HWSW Informatikai Kerekasztal: Azureus - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azureus a torrent kliens

#1 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 06. 18:28

Hali!

Nem találtam neki topicot, tartom annyira jó kliensnek hogy legyen neki egy,
pláne hogy akadt vele egy kis bajom - hosszú idő után először. (reméletm utoljára)

2.2.0.0t használok, ma frissítette magát.
Mint utólag kiderült nem kellett volna hagynom neki, mert totál instabil lett és fagyogat, meg 100% procit használ arra amire eddig max. kettőt. (letöltésre ofkorsz)

Tapasztalatokat várok a problémával, és egyébként a kliensel kapcsolatban is.
Csodálkozom a történteken mert eddig nem volt ilyen bajom vele  :rolleyes:

Thx
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#2 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 18:47

Idézet: ReeChee - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 18:28

Hali!

Nem találtam neki topicot, tartom annyira jó kliensnek hogy legyen neki egy,
pláne hogy akadt vele egy kis bajom - hosszú idő után először. (reméletm utoljára)

2.2.0.0t használok, ma frissítette magát.
Mint utólag kiderült nem kellett volna hagynom neki, mert totál instabil lett és fagyogat, meg 100% procit használ arra amire eddig max. kettőt. (letöltésre ofkorsz)

Tapasztalatokat várok a problémával, és egyébként a kliensel kapcsolatban is.
Csodálkozom a történteken mert eddig nem volt ilyen bajom vele  :rolleyes:

Thx

Tényleg nincs ilyen topic.... :(
https://forum.hwsw.h...showtopic=71376

Különben mi a sz@r ez a bittorent?
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#3 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 20:54

Nekem sem tetszik a 2.2.0.0-as Azureus, mert hiaba korlatozom le benne 8KB/sec-re a torrent kimeno savszelesseget, akkor sem tudok mellette jatszani, olyan b@szott nagy lesz tole a pingem, akad a gep.

Mig DC kliens 16KB-ra limitalas mellett lazan megy ugyanaz, nem akad semmi, boven marad savszelessegem.

Gondolkozok mas torrent kliens felrakasan, de nem tudom, melyiket erdemes.

#4 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 21:11

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 20:54

Gondolkozok mas torrent kliens felrakasan, de nem tudom, melyiket erdemes.

Szerintem ezt:

ABC [ Yet Another Bittorrent Client ]

http://pingpong-abc.sourceforge.net/

#5 Felhasználó inaktív   Kuroimaho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 21:25

Hasznalj Bitcometet nem kell hozza DOOM III konfig mint az azureushoz.  Az  azureus tudja a legtobbet de  abbol eleg sok funkciot nem hasznal a legtobb user.

Bittorrent info File swarming program.
Korrektorom Klikodesh
No one cares if you're asian unless you're female.

玉置浩二 - 愛されたいだけさ

#6 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 22:32

A BitComet-tel az a baj, hogy sok tracker-nek (vagy lehet, hogy az osszesnek) 0 byte-os letoltesi meretet kuld, igy gyakorlatilag vegtelen ratio-d lenne. Ezt sok helyen termeszetesen nem nezik jo szemmel, ezert kizarjak ezt az egyebkent remek klienst.

#7 Felhasználó inaktív   Kuroimaho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 23:07

Azokon a trackeren amik uj protocolt hasznalnak, ott megy az ABC.
Az en trackeremen pontosan mukodik, vegtelen a ratiom ^_^;;;
Korrektorom Klikodesh

玉置浩二 - 愛されたいだけさ

#8 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 12:43

Én a Shareaza-t használom!
Szerintem nagyon jó kis progi és nem csak a Bittorent hálozatokra képes fellépni, hanem a Gnutella ill eDonkey hálozatokra is.
Bár nem mindenkinek létszükség,de magyarul is tud.Igényes a kezelőfelület,skinezhető,stb.
A legújabb letölthető változatot használjátok, nálam teljesen stabil és már a memóriát sem zabálja.
Magyar oldal

#9 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 13:46

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 19:47

Tényleg nincs ilyen topic.... :(
https://forum.hwsw.h...showtopic=71376

MONDOM AZUREUS!  :reklamacio:
Nem néha nem tölt meg bittorrent, a kliensről beszéltem.
Köszi a válaszokat a többieknek, kipróbálom a többi klienst is, mert ehhez tényleg doom3 konfig kell...

[Szerk.:most olvasom csak az utolsó mondatot. (mi a szar az a...){pici másnap}
Hihetetlen hogy hozzá kellett szólnia ilyen értelmeset, nem tudta kihagyni a dolgot,
azt sem tudja miaz de bele kellett szólni LoL én azt mondom...]

Szerkesztette: ReeChee 2004. 11. 07. 13:50 -kor

Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#10 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 15:41

Idézet: olaj - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 12:43

Én a Shareaza-t használom!
Szerintem nagyon jó kis progi és nem csak a Bittorent hálozatokra képes fellépni, hanem a Gnutella ill eDonkey hálozatokra is.
Bár nem mindenkinek létszükség,de magyarul is tud.Igényes a kezelőfelület,skinezhető,stb.
A legújabb letölthető változatot használjátok, nálam teljesen stabil és már a memóriát sem zabálja.
Magyar oldal

Én felraktam múlt héten a Shareazát, és olyat láttam, amit jó ideje nem: majdnem teljesen megfagyott a gépem (egér néha megmozdult, pár perc alatt előjött a start menü, aztán negyed óráig semmi). Azt hittem, vírus vagy féreg, reset, Shareaza indít, 20 perc múlva ugyanez. Víruskeresőt lefuttattam, Ad-Aware, SpyBot, Trojan Remover szintén, nem volt hiba. Leszedtem a Shareazát, azóta nem volt bajom. Szóval nekem nem jött be annyira.

Hogy ontopik legyek: Azureusból el lehet még érni a régebbi verziókat. Nálam már egy ideje a 2.1.0.0 fut, elég jól. A kedvencem viszont az 1.6-os volt, mert azt be lehetett úgy állítani, hogy bizonyos egynál nagyobb share ratio elérése után leállítsa a feltöltést. Ezt azóta sem találom az Azureusban, pedig jó volt az, hogy mondjuk 1,5-es arány után automatikusan leálltak a feltöltések.

#11 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 15:43

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2004. nov. 6., szombat - 18:47

Használd a keresőt... :p

#12 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:04

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 15:41

Én felraktam múlt héten a Shareazát, és olyat láttam, amit jó ideje nem: majdnem teljesen megfagyott a gépem (egér néha megmozdult, pár perc alatt előjött a start menü, aztán negyed óráig semmi). Azt hittem, vírus vagy féreg, reset, Shareaza indít, 20 perc múlva ugyanez. Víruskeresőt lefuttattam, Ad-Aware, SpyBot, Trojan Remover szintén, nem volt hiba. Leszedtem a Shareazát, azóta nem volt bajom. Szóval nekem nem jött be annyira.

Hogy ontopik legyek: Azureusból el lehet még érni a régebbi verziókat. Nálam már egy ideje a 2.1.0.0 fut, elég jól. A kedvencem viszont az 1.6-os volt, mert azt be lehetett úgy állítani, hogy bizonyos egynál nagyobb share ratio elérése után leállítsa a feltöltést. Ezt azóta sem találom az Azureusban, pedig jó volt az, hogy mondjuk 1,5-es arány után automatikusan leálltak a feltöltések.

Igen,brutális lassulások nálam is voltak régebben, egy ideig emiatt nem is használtam, míg pár hete feltettem a 2.1.0.0 verziót (+security update) és ezzel csak jó tapasztalataim vannak.
Most is szépen jönnek a dolgok... :)

#13 Felhasználó inaktív   Haderach 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 16:29

Az azureus azért lehetne lassú, mert JVM alkalmazás. Platformfüggetlen, de szinte mindenhol lassú.
Bár nekem is 2.2.0.0 van fent, és nekem egyáltalán nem lassult semmit a rendszer.

#14 Felhasználó inaktív   Kuroimaho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 18:39

Idézet: olaj - Dátum: 2004. Nov. 7., Sunday - 17:04

Igen,brutális lassulások nálam is voltak régebben, egy ideig emiatt nem is használtam, míg pár hete feltettem a 2.1.0.0 verziót (+security update) és ezzel csak jó tapasztalataim vannak.
Most is szépen jönnek a dolgok... :)

Kiprobaltam par honapja nalam nem lassult a gep de lasaban toltott mint mas BT program, a tobbi keresot meg nem hasznaltam soha.

AZvel engem a lassu GUI zavart, meg a nagyobb CPU use, ram lehet hogy tobb kell is, ez a Java miatt van igen. De a superseed  :up: meg a pluginek is jok, de ennyit nem er nekem.

Roviden jo clientek ABC, Bitcomet, Azureus.
Korrektorom Klikodesh

玉置浩二 - 愛されたいだけさ

#15 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 19:08

Gyerekek asszem tényleg nincs a topicnak létjogosultsága, alig vágtuk tele egy nap alatt.... :lol:

Mellesleg mivel ezek a software-ek folyamatos fejlesztés alatt állnak, hibák becsúszhatnak bármikor, ez megvolt már a dc++-ban is, néha jött egy-egy olyan darab hogy Úhhh de szeretném felejteni amit csináltak....

Egyébként, ha már itt tartunk, arra mondjatok bármit, Ti meddig szoktátok "nyitva" hagyni a torrenteket, tehát mennyi ideig ne vegyem ki a kliensből.

Újjab kérdés, ki honnan szokott torrentet vadászni, ki melyik keresőt használja.
Én a suprnova-t használom, eddig király volt, de XXX-et itt nem találok.

Remélem a folytatás is ilyen lesz...

Válaszokat előre is köszönöm.

#16 Felhasználó inaktív   Kuroimaho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 19:57

Idézet: ReeChee - Dátum: 2004. Nov. 7., Sunday - 20:08

Gyerekek asszem tényleg nincs a topicnak létjogosultsága, alig vágtuk tele egy nap alatt.... :lol:

Mellesleg mivel ezek a software-ek folyamatos fejlesztés alatt állnak, hibák becsúszhatnak bármikor, ez megvolt már a dc++-ban is, néha jött egy-egy olyan darab hogy Úhhh de szeretném felejteni amit csináltak....

Egyébként, ha már itt tartunk, arra mondjatok bármit, Ti meddig szoktátok "nyitva" hagyni a torrenteket, tehát mennyi ideig ne vegyem ki a kliensből.

Újjab kérdés, ki honnan szokott torrentet vadászni, ki melyik keresőt használja.

Remélem a folytatás is ilyen lesz...

Válaszokat előre is köszönöm.

Seedelni szoktam inkabb. Ratiot 1:1 ig erdemes emelni de ha nincs mas seed akkor tovabb mas seedig.
A BT nem FTP sok seeder kis uploaddal tud feltolteni a reseedek 20-30 torrent utan mar teljes szavszelesseget elvehetik.  :rolleyes:

Egy public tracker lista google is segithet.
Korrektorom Klikodesh

玉置浩二 - 愛されたいだけさ

#17 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 20:15

Idézet: Kuroimaho - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 20:57

Egy public tracker lista google is segithet.

találtam jó listát, csak utána elég sok féreg jött hirtelen...
azért kérdezősködöm, hátha tudtok olyat ami nem spammel szét egy torrentért.

#18 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 07. 20:17

Idézet: Kuroimaho - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 18:39

Kiprobaltam par honapja nalam nem lassult a gep de lasaban toltott mint mas BT program, a tobbi keresot meg nem hasznaltam soha.

AZvel engem a lassu GUI zavart, meg a nagyobb CPU use, ram lehet hogy tobb kell is, ez a Java miatt van igen. De a superseed  :up: meg a pluginek is jok, de ennyit nem er nekem.

Roviden jo clientek ABC, Bitcomet, Azureus.

Pedig sztem nagy előny, hogy egyszerre több hálózaton is tudsz keresgélni!Nem tudok mihez viszonyítani sebesség terén, mert én (egy nagyon rövid Azureus kitérő kivételével), ha torrentről volt szó, mindig a Shareaza-t használtam.Viszont személyes tapasztalatom alapján, igenis jó sebességgel jönnek a cuccok.Hozzáteszem én a bittorentet csak ritkaságok felkutatására használom, a népszerűbb dolgokra marad a DC, estleg FTP.Az erőforrásigényéről: nálam max. 3-4% procikhasználtság és kb. 20MB RAM.Nekem tökéletesen megfelel...

Idézet

Gyerekek asszem tényleg nincs a topicnak létjogosultsága, alig vágtuk tele egy nap alatt....

Gonosz vagy, ugye tudod! :]
Az, hogy viszonylag beindult a topic, inkább annak köszönhető, hogy ellentétben a DC-vel, ennek a dolognak nincs igazi topic-ja(ami van/volt, az már halott).

Idézet

Újabb kérdés, ki honnan szokott torrentet vadászni, ki melyik keresőt használja.

Na ez nehogy már gondot okozzon!Majd minden nagyobb oldalon kinnt vannak liinkek,torentkeresők...
Pl,a Shareaza oldalán is kinnt van egy csomó link.

Szerkesztette: olaj 2004. 11. 07. 20:21 -kor

#19 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 01:27

Csak egy oldal: http://www.litezone.com/ - linkgyűjtemény, minden zsánert el lehet róla érni.

Egyébként én Kerrazy oldalát szoktam látogatni, csomó olyan zene megfordul rajta, ami máshol nem igazán. Egyrészt tökéletes vásárlási tanácsadó (pl. többek között az új Fates Warningot és az új TNT-t is ott találtam, azóta meg is rendeltem mindkettőt, de tudnék még csomó példát mondani), másrészt van olyan zene is rajta, amit itthon nem is lehet semmilyen körülmények között megszerezni - legalábbis nekem nem sikerült (pl. Dave Weiner - Shove the sun aside).

Szerkesztette: Satriani 2004. 11. 08. 01:27 -kor

#20 Felhasználó inaktív   johnny6 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 19:56

Kliensekkel kapcsolatban máshol is említettem a G3 torrentet, átlátható GUI, könnyű beállítani, egyéb érdekes funkciók (pl.: seed-elésnél be lehet állítani, hogy mennyi ideig vagy milyen ratio-ig történjen), de ennek ellenére az Azureus-t jobban kedvelem.

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó