Idézet: Kuroimaho - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 18:39
Kiprobaltam par honapja nalam nem lassult a gep de lasaban toltott mint mas BT program, a tobbi keresot meg nem hasznaltam soha.
AZvel engem a lassu GUI zavart, meg a nagyobb CPU use, ram lehet hogy tobb kell is, ez a Java miatt van igen. De a superseed

meg a pluginek is jok, de ennyit nem er nekem.
Roviden jo clientek ABC, Bitcomet, Azureus.
Pedig sztem nagy előny, hogy egyszerre több hálózaton is tudsz keresgélni!Nem tudok mihez viszonyítani sebesség terén, mert én (egy nagyon rövid Azureus kitérő kivételével), ha torrentről volt szó, mindig a Shareaza-t használtam.Viszont személyes tapasztalatom alapján, igenis jó sebességgel jönnek a cuccok.Hozzáteszem én a bittorentet csak ritkaságok felkutatására használom, a népszerűbb dolgokra marad a DC, estleg FTP.Az erőforrásigényéről: nálam max. 3-4% procikhasználtság és kb. 20MB RAM.Nekem tökéletesen megfelel...
Idézet
Gyerekek asszem tényleg nincs a topicnak létjogosultsága, alig vágtuk tele egy nap alatt....
Gonosz vagy, ugye tudod!
Az, hogy viszonylag beindult a topic, inkább annak köszönhető, hogy ellentétben a DC-vel, ennek a dolognak nincs igazi topic-ja(ami van/volt, az már halott).
Idézet
Újabb kérdés, ki honnan szokott torrentet vadászni, ki melyik keresőt használja.
Én a suprnova-t használom, eddig király volt, de XXX-et itt nem találok.
Na ez nehogy már gondot okozzon!Majd minden nagyobb oldalon kinnt vannak liinkek,torentkeresők...
Pl,a Shareaza oldalán is kinnt van egy csomó link.
Szerkesztette: olaj 2004. 11. 07. 20:21 -kor