HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#121 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 04. 22:38

hát. ez a loony park ütős. hogy hogy fogom a kártyakritériumot teljesíteni... :think: szvsz sehogy...

nightmaren kezdtem, de anyáztam már egy párat. kicsit frusztráló, hogy szaggat a gépemen, mint atom (mondjuk ezt nem csodálom), és így kell teljesíteni a cuccost :(

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 04. 22:39 -kor

#122 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 23:33

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 22:38

hát. ez a loony park ütős. hogy hogy fogom a kártyakritériumot teljesíteni... :think: szvsz sehogy...

nightmaren kezdtem, de anyáztam már egy párat. kicsit frusztráló, hogy szaggat a gépemen, mint atom (mondjuk ezt nem csodálom), és így kell teljesíteni a cuccost :(

Heh-heh-lol. Na nemá :D Simán egyszerű az a pálya. Csak beülsz a bilibe, eztán vársz, amíg elvisz a pálya végéig :) Ha már az nem megy, akkor mi lesz később? :D :D :D

#123 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 04. 23:53

...a voice from the darkness.....

Rövid idő múlva nekiesek én is újra..jön az Insomnia, úgysem tudok most aludni..és akkor is csak rémálmom lenne... :D

Egyelőre csak a kártyákra fogok koncentrálni (na, ez nem fog teljesen sikerülni, de sebaj :D)...

Doomer, amikor először voltam az árvaháznál, gondoltam is, hogy szét kéne néznem odakint, de miután elértem a teleportot, és betett a házba, már nem volt kedvem visszatölteni: az első betöltések szerintem gyorsak, de utána, ha vissza kell töltened...  :omg: Az a gyerekkínzó hentes elszívja a kölkök lelkeit: addig nem lehet megölni, amíg egy is életben van a környéken..mondom Neked, nagyot fogunk szívni egy összes lelkes küldetésnél itt... :D Nem különben a vidámparkban is..de ott még az összes ellenfél megölése sem lesz majd kis móka... ;) Egyébként az árvaházban a legvége tartott fel egy kicsit (a "repülő óvónéni"), de végül is, klassz volt megoldani... A Leningrád zenéje bizony ural, tökéletes ahhoz az egész atmoszférához..s már volt az alaprészben is, emlékszel? Az UFO-ból lehetett hallani egy rövid részletet ebből is (meg a Katyusából, vagy miből). Gondoltam, hogy az orosz himnusz, de nem voltam biztos benne teljesen..mindenesetre Flynn tippjén (a HCG-s leírásban) mosolyogtam, azt gondoltam, hogy biztosan ki van zárva (hogy lehetne gyászzene? ilyen intenzív gyászzenétől felkelnek a holtak! hmm, lehet, hogy akkor mégis az volt...?  :D)...

Egyébként érzem, hogy ma éjjel jópáran egyszerre fogunk nyomulni. Úgyhogy a Vadásztársaknak kellemes élményekkel teli hentelést kívánok akkor: hozzuk ki Danielből a legjobbat... ;)

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 04. 23:56 -kor

#124 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 23:57

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:53

Egyébként érzem, hogy ma éjjel jópáran egyszerre fogunk nyomulni. Úgyhogy a Vadásztársaknak kellemes élményekkel teli hentelést kívánok akkor: hozzuk ki Danielből a legjobbat... ;)

Köszi, neked is :)
Izgalom tuti meglesz, Stone Piten keresem a titkokat, 8 van meg a 10-ből.... :)

#125 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 00:21

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:57

Köszi, neked is :)
Izgalom tuti meglesz, Stone Piten keresem a titkokat, 8 van meg a 10-ből.... :)

Kicsit csaltam, megnéztem Kalme mester videóját :) Hát a jó hír, hogy egyet sem hagytam el útközben (majd megtudjátok, hogy ez miért fontos :D), csak a végén voltam figyelmetlen.
Viszont az állam leszakadt, amikor azt írja, hogy 'secret x - an easy way back', és 20 méterről pontosan ráesik egy kötélre, majd simán elindul rajta ugrálva, majd egyszercsak 90 fokos fordulattal átugrik egy másikra, és azon megy végig....hátőőő persze :D Meg majd meg is lehet azt csinálni földi halandónak. Mindenesetre nyugi, ha én megtaláltam 10-ből 8-at, akkor ti megfogjátok az összeset :))

#126 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 00:26

én egyelőre még szívok insomnián is, pedig nálam még egész tűrhetően megy... :) én örülni fogok ha a kártyakritériumokat teljesíteni tudom majd.
most ez akkor megy painkiller nélkül vagy sem? csak mert ha nem kell hozzá alap game akkor odaadom a haveromnak is ezt.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#127 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 00:34

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 23:33

Heh-heh-lol. Na nemá :D Simán egyszerű az a pálya. Csak beülsz a bilibe, eztán vársz, amíg elvisz a pálya végéig :) Ha már az nem megy, akkor mi lesz később? :D :D :D

próbáltad már nightmaren az én gépemen? tudod, neked kicsit nagyobb a procid meg mintha több memód is lenne :D

de gondolom neked már megvan a loony park kártyája. mondd, mi az? :)

egyébként orphanage 5 csillagos és kártyesz is megvan (Weapon Modifier) :)

jöhet a következő :D

Idézet

és 20 méterről pontosan ráesik egy kötélre, majd simán elindul rajta ugrálva, majd egyszercsak 90 fokos fordulattal átugrik egy másikra, és azon megy végig

ebben max a kötél eltalálása a nagy szám. orpanage elején a pallókon futva ugráltam és fordultam többször 90 fokokat. nem lehet olyan nehéz az ;)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 05. 00:41 -kor

#128 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 01:04

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 0:34

próbáltad már nightmaren az én gépemen? tudod, neked kicsit nagyobb a procid meg mintha több memód is lenne :D

Ettől függetlenül tényleg csak várni kell, az meg mindegy, hogy szaggat közben a kép vagy nem :) 88 ellenség nagyon kevés, ha érted mire célzok ;)

Idézet

de gondolom neked már megvan a loony park kártyája. mondd, mi az? :)

Direkt megkértél rá, hogy ne lőjjek le semmit, nem teszem :p :) Amúgy sem emlékszem már, de nem túl fontos kártya...eddig (Stone Pit + uccsó pálya még nincs meg) mind megvan, és egy igazán hasznosat találtam, de az is inkább túltápos :)

Idézet

ebben max a kötél eltalálása a nagy szám. orpanage elején a pallókon futva ugráltam és fordultam többször 90 fokokat. nem lehet olyan nehéz az ;)

Palló =! kötél ;) Lesz alkalmad bőven bizonyítani kötélakrobatikában, csak ne legyen túl nagy a mellényed :)

#129 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 04:28

Megvannak itt is a Leningrádig a kártyák, de pl. a "Dead City"-n én is "csaltam": direkt nem szórakoztam plusz 3 ellenféllel az egyik parkolóházban (be lehet menni egy kis zugba, de ehelyett elmentem inkább a checkpoint felé - ezt már előre elterveztem, hogy ki fogom használni), így csak 348 lett, viszont a legnagyobb poén az az egészben, hogy a legutolsó "Panzer Spider" elcsendesítése, és a szokásos kántálással egybekötött végcél megjelenése ellenére is, még mindig jelzett a program, és forgott az "iránytű" jelezve, hogy még van ellenfél (s nem a végcél felé mutatott, hanem teljesen máshová). Sebaj, én befutottam a célba, így is már 19 percnél jártam... Egy kicsit zavar ez, de hát semmi sem tökéletes... :)

Amúgy Nálatok is ott díszeleg az összes előző kártya (azaz 23, mivel a "Divine Intervention" hiányzik, azt biztos elhagyta Daniel :D) az alaprészből? Igaz, nem használtam egyiket sem, és nem is fogom, de ha lehet használni, akkor iszonyú sokat könnyít a dolgokon: pl. fogom az "Iron Will"-t, és a húzósabb helyeken nem sérülök az árvaházban, ill. így a "Dead City" is sokkal könnyebb lehet (hiszen pl. az utolsó "Panzer Spider" ellen a Rage sokat segíthet)...

Még valami: a "Colosseum" kártyájával foglalkozott már valaki? Most olvastam odakint, hogy Kalme szerint bugos a játék ott, és nem lehet megszerezni azt a kártyát. Még egy javítást is készített hozzá... Utólagos szerkesztés: LOL, figyelmetlen voltam, hiszen Péntek már említette ezt a hibát (köszi! :))! :D Sajnos akkor tényleg bugról van szó, mert elírtak egy változónevet, vagy rossz nevet használtak a megfelelő LUA-scriptben. Ez szerintem biztos javítva lesz már az első patch során, viszont addig csak Kalme megoldása segíthet... Rühellem a bugokat...  :omg:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 05. 05:13 -kor

#130 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:18

Idézet: hl2 - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 17:34

Tényleg, valaki szúrjon be két képet a booh-ről aki már nyomja, persze full grafikával, meg minden :smoker:

Nos 1-2 kép :)
Annyira nem full, mert az élsimítások meg a szűrések nincsnek bekapcsolva. Azmár azért kicsit sok lenen a vga-mnak  :D

Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5

Amugy sztem nagyon jó a game, bár most 1 kicsit elakadtam az utolsó pályán.
Sajna kénytelen vagyok daydreamen játszani. Először isomnia-n kezdtem, de a Leningrad nevű mapon mondtam azt,  hogy most volt elég :)
Majd végigjátszzom 1x nehezebb fokozaton is.

1ébként sokkal nehezebb mint a sima pk.

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 12:26 -kor

#131 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:25

Nekem nagyon bejött a látvány, amivel a loony park kezdődött :eek:  :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#132 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:28

Jópár uj effekt került bele.
Bloom (ragyogás), HeatHaze (hőtorzulás) stb..
A legjobb az egészbe, hogy a sima-t is végig lehet tonlni ezekkel az uj fature-kkel (gondolom én :) )

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2004. 12. 05. 12:28 -kor

#133 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 12:54

M@X: nem szoktam ilyen hibákba belekötni, de ezen a "sima-t"-on nagyon jót röhögtem :D

Én meg közben megcsináltam Colloseumot is, 53 percbe tellett :eek: kemény volt, főleg mire a végén rájöttem hogy hogy kell kinyírni a nagy óriást :)

Találós kérdés:
Melyik játékra emlékeztet téged NAGYON a kép?
(kis segítség, a képen nem látszik: a dög köveket hajigál hozzád)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
a helyes megfejtő kap egy túró rudit :Đ

#134 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:18

Will Rock ?  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#135 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:34

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 12:54

M@X: nem szoktam ilyen hibákba belekötni, de ezen a "sima-t"-on nagyon jót röhögtem :D

Én meg közben megcsináltam Colloseumot is, 53 percbe tellett :eek: kemény volt, főleg mire a végén rájöttem hogy hogy kell kinyírni a nagy óriást :)

Találós kérdés:
Melyik játékra emlékeztet téged NAGYON a kép?
(kis segítség, a képen nem látszik: a dög köveket hajigál hozzád)

kép

a helyes megfejtő kap egy túró rudit :Đ

Ja ok jogos. ;)

#136 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:35

Idézet: dani83 - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 13:18

Will Rock ?  :think:

Sztem is.  :)
Hogy én milyen nehezen jöttem rá hogy hogy kell kinyírni.. :omg: Pedig ott volt az orrom előtt a megoldás.. :)

#137 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 16:00

Idézet

Ettől függetlenül tényleg csak várni kell, az meg mindegy, hogy szaggat közben a kép vagy nem  88 ellenség nagyon kevés, ha érted mire célzok

alacsonyabb fokozaton nem is jelentene nehézséget, mert nem sebeznek annyira :) egyszerűen vársz és végigmész, azt a pár lövést meg kibírod.

nighton sajna a piros gáz meg a hőkövetős tűzgömbök jobban sebeznek. kipróbáltam és nem érsz el a végiéig, ha nem csinálsz semmit. itt jön a probléma, ugyanis csak akkor tudod gyógyítani magad (az a bili gyógyít :)) ha megölsz valakit...

Idézet

Palló =! kötél :) Lesz alkalmad bőven bizonyítani kötélakrobatikában, csak ne legyen túl nagy a mellényed :)

kötélakrobatikában már bizonyítottam a forrest boltíves secretjénél. neked az megvan? :D

#138 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 16:01

a will rock-kal én nem játszottam, viszont a nagy-mutáns-kőhajigálós-kolosszeumos felállás engem kísértetiesen emlékeztetett az Unreal 1 egyik helyszínére :)

#139 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 18:11

eléggé keserédes lett a hangulatom :) :(

nem tudom hogyan, de ma, amikor elkezdtem játszani, le akartam tenni egy soul catcher kártyát - és lettette ingyen...  mi a fene? :think:

erre letettem a maximális 5 kártyát, ingyen...

sőt, a végtelen aranykártyahasználati engedélyem is megvan :D hát, így mindjárt egyszerűbbek a dolgok  :evil2:

viszont a t*k*m tele van a fejlesztőkkel. a loony parkon már két secret megvan (house of pain csapóajtó, és megahealth a fagyin), a harmadikhoz meg nem tudok odaugrani (acid bath ablak). három irányból próbáltam beugrani, és mindhárom esetben láthatatlan falba ütköztem  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#140 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 05. 19:09

Doomer, nekem meg pont az "Acid Bath" van meg: na, "bizniceljünk"?! :D Nekem elég volt annyi infó, hogy "a 'House Of Pain' csapóajtója" - legközelebb megnézem ezt... Az "Acid Bath" nagyon könnyű: úgy is be tudsz jutni oda, hogy nincs is rá jegyed (mégpedig a bejáraton, s nem az ablakon), legalábbis ha Te Magad vagy a jegykezelő... ;)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.