HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller - Battle out of hell - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller - Battle out of hell

#241 Felhasználó inaktív   NoNick 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 11:04

Helló minden PK fannak!

El tudná vki mondani, hogy mi is pontosan a "5 Stars Challenge"?
Az alapjátékot végignyomtam nightmare-n és trauma-n is, begyűjtöttem minden kártyát, és azt hittem, milyen jó vagyok:o :).
Most tényleg jó szeretnék lenni. :cool:

#242 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 13:15

...a voice from the darkness.....

Szia NoNick! :)

Tényleg jó vagy, "You've passed Your test." (Sammael), de a Trauma befejezése még tényleg nem minden. Most az alap PK-ról beszélek, de persze a BOOH-ben is megvan ez a lehetőség. A "5 Stars Challenge" jelentése egyszerű: maximalizáld a Statisztikádat! De csak a csillagos részét kell, vagyis azokat, amikért sárga csillagokat kaphatsz, ha megvan belőlük minden. Amennyiben ez minden szinten sikerül (beleértve pl. a "Forest"-et is, ami csak Traumán elérhető), úgy a legvégén kapsz valami bónuszt a programtól. Ugyanígy jár már egy bónusz az összes titok megtalálása után is. A csillagokkal kapcsolatban annyi könnyítés van, hogy NEM kötelező őket "egy szuszra" (tehát a szint egyszeri teljesítésével azonnal) és egy nehézségi fokozaton összeszedni: tehát lehet, hogy mondjuk az "Atrium Complex"-en az "Armors Found" Nightmare-en sikerül, de mondjuk az "Objects Destroyed" már egy másik alkalommal, mondjuk Traumán. A program ugyanis egy összesített Statisztikát vesz figyelembe, amit a szintválasztó képernyőn tudsz megnézni úgy, hogy a szint nevére viszed az egeret... S ilyenkor már mindkettő mellett ott lesz a csillag. Persze mehet az összes csillag egy adott szinten "egy szuszra" is, ez néhányunknak már semmiség (na most ez a nagyképű nyilatkozat NEM is a "Docks"-szal kapcsolatban hangzott el! :D), de nem baj, ha elsőre valahol csak mondjuk 4 sikerül: akkor a maradék egyért újra megpróbálhatod később a pályát. A dolog szerencsére additív, az elért eredmények összeadódnak (persze a pontjaidat mindig tovább kell vinned, amikor egy másik fokozaton egy új játékot kezdesz)... :)

Bocs', ha kicsit túlmagyaráztam, remélem nem kavartalak össze nagyon. Végül is, egyszerű az egész..bár kivitelezni azért már nehezebb (pl. a Secretek miatt ;)). Eddig ezt a kihívást talán széles e kis hazánkban is csak hárman teljesítették: Doomer, Peti, meg én... Te lehetsz a Negyedik (az őrültek sorában, LOL)...  :up:

De előre felhívom a figyelmed, hogy van néhány annyira szemét Secret, amik miatt a PCF összes tagját a Pokol mélyére, lehetőleg Alastor karmai közé fogod majd kívánni ("Forest", "Docks", "The Palace", stb.)... :D Indulásnak mindjárt ott a "Forest", mert az csak Traumán van..utána lemehetsz Nightmare-re, a "Prison" miatt, aztán ha akarod, akkor a többit akár már Insomnián is összeszedheted (hogy még könnyebb legyen)...

SYS "I think we have plenty to talk about!"

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 15. 13:29 -kor

#243 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 14:10

Idézet: NoNick - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 11:04

Helló minden PK fannak!

El tudná vki mondani, hogy mi is pontosan a "5 Stars Challenge"?
Az alapjátékot végignyomtam nightmare-n és trauma-n is, begyűjtöttem minden kártyát, és azt hittem, milyen jó vagyok:o :).
Most tényleg jó szeretnék lenni. :cool:

üdvözöllek a klubban!  :cool: :up:

minden úgy van ahogy SYS mondja. de azért majd fogsz anyázni pár helyen, főleg ha a géped olyan mint az enyém :D

forest, catacombs, opera, docks, hell így elsőre ami nehéz lesz. valóban nehéz... :rolleyes:

bár ha a velencei erkélyes secret megvan (és a 23 kártyához az már kell), neked is teljesíthető lesz! ;)

szvsz kezd el traumán a forestet és ha az megvan, már mehetsz is nightra (mit neked insomnia? :Đ). ez az első kihívás, az első ajtó, amin be kell lépned... :cool:

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 15. 14:12 -kor

#244 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 15:13

A többit aláírom, de a "Hell" mér' nehéz? :) Nem mondom, először én utáltam pl. a sziklákon ugrálni, meg legalább fél órát kerestem a szétrobbanó házat... :D De egy ideje mindig a teljes maximumon fejezem be azt a szintet: ez azt jelenti, hogy 5 csillag (a sziklás rész mentés nélkül is megy már, ha kell), plusz a fegyverekre is maximalizálom az ammót (ha nem pazarlunk, akkor meg lehet könnyen csinálni, úgyis a végére marad még egy csomó AmmoPack), na meg a 250/200-as HP/pajzs értékek is "kötelezőek" már. Szóval rendesen felfegyverzem Danielt, hiszen egy átmeneti, de azért hosszú küzdelem vár majd rá a Pokolban (ami még az arcát is rendesen deformálja, hehe)... ;) Meg jól is néz ki, hogy minden a topon van..ezek után már tényleg csak az időn lehet faragni...

Tényleg, amúgy ez egy érdekes dolog, nem tudom, hogy Ti (Doomer meg Peti) hogy' vagytok ezzel: a "5 Stars Challenge" után én rászoktam, hogy kiürítsem a legtöbb szintet..hogy ne csak végigrohanjak, hanem alaposabb legyek. Annak idején, amikor nekiálltam, úgy gondoltam, hogy "letudom" a dolgot, és aztán soha többet 5 csillag, csak végigszaladok és legyilkolok minden gonoszt, mert az lesz az élvezet (főleg ugye a kötetlenséggel, amit jutalomként kapok). De nem így lett: amíg a cuccokat keresed és barangolsz össze-vissza, na azalatt ivódik bele az elmédbe a legjobban az adott helyszín, és akkor kedveled meg igazán és tanulod meg értékelni, ill. látod meg azokat a "szintszerkesztési bravúrokat", amiket a Készítők helyenként elkövettek (a zenékről és az egész atmoszféráról persze kiemelten beszélek még itt). És a francos PCF tudta ezt..tudta, hogy hogyan kell a függőséget kialakítani... :D Ezek tényleg az ördöggel cimborálnak... :D Így aztán sok szint van, amit amúgy is szinte mindig 5 csillagosra csinálok (pl. a "Military Base" egy tipikus példa), vagy legalábbis megpróbálok minél több dolgot megszerezni rajta (a "Snowy Bridge" is nagy kedvenc ilyen szempontból, bár a csúszós rész változatlanul az általam a PK-ban legjobban utált szituáció)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 15. 15:26 -kor

#245 Felhasználó inaktív   NoNick 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 15:34

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!

Még vmikor nyár elején fejeztem be a traumát, és azóta a mentések is már letörlődtek.
Még gondolkodom, hogy újrakezdjem-e az alapjátékot. :confused:

Titkos helyek terén be kell vallanom, hogy néha ellátogattam a painkillerhell.com-ra, de azért anyázásban így sem volt hiány. Nem mindig volt türelmem egy pályán órákat eltölteni, de ezért a játék "csata"zenéje felelős, adrenalin rulez. :D

Mostanában újítottam egy GeForce6800-at, de 1280*1024/max/szűrőkkel ez is megfogható a kieg. grafikai motorjával, mondjuk ilyen felbontáshoz már kevés lehet 512MB ram, meg egy 3.5G Celeron.

Jó hentelést mindenkinek!

#246 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 16:27

Idézet: NoNick - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 15:34

Még vmikor nyár elején fejeztem be a traumát, és azóta a mentések is már letörlődtek.

ha jól sejtem, akkor viszont mehet előlről az egész... :D

SYS: azért mert utálom a sziklás armort. :Đ

közben meglett city és leningrad is 5 csillagosra :) citynél a 2. tűzlétra legfelső szintjéről (ahova még fel tudsz menni), a korlátról vettem lendületet. mi a másik út? :)

mindkettő elsőre 5 csillag lett (nem számolva az elsőt, ahol az időre és a hp-re mentem)

leningradon az egyik secret egy üres szoba... :Đ

egyébként én is szeretem maxosra gyúrni a pályát, amikor legalábbis kedvem van rá :)

apropó kéne kis utalás pentagon secrethez. látom hogy az a holy ott van a ládán, de nem tudok felugrani érte. ugye nem akkor kell felugrani, amikor a földre csap a pókica? mert akkor megőrülök :Đ

nem is mondtam, színesbe kinyomtattamegy PK háttérképet (Daniel). itt figyel a falon :evil2:

Szerkesztette: DOOMER 2004. 12. 15. 16:31 -kor

#247 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 20:19

nah a maradék is kész 5 csillagra traumán  :cool:

már csak az a fránya pentagonos holy választ el a 5 star challenge befejezésétől, ehh :Đ

#248 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 16. 04:33

Doomer, klassz látni Téged odakint is!  :up:  Majd Peti is jöhetne akár... :D Egyébként nem tudom, mennyire figyelted a topicot, de egyesek szkeptikusak (persze ez bizonyos fokig érthető): mivel van egy PowerMad nevű cheater-tool, amivel az égvilágon mindent meg lehet csinálni, így akár a "5 Stars Challenge"-et is, kb. 5 másodperc alatt. Még olyan csalás is van benne, amivel az aranyakat fel tudod szedni mind, mintha csak "Soul Catcher"-t használnál: egyszerűen odavonzza őket, van is erről egy videója Kalme Mesternek (nagyon durva :D). Szóval néhányan azt gondolják, hogy akik oda jelentkeztek, mind csaltak. Persze teljesen alaptalanul gyanúsítgatnak, anélkül, hogy bármit is tudnának. Szóval kicsit kellemetlenül sült el az a topic, de csak mert pár embernek nincs jobb dolga, mint rombolni, rombolni, rombolni, ész és ok nélkül... :( Na, kipanaszkodtam magam... :D

Visszatérve... Na, akkor már csak a "Pentagon" van, de az a legkönnyebb: bizony, a pókicát kell használnod, sajna ez van. :D De abszolút nem nehéz különben, bár szerencse az kell hozzá...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 16. 04:35 -kor

#249 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 07:18

Idézet: NoNick - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 15:34

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!

Még gondolkodom, hogy újrakezdjem-e az alapjátékot. :confused:

Titkos helyek terén be kell vallanom, hogy néha ellátogattam a painkillerhell.com-ra, de azért anyázásban így sem volt hiány. Nem mindig volt türelmem egy pályán órákat eltölteni, de ezért a játék "csata"zenéje felelős, adrenalin rulez. :D

Mostanában újítottam egy GeForce6800-at, de 1280*1024/max/szűrőkkel ez is megfogható a kieg. grafikai motorjával, mondjuk ilyen felbontáshoz már kevés lehet 512MB ram, meg egy 3.5G Celeron.

Jó hentelést mindenkinek!

ezek lehetnek kevesek, de a felbontástól gyakorlatilag függetlenek :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#250 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 20:32

megvan BOOH 5 star challenge is. pókica tök könnyű volt, én azt hittem, csak a halála előtt dobbant, de nem :)

megcsináltam a bónuszpályát is.

és semmit sem kaptam úgy zuzámmen... :(

#251 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 13:03

Gratulálok, Doomer!  :respect:  :smoker:

Kaptál vagy sem, végül is, a Statisztikák maximálisak... :D Egyébként én is vártam a szokásos üzeneteket, de semmi nem jött. Az örök kártyahasználat okay, és állítólag ott van még a HellKings-skin a MP-hez. Crazy mondott ennek aktiválásáról valamit, azt beidéztem a kinti PK-Fórumon: a konfigurációnál az MP-modell számát 7-esre kell cserélni. Mondjuk ezt én még nem próbáltam ki, de Crazy azt használja a MP-hez...

A bónuszpálya szerintem poén... :) Például klassz volt látni a zeneszerzőket, meg az amúgy névről ismerősebb tagokat. De Adriant piszok nehéz megtalálni. Nem tudom, Pénteknek sikerült-e azóta...? Ha nem, akkor nekiállhatunk bátorítani... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 17. 13:08 -kor

#252 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:21

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 13:03

Nem tudom, Pénteknek sikerült-e azóta...? Ha nem, akkor nekiállhatunk bátorítani... :D

Áh, nem sikerült..., de nem adtam ám fel ;)

#253 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 13:31

Vicces, hogy amúgy az egész pálya veszélytelen, de azon az egy helyen végleg el lehet csúszni... :D Fel kell dobbantani és szinte csak a szerencsén múlik a dolog. Talán a legjobb azzal kezdeni, hiszen a többi legfeljebb időigényes (LOL, a maga módján ez is az), de azért könnyű őket összeszedni... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 17. 13:32 -kor

#254 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 13:48

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 13:21

Áh, nem sikerült..., de nem adtam ám fel ;)

pedig mondtam hol van Kalme :)

fen na torony legfelső emeletén. csak az a dobbantó néha felcsap a fenti párkányhoz és visszesel... iron will :D

#255 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 13:57

Közben odakint említettem Blood Judgment-nek - hehe, Ő az "Official StoryLine Dude" ott :) -, hogy nagyon jó lenne már látni a BOOH-hez is egy scriptet (szövegkönyv). Megígérte, hogy még ma este megnézi, mit tehet. Ez jól hangzik, talán pár napon belül meglesz. Én úgy vagyok vele, hogy értem ugyan a történéseket, meg a sztorit, de az érdekes részletekre változatlanul kíváncsi vagyok. De pl. Alastor dumáját általában magamtól képtelen vagyok megérteni (meg mondjuk a többi is elég nehezen megy)...  :o  :) Az eredetihez prezentált szövegkönyv is klassz volt, sok apró részlet kiderült belőle...  :up:

#256 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 13:56

A Colosseum (vagy ahogy ők írják, Colloseum) pályán lévő ugrabugra az rendkívül
hiányzott ebbe a játékba.

Lehet, a készítők nem tudták eldönteni, a Serious Samet koppintsák, vagy a Tomb Raidert
:-)

Az alapjátékot azért szerettem, mert az ember hazajön a munkából, van
mondjuk 15-20 perce játszani, s leül a gép elé, s mindenféle görcsölés, meg
idegeskedés nélkül végignyom egy pályát

15 perc tökéletes volt, de egy nap ebből a játékból annyi bőven elég

Erre a kiegészítőbe beleraknak ilyen ugrabugra részeket
Kár érte

Ez a játék nem erre való
Egyébként azt a bravúrt is elérte a program, hogy ki bírt fagyni , amit
semelyik másik játékom sem tett meg.

A grafikája baromi jó, a zene és a látvány összességében igen jó hangulatot tud teremteni.
De kb ennyi.
Megy a CD a polcra a többi felejthető program közé.

#257 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 18. 14:28

Haha! Eszembe jutott valami a "Colosseum"-féle ugra-bugrára: nekem ugyan nem probléma, de akinek igen, az tegyen már be egy nyomorék Haste-kártyát, és onnantól bizonyára "ohne problem"...  :smoker: Igazából magam sem értem, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, hiszen még az elején én is bosszankodtam ott eleget...  :omg:

:offtopic:  Amúgy a napokban volt szerencsém megtapasztalni, hogy mit érezhetett Daniel a "Snowy Bridge" csúszkálós részén: tegnap hajnalban akkorát "laffantam" egy ház előtti lejtős betonjárdán, mint a péklapát...  :D

#258 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 15:08

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 14:28

Haha! Eszembe jutott valami a "Colosseum"-féle ugra-bugrára: nekem ugyan nem probléma, de akinek igen, az tegyen már be egy nyomorék Haste-kártyát, és onnantól bizonyára "ohne problem"...  :smoker: Igazából magam sem értem, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe, hiszen még az elején én is bosszankodtam ott eleget...  :omg:

:offtopic:  Amúgy a napokban volt szerencsém megtapasztalni, hogy mit érezhetett Daniel a "Snowy Bridge" csúszkálós részén: tegnap hajnalban akkorát "laffantam" egy ház előtti lejtős betonjárdán, mint a péklapát...  :D

colosszeumba szerintem se kellett volna az a rész, csak elvonja a figyelmet a szaftosabb dolgokról :D

anélkül tökéletes pálya lenne, de így...

SYS, szerelj láncot a bakancsodra. nem vicc! :)

#259 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 19. 08:07

Röviden és tömören ezúttal: Painkiller: BOoH Script Analysis (by Blood Judgment) - lehet bőszen olvasgatni...  :respect:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 12. 19. 08:07 -kor

#260 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 15:32

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 8:07

Röviden és tömören ezúttal: Painkiller: BOoH Script Analysis (by Blood Judgment) - lehet bőszen olvasgatni...  :respect:

érdekes, hasonló gondolataim voltak nekem is... :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.