HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#201 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 12. 12:30

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 11:24

...
A vasúton meg ha egyet se lövök le, akkor is elüti a dögöket, amit bele is számol szépen a megöltekbe.
...

67-el indulsz a vasúton ha minden igaz és a sínen állókkal együtt kb 84-re végzel, magyarul 3-4nél többet nem ölhetsz meg.

ha senkit nem ölsz meg, nem mehet 88 fölé...

#202 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 15:22

nah, 3 csillaggal végeztem elsőre stony piten ;) :up: már csak egy holy meg egy secret hiányzik, gondolom az a bugos...

max egy KalmeFix és újra ;)

mit mondjak. az alastor szobor hátán majdnem nem tudtam felvenni az egyik holyt, úgy beesett a sziklák közé. még jó, hogy amikor leugrottam a fejéről, Daniel elkapta :Đ

a kötéltánc sem volt nagy szám, pont ahogy gondoltam. a kötelet kell eltalálni (amelyik odavezet a párkányhoz - ez nem ment elsőre), és azon végigsétálni (ez meg már bakfitty). utána nyugodtan le lehet huppanni a cuccokhoz...

#203 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 16:43

2odik palyan looneypark-ba vaok, most nyirtam ki az elejen jövö bohocokat, megnyilt a tovabbmenes azzal hogy az 1ik lepcsö teteje megnyilt de egy qrva nagy arok van karókkal az alján és az istennek sem tudok átugrani, vki help :confused:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#204 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 17:07

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 16:43

2odik palyan looneypark-ba vaok, most nyirtam ki az elejen jövö bohocokat, megnyilt a tovabbmenes azzal hogy az 1ik lepcsö teteje megnyilt de egy qrva nagy arok van karókkal az alján és az istennek sem tudok átugrani, vki help :confused:

próbálkozz, mert arra kell menni :)

próbáld meg nekifutásból, ugrálva.

#205 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 17:40

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 16:43

Help :)
Nézd meg a videót, ha nagyon nem megy ;)

#206 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:24

már tovább mentem :p
colosseumba vaok, épp 3 ilyen árkot kell átugrani és a 3iknal kinlodok épp :p
de mivel pályánként 3x elszállt pk ezér most pihentetem.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#207 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 19:37

nyah colosseum kártya is megvan és ha már ott voltam, megcsináltam 5 csillagosra azt is :D

közben találtam mégegy bugot: a 666 ammo kártya addig működik, amig fel nem veszel egy ammo megapacket, mert azonnal a max lőszerre írja át :)

life stealer kártyesz nálam is bugos volt. 200 hp-nél demon moprh, mikor visszaváltoztam, márcsak 14 hp-m volt :Đ

egy bug gyanús dolgot is találtam, rögtön a stony pit első secretjénél. lehet más meg tudta csinálni, de nekem nem sikerült iron will nélkül lemenni érte és feljönni :) folyton meghaltam amikor lent középre értem (mintha lezuhantam volna), lol :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 19:39 -kor

#208 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:52

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 12:30

67-el indulsz a vasúton ha minden igaz és a sínen állókkal együtt kb 84-re végzel, magyarul 3-4nél többet nem ölhetsz meg.

ha senkit nem ölsz meg, nem mehet 88 fölé...

Megcsináltam. Azok a lökött szörnyek időnként lelőtték egymást, ezért nem sikerült, nem azért, mert annyit elütöttem.  :reklamacio:
Totál random volt, mikor hány halt meg a vasútnál. Semmit se csináltam, csak a nyavajás sárga nyomkövetős lövedékeket lőttem le, hogy túléljem. (nightmare)
42

#209 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 20:57

bah, itt valami nem stimmel  :think:

leszedtem a holyfixet, erre 17 holy lett a 16 helyett, csak a pályán kívüli is ott van - most 15/16-ról 16/17-re végeztem  :reklamacio:

ráadásul a 9/10 secretem ugyanannyi lett, pedig megtaláltam a hiányzót :(

#210 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 21:33

...a voice from the darkness.....

Doomer, ROSSZ fixet töltöttél le: ha tovább olvasod a topicot, Kalme pont erre figyelmeztette Crazy-t, mire Ő kijavította a cuccost, és feltöltötte még egyszer és más néven. Na, azt az újat kell leszedned, az lesz a jó... :) Való igaz, a régi linket meg kellett volna szüntetni... Ja, és ehhez mindenképpen újra kell játszanod a szintet, sajnos...

Tippek a "Loony Park"-hoz...
- Az első bohócáradatot állítólag ki lehet kerülni, bár még csak olvastam erről, kipróbálni még nem volt alkalmam. Tovább lehet jutni ott (talán valamelyik fagyiról?), vagy le lehet húzni a falakat az egyik jegypénztárnál - nem tudom... Bizony, a szörnyek néha egymásnak esnek - odakint is sokan panaszkodtak, hogy mindig túlfutottak a 88-on...
- A lerombolható objetumok (41/41 - aki az 5 csillagra hajt): nem használható az SMG/FlameThrower-kombó, mert nincs elég tűz a lángszóróban..így nagyon óvatosnak kell lenni. Valóban, a bal oldali fagyi tölcsérjében van egy "petárdacsomag", azt egy gránáttal simán fel lehet robbantani. Az igazi gondot a hullámvasutazás közben található objetumok okozzák: ráadásul összesen 6 ilyen van, de szerencsére 5-öt előre kilőhetünk... Az elsőt könnyen kilőhetjük: a "Sick Burger" tetején van, bárki simán észreveszi. A második és harmadik is elérhető, akár a StakeGunnal is: amikor a hullámvasúthoz már majdnem felértünk, a távolban, azon a hídszerűségen jól látszik mindkettő (karózott gránáttal mindkettő egyszerre felrobbantható). A negyedik és az ötödik már nagyon nehéz: én átugrottam a "House Of Pain"-re, és balra elmenve (csak szép magyarosan), a távolabbi sarokból néhány karóval meglőtt gránáttal mindkettőt ki tudtam lőni előre (a várkastély két kis tornyán vannak)..az egyiket elég könnyű, de a másodikhoz szerencse kell. Szintén, a hullámvasutazás közben, az egyikre még csak-csak van idő, de a másik túlságosan kiesik (a bal oldali)... A legutolsó lerombolandó objektumhoz már csak a hullámvasútról lehet hozzáférni, de azt már szerencsére elég könnyű kilőni...

A "Dead City" titkai... Két helyen is PK-Jumpolnom kellett. Aki a második titkot megtalálja és megszerzi segítség nélkül..előtte megemelem a kalapom... :) Nekem annyi tippem volt, hogy Kalme említette, hogy csak egy kis segítséggel ment ez Neki is, és annyit mondott, hogy "a második titok a háztetőn". Ennyiből kellett "gazdálkodnom", de sikerült..igaz, másfél napig azt kerestem (Kalme tippjét csak a vége felé olvastam): 3 Holy Item meg egy aranypajzs a jutalmunk ezért a titokért (na meg az 5 csillag ;))... Emiatt most a Leningrád helyett ismét nekilátok a "Dead City"-nek (hiszen először sajnos feladtam és bementem a célba), hogy meglegyen az 5 csillag. Ezután pedig már csak a "Stone Pit"-en kell a hiányzó egy darab Holy Itemet megszereznem, de ahhoz már ott a fix... Aztán ezzel a Trauma és a "5 Stars Challenge" is befejezve..a játék maximumra teljesítve lesz (na jó, a "lelkes" meg goldos küldetés még nem lesz meg ezzel)...  :smoker:

Még egy dolog: Traumán korrektül működik a Black Tarot - számol a pénzzel, és csak egyszer/kétszer/háromszor használhatók az aranykártyák, ennél többször nem (egészen a "5 Stars Challenge"-ig, persze)... :)

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#211 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:00

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 21:33

Való igaz, a régi linket meg kellett volna szüntetni... Ja, és ehhez mindenképpen újra kell játszanod a szintet, sajnos...

hogyazajó...  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

most csinálhatom megint.

közben átmentem traumára, miután benéztem az egyik secretet az előbb :D (két hasonló kiálló secretes deszkatákolmány van az üreg falán, az egyiken serleggel. na én felvettem a serleget, mást nem. innentől simán összekevertem a kettőt, azt hittem voltam mindkét helyen... :D )

loony parkon én is kilőttem előre vagy 3 hordót, maradékot SMG-vel a biliből ;)

Idézet

Még egy dolog: Traumán korrektül működik a Black Tarot - számol a pénzzel, és csak egyszer/kétszer/háromszor használhatók az aranykártyák, ennél többször nem (egészen a "5 Stars Challenge"-ig, persze)... :)

hááát...  :think: most kezdtem traumát de ingyé' tettem le a kártyákat. bár 3x többet nem próbáltam. igazából egyet se lőttem el :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 22:06 -kor

#212 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:04

közben végső elkeseredésemben megnéztem Kalme mester videóját is a Stone Pitről hogy most mi van. semmi újat nem láttam, mindenesetre minden riszpekt Kalme mesternek  :respect: ahogy felsétál a 85 fokos falakon... az valami... érdekes :D

#213 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 22:29

Doomer, le a kalappal, ha a "biliből" lőtted ki a várasakat is..én azokkal halálra idegeltem volna magam... :D

Érdekesek ezek a kártyák..ezek szerint ez is változó, és valahol jól működnek, míg máshol nem. Egyébként én sem használtam őket egynél többször, csak egyszer próbálgattam, hogy működnek többször is, még Nightmare-en, de akkor már nem volt ellenfél a szinten. De most Traumán, ha akarnám sem tudnám kétszer használni (Health és Armor regenerátor foglalja a helyet ;)): nem engedi a játék... Mondjuk én mindig azt csinálom, hogy egy végigjátszás után elteszem egy ZIP-be az összes mentést, majd a következőhöz már csak az előző legutolsó AutoSave-jét ("Orphanage") veszem elő..lehet, hogy ez is számít...  :rolleyes:

Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért: mert az egy sima ügy, én is úgy csináltam meg anno..egy helyen tényleg vissza lehet menni, olyan könnyen (viszont visszaugrálgatni meg nem tudtam, igaz, nem is erőltettem nagyon)...  :up:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 12. 22:36 -kor

#214 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:37

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 22:29

Doomer, le a kalappal, ha a "biliből" lőtted ki a várasakat is..én azokkal halálra idegeltem volna magam... :D

hogy őszinte legyek olyant még nem próbáltam egy FPS-ben sem ami itt volt. 360 fokos fordulat és csavar függőlegesen (kb úgy megy ott a pálya és célra tarts... és ezt 2x!) nemgyenge, de sikerált :Đ

Idézet

Health és Armor regenerátor foglalja a helyet ;))

nálam a stealer bevált, mint csodafegyver, csak kíváncsi vagyok mi történik ha pl 014 hp-nál lőnek meg. visszafordul ~990-re vagy meghalok? :)

Idézet

Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért

ezzel az a gond hogy én is bepróbáltam párszor és ahol ő felment (pl a híd alatt, első secret), ott simán visszacsúszogattam... :rolleyes:

ami az üreg falát illeti, ott tényleg vannak érdekes láthatatlan hmm... fogalmazzunk úgy, "lépcsők", amin fel lehet menni ;) bár azokat sem egyszerű belőni.

bár igazából én a legyegyszerűbb módját válaszottam mindennek. leugrottam :D

mindenesetre úgyis mehetek vissza mégegyszer majd... egyelőre nem szúrom tökön magam, mert ha minden jól megy már jobb performancén, 19"-on és 5.1-en fogom hamarosan élvezni a látvány/hangzást...  :cool:  :up:  (úgylegyen)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 22:43 -kor

#215 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:42

jah, van mégegy bug: colosseum akadálypályánál, a hídon ha oldalazva mész (tehát a híd irányához képest merőlegesen nézel), akkor az ellendülő tuskókat addig látod, amíg ki nem kerül a látómeződből... visszalengeni nem látod, pedig jön az. beware!

próbáljátok csak ki ;)

#216 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 22:43

Bizony, a csavarokat én is próbálgattam, de nem volt szerencsém a bal oldali hordóval sosem... :)

Igen, ha meglőnek, akkor 014-ről visszafordul 999 alá..szóval számolni tud tovább is, csak kijelezni nem. Pont azért mutattam korábban azt a képet: valaki átírta a HUD-ot, hogy a nagy értékeket is kijelezze, és úgy látszott, hogy több mint 27000 HP-je volt a Leningrád végén. Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...

A többire meg ÁMEN...  :) (Az új performance-et a "Swampy" jól megszívja majd... ;))

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 12. 22:44 -kor

#217 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 22:50

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 22:43

Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...

hmmm :D

most hogy mondod télleg nem is volt rá szükség, mert a hp-m így is csak felfelé ment, hehe :)

egy 5 csillagoshoz ez azé' télleg nem illek má' :Đ

csak nemtom mit tegyek be helyette. igazából egyik kártya sem az, amire annyira szükségem lenne ;)

#218 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 12. 22:55

LOL, hát akkor ne tegyél be semmit az ezüstöknek... :D A "Colosseum"-bugot megnézem..jut eszembe, észrevettétek, hogy annak a neve is el van írva? A "Colloseum" szó szerepel helyette (kicsit olyan "németesen" hangzik így, LOL)...

#219 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 15:32

Nos, örömmel jelenthetem be, hogy kivégeztem a BOOH-t: Trauma és "5 Stars Challenge" is teljesítve vagyon...  :cool: S hozzá kell tennem még, hogy a "5 Stars Challenge" után járó jutalom ezúttal igencsak meglepett - tényleg meglepetés volt, és nekem tetszik, klassz poén... ;) De ennél többet biz' nem mondok róla. Aki látni akarja, az kezdjen hozzá maga... :)

Utólagos kiigazítás: a fenébe, ez a cucc már a Trauma teljesítése után is jár, nem kell az 5 csillag sem. Szóval akkor már Péntek rég tud róla, s most már én is. Mindegy, attól még klassz poén... :)

SYS "I think we have plenty to talk about!"

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 13. 15:33 -kor

#220 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 15:51

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 15:32

Utólagos kiigazítás: a fenébe, ez a cucc már a Trauma teljesítése után is jár, nem kell az 5 csillag sem. Szóval akkor már Péntek rég tud róla, s most már én is. Mindegy, attól még klassz poén... :)

Végre, valaki elért ide rajtam kívül :) :respect:
Ugyanis nem nagyon tudtam eljutni oda, hogy kiderüljön, mitől is klassz az a dolog ;) Nah, nem akarok róla többet írni, de priviben leírnád pls, hogy mit is kellene csinálnom? :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.