Végül is, azért került sokba, mert "agyament" módon kétszer is rendeltem.
A játékok maguk olcsók (a PK Gold is csak 30$), viszont a szállítási költség nagyon magas. Egész végig egy Suzanne nevű hölggyel leveleztem, aki nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt. Komolyan, az itthoniak tanulhatnának a DC példájából...
PK Gold/Black edition... Nickynek megvan a Black Edition, Görögországban azt lehet kapni. Amúgy a Gold az USA-verzió, a Black meg az EU-verzió, ahogy korábban is gondoltam... Míg a Black Edition 1 DVD, addig a Gold Edition 6 CD...
A Gold Edition tartalma...
- 6 CD papírtokban és ez az egész egy kis tasakban...
- 2(!) db PK Gold Manual, fura hogy két darab van belőle...
- Limitált Penny Arcade poszter: az a néhány képregény-kép van kinyomtatva, szerintem nem nagy szám...
- PK Gold CD-Key egy kis papírdarabon...
- Regisztrációs kártya...
Egyébként a csomagolásnál sokat "bénázhattak": a kinti PK-Fórumon többen is panaszkodtak, hogy a dobozban nem találták a CD-Keyt. Én meg ugye két kiskönyvet is találtam. Szóval nem tudom, hogyan csomagoltak, de érdekes dolgok adódtak ebből...
Összességében az USA-verziókról el kell mondanom, hogy mint a TR-ek esetében is, itt is a sokkal impresszívebb dizájn jellemzi őket. Rendes papírdobozban vannak és nem DVD-tokban, és persze a dobozon belül van nyomtatott kiskönyv és CD-tokban vannak a lemezek...
A Gold Editionben a HUD-on a koponyákat én is csak a "Catacombs"-on vettem észre annak idején, amikor nekiláttam a traumás challenge-nek... Egészen addig fel sem tűnt, LOL!
Peti, ha kell még további infó/segítség ezzel a dologgal kapcsolatban, akkor csak szólj. Végül is, én már kétszer rendeltem onnan, így vannak tapasztalataim...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 26. 16:57 -kor

Súgó
A téma zárva.