Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 12. 06. 18:42
SYS_TRhu: köszi, sikerült elsőre
főleg deliver 4x damage-dzsel
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2004. 12. 06. 18:44

Elsőre, videó stb megnézés nélkül
Health Regen + Replensih / Iron Will + Rage + Time Bonus kártyákkal.
Egyszercsak elkezdett sebződni, aztán kártyákat aktiváltam, és adtam neki
Nightmare kivégezve, minden kártya megszererzve, irány Trauma
Elküldve: 2004. 12. 06. 19:00
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 15:55
PÜ-ben t*rrent link nekem is jöhetne. 
Megoldódott.
JóSebesség
Elküldve: 2004. 12. 06. 21:31
huh... muszáj lesz beruházni új gépbe hétvégén 
kezd a t*k*m tele lenni hogy akad mint a veszett fene...
a leningrad képregény volt. nem is tudom mihez kezdtem volna ha nincs aranykártyás morph demonom

bár az a fear kártya ugyan mit ér, amikor van The sceptre is (scepter lenne amúgy helyesen
)...
kezd a t*k*m tele lenni hogy akad mint a veszett fene...
a leningrad képregény volt. nem is tudom mihez kezdtem volna ha nincs aranykártyás morph demonom
bár az a fear kártya ugyan mit ér, amikor van The sceptre is (scepter lenne amúgy helyesen
Elküldve: 2004. 12. 06. 22:17
Keresett szó:
sceptre
jogar/királyi kormánypálca
sceptre
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2004. 12. 06. 22:20
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 21:31
nem is tudom mihez kezdtem volna ha nincs aranykártyás morph demonom

)... 
Nem is tudom, hogy mit ér egyáltalán az összes többi kártya a morph demonon kívül így nálatok?
Elküldve: 2004. 12. 06. 22:22
Idézet: HavocS - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 22:17
Keresett szó:
sceptre

sceptre
Sceptre (US) = scepter(ed)
Csak a teljesség kedvéért megnéztem szótárban
Elküldve: 2004. 12. 06. 23:13
a KalmeFix hogy is működik azon kívül hogy beteszem a data/... könyvtárba?
nálam failed lett, pedig demon morph kártyával pontosan annyit csinálok amennyi kell...
egyébként colosseum 4/5 secret. a 3 holyt +armort az erkélyen nem tudom felvenni.
a kötéltánc elsőre nehéznek tűnt, de aztán rájöttem, hogy nem a csörlőről kell próbálkozni felugrani és végigfutni mert úgy marhára nem fog összejönni
szal az is megvan. easy... 
Colosseum 1: lőszeres láda lépcsők felett
Colosseum 2: lőszeres láda lépcsők felett
Colosseum 3: mega a "zárt" ajtó mögött
Colosseum 4 páncél és lőszer a kötélnél.
Colosseum 5: holyk az erkélyen (?)
majd az az erkély lesz érdekes...
használtad a fear kártyát? :Đ gondoltam
nálam failed lett, pedig demon morph kártyával pontosan annyit csinálok amennyi kell...
egyébként colosseum 4/5 secret. a 3 holyt +armort az erkélyen nem tudom felvenni.
a kötéltánc elsőre nehéznek tűnt, de aztán rájöttem, hogy nem a csörlőről kell próbálkozni felugrani és végigfutni mert úgy marhára nem fog összejönni
Colosseum 1: lőszeres láda lépcsők felett
Colosseum 2: lőszeres láda lépcsők felett
Colosseum 3: mega a "zárt" ajtó mögött
Colosseum 4 páncél és lőszer a kötélnél.
Colosseum 5: holyk az erkélyen (?)
majd az az erkély lesz érdekes...
Idézet
Nem is tudom, hogy mit ér egyáltalán az összes többi kártya a morph demonon kívül így nálatok?
használtad a fear kártyát? :Đ gondoltam
Elküldve: 2004. 12. 06. 23:21
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 22:20

különben is, ne irigykedjél már annyit, tessék befejezni az 5 stars challenget és akkor te is annyiszor használod az aranykártyákat, ahányszor akarod
Elküldve: 2004. 12. 07. 01:00
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 6., hétfő - 23:21
különben is, ne irigykedjél már annyit, tessék befejezni az 5 stars challenget és akkor te is annyiszor használod az aranykártyákat, ahányszor akarod 
De abban mi a kihívás?

Szal húzzatok bele
Elküldve: 2004. 12. 07. 02:30
...a voice from the darkness.....
Doomer, a Kalme fixet csak be kell másolnod, és semmi más dolgod nincs vele (így azt a scriptet veszi figyelembe a program, s nem a becsomagoltat). S nem kell újrajátszani sem a szintet, bármilyen végmentés jó, amelyikre teljesül a feltétel...
Bizony, az erkélyes Secret cseles, de borzasztóan egyszerű is egyben..na persze, ha már rájöttél a trükkjére...
Nekem speciel oda kellett a hordó, de szerintem megy más objektummal is...
Közben megint haladtam egy keveset: az "Underworld" teljesítve, kártyakritérium és 5 csillag is megvan, s persze semmi kártyát nem használtam és nem használok a továbbiakban sem. Hmm, másodikra talán ez nem is olyan rossz...
Bár a titkok szinte mind nagyon könnyűek voltak. Viszont a feladat ("Kill all enemies") megizzasztott, hiszen még a démon-móddal is pechem volt: pont a kocsikázás legvégén, az utolsó ellenfél hozta meg a 66-ot, és Daniel szépen átalakult, amikor már semmi de semmi hasznát nem tudtam venni a berzerk-képességeinek..habár..a legutolsó ágyús fickót a 65. lélekkel járó pillanatnyi átváltozás segítségével intéztem el, ha jól emlékszem (de lehet, hogy a BoltGunnal)... Szóval a titkok miatt ez egy jó bemelegítés volt a következő helyszínre... 
Jut eszembe, még két dolog...
Az egyik, hogy szerintem egy kicsit könnyebb a köteleken mászkálni a BOOH-ban: vagy vastagabbak, mint pl. a liánok az eredeti részben, vagy csak kicsit könnyítettek rajta, nem tudom. De úgy érzem, hogy könnyebben megy (s nemcsak a gyakorlat miatt)...
A másik az SMG/FlameThrower-fegyver: biztos ismeritek már a harmadik tüzelési módját. Ugye a jobb gombot lenyomjuk, majd vele együtt a balt is, és kidob egy égő kannát. Az igazi poén viszont az, hogy ez is objektum lesz: ergo, ha felrobbantjuk (vagy magától felrobban egy kis idő után), akkor növekedni fog a lerombolt objektumok száma! Ez szerintem normális dolog... Viszont karókat már hiába lövöldöztem a vízbe...
Ezért is volt furcsa, hogy 112/108 lett a lerombolt objektumaim száma, az "Underworld"-ön..de aztán hamar rájöttem, hogy a fenti dolog miatt... 
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Doomer, a Kalme fixet csak be kell másolnod, és semmi más dolgod nincs vele (így azt a scriptet veszi figyelembe a program, s nem a becsomagoltat). S nem kell újrajátszani sem a szintet, bármilyen végmentés jó, amelyikre teljesül a feltétel...
Bizony, az erkélyes Secret cseles, de borzasztóan egyszerű is egyben..na persze, ha már rájöttél a trükkjére...
Közben megint haladtam egy keveset: az "Underworld" teljesítve, kártyakritérium és 5 csillag is megvan, s persze semmi kártyát nem használtam és nem használok a továbbiakban sem. Hmm, másodikra talán ez nem is olyan rossz...
Jut eszembe, még két dolog...
Az egyik, hogy szerintem egy kicsit könnyebb a köteleken mászkálni a BOOH-ban: vagy vastagabbak, mint pl. a liánok az eredeti részben, vagy csak kicsit könnyítettek rajta, nem tudom. De úgy érzem, hogy könnyebben megy (s nemcsak a gyakorlat miatt)...
A másik az SMG/FlameThrower-fegyver: biztos ismeritek már a harmadik tüzelési módját. Ugye a jobb gombot lenyomjuk, majd vele együtt a balt is, és kidob egy égő kannát. Az igazi poén viszont az, hogy ez is objektum lesz: ergo, ha felrobbantjuk (vagy magától felrobban egy kis idő után), akkor növekedni fog a lerombolt objektumok száma! Ez szerintem normális dolog... Viszont karókat már hiába lövöldöztem a vízbe...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 07. 02:37 -kor
Elküldve: 2004. 12. 07. 16:11
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 1:00
De abban mi a kihívás?
Most épp azon gondolkodok, hogy meg kellene csinálni kártyák nélkül is traumát, ugyanis:

Szal húzzatok bele

Szal húzzatok bele
hát pont az a kihívás, ha megcsinálod
nem is tudom mit hallottam velence végén...
Elküldve: 2004. 12. 07. 18:41
Na, a "Stone Pit"-en azt hiszem, a hajamat is befonom, mire minden titok meglesz: nekem is 8 sikerült eddig, akárcsak Pénteknek eredetileg. Odakint Alastort nem is volt olyan könnyű észrevenni, de az egyik Holy Item kicsit "kiidegelt", már attól féltem, hogy fel sem lehet venni (Péntek biztos tudja, melyikre gondolok, hát én legalább 20 percet kínlódtam vele)...
Egyébként gond nélkül vissza lehet menni bárhová, mert a teleportok újra működnek mindenhol, szóval nem baj, ha az ember elhagyja a titkokat odalent..le lehet menni a bánya legaljára, és onnan vissza is lehet jutni, ki a szabadba. Szóval még két titkot meg kell találnom valahogyan, de a Statisztikám sem áll jól: semmiből nincs még csillag itt (4 lerombolandó objektum, plusz egy csomó hiányzó ammo, pedig átfésültem szinte mindent közben)..hiányzik egy pajzs (gondolom ez lesz az egyik titok), meg 16(!!) Holy Item (biztos ez lesz a másik). Azért a 16 Holy Item egy helyen érdekes lesz majd...
Az eddigi Secretek amúgy nem voltak nehezek, és gondolom az utolsó kettőt is inkább csak lokalizálni lesz nehéz...
Odakint mondták páran, hogy ugyanaz a jutalom a BOOH-ben is a "5 Stars Challenge"-re, mint az eredeti részben. Ahogy Dommer mondja, megcsinálni kihívás..na meg szeretjük itt néhányan a mutatós Statisztikákat...
Úgyhogy ha ez is meglesz, akkor megint megpróbálhatjuk az összes lélek begyűjtését (tényleg, ilyen object is lehetett volna valamelyik szintre), meg hasonló eszement dolgokat... 
Na, a "Stone Pit"-en azt hiszem, a hajamat is befonom, mire minden titok meglesz: nekem is 8 sikerült eddig, akárcsak Pénteknek eredetileg. Odakint Alastort nem is volt olyan könnyű észrevenni, de az egyik Holy Item kicsit "kiidegelt", már attól féltem, hogy fel sem lehet venni (Péntek biztos tudja, melyikre gondolok, hát én legalább 20 percet kínlódtam vele)...
Odakint mondták páran, hogy ugyanaz a jutalom a BOOH-ben is a "5 Stars Challenge"-re, mint az eredeti részben. Ahogy Dommer mondja, megcsinálni kihívás..na meg szeretjük itt néhányan a mutatós Statisztikákat...
Elküldve: 2004. 12. 07. 22:01
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 18:41
Egyébként gond nélkül vissza lehet menni bárhová, mert a teleportok újra működnek mindenhol, szóval nem baj, ha az ember elhagyja a titkokat odalent..le lehet menni a bánya legaljára, és onnan vissza is lehet jutni, ki a szabadba. Szóval még két titkot meg kell találnom valahogyan, de a Statisztikám sem áll jól: semmiből nincs még csillag itt (4 lerombolandó objektum, plusz egy csomó hiányzó ammo, pedig átfésültem szinte mindent közben)..hiányzik egy pajzs (gondolom ez lesz az egyik titok), meg 16(!!) Holy Item (biztos ez lesz a másik). Azért a 16 Holy Item egy helyen érdekes lesz majd...
Az eddigi Secretek amúgy nem voltak nehezek, és gondolom az utolsó kettőt is inkább csak lokalizálni lesz nehéz...
Úgyhogy ha ez is meglesz, akkor megint megpróbálhatjuk az összes lélek begyűjtését (tényleg, ilyen object is lehetett volna valamelyik szintre), meg hasonló eszement dolgokat... 
Nos nem akarom fényezni magam, de azután adtam fel a keresgélést, amikor vége lett a pályának
Csak féltem, hogy netán elhagytam vmelyiket útközben, ezért néztem meg Kalme videóját, ha nem néztem volna meg, akkor is megtaláltam volna azt a kettőt gyorsan, mert elég feltűnőek
Írod, hogy nincs meg sok Holy Item...akkor tudom, hogy melyiket hagytad el biztosan
Elküldve: 2004. 12. 07. 23:58
Péntek, nem "fényezés", hanem tényállás: ügyes voltál, sasszemed volt, ez kétségtelen...
Én annyit tudtam "biztosra", hogy odabent 8-nak kell lennie (én meg csak 6-tal értem ki a szabadba), ezt kiéreztem már a korábbi hozzászólásodból: mivel az alastoros maradt ki Neked, ha jó értettem... Jól értettem? Tehát bent 8 van, kint pedig 2 (csak az alastorosak)...
A Holy Itemeket elírtam, LOL! Csak 11 nem volt meg, de nemrég megtaláltam azt is..még a hozzászólásod sem láttam szerencsére, így szintén segítség nélkül. Véletlenül kiszúrtam a páncélt meg a MegaHealth-et, bár elég bajos volt odajutnom (türelmetlen is voltam). Felszedtem az összes Holy Itemet is, ami ott volt, még az oszlopon lévőt is, természetesen. Most úgy állok, hogy a páncél csillagos, és az összes többiből (Holy, Secret, stb.) pontosan egy hiányzik még mindig...
A lényeg, hogy akkor még egy titoknak kell lennie odalent. Igaz, már halálra kerestem, de mindjárt nekifutok újra (épp most léptem ki amúgy)... Remélem, valami ütős kártyát adnak majd ezért, mert ha nem...
A játékidőm már így is 4 óra felett jár ezen a szinten...
A legközelebbi hozzászólásomat már lehet, hogy egy elmegyógyintézetből fogom írni (ha még odaengednek a géphez)... 
Péntek, nem "fényezés", hanem tényállás: ügyes voltál, sasszemed volt, ez kétségtelen...
A Holy Itemeket elírtam, LOL! Csak 11 nem volt meg, de nemrég megtaláltam azt is..még a hozzászólásod sem láttam szerencsére, így szintén segítség nélkül. Véletlenül kiszúrtam a páncélt meg a MegaHealth-et, bár elég bajos volt odajutnom (türelmetlen is voltam). Felszedtem az összes Holy Itemet is, ami ott volt, még az oszlopon lévőt is, természetesen. Most úgy állok, hogy a páncél csillagos, és az összes többiből (Holy, Secret, stb.) pontosan egy hiányzik még mindig...
A lényeg, hogy akkor még egy titoknak kell lennie odalent. Igaz, már halálra kerestem, de mindjárt nekifutok újra (épp most léptem ki amúgy)... Remélem, valami ütős kártyát adnak majd ezért, mert ha nem...
Elküldve: 2004. 12. 08. 00:09
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 7., kedd - 23:58
Én annyit tudtam "biztosra", hogy odabent 8-nak kell lennie (én meg csak 6-tal értem ki a szabadba), ezt kiéreztem már a korábbi hozzászólásodból: mivel az alastoros maradt ki Neked, ha jó értettem... Jól értettem? Tehát bent 8 van, kint pedig 2 (csak az alastorosak)...
Hehe, hát nem teljesen
Annyit segítek, hogy ne konkrét cuccot keress, mert az nincs
Ha egy kicsit visszaolvasol, akkor az talán segít, már írtam erről a secretről korábban.
Szerk.: valahol itt írtam róla
Szerkesztette: Péntek 2004. 12. 08. 00:12 -kor
Elküldve: 2004. 12. 08. 00:20
Köszi, Péntek!
Jó, hogy még szörfölgettem egy kicsit, így még el tudtam olvasni a válaszodat...
S a válaszod/tipped jó hír, mert most lehet, hogy mentem volna vissza a bányába különben..abszolút meg voltam győződve róla ugyanis, hogy kint csak 2 van (igaz, az a köztes terület elég nagy, de mivel összeszedtem mindent, és konkrét dolgokra koncentráltam, így letettem róla) - talán ez számomra a legnagyobb szivatás ezen a szinten...
Egyelőre a korábbi "postázásod" még nem nézem vissza, hátha így is meglesz..ha nagyon lefáradok, legfeljebb akkor...
"We shall speak again soon." - At least I hope!
Szerkesztés: végre megvan...
Hát, ez volt a legszemetebb Secret, amivel eddig találkoztam, LOL! A kis alattomos...
Leromboltam a cuccokat ott (eszem ágában sem volt felmenni, hanem alulról, a rakétavetővel), így abszolút semmi nem maradt már a helyén..de jelzett, hogy Secret megtalálva... Már csak egy dolgot nem értek: hogy hol a bánatban maradhatott el egyetlen darab Holy Item? Ezek szerint az nem titkos helyen van (akárcsak a "Colosseum"-ban, ott is volt egy ilyen)...
Köszi, Péntek!
"We shall speak again soon." - At least I hope!
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 08. 01:17 -kor
Elküldve: 2004. 12. 08. 16:02
igen, ez az egyik amit nem szeretek a kiegben. elég gáz, hogy már a holy sem biztos hogy secret helyhez kapcsolódik...
a másik meg Daniel arca. előtt normálisabb volt
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 08. 16:03 -kor
Elküldve: 2004. 12. 08. 17:29
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 16:02

Eve-ről ne is beszéljünk...
Elküldve: 2004. 12. 08. 17:31
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 0:20
Hát, ez volt a legszemetebb Secret, amivel eddig találkoztam, LOL! A kis alattomos...
Leromboltam a cuccokat ott (eszem ágában sem volt felmenni, hanem alulról, a rakétavetővel), így abszolút semmi nem maradt már a helyén..de jelzett, hogy Secret megtalálva... Már csak egy dolgot nem értek: hogy hol a bánatban maradhatott el egyetlen darab Holy Item? Ezek szerint az nem titkos helyen van (akárcsak a "Colosseum"-ban, ott is volt egy ilyen)... 
Örülök, hogy segíthettem

Súgó
A téma zárva.