürgősen...
De nem kicsit ledöbbentem a stílus miatt és ez megy sajna, nagyon kevés a normális ember traden, mondjuk a csetről nem is beszélve
Van egy elméletem (tisztelet a kivételnek):
Az egész bnet 90%-át kevés élet xp-vel

rendelkező 13-16 évesek uraljak, mivel a nagy öregek már rég nem dioznak, hanem mást csinálnak(mondjuk manapság WOW), kevés a régi és becsületes arc, az újak között meg a becsület kevés, annál több viszont a nagyokos.
Hogy jót is írjak: multkor a játékomba bejött egy koreai sorci és csak úgy adott vagy 10 unique+set itemet a kezdő (akkor 45-ös) barbáromnak, aranyos volt, nem akartam letörni hogy sokkal jobb cuccok voltak már akkor a ládámban előkészítve
Tehát pozitív dolgok is vannak, az meg mindenképpen pozitív, amikor egymásnak segítünk, mi hwsw-sek
P.S.: Summer: Trang páncélt még mindig keresel? Mert lett egy, odaadom szívesen...
szerk: helyesírási hibák némileg kozmetikázva...
Üdv: Dan
Szerkesztette: td 2005. 02. 14. 10:01 -kor