...a voice from the darkness.....
Doomer, a hiányzó Secretre vonatkozóan jól tippelsz, sőt, az elképzelésed is jó. Én is a tűzlétrákat használva értem el..másodszor... Először viszont másképpen (egyáltalán nem használtam a létrákat)...

Meg a következőnél sem ugrálgattam végig (nekem ez nem megy, utálom mert állandóan leesek :o

), úgy még nem próbáltam, hanem ott is egy más módszert alkalmaztam (amúgy is kezdtem már hiányolni ezt az egyébként idegesítő és sok szerencsét kívánó módszert a kiegészítőből)...
A kocsikban az idegesít a legjobban, hogy miután kiégnek, túl hamar eltűnnek. A legutolsó Holy Itemet újabban így már nem is azokkal szereztem meg, hanem inkább a nagy tartálykocsi kerekét használtam. Arról meg azt kell tudni, hogy a legutolsó Panzer Spider könnyű kinyírására hivatott: meg kell várni az álnok pókot (közben figyelni és ugrani amikor dobbant), majd amikor az alagútból kiér a kis tér középre, gyorsan meg kell lőni a fenti tartálykocsit. Az lezuhan, és megsüti a pókot, mire az hamar szétrobban (nagyon egyszerű, és lődözni sem kell hozzá)... Az öngyilkos városlakókkal meg úgy szoktam szórakozni, hogy egyáltalán nem lövöm őket: ha a közelükbe érsz, felrobbantják magukat, így csak ugrálni kell körülöttük, és minden megy magától..igaz, gyorsan kell lenni...
Igen, azt a kis átjárót én is észrevettem. DayDream meg Insomnia fokozatokon még át is tudsz menni a kocsikon (hehe, látom a képből, hogy Traumán vagy). Meg ha démon vagy, akkor gondolom bármikor...
Ja, megnéztem a "Colosseum"-bugot is, és tényleg, úgy van, ahogy mondod (tényleg nem leng vissza), bár azt nem próbáltam ki, hogy ki lehet-e használni ezt a hibát...
SYS "I think we have plenty to talk about!"
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 14. 23:03 -kor