HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent Néha nem tölt...

#1481 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 09. 12:52

Idézet: Dchris - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 12:44

Én is ismerek ilyen embert, aki megcsinálja. Meg is értem a zozzzit, hogy miért kérdez ilyet. Az egész a rohadt ISP-knél indul. Mindenhol azt olvasom, hogy így emelik a letöltési sebességet meg úgy, a feltöltésit valahol meg még inkább visszább is veszik. Hiába akarok feltölteni, nem lennék irígy, ha egyszer van 16 kb/s-es feltöltés érezhető, hogy mikor lesz 30 gb uploadom. A másik meg, hogy a gép sem napenergival megy. Nagyon sok usernak az egyetlen lehetősége az ilyen hackelés. A fentebb írt dolgok főleg vidékre igazak, különösen ott ahol lakom, ahol a wifis torrenteseket külön listára teszik. Persze az is igaz, hogy a torrent a sok kapcsolat miatt nagyon meg tudja szopatni az AP-ket wifis net esetén.
Szval tökmindegy mivel, honnan töltesz, az ISP cseszik ki veled először, utánna a BSA, ASVA.

Miről beszélünk?  :omg:  :down:

#1482 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 13:24

Hiába akarok feltölteni, nem lennék irígy, ha egyszer van 16 kb/s-es feltöltés érezhető, hogy mikor lesz 30 gb uploadom. A másik meg, hogy a gép sem napenergival megy. Nagyon sok usernak az egyetlen lehetősége az ilyen hackelés. A fentebb írt dolgok főleg vidékre igazak, különösen ott ahol lakom, ahol a wifis torrenteseket külön listára teszik. Persze az is igaz, hogy a torrent a sok kapcsolat miatt nagyon meg tudja szopatni az AP-ket wifis net esetén.

ó de szomorú, mindjárt nekiállok sajnálkozni... lehet smswebezni, fizetősftpzni, de nehogymár ne lehessen legalább egy 0,7es arányt tartani (ennyiért sehonnan nem dobnak ki). ha már mindenáron kötelezőnek érzed, hogy folyamatosan töltögess... az is érdekes, hogy az ap leterhelése is zavar feltöltésnél, gondolom letöltés közben is halálra aggódod magad ezen :o

egyébként pedig kapaszkodj meg, 16kbájtos feltöltés mellett is tudtam 1,0 körüli arányt tartani. ja, hogy nem kezdtem el mindent letölteni ész nélkül?

néhányan kezdik ezt az egészet létszükségletként beállítani :rolleyes:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#1483 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 14:14

Egyetlen lehetőség? Inkább korlátozd be a letöltési sebességedet is 16k-ra, mindjárt szimmetrikus a le- meg feltöltésed. Ja, hogy úgy lassú? Kérlek. 4M/4M netet is lehet kapni! Ja, hogy úgy drága? Kérlek. Akkor nyugodtan várd ki a várakozási időt, vagy viseld el, hogy élősködés miatt kihajítanak. De ha lehet, ne méltatlankodj, majd akkor méltatlankodj, ha nem ingyenesen kapod a cuccokat, hanem pengetni kell érde keményen.

#1484 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 14:57

Idézet: olaj - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 13:44

Én BitComet és Kerio esetében így oldottam meg:

A port az lehet tetszőleges, bár inkább tedd 40000 felettire... :)

Thx :).
A Bitlord is pont ugyanígy néz ki, nagyon rokonok lehetnek.

Miért jobb a 40000 fölötti port? (nekem most vmi 16xxx)
Multimédiás számítógép

#1485 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 15:13

Idézet: debaj - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 9:41

Hibás ellenőrző összegnél: ha a kliens kiírja, melyik fájllal van a bibi (bitcometet használok, az kiírja jól), akkor azt a fájlt megnyitom jegyzettömbben és kitörlök belőle mindent. (A fájlt nem törlöm, mert akkor meg azért nyavalyog.) Eddig nekem ilyen para csak .nfo vagy .sfv (svf? sosem tudom megjegyezni) fájloknál jött elő, szóval max 1-2 kilobájtot kell újra letölteni. Egy-két pillanatig zöld lefelenyíl, aztán vígan duruzsol fölfele. (.sfv (svf?) fájloknál olyan is szokott lenni, hogy egy-két bájttal tér el a két oldalon, általában a fájl végén egy plusz soremelés vagy szóköz karakter.)

Hello
Az azureus is jelzi, hogy melyik file-t nyitja meg irásra és melyiket csak olvasásra, ez a jegyzettömbös dolog érdekes én ilyenkor eltüntetem az nfo filet igy nem hibásnak látja, hanem hiányzónak ezért nem ad hibaüzenetet hanem újra leszedi, ezért még nem kaptam hibaüzenetet. nem tudom neked miért nyavalyog. Viszont igaz velem is az nfo és az svf fileokkal szokott megesni, az nem is aggaszt annyira, az már inkább ha az anyaghoz nyúl hozzá. Amit a múltkor leszedtem az 47db rar file-ra volt szétszedve plusz  az nfo és svf file, utóbbi kettőhöz hozzányúlt viszont a 47 rar közül kiszúrta az egyiket és azt módosította ezután persze a méretellenőrzés nem stimmelt, de mind az eredeti mind a módosított rar file-al ki tudtam csomagolni a cuccot. Ez amit nem értek :think:

Idézet

A 99%-os hibához: azt kellene megnézni, hogy van-e a letöltött fájlok elérési útjában ékezetes karakter, szóköz, speciális karakter. Pár tracker nem szereti, és akkor ilyen hibát produkál.
Vagy még azt nézhetnéd meg, hogy valóban letöltötted-e az összes fájlt a másik oldalról. Pl. a demonoidon a torrentben levő fájlok mellé hozzácsap egy Tracked by demonoid.com.txt fájlt, azt még letölti mellé, utána seedel.
Amiről most szó van az egy darab iso file ezt látja 99% osnak. A file nevét módosítanom kellett mert megváltoztatta a feltöltő a külföldi névhez képest, de nem volt semmi ékezet vagy szóköz, és nem volt mellette plusz file, az egy darab iso-t nem látta teljesnek valamiért, ezt sem értettem. :confused:

Idézet: viharhozo

Nincs jelentosege, hagyd ra! Nem fog hozzatolteni semmit, csak seeder helyett leecherkent szerepelsz a statban.
Valamit csak hozzátesz, látom hogy tölt lefelé és a külföldihez képest megváltozott a mérete a checksum szerint. Mit tesz hozzá?  :think: :confused:  :think: 

A portos dologhoz, mikor csak az a portot engedélyezem amit az azureusban beállítottam, akkor megy a le és feltöltés, de az azureusban ilyenkor a tracker státusza : nincs kapcsolat , ezt sem értem miért, de inkább engedélyeztem minden porton a kommunikációt.

Az arányhoz meg annyit tennék hozzá, 1024/128 ADSL kapcsolattal ezt tudom
a majomparádén Arány: 2.115  Feltöltött: 14.44 GB  Letöltött:6.83 GB
Ezt pedig az Endlessen downolad: 5.49 GB upload: 10.09 GB ratio: 1.837
Szóval csak akarni kell, és nem eltünni letöltés után. Elismerem sokat megy a gép mire visszapakolom azokat a dolgokat amit leszedek, de mint fentebb irtam, ha valami külföldről van meg és látom, hogy itthon is felkerül, akkor oda beállok seedelni, ezért nem szeretem - újabb finom megfogalmazása a véleményemnek - ha máshonnan szedett dolgot itthon módosítás után tesz fel a feltöltő, minek nyúl hozzá? Miért nem tudja úgí feltenni ahogy ő is leszedte? Minek variál? Ezt nem szeretem. :(
Bocsi, kicsit hosszú lett.

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2005. 11. 09. 15:17 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1486 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 15:23

Idézet: szabi - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:13

Amiről most szó van az egy darab iso file ezt látja 99% osnak.

Ne csak a fájlnevet, az egész elérési utat nézd. Olyanoknál gyakran fordul elő ilyen probléma, akik pl. (példa) a "D:\!!!CUCCOK!!!\Letöltés\Bittorrentes Cuccok\" könyvtárból próbálnak seedelni. (hülye könyvtárszerkezet, de kb. az összes lehetséges hibaforrás bennevan :) )

Idézet

minek nyúl hozzá?

a.) Pl. én akkor nevezek át cuccokat, ha két különböző helyről töltöttem le mondjuk egy sorozat két évadját. Egyéni hülyeség, de szeretem, ha mindkét könyvtárban ugyanolyan elrendezésűek a fájlnevek.
b.) A feltöltő így akar "nyomot hagyni" a világban, hogy belerondít a könyvtárnévbe/fájlnévbe, esetleg a saját nickjét bepakolja az mp3 ID3 tagjába. Én az ilyeneken mosolygok egyet :)

Szerkesztette: debaj 2005. 11. 09. 15:27 -kor

#1487 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 15:32

...
Az arányhoz meg annyit tennék hozzá, 1024/128 ADSL kapcsolattal ezt tudom
a majomparádén Arány: 2.115  Feltöltött: 14.44 GB  Letöltött:6.83 GB
Ezt pedig az Endlessen downolad: 5.49 GB upload: 10.09 GB ratio: 1.837
Szóval csak akarni kell, és nem eltünni letöltés után.
...

Ez szép és jó, de azért vedd ezt is figyelembe:
nagyon sok olyan tag van a magyar oldalakon, akiknek jó az aránya, erre mikor megnézem, hogy mennyit töltött le, akkor látom, hogy sokan még a 10 gigát sem érték el több hét alatt!!! Hát úgy könnyű tartani az arányt, hogy melette nem töltök semmit  :eek:  :reklamacio:  Csak tudnám, hogy ezek az emberek akkor mi a fenének regisztrálnak be egy ilyen oldalra.  :think: Csak nézelődni? Vagy minek?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1488 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 15:47

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:32

Csak nézelődni? Vagy minek?

Vagy csak szelektálnak, azt töltik le, ami tényleg érdekli őket/tényleg szükségük van rá, nem mindent, amit eléjük raknak.

Idézet

Hát úgy könnyű tartani az arányt, hogy melette nem töltök semmit

Szerintem egyetlen torrentes oldal sem hirdetett versenyt, hogy folyamatos letöltés mellett kell tartani a jó arányt. Ráadásul olyat sem láttam még sehol, hogy megvan a napi  kötelezően letöltendő minimum. Hogyha csak kéthavonta kerül fel olyan cucc, ami érdekli is a kedves torrenttársat, akkor két jó torrent között minek töltögessen -számára- szemetet?
Mondjuk -igaz, már jó régen volt- anno a Chello topicban is megkaptam a magamét a letöltőgépektől, amikor azt mondtam, hogy a 30 giga korlát nekem általában elegendő, hogy akkor minek van Chellom, miért nem betárcsázós netet használok...

Egyébként nem kell összepasszítani a kicsi letöltött adatmennyiség-jó arányt és a nagy letöltött mennyiség-rossz arányt. A B-n egy fölött van az átlagom, pedig amióta regeltem, letöltöttem már száz giga fölötti linuxiso-t. Nem egyben töltöd le a cuccokat, hanem torrentenként, egy torrentet meg ugyanakkora erőfeszítés visszaosztani a százgigás összes letöltött adattal, mintha csak tíz gigát töltöttél volna.

Szerkesztette: debaj 2005. 11. 09. 15:52 -kor

#1489 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 16:20

Ha valaki egész héten a gépe közelében van és egész nap mehet a torrent, annak nem gond visszatölteni a megfelelö mennyiséget, hogy az aránya jó legyen. Nyáron nekem sem volt :) De most suli miatta csak 7végén vagyok otthon, örülök ha lejön valami. És azért 1 hét alatt összejön pár cucc, bár néha semmi olyan nincs ami érdekelne, de az elözöz hétről még benn van valami a listában, amit tölteni és visszatölteni kéne. Csak 1 hét hosszú idő, ha arra akarok menni hogy visszatöltöm, már rég késő, mert mindenki leszedte aki akarta, és egyedüli leecherként leszedem a cuccot és beállok a többi seeder közé, akik feltöltötték nekem. Az arányom meg ennél a torrentnél a béka segge alatt van. És sajnos sok ilyen van :( Na majd nyáron :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1490 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 16:46

Idézet: debaj

Ne csak a fájlnevet, az egész elérési utat nézd. Olyanoknál gyakran fordul elő ilyen probléma, akik pl. (példa) a "D:\!!!CUCCOK!!!\Letöltés\Bittorrentes Cuccok\" könyvtárból próbálnak seedelni. (hülye könyvtárszerkezet, de kb. az összes lehetséges hibaforrás bennevan :) 

Hello

A mentési könyvtáram "C:\image\filename.iso" ebben csak nincs hiba, direkt kerülöm az ékezeteket ilyen esetekben.

Idézet

a.) Pl. én akkor nevezek át cuccokat, ha két különböző helyről töltöttem le mondjuk egy sorozat két évadját. Egyéni hülyeség, de szeretem, ha mindkét könyvtárban ugyanolyan elrendezésűek a fájlnevek.
b.) A feltöltő így akar "nyomot hagyni" a világban, hogy belerondít a könyvtárnévbe/fájlnévbe, esetleg a saját nickjét bepakolja az mp3 ID3 tagjába. Én az ilyeneken mosolygok egyet :) 
Félreértés ne essék én is szoktam átnevezni, ha nem seedelek valamit tovább ilyenkor én is úgy állítom össze ahogy nekem jó, de azután nem fogom igy feltenni, de a "nyomot hagyni" dolgot nem értem. A többieknek segít, ha enged még seedelőket a torrentjéhez.

Idézet: Pietrosz

Ez szép és jó, de azért vedd ezt is figyelembe:
nagyon sok olyan tag van a magyar oldalakon, akiknek jó az aránya, erre mikor megnézem, hogy mennyit töltött le, akkor látom, hogy sokan még a 10 gigát sem érték el több hét alatt!!! Hát úgy könnyű tartani az arányt, hogy melette nem töltök semmit Csak tudnám, hogy ezek az emberek akkor mi a fenének regisztrálnak be egy ilyen oldalra. Csak nézelődni? Vagy minek?
A teljes le-fel töltés az azureus statisztikája szerint:
letöltve: 85,96GB;  feltöltve: 61,31GB; arány:0,713; üzemidő: 53d9h szerintem ez még mindig elég jó figyelembe véve a kapcsolatomat, egyébként elismerem, a le-fel töltésem nem veri a plafont, de debajnak igaza van

Idézet: debaj

Vagy csak szelektálnak, azt töltik le, ami tényleg érdekli őket/tényleg szükségük van rá, nem mindent, amit eléjük raknak.
Nemrég néztem át a ma eddig feltöltött dolgokat az endlessen és úgy távoztam, hogy semmit nem találtam ami érdekelt. Nem töltök le mindent csak azért mert ott van.
Pusztán arra szerettem volna rámutatni, hogy sz@r ADSL kapcsolattal is lehet rendesen viselkedni.
Van olyan torrentem ami másfél hónapja fut seedelésre, mert aki leszedi az eltünik utána de aki közben elkezdte az nem tudná befejezni, nincs pofám szegényt otthagyni, pedig utána mindig eltünnek.
Ilyen viselkedés esetén ne panaszkodjon senki a rossz aránya miatt. Ettől nekem ráadásul csak jobb lesz az arányom. :)

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1491 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 16:51

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 17:20

Ha valaki egész héten a gépe közelében van és egész nap mehet a torrent, annak nem gond visszatölteni a megfelelö mennyiséget, hogy az aránya jó legyen. Nyáron nekem sem volt :) De most suli miatta csak 7végén vagyok otthon, örülök ha lejön valami. És azért 1 hét alatt összejön pár cucc, bár néha semmi olyan nincs ami érdekelne, de az elözöz hétről még benn van valami a listában, amit tölteni és visszatölteni kéne. Csak 1 hét hosszú idő, ha arra akarok menni hogy visszatöltöm, már rég késő, mert mindenki leszedte aki akarta, és egyedüli leecherként leszedem a cuccot és beállok a többi seeder közé, akik feltöltötték nekem. Az arányom meg ennél a torrentnél a béka segge alatt van. És sajnos sok ilyen van :( Na majd nyáron :)

Hello

Ez teljesen igaz; a torrentezésnél, ha kimaradsz a friss dolgokból utána hetekig seedelhetsz, mire viszonylag normális mennyiséget visszaadsz.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1492 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 17:07

Idézet: szabi - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 16:51

Hello

Ez teljesen igaz; a torrentezésnél, ha kimaradsz a friss dolgokból utána hetekig seedelhetsz, mire viszonylag normális mennyiséget visszaadsz.

Üdv
szabi

hm, en eddig mindent vissza tudtam tolteni, amit leszedtem (bar neha tenyleg nem volt trivialis ;)) - bar en jobbara nem friss dolgokkal foglalkozom, es nem is tagsagos helyeken :) talan azzal magyarazhato, hogy a kezdeti hullam lecsengesevel visszaall a normalis seed/leech arany, es ugyanugy van kereslet, mint kinalat? pl. ritkabb dolgoknal egyik se, es szedtem en is 100 megat 3 napig ;) de lejott, es aztan vissza is ment :cool: (meg persze van, ami jo lenne, de sehol senki...)

Szerkesztette: alvaro 2005. 11. 09. 17:08 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#1493 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 18:45

Idézet: szabi - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 17:51

Hello

Üdv
szabi

Ez így igaz! :respect:

Vannak olyan torrentek is amitől az ember fia agyvérzést kap. Max. 10KB a feltöltő sebessége és egyszerre 70-en is elkezdik letölteni, 2 nap  mire lesz még 1 seeder.

Én általában kivárom amig lesz több seeder ilyen torrenteknél, esetleg a sok letöltőnek már csak 2-3% van hátra akkor kezdem el letölteni!

Az meg a vicc kategóriába tartozik amikor valaki ilyen sebességeel DVD méretű cuccot oszt meg, akkár 1 hét is eltelik az első letöltőig. (1-2 hete volt 16GB-os torrent 10KB/sec a feltöltés)  :think:

Az aránnyal kapcsolatban, szerintem a több hete alacsony értéken állókat, (pl. 4 hét után is 0.1-0.5 között vannak) törölni kellene, mert ezeknek a szép szó semmit sem használ! :pokeas:

#1494 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 20:15

Idézet: luckystar - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 19:45

Vannak olyan torrentek is amitől az ember fia agyvérzést kap. Max. 10KB a feltöltő sebessége és egyszerre 70-en is elkezdik letölteni, 2 nap  mire lesz még 1 seeder.

Hello

Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, mondjuk ezért én nem igazán a feltöltőt hibáztatom, nem tehet róla, hogy az internetszolgáltatók ilyen szemét módon csinálják az ADSL-t.
Nekem 512/128 -ról dupláztak 1024/128 -ra. Miért nem tudták már egy kicsit az uploadot is emelni?
Ilyen helyzetben sajnos csak a türelem és a várakozás marad.
Lelki szemeim elött megjelent, ahogy agyvérzés kerülget remélem azért annyira nem pórgeted fel magad ;)

Idézet

Én általában kivárom amig lesz több seeder ilyen torrenteknél, esetleg a sok letöltőnek már csak 2-3% van hátra akkor kezdem el letölteni!
Ezt szoktam én is tenni, ha látom, hogy páran már 90% fölött járnak akkor csatlakozom.

Idézet

Az meg a vicc kategóriába tartozik amikor valaki ilyen sebességeel DVD méretű cuccot oszt meg, akkár 1 hét is eltelik az első letöltőig. (1-2 hete volt 16GB-os torrent 10KB/sec a feltöltés)  :think:
Na ez tényleg hülyeség, ilyen uploaddal mint az enyém is, nem tennék fel DVD-t.
Esetleg úgy, van pár ismerős aki még torrentezik, mindegyiknek odaadnám a motyót, majd négyen öten nekiállnánk seedelni, sok kicsi sokra megy alapon.

Idézet

Az aránnyal kapcsolatban, szerintem a több hete alacsony értéken állókat, (pl. 4 hét után is 0.1-0.5 között vannak) törölni kellene, mert ezeknek a szép szó semmit sem használ! :pokeas:
Ez azért elég szigorú, azért azt figyelembe kellene venni, ha letölt valamit, akkor azt mennyi ideig tartja seedelni, mert ha leszedi, de már az utolsók közt akkor szegény seedelheti hónapokig azt meg kár elvárni bárkitől is. Nekem is volt olyan torrentem 4-5 hét után is 10% alatt voltam, na ennyi idő után meguntam.
Én azt nem birom, ha letöltés után egyből eltünik és meg sem fordul a fejében a visszatöltés. Ezeket kellene valahogy kiszürni.

Idézet: alvaro

ritkabb dolgoknal egyik se, es szedtem en is 100 megat 3 napig  de lejott, es aztan vissza is ment  (meg persze van, ami jo lenne, de sehol senki...)

Ismerős helyzet, nekem a leghosszabb letöltés majd 3 hétig futott, de kivártam, ez van ha ritkaság kell az embernek.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1495 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 20:51

Egy zárójelben megjegyzett ötlet az arányukat javítani akaróknak: kerestek valami kapós cuccot, mondjuk valami pornót/verigúd amériken kasszasikerfilmet/félórája kiadott játékot, letöltitek a samplevideót vagy ha rarolva is van, egy-két 15 megás darabját, azt hetekig lehet általában seedelni full sávszéllel, és a letöltés sem sok idő/nem foglal sok helyet a vinyón. Nem a legelegánsabb, de nektek jó lesz, másnak meg nem okoztok kárt :)

#1496 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:19

Hiába akarok feltölteni, nem lennék irígy, ha egyszer van 16 kb/s-es feltöltés érezhető, hogy mikor lesz 30 gb uploadom. A másik meg, hogy a gép sem napenergival megy. Nagyon sok usernak az egyetlen lehetősége az ilyen hackelés. A fentebb írt dolgok főleg vidékre igazak, különösen ott ahol lakom, ahol a wifis torrenteseket külön listára teszik. Persze az is igaz, hogy a torrent a sok kapcsolat miatt nagyon meg tudja szopatni az AP-ket wifis net esetén.
Szval tökmindegy mivel, honnan töltesz, az ISP cseszik ki veled először, utánna a BSA, ASVA.

Legkivalobb tisztelettel: mi koze masoknak a te egyeni, szocialis problemadhoz? Hasznalj masik fajlcserelot, olyat, amiben nem kell feltolteni.

#1497 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:24

Miért nem tudja úgí feltenni ahogy ő is leszedte? Minek variál?

Mert balf@sz az illeto. Az egyik trekkeren meg a Lost Coastot is sikerult rosszul felrakni, pedig az sztem mar muveszet. Esetleg az oldal is lehet hibas, legalabb is nekem olyan is volt, h fel nap seedeles utan a cuccom hirtelen lement 99.8%-ra.

#1498 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:28

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:32

Csak tudnám, hogy ezek az emberek akkor mi a fenének regisztrálnak be egy ilyen oldalra.  :think: Csak nézelődni? Vagy minek?

Azert. En kizarolag magyar nyelvu cuccokat szedek magyar trekkerrol, kulfoldrol sokkal gyorsabb, igy 10 folotti aranyom van, mivel egy 12 Kbyte-os vonalam ejjel-nappal seedel vmit.

#1499 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 09. 23:32

Idézet: szabi - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 16:51

Hello

Üdv
szabi

Sztem meg nem igaz. Egy nepszeru jatekot minden trekkeren addig seedelsz, amig az oldal egyaltalan koveti, lesz letolto.

Egyetlen trekkerrel volt/van ilyen jellegu problema, a filemp3-mal. Relative kicsik a fajlok, raadasul egyeni problemak miatt ott csak passziv tudok lenni, es igy eleg szenvedes tartani az aranyt.

#1500 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 10. 18:45

Új oldal: Darkside
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.