Peti, pont a limitálás miatt volt szükségem a 60 FPS-re: ha arra állítom, akkor a maximum FPS jön ki a játék közbeni felvételkor is. Egyszerűen muszáj ezt csinálnom (azért 30 FPS-en a "MineCart Riding!"-et is megnézhettem volna, azt hiszem)... Persze akkor biztos elbaltáztak valamit, és talán később megoldják, hogy ne limitáljon...
Én már az UVS9-et is használom, de iszonyú béna dolgai vannak, sokat szívtam vele. 1. Például a 60 FPS-es videókkal azt csinálja, hogy levágja a vége felé a hangjukat (puff, elnémulnak!) - ellenben az UVS7 ezt nem csinálja, tehát előbb azzal kellett egy 30 FPS-es komplett anyagot renderelnem (amit utána vissza szétszedtem scene-ekre az UVS9-ben)... 2. Az UVS9 a már renderelt videóból kiszedett állóképei elmosódottak, kb. preview-ablak minőségűek lesznek - ezt sem csinálja az UVS7, annak a képei mind jók! 3. Az UVS9-ben ha pl. gyorsítasz a zenén/videón egy kicsit (akár csak 1%-ot, hogy passzoljon a kliphez), akkor a panninget tönkreteszed vele, míg emlékezetem szerint ez a "feature" sem volt még benne az UVS7-ben, bár amúgy is jobb ezt pl. a Sound Forge programmal csinálni... A most említett három hiba MINDEGYIKE előfordul az E2-ben és annak Trailerjében, ha jó a füled és a szemed, kiszúrhatod őket (sajnos! de hát semmi sem lehet perfekt). A "MineCart Riding!"-nál már okosabb voltam, és kiküszöböltem őket... Szóval eddigi tapasztalataim szerint az UVS9 bár sokkal többet tud, mint az UVS7, tele van idegesítő hibákkal, amik miatt ráadásul az UVS7-et is meg kell tartanom (és pl. a "MineCart Riding!"-et 90%-ban az UVS7-tel is szerkesztettem meg)...
Ja, Peti: az E2-ben és a Trailerjében is vannak vegyesen 30, 50, és 60 FPS-es klipek is (mármint eredetileg azok voltak), és nem hiszem, hogy különbséget tudsz tenni köztük...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 06. 27. 21:14 -kor

Súgó
A téma zárva.