...a voice from the darkness.....
Marking, NEM Alastort, hanem Danielt kell "rácsalnod"!

Azok a körök "oltárok", ahol a véredből kell áldoznod, amivel életre hívsz egy óriási segítőtársat, aki majd jól bemos egyet Alastornak (csak tudja egy véghez vinni), aki emiatt egy rövid időre sebezhetővé válik. Közben a Shotgunnal megpróbálhatod Alastor figyelmét elterelni, bár ez nem kötelező. A kőóriásokat Te ne bántsd (Alastor viszont megpróbálja majd lerombolni őket), hiszen Te Magad hívtad életre őket, hogy segítsenek. Az sok véráldozattal járó harc majd a legvégén alaposan meg is fog látszani Danielen (de Alastoron még jobban: "Burn in Hell.")...
Doomer, nem is adtam volna több segítséget a "Lab"-re.

Mert ugye, milyen egyszerű volt? Az összes Secret gyerekjáték ott...

Viszont a "Dead City"-n majd fogsz szenvedni, két titokkal is..bár a másik kettő meg nagyon könnyű, azok már valószínűleg meg is vannak... Ja, tényleg..mindig elfelejtettem: az avatarokra is akartam reagálni - szerintem is az éppen aktuális a legjobb most ("buzibár"-beütés ide vagy oda

), pont a BOOH miatt. Az utóbbi napokban kivételesen én is lecseréltem a TR-es hátteret egy BOOH-esre (game intro-screen), na meg a szlogent is itt, meg a PK-Fórumon (lehet, már úgyis kinéztek onnan miatta, LOL)...
SYS "I think we have plenty to talk about!"
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 14. 21:19 -kor