Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:04
közben végső elkeseredésemben megnéztem Kalme mester videóját is a Stone Pitről hogy most mi van. semmi újat nem láttam, mindenesetre minden riszpekt Kalme mesternek
ahogy felsétál a 85 fokos falakon... az valami... érdekes
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:29
...a voice from the darkness.....
Doomer, le a kalappal, ha a "biliből" lőtted ki a várasakat is..én azokkal halálra idegeltem volna magam...
Érdekesek ezek a kártyák..ezek szerint ez is változó, és valahol jól működnek, míg máshol nem. Egyébként én sem használtam őket egynél többször, csak egyszer próbálgattam, hogy működnek többször is, még Nightmare-en, de akkor már nem volt ellenfél a szinten. De most Traumán, ha akarnám sem tudnám kétszer használni (Health és Armor regenerátor foglalja a helyet
): nem engedi a játék... Mondjuk én mindig azt csinálom, hogy egy végigjátszás után elteszem egy ZIP-be az összes mentést, majd a következőhöz már csak az előző legutolsó AutoSave-jét ("Orphanage") veszem elő..lehet, hogy ez is számít...
Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért: mert az egy sima ügy, én is úgy csináltam meg anno..egy helyen tényleg vissza lehet menni, olyan könnyen (viszont visszaugrálgatni meg nem tudtam, igaz, nem is erőltettem nagyon)...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Doomer, le a kalappal, ha a "biliből" lőtted ki a várasakat is..én azokkal halálra idegeltem volna magam...
Érdekesek ezek a kártyák..ezek szerint ez is változó, és valahol jól működnek, míg máshol nem. Egyébként én sem használtam őket egynél többször, csak egyszer próbálgattam, hogy működnek többször is, még Nightmare-en, de akkor már nem volt ellenfél a szinten. De most Traumán, ha akarnám sem tudnám kétszer használni (Health és Armor regenerátor foglalja a helyet
Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért: mert az egy sima ügy, én is úgy csináltam meg anno..egy helyen tényleg vissza lehet menni, olyan könnyen (viszont visszaugrálgatni meg nem tudtam, igaz, nem is erőltettem nagyon)...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 12. 22:36 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:37
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 22:29
hogy őszinte legyek olyant még nem próbáltam egy FPS-ben sem ami itt volt. 360 fokos fordulat és csavar függőlegesen (kb úgy megy ott a pálya és célra tarts... és ezt 2x!) nemgyenge, de sikerált :Đ
Idézet
Health és Armor regenerátor foglalja a helyet
)
nálam a stealer bevált, mint csodafegyver, csak kíváncsi vagyok mi történik ha pl 014 hp-nál lőnek meg. visszafordul ~990-re vagy meghalok?
Idézet
Én még nem láttam egy Kalme-féle Secret-videót sem, de NEM jár Neki a respekt a 85 fokos mászásért
ezzel az a gond hogy én is bepróbáltam párszor és ahol ő felment (pl a híd alatt, első secret), ott simán visszacsúszogattam...
ami az üreg falát illeti, ott tényleg vannak érdekes láthatatlan hmm... fogalmazzunk úgy, "lépcsők", amin fel lehet menni
bár igazából én a legyegyszerűbb módját válaszottam mindennek. leugrottam
mindenesetre úgyis mehetek vissza mégegyszer majd... egyelőre nem szúrom tökön magam, mert ha minden jól megy már jobb performancén, 19"-on és 5.1-en fogom hamarosan élvezni a látvány/hangzást...
Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 12. 22:43 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:42
jah, van mégegy bug: colosseum akadálypályánál, a hídon ha oldalazva mész (tehát a híd irányához képest merőlegesen nézel), akkor az ellendülő tuskókat addig látod, amíg ki nem kerül a látómeződből... visszalengeni nem látod, pedig jön az. beware!
próbáljátok csak ki
próbáljátok csak ki
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:43
Bizony, a csavarokat én is próbálgattam, de nem volt szerencsém a bal oldali hordóval sosem...
Igen, ha meglőnek, akkor 014-ről visszafordul 999 alá..szóval számolni tud tovább is, csak kijelezni nem. Pont azért mutattam korábban azt a képet: valaki átírta a HUD-ot, hogy a nagy értékeket is kijelezze, és úgy látszott, hogy több mint 27000 HP-je volt a Leningrád végén. Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...
A többire meg ÁMEN...
(Az új performance-et a "Swampy" jól megszívja majd...
)
Bizony, a csavarokat én is próbálgattam, de nem volt szerencsém a bal oldali hordóval sosem...
Igen, ha meglőnek, akkor 014-ről visszafordul 999 alá..szóval számolni tud tovább is, csak kijelezni nem. Pont azért mutattam korábban azt a képet: valaki átírta a HUD-ot, hogy a nagy értékeket is kijelezze, és úgy látszott, hogy több mint 27000 HP-je volt a Leningrád végén. Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...
A többire meg ÁMEN...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 12. 22:44 -kor
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:50
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 12., vasárnap - 22:43
Pont emiatt a hibás/unfair működés miatt nem is használom én a Health Stealer kártyát...
hmmm
most hogy mondod télleg nem is volt rá szükség, mert a hp-m így is csak felfelé ment, hehe
egy 5 csillagoshoz ez azé' télleg nem illek má' :Đ
csak nemtom mit tegyek be helyette. igazából egyik kártya sem az, amire annyira szükségem lenne
Elküldve: 2004. 12. 12. 22:55
LOL, hát akkor ne tegyél be semmit az ezüstöknek...
A "Colosseum"-bugot megnézem..jut eszembe, észrevettétek, hogy annak a neve is el van írva? A "Colloseum" szó szerepel helyette (kicsit olyan "németesen" hangzik így, LOL)...
LOL, hát akkor ne tegyél be semmit az ezüstöknek...
Elküldve: 2004. 12. 13. 15:32
Nos, örömmel jelenthetem be, hogy kivégeztem a BOOH-t: Trauma és "5 Stars Challenge" is teljesítve vagyon...
S hozzá kell tennem még, hogy a "5 Stars Challenge" után járó jutalom ezúttal igencsak meglepett - tényleg meglepetés volt, és nekem tetszik, klassz poén...
De ennél többet biz' nem mondok róla. Aki látni akarja, az kezdjen hozzá maga... 
Utólagos kiigazítás: a fenébe, ez a cucc már a Trauma teljesítése után is jár, nem kell az 5 csillag sem. Szóval akkor már Péntek rég tud róla, s most már én is. Mindegy, attól még klassz poén...
SYS "I think we have plenty to talk about!"
Nos, örömmel jelenthetem be, hogy kivégeztem a BOOH-t: Trauma és "5 Stars Challenge" is teljesítve vagyon...
Utólagos kiigazítás: a fenébe, ez a cucc már a Trauma teljesítése után is jár, nem kell az 5 csillag sem. Szóval akkor már Péntek rég tud róla, s most már én is. Mindegy, attól még klassz poén...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 13. 15:33 -kor
Elküldve: 2004. 12. 13. 15:51
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 15:32
Végre, valaki elért ide rajtam kívül
Ugyanis nem nagyon tudtam eljutni oda, hogy kiderüljön, mitől is klassz az a dolog
Elküldve: 2004. 12. 13. 16:01
Viszont most mondták odakint, hogy van az 5 csillag után is jutalom: a szokásos örök és ingyenes kártyahasználat, plusz egy új, "HELLKING" nevű MP-skin. Pedig szerintem "ennek kéne annak lennie"..LOL, szóval fordítva kellett volna jutalmazniuk...
Hogy mit kell csinálni? Hát az a legegyszerűbb: találj meg mindenkit! Ha ennyi nem elég, akkor írok privit...
Viszont most mondták odakint, hogy van az 5 csillag után is jutalom: a szokásos örök és ingyenes kártyahasználat, plusz egy új, "HELLKING" nevű MP-skin. Pedig szerintem "ennek kéne annak lennie"..LOL, szóval fordítva kellett volna jutalmazniuk...
Hogy mit kell csinálni? Hát az a legegyszerűbb: találj meg mindenkit! Ha ennyi nem elég, akkor írok privit...
Elküldve: 2004. 12. 13. 19:12
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 16:01
Hát jó, erre gondoltam..., csakhogy mindig meghalok előtte
Meg az egyik toronyra nem tudok felmászni
Elküldve: 2004. 12. 13. 20:17
Doomer, ezt már ne olvasd (egyelőre, mert SPOILER)!!
Péntek, használj kártyeszeket..mondom én, hogy az "Iron Will" a kedvencem...
Az 5 csillag után már hivatalosan is korlátlanul aktiválhatók... Meghalni csak egy helyen lehet: ahol a legmagasabbra kell jutni (az a 23., a legutolsó, és van egy dobbantó is a torony közelében)...
Amúgy először én is meghaltam (öngyilkos lettem, mert nem értettem a lényeget), de szerencsére a legutolsó checkpointnak már ezt számította a játék, így simán vissza lehetett tölteni. Csakhogy másodszorra meg beszorultam egy szűk helyre, és ki kellett lépnem (mert öngyilkosságot a PK-val képtelenség elkövetni, LOL), s utána újra le kellett győznöm Alastort. De ekkor már kártyákkal csináltam, és már tudtam, hogy hol van a huszonharmadik fickó...
Doomer, ezt már ne olvasd (egyelőre, mert SPOILER)!!
Péntek, használj kártyeszeket..mondom én, hogy az "Iron Will" a kedvencem...
Amúgy először én is meghaltam (öngyilkos lettem, mert nem értettem a lényeget), de szerencsére a legutolsó checkpointnak már ezt számította a játék, így simán vissza lehetett tölteni. Csakhogy másodszorra meg beszorultam egy szűk helyre, és ki kellett lépnem (mert öngyilkosságot a PK-val képtelenség elkövetni, LOL), s utána újra le kellett győznöm Alastort. De ekkor már kártyákkal csináltam, és már tudtam, hogy hol van a huszonharmadik fickó...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 13. 20:18 -kor
Elküldve: 2004. 12. 13. 21:20
Köszi, megpróbálom megtalálni mindet 
Hát Iron Willt én max 3-szor használhatok Mercy-vel, szal ez nem játszik
Hát Iron Willt én max 3-szor használhatok Mercy-vel, szal ez nem játszik
Elküldve: 2004. 12. 13. 21:39
húúúú éppen csak sikerült átsiklatnom a tekintetemet

nekem a loony parkkal van kis gondom egyelőre. mijazisten az a 4. secret? kéne kis "utalás" :Đ
nekem a loony parkkal van kis gondom egyelőre. mijazisten az a 4. secret? kéne kis "utalás" :Đ
Elküldve: 2004. 12. 14. 00:19
underworld palyan vagyok, kb 5 perc jatek idönel tartok. egy hatalmas barlangba vaok mint eddig a palyan mindig
, a sin amin megy ut az felbaszakadt egy hatalmas ür tatong a 2 között, megprobaltam a falon ugralni de nem nagyon vezetett semerre
vki help pls :confused:
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 14. 00:22
Ne ugorj, hanem simán sétálj
Egy picit esni fogsz, utána átteleportál a másik oldalra.
Szerk.: illeve két ilyen hely is van. Az egyiknél ez a teleportos módszer van, a másik pedig jóval ezelőtt található, és a kocsival átugratsz rajta, amikor először jársz arra. Tehát ez csak akkor problémás, ha vissza akarsz menni utólag. Próbálkozz vele, mert oda és vissza is lehet közlekedni, csak kicsit nehéz megtalálni azokat a pontokat, ahol ugrálgatva át tudsz jutni a túloldalra. Ha nagyon nem megy, akkor hagyd rá! Nincs ott semmi, ami egy normál végigjátszáshoz kellhet neked
Szerk.: illeve két ilyen hely is van. Az egyiknél ez a teleportos módszer van, a másik pedig jóval ezelőtt található, és a kocsival átugratsz rajta, amikor először jársz arra. Tehát ez csak akkor problémás, ha vissza akarsz menni utólag. Próbálkozz vele, mert oda és vissza is lehet közlekedni, csak kicsit nehéz megtalálni azokat a pontokat, ahol ugrálgatva át tudsz jutni a túloldalra. Ha nagyon nem megy, akkor hagyd rá! Nincs ott semmi, ami egy normál végigjátszáshoz kellhet neked
Szerkesztette: Péntek 2004. 12. 14. 00:26 -kor
Elküldve: 2004. 12. 14. 05:13
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 21:39
húúúú éppen csak sikerült átsiklatnom a tekintetemet

Doomer, a negyediket a legvégén, a hullámvasutazás előtt tudod megszerezni. Gondolom Te is észrevetted, hogy ahogyan mész fel a vasúthoz felfelé, ki lehet ugrani jobbra, az "Acid Bath"-os épületre. Na meg nézd meg jól a körhintákat, főleg a tetejüket...
Péntek, látod, ezért érdemes 5 csillagozni... LOL! Az utolsó ugrást utálom, elég nehéz úgy eltalálni a dobbantót, hogy ne a falba ütközzél. De sikerülhet, meg lehet csinálni...
Valószínűleg ma már én is letöltöm a Kalme-videókat, s megnézem, mit alkotott - biztos látványosak lesznek!
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 14. 05:14 -kor
Elküldve: 2004. 12. 14. 17:35
jah nem gondoltamhogy csak bele kell setalni 
viszont megint nem tudom mi a teendö.
stone pit pálya, eléggé fent vagyok már, most nyirtam ki egy ilyen nagyobb sámán maszkos buznyákot és nem tudom hogy lehet felfele jutni, alattam van egy ilyen kis kosar amibe bele mehetek de nem tudom mozditani mer ott log a kötömb ami ellensúlyozza. söt felfele mar csak ilyen logó kőtömbök vannak és fogalmam sincs hogy lehet feljebb menni, összeviossza nezelödtem de semmi
:confused:
help pls :confused:
stone pit pálya, eléggé fent vagyok már, most nyirtam ki egy ilyen nagyobb sámán maszkos buznyákot és nem tudom hogy lehet felfele jutni, alattam van egy ilyen kis kosar amibe bele mehetek de nem tudom mozditani mer ott log a kötömb ami ellensúlyozza. söt felfele mar csak ilyen logó kőtömbök vannak és fogalmam sincs hogy lehet feljebb menni, összeviossza nezelödtem de semmi
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 14. 17:54
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 17:35
jah nem gondoltamhogy csak bele kell setalni 
ha ott vagy, ahol gondolom, akkor egy csille fog felvinni a felszínre. ezt nem is láthatod, mert egyszercsak megjelenik amikor jó helyen állsz (ezt is utálom BOOH-ban) ami kb a legfelső híd közepe. sétálgass kicsit ott
Elküldve: 2004. 12. 14. 18:06
MarKinG!
Ha kicsit szétnézel, akkor látod, hogy egy vékony kötél lóg lefelé. Na oda kell menned, és már mész is felfelé.
Ha kicsit szétnézel, akkor látod, hogy egy vékony kötél lóg lefelé. Na oda kell menned, és már mész is felfelé.

Súgó
A téma zárva.