Painkiller - Battle out of hell
Elküldve: 2005. 01. 11. 13:15
Lehet, hogy pont a kézikönyvek és egyebek lefordítása miatt késik annyit a magyar (és a többi "egzotikus" nyelvű) kiadás.
Elküldve: 2005. 01. 11. 13:22
remélem alap+kieg vétellehetőség is lesz
meg akartam már venni alapot 5k volt media marktben, de várom amíg kijön Mo-n BOOh is
Elküldve: 2005. 01. 11. 17:04
Sziasztok
Nos azt szeretném megkérdezni, hogy a booh megy az alap nélkül is :confused:
Ja és a khm..tehát arról a werzóról vanszó, remélem tuggyátok miről beszélek :Đ
Szerkesztette: sKeLeToR 2005. 01. 11. 17:04 -kor
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 01. 11. 18:31
Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 16:04
Sziasztok
Nekem megy
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 01. 11. 19:24
...a voice from the darkness.....
Bár sosem próbáltam, de tényleg így van: a BOOH csak ajánlott a PK-hoz, tehát felmegy nélküle is, viszont akkor a "Sign The Pact"-nél nem szabad (vagy nem is lehet?) az eredeti PK-t választani, csak a BOOH-t... De annyi baj legyen, ha az embernek amúgy pl. nincs elég helye meg miegymás...
A biztonsági másolat verziója meg hát..Istenem, mit tegyen az ember, ha még mindig nem jelent meg itthon?
Én az elsők között lettem volna, aki megveszi annak idején, ha nálunk is megjelenik. Reméljük, pár hét múlva már kapható lesz a boltokban (úgy legyen, vagy pedig elkérem Vaszilijt egy jó Barátomtól, és ráküldöm az illetékesekre
)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Bár sosem próbáltam, de tényleg így van: a BOOH csak ajánlott a PK-hoz, tehát felmegy nélküle is, viszont akkor a "Sign The Pact"-nél nem szabad (vagy nem is lehet?) az eredeti PK-t választani, csak a BOOH-t... De annyi baj legyen, ha az embernek amúgy pl. nincs elég helye meg miegymás...
A biztonsági másolat verziója meg hát..Istenem, mit tegyen az ember, ha még mindig nem jelent meg itthon?
Elküldve: 2005. 01. 11. 19:41
én is a pk-ra tettem rá a booh-ot, szal nem tudom megy-e külön, de elvileg kellene neki.
és mivel még nem végeztem a sima pk-val sem, inkább azt kezdtem újra Trauma-n.
egy ideig jól ment, de a Necrogianttal meggyűlt a bajom, mire meglett a kártya

volt ilyen, és ilyen is, de a végén csak meglett:
kész!
és mivel még nem végeztem a sima pk-val sem, inkább azt kezdtem újra Trauma-n.
egy ideig jól ment, de a Necrogianttal meggyűlt a bajom, mire meglett a kártya
volt ilyen, és ilyen is, de a végén csak meglett:
kész!
Szerkesztette: vipisrac 2005. 01. 11. 19:44 -kor
Elküldve: 2005. 01. 11. 19:53
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 19:31
Nekem megy 
Akkor jó
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D
Elküldve: 2005. 01. 11. 20:02
VipiSrác, klassz képek!
Az első abszolút pech..a második sem sokkal kisebb. A harmadik szép, és gondolom, kártyák nélkül csináltad (nem könnyű úgy a Necro'). A harmadikon van még két dolog: az egyik a 72 FPS, annyit én is szeretnék ott egyszer, LOL..a másik meg a BOOH-verzió tipikus hibája, azaz a főelleneknél a démonná válás után rendszerint az "aszfaltba döngöl" bennünket a program... Talán ez utóbbi is javítva lesz majd a patch által..Adrian nemrég jelezte, hogy már gőzerővel dolgoznak rajta...
VipiSrác, klassz képek!
Elküldve: 2005. 01. 11. 23:12
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jan. 11., kedd - 20:02
VipiSrác, klassz képek!
Az első abszolút pech..a második sem sokkal kisebb. A harmadik szép, és gondolom, kártyák nélkül csináltad (nem könnyű úgy a Necro'). A harmadikon van még két dolog: az egyik a 72 FPS, annyit én is szeretnék ott egyszer, LOL..
VipiSrác, klassz képek!
thx!
igen kártya nélkül volt
ezt viszont nem vágom:
Idézet
a másik meg a BOOH-verzió tipikus hibája, azaz a főelleneknél a démonná válás után rendszerint az "aszfaltba döngöl" bennünket a program... Talán ez utóbbi is javítva lesz majd a patch által..Adrian nemrég jelezte, hogy már gőzerővel dolgoznak rajta...
szerk: ja már vágom!
Szerkesztette: vipisrac 2005. 01. 11. 23:14 -kor
Elküldve: 2005. 01. 14. 18:22
Háh. Cseles volt a szellemmamis pálya, de csak túljártam az eszén
Pedig már arra akartam folyamodni, hogy megkérdezlek titeket
Elküldve: 2005. 01. 14. 21:14
hm.
úgy látom eltűnt pár hozzászólás
darabra nem sok, de terjedelemre.....
úgy látom eltűnt pár hozzászólás
darabra nem sok, de terjedelemre.....
Elküldve: 2005. 02. 14. 19:41
Sziasztok!
Most járok a főszörnynél és sehogy sem tudom kinyírni. Tegnap délelőtt óta ezzel kinlódok, de...
Már mindent próbáltam de még egy mm-t sem csökkent a piros életerőjelző. Nem fog rajta semmi. Gondoltam, hogy hátha azokkal narancssárga kör alakú micsodákkal kell csinálni valamit, szétlőttem a felézuhanó tüzgömböket (hátha abból merít erőt), de semmi.
Tudom, hogy ez a poén lelövése, de mégis a segítségeteket kérném.
Mi a rákot kell csinálni? 
Köszi!
Most járok a főszörnynél és sehogy sem tudom kinyírni. Tegnap délelőtt óta ezzel kinlódok, de...
Már mindent próbáltam de még egy mm-t sem csökkent a piros életerőjelző. Nem fog rajta semmi. Gondoltam, hogy hátha azokkal narancssárga kör alakú micsodákkal kell csinálni valamit, szétlőttem a felézuhanó tüzgömböket (hátha abból merít erőt), de semmi.
Köszi!
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2005. 02. 14. 20:31
Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 19:41
Sziasztok!
Mi a rákot kell csinálni? 
Köszi!
Köszi!
HA jól emléxek annyi a lényeg, hogy addig kell állnod abba a sárga körbe, amíg fel nem kell 1 kibaxott nagy kőember a földről, és le nem csap 1-2 sallert a főszörnynek.
1 idő múlva sebezhető lesz a köcsög
Szal a kőcsávót ne lődd, az haver
Elküldve: 2005. 02. 14. 21:08
Idézet: -=M@X[treme
=-,2005. febr. 14., hétfő - 20:31] HA jól emléxek annyi a lényeg, hogy addig kell állnod abba a sárga körbe, amíg fel nem kell 1 kibaxott nagy kőember a földről, és le nem csap 1-2 sallert a főszörnynek.
Sejtettem, hogy van valami szerepe, de azt hittem az energianyerő (a szörnynek) ezért próbáltam megsemmisíteni.
Köszi!
Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 02. 14. 21:08 -kor
Elküldve: 2005. 02. 14. 22:39
M@X olyan szépen leírta, hogy szinte kár bármit is hozzáfűzni, de én azért pontosítanám... csak a történeti hűség kedvéért. 
Valóban bele kell állnod a körbe, és ott valamilyen találatot kell elszenvedned: bevállalni egy ütést, lángcsóvát, ilyesmit, vagy akár magad alá is pörkölhetsz rakétavetővel (minimális sebzés elegendő ezért ne lőj túl közelre). Kvázi oltárként használod a köröket, ahol saját magadat áldozod fel. Ekkor előjön egy kőóriás és megpróbálja hátulról becserkészni King Alastort. Neked nem muszáj a körön belül maradnod, sőt ne nagyon ácsorogj egy helyben egyáltalán, mert árt az egészségnek
. Innentől kezdve a dolog a szerencsén is múlik - ha ellenfeled észreveszi a kőembert, visszakézből úgy vágja szájba, hogy az nem kel fel többet, ezért neked ilyenkor célszerű elterelni a figyelmét. Ha viszont segítőtársadnak sikerül bevinni egy csapott balhorgot, akkor egy ideig a te fegyvereid is hatásosak. Gyorsnak kell lenni annyi szent.
Valóban bele kell állnod a körbe, és ott valamilyen találatot kell elszenvedned: bevállalni egy ütést, lángcsóvát, ilyesmit, vagy akár magad alá is pörkölhetsz rakétavetővel (minimális sebzés elegendő ezért ne lőj túl közelre). Kvázi oltárként használod a köröket, ahol saját magadat áldozod fel. Ekkor előjön egy kőóriás és megpróbálja hátulról becserkészni King Alastort. Neked nem muszáj a körön belül maradnod, sőt ne nagyon ácsorogj egy helyben egyáltalán, mert árt az egészségnek
Szerkesztette: peti2mtag 2005. 02. 14. 22:45 -kor
Elküldve: 2005. 02. 14. 23:37
Köszi neked is!
Még jól jött ez kis plusz info.
Ma már nem foglalkozok vele - nincs hozzá lelkierőm :Đ - majd holnap este...
Ma már nem foglalkozok vele - nincs hozzá lelkierőm :Đ - majd holnap este...
Elküldve: 2005. 02. 15. 05:40
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 22:39
M@X olyan szépen leírta, hogy szinte kár bármit is hozzáfűzni, de én azért pontosítanám... csak a történeti hűség kedvéért. 
. Innentől kezdve a dolog a szerencsén is múlik - ha ellenfeled észreveszi a kőembert, visszakézből úgy vágja szájba, hogy az nem kel fel többet, ezért neked ilyenkor célszerű elterelni a figyelmét. Ha viszont segítőtársadnak sikerül bevinni egy csapott balhorgot, akkor egy ideig a te fegyvereid is hatásosak. Gyorsnak kell lenni annyi szent. 
1fanatikus még szép hogy jobban letudta írni..
Elküldve: 2005. 02. 20. 17:47
A PK-Jump egy egyszerű, ámde felettébb klassz dolog, és én nagyon szeretem...
Na jó, nem..gyakorolni kell és bele kell jönni... A PK-fegyverrel (a pengés alapfegyver) meg néhány tárggyal lehet kivitelezni. Ezek a tárgyak lehetnek lerombolhatók vagy éppen nem lerombolhatók is, de ugye "a puding próbája az evés". Mindenesetre itt van néhány példa: koporsók (pl. "Cathedral"), szekerek ("Town"), neonok ("Train Station"), kis "fémkockák" (pl. "Military Base"), és így tovább, elég sok van (amelyiket a PK másodlagosával lehet mozgatni, az talán mind olyan)... Ja igen, természetesen még a hullákkal is lehet PK-Jumpolni!
Először is, rá kell állnunk a tárgyra, amelyik támogatja a PK-Jumpot..majd kezdjük el hevesen lövöldözni (tehát le a tárgyra, pontosan a lábunk elé), miközben megpróbálunk felfelé ugrálgatni! Egy egy lövés mindig feljebb rántja egy kicsit a tárgyat, így már magasabbról ugorhatunk el. A dologhoz szerencse is kell, de ha minden jól megy, nagyon magasra fel lehet vele jutni (akár olyan magasra is, hogy a földet éréskor már megsérülünk), és onnan már csak be kell valahogyan ugranunk a kívánt helyre (ami elég nehéz tud lenni)...
Gabesz, ha letöltöd az Experience #1 videómat (kb. 21.5 MB), akkor abban az egyik "Town"-Secrethez van egy PK-Jumpos megoldásom a szekérrel - azon megnézheted a dolgot a gyakorlatban is... A gyakorláshoz javaslom a szekereket meg a neonokat, azok elég jól támogatják ezt az ugrást...
Valamint még egy érdekes tudnivaló: minden de minden Secret, mind az eredeti PK-ban, mind pedig a BOOH-ben, megoldható a PK-Jump használata NÉLKÜL!
A PK-Jump egy egyszerű, ámde felettébb klassz dolog, és én nagyon szeretem...
Gabesz, ha letöltöd az Experience #1 videómat (kb. 21.5 MB), akkor abban az egyik "Town"-Secrethez van egy PK-Jumpos megoldásom a szekérrel - azon megnézheted a dolgot a gyakorlatban is... A gyakorláshoz javaslom a szekereket meg a neonokat, azok elég jól támogatják ezt az ugrást...
Valamint még egy érdekes tudnivaló: minden de minden Secret, mind az eredeti PK-ban, mind pedig a BOOH-ben, megoldható a PK-Jump használata NÉLKÜL!
Elküldve: 2005. 02. 21. 23:46
Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 17:23
Mondjátok meg nekem, hogy milyen az a Painkiller ugrás

továbbmentem hétvégén:
azt hiszem asylum volt először. only pk-val a kártyához. ehh. végig azzal toltam, de mégis failed lett.
ott kicsit elszomorodtam, de nem volt kedvem még1x végigmenni. majd legközelebb...
snowy bridge. állat! baromi nagy feelingje van. összes secret a kártyához. pff
próbáltam figyelni mindenre. egyedül azzal szívtam (de azzal nem keveset
a pálya maradék része is nagyon ász volt. enemik terén pedig nem volt nehézség. secreteket kerestem, de 6-ból 5 lett meg, szal no kártya
town. érdekes pálya. volt egy fura feelingje, de sok érdekes nem történt. végigmentem rajta
huhh, mi is volt a kártyaszerzés feltétele? ja a karós fegyver. na hát az ment, amúgy is az a kedvenc
swamp. hát az hamar kiderült, hogy hiába lövöm, nem sebződik. aztán az is kiderült, hogy sebez a víz. majd az sem maradt titok, hogy a vízből kijövő "izék" ütése elől menekülni kell
ez kb 2-3 újrakezdést jelentett. majd, mivel nem volt más lehetőség, a kis buborékokat kezdtem lőni. egyszer csak sérülni kezdett a monszta. lőttem, sérült. majd a végén szimmetrikus elrendezésben jöttek fel a buborékok. szétlőve őket bevégeztem a főmonsztát. 3.34 alatt, így a kártya is meglett. az első 2-3 betöltés alatt ért meglepetésektől eltekintve meglepően könnyűnek bizonyult főellenségestől és kártyakritériumostól együtt.
train station. ez se rossz pálya. még csak az elején vagyok túl. a pályaudvaron lezúztam a sok enemit, és most a peronvégi lépcsőkön felmenve jutottam az új részhez. itt tartok. ezt a részt elsőre nyomtam kb 2percig. csomó enemit legyilkoltam, de nem voltam megelégedve a hp-m állásával és visszatöltöttem. namost azóta (kb 3 próbálkozás) esélytelen a túlélés. és persze rájöttem, hogy voltak hp-k elszórva bőven. dehát ez így szokott lenni. ha vmi sikerül elsőre könnyen, és a jobb végigvitel reményében újratölti az ember, akkor tutira 3x nehezebb lesz és azon kezd gondolkodni hogyan is csinálta elsőre...
kártya tuti meglesz mivel a feltétel, hogy ne gyűjtsek lelket. ez trauman úgyis nehéz
Szerkesztette: vipisrac 2005. 02. 21. 23:49 -kor

Súgó
A téma zárva.