HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#181 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 18:16

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 22:38

hát. ez a loony park ütős. hogy hogy fogom a kártyakritériumot teljesíteni... :think: szvsz sehogy...

nightmaren kezdtem, de anyáztam már egy párat. kicsit frusztráló, hogy szaggat a gépemen, mint atom (mondjuk ezt nem csodálom), és így kell teljesíteni a cuccost :(

Sohasem értettem miért a legnehezebb fokozaton kezd el valaki egy játékot?  :think: Aztán meg hótra idegeli magát. ;) :mad:  Én mindig easyn vagy mediumon kezdek, amikor megismerem pályákat a játékot, jöhet az ujrajátszás a nehéz fokazattal... :up:

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 12. 08. 18:17 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#182 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 19:19

Trauma a legnehezebb ;)

#183 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 19:24

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 18:16

Sohasem értettem miért a legnehezebb fokozaton kezd el valaki egy játékot?  :think: Aztán meg hótra idegeli magát. ;) :mad:  Én mindig easyn vagy mediumon kezdek, amikor megismerem pályákat a játékot, jöhet az ujrajátszás a nehéz fokazattal... :up:

ne haragudj, de nem tőled idéztem nem is olyan rég a másik PK topicban? :) olyan ismerős a neved...

én azért kezdek nigton, mert nekem az az igényem. daydreamet és insomniát már el sem indítok a gépen :) hótra meg max a gépem miatt idegelem magam, de azon meg nem hiszem hogy segítene másik fokozat ;)

#184 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 21:05

...a voice from the darkness.....

Brett Shaw, azért ne feledd, mi már nem vagyunk kezdők... ;) Daniel sem az, így a feladatai is némileg nehezebbek, de úgy érzem, mi is már bőven felnőttünk ezekhez az alaprész sokszori végigvitele, meg a "5 Stars Challenge" után... A BOOH persze újszerű, de azért annyira már nem tud meglepni, mint annak idején az alaprész. Ennek ellenére nekem is most jön még csak a Nightmare - LOL, a "Pentagon"-t még csak nem is láttam, bár állítólag nem nagy szám -, bár két okom is van rá, hogy miért: az egyik, hogy a DayDream-kezdet "hagyomány", mivel  az alaprészt is azon kezdtem el, plusz teljesen új vagyok még az FPS-ek világában (tulajdonképpen a PK az első)..a másik - mert az első részben csak "mellébeszélés" (LOL) - pedig az, hogy így jobban ki tudom ismerni a dolgokat. Amúgy rém unalmas a DayDream, így ezután már nem fogok soha visszamenni arra. Ahogyan az Insomniára sem, mert az is túl könnyű, de az a következő fokozat, és ha azon is végigviszem, csak még több tapasztalatom lesz, továbbra is visszatöltögetések (mert pl. egy gránát eltalált) nélkül... A kártyák mind megvannak, s most Nightmare-en nekiesek a "5 Stars Challenge"-nek is (továbbra sem kártyázok - felesleges)..de tudom, hogy a Trauma sem lesz különösebben gond (valószínűleg ott már előveszem a kártyákat, de csak a BOOH kártyáit)... Kezdhettem volna én is azonnal Nightmare-en..nem hiszem, hogy nagy gond lett volna, bár tény, hogy problémásabb lett volna a kártyákat teljesíteni, meg felfedezni néhány húzósabb Secretet. De mi már belejöttünk, hidd el... :) Egyébként szerintem a nehézségi szintek nagyon jól ki vannak találva..nagyon jó a fokozatosság, s ha mindegyiken végigmész egyszer, akkor a Traumára már kellően elég tapasztalatra teszel szert, hogy ne találd nehéznek egyáltalán... A Trauma után meg már a Nightmare is csak Insomniának fog tűnni... :D

A játék FMV-it (sosem értem, hogy odakint miért "cut-scene"-t mondanak mindig, de nem számít) a Digital Amigos készítette megint (érdemes a weblapjukat megnézni: van egy csomó klassz PK-koncepció, meg videoválogatás is rajta), de nekem is felemásak az érzéseim: a történések tetszenek, de a karakterek és az animációik - hrmpf! No comment... Daniel új arca hasonlít a játék borítóján/címképernyőjén/stb. lévőre (ami nekem sosem jött be, szerintem a PK-beli megjelenése volt teljesen korrekt), és valahogy passzol is a Pokolbéli szenvedések miatt már egy kissé megkeseredett főhőshöz (nagy "katarzis" volt őt így újra látni, démonok hordáitól körülvéve, a Pokol izzó forróságában -  ki tudja, mennyi ideje küzdhetett már, de megviseltnek tűnt). De akkor is utálom, ha ezerszer változtatnak egy karakter kinézetén, s főleg, ha ennyire drasztikusan. Ha lesz PK2 (a kiegészítő vége túl sok kérdést nyitva hagy), tuti, hogy abban is máshogy fog majd kinézni...  :rolleyes: S mint mondottam, az animációk: a szájmozgás rémes (Eve beszél, és közben teljesen csukva van a szája, s mindez hosszú mondatok erejéig), valamint Daniel is úgy mozog/rángatózik, mint egy majom (legalábbis a kint PK-Fórum tagjai szerint)..hmm, talán tényleg agyára ment már ez az egész... :D Egy linket akartam is adni ezzel kapcsolatban: a PK-Fórumon ebben a topicban foglalkoznak ezzel a témával - gyanítom, hogy nem fog egyhamar lesüllyedni...

A "Stone Pit"-en még egy kicsit körbenéztem a végén, de aztán hagytam a fenébe: így is 5 és fél óra lett a végigjátszási idő (hehe, ha valaki ránéz az összesített Statisztikára, biztos rákérdez, hogy "ugyan miért?!"), és én már belefáradtam a keresgélésekbe. A hiányzó Holy Item nem lett meg..de gyanús nekem ez az egész. Nem lehet, hogy van még egy Secret ott? Egy bónusz? Nem csodálkoznék rajta..mert hogy ez jobban el van dugva, mint az összes Secret, az szinte biztos! Meg aztán, pl. a TR3-ban is volt már ilyen: egy helyen ("Costal Village") 4 of 3 titkot lehetett találni, teljesen szabályos játékmenettel (s a végén az összesített Statisztika is 60 of 59-et írt ki)... A PCF-nél amúgy is "beteg" emberek dolgoznak, és ennyi elvetemültséget én simán feltételezek róluk, főleg az "üres Secret" mint új ötlet után... :)

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 08. 21:12 -kor

#185 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 21:26

na közbe feldobnék egy körkérdést, ha érdekel vkit :D

szal ki hogy használja a fegyókat? :) most nem a gyakorlati alkalmazására gondolok, mert azt ismerem :Đ hanem hogy melyik elsődleges / másodlagos? :)

nálam ez így néz ki:

1st / 2nd

Killer / Pain
Shotgun / Freezer
Stakegun / Grenade Launcher
Driver / Electro
Chaingun / Rocket Launcher
SMG / Flamethrower
Boltgun / Heater

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 08. 21:27 -kor

#186 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 21:53

Nekem még mindig nincs meg a játék, de szénné szakadok a kíváncsiságtól, ezért fél szemmel benéztem ide. Gondolom, azt hiába is mondanám, hogy VÁÁÁÁÁRJATOK MEEEEG!!! :D :D :D

#187 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 22:40

DOOMER: nekem default, az irányításhoz nem nyúltam hozzá.

Az FMV-k tényleg szó szerint gyengék lettek (a minőségük is), Daniel arca felismerhetetlen, Eve kidolgozása is elég kritikán aluli. Viszont a szájmozgások azért olyanok amilyenek, mert a lengyel szinkronhoz igazították.

Szerkesztette: HavocS 2004. 12. 08. 22:40 -kor

|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#188 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 23:17

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 21:26

na közbe feldobnék egy körkérdést, ha érdekel vkit :D

szal ki hogy használja a fegyókat? :) most nem a gyakorlati alkalmazására gondolok, mert azt ismerem :Đ hanem hogy melyik elsődleges / másodlagos? :)

nálam ez így néz ki:

1st / 2nd

Killer / Pain
Shotgun / Freezer
Stakegun / Grenade Launcher
Driver / Electro
Chaingun / Rocket Launcher
SMG / Flamethrower
Boltgun / Heater

Pont így :D

Najó, melyik a Killer? Amikor pörögnek a pengék? Nekem az az első, amikor kilövi, az a secondary fire.
Amúgy a többi stimmel :up: :)

#189 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 09. 03:02

Peti, már elkéstél volna, ha szóltál volna is... :D De remélem, hogy Te is mihamarabb elkezdheted. S csak csínján eme topic olvasgatásával, mert tele van spoilerekkel... :)

Doomer, nekem is teljesen az alapbeállításokon van minden... :) Jut eszembe, megvan minden titok a "Loony Park"-on meg a "Lab"-en is... A "Lab" nagyon "gyenge" ezen a téren: csak három van, s mindhárom iszonyú könnyű..a hiányzó Holy Itemet is, éppen csak elhagytad - kicsit légy körültekintőbb a MegaHealth környékén, s könnyen rálelsz arra is... ;) Egyébként most elkezdett velem is szórakozni a játék: mondtam, hogy "atomstabil", de most, hogy Nightmare-en játszom, 15 percenként kivág, plusz már QuickSave-elni sem mertem, mert pl. a "Loony Park"-ban arra is kidobott, és a mentést sem lehetett már visszatölteni...  :rolleyes:

HavocS, teljesen igazad van a szinkronnal kapcsolatban. Most, hogy mondod, valahol/valamikor már volt is erről szó...

Péntek, már rémeket látok/hallok, vagy pedig a zöld aláírásod tényleg a PK-ból való? Kicsit tanultam németet is, és ha elolvasom, itt visszhangzik a fejemben - hogy' is lehet azt elfelejteni?! :) Például a "Town" piacterén, az akasztott lator közvetlen közelében, vagy akár a "The Palace" legvégén (meg még ezer más helyen, biztos a BOOH-ből is)... Ja igen..és Te esetleg tudod, hogy mit jelent az a szöveg? :) PainKiller: a pengék a Pain, a "lézer" meg a Killer... :)

Nos, ez a szemét Panzer Spider a "Pentagon"-ban mégsem volt akkora LOL... Jól ki volt találva..szenvedtem vele, mire végre elintéztem...  :up: Itt mégis felhasználtam a BOOH-es kártyákat, hogy sikerüljön 4 perc és egy másodpercen belül (2:39 vagy mennyi lett végül)... ;) Most már tényleg ki van oldva a Trauma is (nem is 9, hanem 10 kártya kell! ezt is elírták, ahogyan a Health meg az Armor regeneráló kártyák szövegeit is: mindkettő a "Health" szóval kezdődik)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 09. 03:03 -kor

#190 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 09. 17:06

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 9., csütörtök - 3:02

Péntek, már rémeket látok/hallok, vagy pedig a zöld aláírásod tényleg a PK-ból való? Kicsit tanultam németet is, és ha elolvasom, itt visszhangzik a fejemben - hogy' is lehet azt elfelejteni?! :) Például a "Town" piacterén, az akasztott lator közvetlen közelében, vagy akár a "The Palace" legvégén (meg még ezer más helyen, biztos a BOOH-ből is)... Ja igen..és Te esetleg tudod, hogy mit jelent az a szöveg? :)

Hát, én nem tudok róla, hogy PK-ban benne lenne ez, de semmi sem lehetetlen :D
Amúgy a Taken - Harmadik típusú emberrablások c. sorozatból való (TV2, péntek este :)).
Jelentése kb.: Minden emlék egyszerre jön. Minden emlék és minden félelem.

Ettől függetlenül lehet, hogy PK-ban is elhangzik :)

Idézet

PainKiller: a pengék a Pain, a "lézer" meg a Killer... :)

Köszi! Tehát, akkor nekem Pain / Killer, tehát ebben különbözik DOOMER beállításaitól.

#191 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 09. 18:09

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 19:24

ne haragudj, de nem tőled idéztem nem is olyan rég a másik PK topicban? :) olyan ismerős a neved...

én azért kezdek nigton, mert nekem az az igényem. daydreamet és insomniát már el sem indítok a gépen :) hótra meg max a gépem miatt idegelem magam, de azon meg nem hiszem hogy segítene másik fokozat ;)

Bocs félreértettem a dolgot, " a nightmaren kezdtem, anyáztam egy párat" hsz-od, azt hittem a játék nehézségére, elakadásra vonatkozott. :)
:up:

Te jobban szereted a kihívást én óvatosabb tipus vagyok...  ;)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#192 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 20:54

jééé, most vettem észre, hogy a Depeche Mode-nak van egy olyan szám,a hogy Painkiller - Kill the Pain :D na persze semmi köze se hangulatilag, se sehogy a kedvencünkhöz :Đ

#193 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 23:22

új arc új avatar :Đ

#194 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 01:40

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 23:22

új arc új avatar :Đ

LOL, úgy néz ki, mintha most jött volna valami buzibárból :D

#195 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 08:39

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 1:40

LOL, úgy néz ki, mintha most jött volna valami buzibárból :D

hááát... pedig ez a hivatalos PK: BOOH szkrínshot, napszemüveggel :D

de majd Peti meg SYS megmondja meilyik a jobb. max visszacserélem :Đ

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 11. 08:40 -kor

#196 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 11. 08:51

MegaLOL @ Péntek! S gondolod, hogy azért izzik körülötte a levegő?! :D Hát, az idézettel kapcsolatban könnyen lehet, hogy csak árnyékra vetődtem, bár még nem volt alkalmam rendesen visszaellenőrizni...

Doomer, van egy Judas Priest nevű banda is, és egy Painkiller című albumuk..de persze annak sincs köze a játékhoz... :D Ja, most nem is emlékszem a régi avatarodra: hun' egy link? :)

A kinti PK-Fórumot figyelve, tonnányi kisebb-nagyobb bugot hoznak fel a játékosok (PCF-éknek elmegy a kedvük, LOLz)... Hihetetlen dolgok vannak... :rolleyes: :omg: Például nem szabadna az örök és ingyenes kártyahasználatot engedélyezni, hanem azt csak a "5 Stars Challenge" után kapnánk meg. Például az a kártya, amelyik az ellenfelek sebződésének 5%-át az energiánkhoz adja ("Health Stealer"), túlpörgeti a számlálót (999 után 000 jön, ill. így 000 után lefelé megint 999 - legalábbis valakinél így működött, míg másnál másképpen), és állítólag rosszul is számol (amúgy ezt nézzétek meg, LOL). Például a "Loony Park"-ban egy lerombolható objektum "bele van tákolva" a kezdésnél a bal oldali fagyi tölcsérjébe (:D hehe, gonosz vicc, lefogadom, hogy szándékos), bár szerencsére fel lehet robbantani... Például a "Stone Pit" egyik Holy Itemét mások is csak nagyon nehezen tudták felvenni, míg a 15/16 meg azért van, mert az egyik rosszul lett elhelyezve, és így lehetetlen felvenni és megtalálni... És még bőven sorolhatnám..nagyon sok hiba van...  :rolleyes:

A "Stone Pit" hiányzó Holy Itemének javítására Crazy csinált egy fixet: ugyanott kellett volna lennie, ahol a MegaHealth meg az Armor is van. A javítást leszedhetitek ebből a topicból, valamint itt a használatba vételt is leírják (csak be kell másolni a megfelelő helyre)...  :cool:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 11. 09:04 -kor

#197 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 12:54

Kép Kép Kép

Idézet

Oh yes, during last night's attempt at uninstalling and reinstalling of BOOH the installer process deleted Painkiller entirely. The entire directory was gone.

azért ez se gyenge, majd vigyázzunk :D persze egyszerű. nem kell uninstallálni a gammát :p

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 11. 12:55 -kor

#198 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 13:03

Szerintem a régi, azaz az első sokkal jobb :)

SYS: hát az a Life Stealer kártya amúgy nagyon atomtáp, szóval remélem csinálnak vele valamit :)

#199 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 13:28

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 13:03

Szerintem a régi, azaz az első sokkal jobb :)

SYS: hát az a Life Stealer kártya amúgy nagyon atomtáp, szóval remélem csinálnak vele valamit :)

egen, az aranykártyás ajándékot is jobban el tudtam volna képzelni úgy, hogy pl 5x használhatod a kártyákat, forgiveness/mercy nélkül...

#200 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 11:24

Valakinek sikerült a 2. pálya (vidámparkos-vasutas) kártya-teljesítése? Ezzel szórkozok már egy csomó ideje de egész egyszerűen nem megy. Nem tudom, hogy gondolták. Akármit is csinálok, mindig 88 fölé megyek gyilkolásban, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a kocsi amiben ülök, elüti a pályán álló szörnyeket, s már ezzel több lesz. Mert előtte meg ugye csak akkor enged továbbhaladni, ha megöltem a szörnyeket. A vasúton meg ha egyet se lövök le, akkor is elüti a dögöket, amit bele is számol szépen a megöltekbe. Már azzal is szórakoztam, hogy megöngyilkoltattam egy csomó bohócot, de azokat is hozzám írja a dög.  :reklamacio:  :mad:
42

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.