Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 18:43
A "Loony Park" nulla fraggel tényleg poén!

Rengeteg lehetőséget adott már eddig is az a pálya a kreativitásra (régebben is tudtuk pl., hogy ki lehet menni a kerítésen kívülre), és még mindig képes új dolgokat mutatni. Pedig még csak nem is hosszú...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
na azt hogyan?
mint írtam, sikerült a BooH-ot is végigvinni. egyelőre nightmare-en (merthogy a trauma inaktív), persze továbbra is kártyák használata nélkül. a végigvitel felemás lett. természetesen mindenhol próbáltam kártyát szerezni, de nem sikerült. néha kevésen múlt (pontosan nem emléxem minden feltételre, de pl. arra igen, hogy az egyik pályán a 10 secretet kellett megtalálni. persze itt is csak saját kútfőből. végül 9 lett meg

)
most a végigvitel után szembesültem vele, hogy 9 kártya kell(ett volna) a trauma unlockolásához, tehát 1-2 pályát újrakezdtem nightmare-en. jelenleg pont a loony parkon sikerült begyűjteni a kártyát.
az elején a megához felmászva beugrottam a második helyszínre. itt is próbáltam különböző helyeken ki/fel/átjutni más helyekre, de nem ment, tehát kinyírtam mindenkit. innen jobbra a harmadik részen is leszedtem őket, majd vissza a második helyszínre. utána csodával határos módon vhogy pont kinyitottam a nagyobb ház ajtaját, ahol a secret részen mega és armor várt. innen már fullosra tápolva nem volt nehéz a hullámvasutat minimális fraggal végigvinni, néhánnyal a limit alatt maradni.
de 0 fraggal hogyan lehet végigvinni???
bár a legelső próbálkozásomnál (amikor végül is nem sikerült a kártyaszerzés) volt egy érdekes mozzanat játék közben:
a harmadik helyszínen, ahol a üst-szerű valami van benne egy emberrel. sikeresen feljumpoltam a robbanó hordókon az üst tetejére, majd valamivel később onnan egy hirtelen és azóta rekonstuálhatatlan mozdulattal a kerítés másik oldalra ugrottam, ahol azóta sem jártam. (így kihagyva a komplett 3. és 4. helyszíni vérontást) egy tüzes sáncszerűség található azon a részen. onnan gyalogosan megközelíthető a hullámvasút belső területe, illetve a sáncra való felkapaszkodás után fel lehet mászni a hullámvasút magasan fekvő sínpályájáig. ezt érintve beteleportálhatunk a hullámvasút kocsijába? hmm...
egy szó mint száz, talán ez lenne a kerítésen kívüli történet. anno eme kivitelezés ellenére sem sikerült a fraglimit alatt maradnom (főként a hullámvasútas gyenge hp-m miatt - gyakorlatilag majdnem mindenkit kinyírtam a kocsiból). másodszorra pedig kerítésen kívülre nem sikerült jutni, bár ennek ellenére a kártya meglett.
mindenesetre ennek mikéntjét sem tudom feldolgozni, de azt már végképp nem értem, hogy 0 frag hogy jön ki a végén. a második esetben max hp/armorral sem ment végig a hullámvasúti kocsi, ha nem lőttem le senkit.
bár azért 1-2 ötletem még talán lenne (max hp-t előbb felvenni és utána pár lélekkel még feltornászni, vagy épp "finoman" lőni az ellent?

)
ezután még egy pályát próbáltam újra megcsinálni. Dead City, 20perc alatt. 20:35-re jött ki

:o
kicsit felidegesítettem magam, de majd valami részvisszatöltésnél összeszedem a maradék időt.
az a baj, hogy az utolsó előtti jelenet, ahol kocsikat dobálnak a fejemhez, kicsit lutri rész, ha nagyon időre megy az ember...