HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#221 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 16:01

...a voice from the darkness.....

Viszont most mondták odakint, hogy van az 5 csillag után is jutalom: a szokásos örök és ingyenes kártyahasználat, plusz egy új, "HELLKING" nevű MP-skin. Pedig szerintem "ennek kéne annak lennie"..LOL, szóval fordítva kellett volna jutalmazniuk... :)

Hogy mit kell csinálni? Hát az a legegyszerűbb: találj meg mindenkit! Ha ennyi nem elég, akkor írok privit... :)

SYS "I think we have plenty to talk about!"

#222 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 19:12

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 16:01

Hogy mit kell csinálni? Hát az a legegyszerűbb: találj meg mindenkit! Ha ennyi nem elég, akkor írok privit... :)

Hát jó, erre gondoltam..., csakhogy mindig meghalok előtte :D
Meg az egyik toronyra nem tudok felmászni :(

#223 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 20:17

Doomer, ezt már ne olvasd (egyelőre, mert SPOILER)!! :)

Péntek, használj kártyeszeket..mondom én, hogy az "Iron Will" a kedvencem... :D Az 5 csillag után már hivatalosan is korlátlanul aktiválhatók... Meghalni csak egy helyen lehet: ahol a legmagasabbra kell jutni (az a 23., a legutolsó, és van egy dobbantó is a torony közelében)...

Amúgy először én is meghaltam (öngyilkos lettem, mert nem értettem a lényeget), de szerencsére a legutolsó checkpointnak már ezt számította a játék, így simán vissza lehetett tölteni. Csakhogy másodszorra meg beszorultam egy szűk helyre, és ki kellett lépnem (mert öngyilkosságot a PK-val képtelenség elkövetni, LOL), s utána újra le kellett győznöm Alastort. De ekkor már kártyákkal csináltam, és már tudtam, hogy hol van a huszonharmadik fickó... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 13. 20:18 -kor

#224 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 21:20

Köszi, megpróbálom megtalálni mindet ;)
Hát Iron Willt én max 3-szor használhatok Mercy-vel, szal ez nem játszik :)

#225 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 21:39

húúúú éppen csak sikerült átsiklatnom a tekintetemet :D :D :D

nekem a loony parkkal van kis gondom egyelőre. mijazisten az a 4. secret? kéne kis "utalás" :Đ

#226 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 00:19

underworld palyan vagyok, kb 5 perc jatek idönel tartok. egy hatalmas barlangba vaok mint eddig a palyan mindig :D, a sin amin megy ut az felbaszakadt egy hatalmas ür tatong a 2 között, megprobaltam a falon ugralni de nem nagyon vezetett semerre :( vki help pls :confused:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#227 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 00:22

Ne ugorj, hanem simán sétálj :) Egy picit esni fogsz, utána átteleportál a másik oldalra.

Szerk.: illeve két ilyen hely is van. Az egyiknél ez a teleportos módszer van, a másik pedig jóval ezelőtt található, és a kocsival átugratsz rajta, amikor először jársz arra. Tehát ez csak akkor problémás, ha vissza akarsz menni utólag. Próbálkozz vele, mert oda és vissza is lehet közlekedni, csak kicsit nehéz megtalálni azokat a pontokat, ahol ugrálgatva át tudsz jutni a túloldalra. Ha nagyon nem megy, akkor hagyd rá! Nincs ott semmi, ami egy normál végigjátszáshoz kellhet neked ;)

Szerkesztette: Péntek 2004. 12. 14. 00:26 -kor

#228 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 14. 05:13

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 21:39

húúúú éppen csak sikerült átsiklatnom a tekintetemet :D :D :D

nekem a loony parkkal van kis gondom egyelőre. mijazisten az a 4. secret? kéne kis "utalás" :Đ

Doomer, a negyediket a legvégén, a hullámvasutazás előtt tudod megszerezni. Gondolom Te is észrevetted, hogy ahogyan mész fel a vasúthoz felfelé, ki lehet ugrani jobbra, az "Acid Bath"-os épületre. Na meg nézd meg jól a körhintákat, főleg a tetejüket... ;)

Péntek, látod, ezért érdemes 5 csillagozni... LOL! Az utolsó ugrást utálom, elég nehéz úgy eltalálni a dobbantót, hogy ne a falba ütközzél. De sikerülhet, meg lehet csinálni... :)

Valószínűleg ma már én is letöltöm a Kalme-videókat, s megnézem, mit alkotott - biztos látványosak lesznek!  :respect: Na meg kíváncsi vagyok, hogy esetleg ugyanazokat a módszereket használtuk-e mindketten, egymástól függetlenül (a "Dead City" második titkára én két megoldást is találtam)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 14. 05:14 -kor

#229 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 17:35

jah nem gondoltamhogy csak bele kell setalni :p
viszont megint nem tudom mi a teendö.
stone pit pálya, eléggé fent vagyok már, most nyirtam ki egy ilyen nagyobb sámán maszkos buznyákot és nem tudom hogy lehet felfele jutni, alattam van egy ilyen kis kosar amibe bele mehetek de nem tudom mozditani mer ott log a kötömb ami ellensúlyozza. söt felfele mar csak ilyen logó kőtömbök vannak és fogalmam sincs hogy lehet feljebb menni, összeviossza nezelödtem de semmi
:confused:
help pls  :confused:

#230 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 17:54

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 17:35

jah nem gondoltamhogy csak bele kell setalni :p
viszont megint nem tudom mi a teendö.
stone pit pálya, eléggé fent vagyok már, most nyirtam ki egy ilyen nagyobb sámán maszkos buznyákot és nem tudom hogy lehet felfele jutni, alattam van egy ilyen kis kosar amibe bele mehetek de nem tudom mozditani mer ott log a kötömb ami ellensúlyozza. söt felfele mar csak ilyen logó kőtömbök vannak és fogalmam sincs hogy lehet feljebb menni, összeviossza nezelödtem de semmi
:confused:
help pls  :confused:

ha ott vagy, ahol gondolom, akkor egy csille fog felvinni a felszínre. ezt nem is láthatod, mert egyszercsak megjelenik amikor jó helyen állsz (ezt is utálom BOOH-ban) ami kb a legfelső híd közepe. sétálgass kicsit ott :)

#231 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 18:06

MarKinG!

Ha kicsit szétnézel, akkor látod, hogy egy vékony kötél lóg lefelé. Na oda kell menned, és már mész is felfelé.

#232 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 19:03

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 5:13

Doomer, a negyediket a legvégén, a hullámvasutazás előtt tudod megszerezni. Gondolom Te is észrevetted, hogy ahogyan mész fel a vasúthoz felfelé, ki lehet ugrani jobbra, az "Acid Bath"-os épületre. Na meg nézd meg jól a körhintákat, főleg a tetejüket... ;)

azt a szemét ládát :D :D :D

apropó, ha még nem ismert, a loony parkot nagyon könnyű csillagos objectre gyúrni. elég a bilit lőni a stakegunnal :)

most a lab jön. azért mondhatsz apró finom utalásokat, nem haragszom meeg érte, úgyis nekem kell megszerezni ;) csak ne ennyire egyértelműt mint az előbbi pls :Đ

#233 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 19:38

még nem voltam annyira fent mint ahogy doomer gondolta, ott rontottam el hogy rossz helyen akartam feljebb jutni :p ahol kinyirtam egy csomo mindenkit ott nem mentem feljebb mer ott nyilt ki az ujabb fal
:p utana mar gyerekjatek votl felszinre jutni , igaz a végén fent megizzasztottak.
most viszont a shadowland nem sikerült első pár próbálkozásra. annyit kiszurtam hogy van pár ilyen fénylő kör amiböl ilyen piros fények repkednek ki és néha a nagy genya megáll és villámlik, de sebezni még nem tudtam :p pedig mindent próbáltam, összes sima pk-s tapasztalatomat bevetve :p

#234 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 19:50

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 19:38

most viszont a shadowland nem sikerült első pár próbálkozásra. annyit kiszurtam hogy van pár ilyen fénylő kör amiböl ilyen piros fények repkednek ki és néha a nagy genya megáll és villámlik, de sebezni még nem tudtam :p pedig mindent próbáltam, összes sima pk-s tapasztalatomat bevetve :p

próbáltad már úgy, hogy ő áll a körön? ;)

a secret labs is 5 csillagos lett, hááát... a harmadik megint egy kis genyó secret volt. majdnem nem vettem észre, de milyen jó ha hátrafelé is néz az ember, nem csak előre :Đ

#235 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 20:53

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 18:50

próbáltad már úgy, hogy ő áll a körön? ;)

a secret labs is 5 csillagos lett, hááát... a harmadik megint egy kis genyó secret volt. majdnem nem vettem észre, de milyen jó ha hátrafelé is néz az ember, nem csak előre :Đ

hiába csaltam rá a szentem akármeik kör fölé semmi, nem sebződött pedig csomószor telibe rá is lépett , próbáltam több ilyen körön de semmi  :confused:

#236 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 14. 21:13

Marking, NEM Alastort, hanem Danielt kell "rácsalnod"! :) Azok a körök "oltárok", ahol a véredből kell áldoznod, amivel életre hívsz egy óriási segítőtársat, aki majd jól bemos egyet Alastornak (csak tudja egy véghez vinni), aki emiatt egy rövid időre sebezhetővé válik. Közben a Shotgunnal megpróbálhatod Alastor figyelmét elterelni, bár ez nem kötelező. A kőóriásokat Te ne bántsd (Alastor viszont megpróbálja majd lerombolni őket), hiszen Te Magad hívtad életre őket, hogy segítsenek. Az sok véráldozattal járó harc majd a legvégén alaposan meg is fog látszani Danielen (de Alastoron még jobban: "Burn in Hell.")...  :respect:

Doomer, nem is adtam volna több segítséget a "Lab"-re.  :p Mert ugye, milyen egyszerű volt? Az összes Secret gyerekjáték ott... :) Viszont a "Dead City"-n majd fogsz szenvedni, két titokkal is..bár a másik kettő meg nagyon könnyű, azok már valószínűleg meg is vannak... Ja, tényleg..mindig elfelejtettem: az avatarokra is akartam reagálni - szerintem is az éppen aktuális a legjobb most ("buzibár"-beütés ide vagy oda :D), pont a BOOH miatt. Az utóbbi napokban kivételesen én is lecseréltem a TR-es hátteret egy BOOH-esre (game intro-screen), na meg a szlogent is itt, meg a PK-Fórumon (lehet, már úgyis kinéztek onnan miatta, LOL)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 14. 21:19 -kor

#237 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 21:35

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:13

Ja, tényleg..mindig elfelejtettem: az avatarokra is akartam reagálni - szerintem is az éppen aktuális a legjobb most ("buzibár"-beütés ide vagy oda :D), pont a BOOH miatt.

Nálam úgyis le vannak tiltva az avatarok, szóval nekem aztán mindegy, hogy melyiket használja ;) :D

#238 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 22:19

háááááát, ennyi volt a kiegészitő?:(
igy hogy nem nyomtam végig minden pályát 10x hogy minden seckret meg kártya meglegyen, insomnia-n kicsit rövidnek éreztem a dolgot :( de azér nem volt rossz ,de olyan nagy élmény nem volt mint a sima pk, volt ott 1-2 csodaszép pálya , mondjul itt is. a graf meg nem tom mit valtozott de le kellett vennem 1024 fullmaxrol :)

#239 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 22:32

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:13

Viszont a "Dead City"-n majd fogsz szenvedni, két titokkal is..bár a másik kettő meg nagyon könnyű, azok már valószínűleg meg is vannak...

jelenleg 3/4 secret, egyik sem volt nehéz... hmm volt két kocsi mögött pár láda a parkolóban, egy holy egy ház sarkán, ahol ki-ki kellett ugrálni meg a hordós holy az erkélyen.

felvettem még a párkányon levő holyt (ahol egy roncs kocsit kell használni hogy feljuss a tűzlétrára és onnan a párkányokra), valamint a negyedik secretet sejtem, hogy a hármas tűzlétránál van, az eslő mögötti háztetőn. remélem jól tippelek :) egyelőre a második látráról próbálok átugrani az elsőre de nem jön össze...

apropó, van mégegy bug: ezen a helyen előre lehet menni a pályán, megkerülve a falakat (csak éppen ami nem látszik, hogy a lángtenger ott van, szal meghalsz ha túl sokat mész be):

Kép

#240 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 14. 22:54

Doomer, a hiányzó Secretre vonatkozóan jól tippelsz, sőt, az elképzelésed is jó. Én is a tűzlétrákat használva értem el..másodszor... Először viszont másképpen (egyáltalán nem használtam a létrákat)... ;) Meg a következőnél sem ugrálgattam végig (nekem ez nem megy, utálom mert állandóan leesek  :o  :D), úgy még nem próbáltam, hanem ott is egy más módszert alkalmaztam (amúgy is kezdtem már hiányolni ezt az egyébként idegesítő és sok szerencsét kívánó módszert a kiegészítőből)...

A kocsikban az idegesít a legjobban, hogy miután kiégnek, túl hamar eltűnnek. A legutolsó Holy Itemet újabban így már nem is azokkal szereztem meg, hanem inkább a nagy tartálykocsi kerekét használtam. Arról meg azt kell tudni, hogy a legutolsó Panzer Spider könnyű kinyírására hivatott: meg kell várni az álnok pókot (közben figyelni és ugrani amikor dobbant), majd amikor az alagútból kiér a kis tér középre, gyorsan meg kell lőni a fenti tartálykocsit. Az lezuhan, és megsüti a pókot, mire az hamar szétrobban (nagyon egyszerű, és lődözni sem kell hozzá)... Az öngyilkos városlakókkal meg úgy szoktam szórakozni, hogy egyáltalán nem lövöm őket: ha a közelükbe érsz, felrobbantják magukat, így csak ugrálni kell körülöttük, és minden megy magától..igaz, gyorsan kell lenni... :)

Igen, azt a kis átjárót én is észrevettem. DayDream meg Insomnia fokozatokon még át is tudsz menni a kocsikon (hehe, látom a képből, hogy Traumán vagy). Meg ha démon vagy, akkor gondolom bármikor... :)

Ja, megnéztem a "Colosseum"-bugot is, és tényleg, úgy van, ahogy mondod (tényleg nem leng vissza), bár azt nem próbáltam ki, hogy ki lehet-e használni ezt a hibát...  :up:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 14. 23:03 -kor

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »