HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1101 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 26. 09:09

Ezt nem értem hogy számolták ki...Eddig 1mbites prepayed netem volt és most járt le.

Első levél:

Idézet

Tisztelt Előfizetőnk!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ADSL otthoni csomag prepaid (Szereld Magad) Alfa* 1 Mbit szolgáltatásának hűségidőszaka hamarosan lejár.
Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett, és szeretnénk, ha továbbra is előfizetőink között tisztelhetnénk.

Mivel nagykereskedelmi partnerünk a korábban létrejött ADSL szerződésekre semmilyen további kedvezményt nem biztosít az internet szolgáltatók - ezáltal az előfizetők - részére, minden szándékunk ellenére kénytelenek vagyunk az ebből eredő esetleges költségnövekedést árainkban érvényesíteni a határozott idejű szerződés lejáratát követően.

Amennyiben nem kerül sor jelenlegi szerződésének meghosszabbítására, az ADSL előfizetői szerződés a hűségidőszak lejáratát követően határozatlan időtartamúvá válik, és a havi előfizetési díj 3900 Ft + ÁFA összegre módosul.

Kedvezményes ajánlatunk!
Javasoljuk, hogy mielőbb hosszabbítsa meg hűségszerződését további 1 évvel, ez esetben ugyanis a jelenleg érvényben lévő hűségidőszak lejárta után 3550 Ft + ÁFA havi díjért tudjuk Önnek biztosítani az igénybe vett ADSL otthoni csomag prepaid (Szereld Magad) Alfa* 1 Mbit szolgáltatást. Kedvezményes szerződés hosszabbító ajánlatunk 2008.09.30.-ig érvényes.

A szerződéshosszabbítás feltételeiről az alábbi oldalon tájékozódhat.
https://www.externet...rzhosszabbitas/

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a jelenleg a piacon kedvezőbb díjakkal reklámozott ADSL ajánlatok csak új belépőkre érvényesek, csak azok vehetik igénybe, akiknél az elmúlt 3 hónapban nem üzemelt ADSL szolgáltatás.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére a helyi tarifával hívható 1201 kék számon, vagy a szerzodes@externet.hu e-mail címen.

További kellemes internetezést kívánunk!

Üdvözlettel,
Externet Nyrt.

Második levél tegnap jött:

Idézet

Tisztelt Előfizetőnk!

Ügyfeleink számos esetben jelezték, hogy számláinkat nem kapják meg időben, így nem is tudnak arról, hogy mikor esedékes a befizetés, ezért 2008 szeptemberétől e-mailben közöljük a számlázás tényét és a számla főbb adatait minden számlázási időszakban, a számla postázását követően.

2008.09.19-én egy 2,855 forint végösszegű, xy számú, xy névre kiállított számlát küldtünk Önnek a xxxxx címre. A számla fizetési határideje 2008.10.06.

Kérjük, hogy amennyiben számlánkat 8 napon belül nem kapja kézhez, jelezze ezt ügyfélszolgálatunk felé a 1201-es helyi tarifával hívható számon, vagy e-mailben az externet@externet.hu címen, hogy másolatot küldhessünk Önnek.

Budapest, 2008. szeptember 25.

Üdvözlettel,
Externet Nyrt.

Érdekes az ár de mindenféleképpen jobb mint az első levélbe küldött összegek...
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#1102 Felhasználó inaktív   Pang 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 09:38

Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 10:09

Ezt nem értem hogy számolták ki...Eddig 1mbites prepayed netem volt és most járt le.

Első levél:

Második levél tegnap jött:

Érdekes az ár de mindenféleképpen jobb mint az első levélbe küldött összegek...

Nézd meg a számlát. Valószínűleg töredékhónapot számláztak  :)

#1103 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 10:07

Én is erre gondoltam csak még nem jött meg a számla...
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

#1104 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 10:57

Idézet: Pang - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 10:38

Nézd meg a számlát. Valószínűleg töredékhónapot számláztak  :)

Nekem is volt ilyen, fél hónapot még leszámláztak a régi áron.

Amúgy a 3550 Ft + ÁFA kicsit sok az 1 Mb-ért, a T-home-nál szolgáltatóváltással 2Mb kerül 3990 ft bruttóba.

Vagy ha 1 Mb kell, akkor:
3.330,- Ft. - Ice dsl
3.360,- Ft.  - EQnet
, hogy csak a legolcsóbbakat említsem.

Én is húzok tőlük, 9900-at akarnak kérni a 8Mb-ért, közben a T-home-nál 6890 Ft (bruttó) szolgáltatóváltóknak ugyanaz.

#1105 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 11:32

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 10:57

Nekem is volt ilyen, fél hónapot még leszámláztak a régi áron.

Amúgy a 3550 Ft + ÁFA kicsit sok az 1 Mb-ért, a T-home-nál szolgáltatóváltással 2Mb kerül 3990 ft bruttóba.

Vagy ha 1 Mb kell, akkor:
3.330,- Ft. - Ice dsl
3.360,- Ft.  - EQnet
, hogy csak a legolcsóbbakat említsem.

Én is húzok tőlük, 9900-at akarnak kérni a 8Mb-ért, közben a T-home-nál 6890 Ft (bruttó) szolgáltatóváltóknak ugyanaz.

Ez az ice dsl és EQnet szolgáltatóváltással és 1éves hűséggel van?Egyébként ezek mennyire jó szolgáltatók nem nagyon hallottam még róluk...

#1106 Felhasználó inaktív   Old timer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 26. 15:22

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 11:57

Nem vagy egyedül! Amióta RT lett a cégből, nagyon megnőtt az étvágyuk de azért ez már nevetséges.

#1107 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 15:24

Hali, ti nem kaptatok email-t hogy több péz kell emelünk árat...

Szerkesztette: Danika123 2008. 09. 26. 15:24 -kor

<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#1108 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 20:02

én tegnap kaptam mailt hogy küldenek egy 9900ft-os csekket, csekket nem kaptam még meg de mail kinyomtat go be szolnokra. erre mondja nekem a csaj hogy én több hónapja többet fizetek a netért mint kellene. így a 9900 stornozva lett lett egy 15xxft-os amit ő adott és majd csak novemberbe kell fizetnem a következőt :) jan. 1-el lejár a hűségem de december elején már bemehetek hogy lemondjam :) köttetem is 10/2 csellot befele mert ez nem állapot ami itt megy :\
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#1109 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 20:48

Most lehet leharapjátok a fejem, de nekem a júpiszível eddig rossz tapasztalatom nem volt.
Igaz, hogy a központ közel, mivel a nyolcban vagyok.

Tegnap este felütötte a fejét egy kis gond , amit nem tudtam megoldani. Felhívtam ma reggel őket, és hamar eljutottam élő emberig. Majd meglepődtem, mikor aznapra kínált időpontot, hogy kiküldje a szerelőjüket. Szerelő megbeszélt időpontban megjelent. Pikk-pakk összedobta, semmit se kért, bár kapott egy kevesett. Azóta minden jó.

Én csak ajánlani tudom a júpiszít. Már 3-4 éve ez van és semmi rossz tapasztalat. Adatforgalom-korlát régóta megszűnt, azt, hogy csak egy gépre lehet kötni megoldható...
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#1110 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 21:06

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 21:48

Én csak ajánlani tudom a júpiszít.

Hiába ajánlod, nem mindenki olyan szerencsés, hogy választási lehetősége legyen. Én pl. csak az ADSL szolgáltatók közül válogathatok, ha korlátlan netet akarok. (mobilos emiatt nem jó, kábelnek meg se híre se hamva)

Ma amúgy megrendeltem a T-home-tól a netet, szolgáltatóváltással, remélem zökkenőmentes lesz a dolog.

#1111 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 09. 27. 08:58

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 21:06

Ma amúgy megrendeltem a T-home-tól a netet, szolgáltatóváltással, remélem zökkenőmentes lesz a dolog.

én is váltok thomera, szerdán rendeltem meg online, de még nem hívtak  :(

#1112 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:45

Idézet: tbundy - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 9:58

szerdán rendeltem meg online, de még nem hívtak  :(

Online én meg sem tudtam rendelni, mert az agyalágyult oldaluk nem engedte. (2 gépen is próbáltam, 2 különböző internetapcsolattal)

De hogy az Externetről is írjak valamit, tegnap nem tudtam felhívni őket, mert foglaltat jelzett a telefonszámuk.
Azt akartam megtudni, nem e lesz gond, hogy 26.-án megrendeltem a netet a T-home-tól, de náluk csak szept.30.-ig van rendezve a számlám. Nem nagyon akarózik kifizetni a 9900 ft-os csekket, ami egész novemberre szól. Remélhetőleg max 1-2 napot leszek már csak náluk novemberben. Azt a pár napot meg gondolom kiszámlázzák utólag.

#1113 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 16:53

Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 12:32

Ez az ice dsl és EQnet szolgáltatóváltással és 1éves hűséggel van?

Természetesen.

Amúgy nem tudok semmit róluk.
A szelessav.hu oldal segítségével találtam rájuk.
Ha többet akarsz tudni róluk keress, vagy nyiss fórumot róluk.

#1114 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 27. 20:22

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2008. szept. 27., szombat - 17:45

De hogy az Externetről is írjak valamit, tegnap nem tudtam felhívni őket, mert foglaltat jelzett a telefonszámuk.
Azt akartam megtudni, nem e lesz gond, hogy 26.-án megrendeltem a netet a T-home-tól, de náluk csak szept.30.-ig van rendezve a számlám. Nem nagyon akarózik kifizetni a 9900 ft-os csekket, ami egész novemberre szól. Remélhetőleg max 1-2 napot leszek már csak náluk novemberben. Azt a pár napot meg gondolom kiszámlázzák utólag.

Páromék dettó :) 24-én, szerda este adtuk le a rendelést online. Ha megtudsz valamit ezzel kapcsban, szólj. Remélhetőleg időarányosan lesz elszámolva mindkét szolgáltatónál a töredékhónap, de biztos csak az lesz ha már kijött erről a csekk...mert hát ugye ma már elég csak az új szolgáltatónál jelezni, ha jól tudom?! (feltéve hogy nincs a réginél hűség, tartozás, stb.)

#1115 Felhasználó inaktív   Jimie5 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 28. 14:13

Sziasztok!

Én az Externetnél vagyok több éve, de azt hiszem váltani fogok.
Ebben sok minden közrejátszik.
Legutóbb azon rágtam be, hogy az egy éves hűségszerződése ideje alatt emeltek árat (ennek pár hónapja),
most pedig e-mailt kaptam arról, hogy szeptemberre 9900 Ft-ról fogok számlát kapni. A számla ugyan még nem érkezett meg, de eddig 8500-at fizettem.

Másik problémám, hogy kifogtam náluk a műszaki ügyeleten egy-két elég goromba ügyintézőt, aki teljesen hülyének nézett.

A harmadik, hogy elég gyakran szakadozik a netem, amit nem igazán akarnak megoldani. Mondjuk ez inkább t-com probléma. Lefuttattam az sm50b programot, és csillapításra elég jó érték jött ki (20-21 db), azonban az SNR csak 10 körüli. A szakadozást gondolom ez is okozhatja.

Szerintetek érdemes vonal vizsgálatot kezdeményezni?

Üdv.
Jimie

#1116 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 20:46

"Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy a 1201 számon hívható telefonos ügyfélszolgálatunk kapacitását bővítjük, a fejlesztés várhatóan október 7-én fejeződik be. "

https://www.externet.../?newswf2_id=38

Csak észrvették ők is, hogy valami nem stimmel.

#1117 Felhasználó inaktív   gabest 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 14:19

Tüneti kezelés, inkább az okokat kéne megszüntetni... Elmúlt egy héten majdnem minden nap órákra elment, természetesen este és hétvégén a leggyakoribb, most is ahogy felcsatlakozik ledob, nagyon izgalmas.

#1118 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:06

Idézet: gabest - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 15:19

most is ahogy felcsatlakozik ledob, nagyon izgalmas.

Ilyen szerencsére nálam nincs.
Erről nem biztos hogy az Externet tehet. Lehet hogy a T-com hálózata vacak arrafelé.

#1119 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 12:28

Hosszabbítás

Szép áraik vannak, aztán csodálkoznak hogy váltok :)
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#1120 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 21:09

Idézet: Jimie5 - Dátum: 2008. szept. 28., vasárnap - 15:13

Sziasztok!

Én az Externetnél vagyok több éve, de azt hiszem váltani fogok.
Ebben sok minden közrejátszik.
Legutóbb azon rágtam be, hogy az egy éves hűségszerződése ideje alatt emeltek árat (ennek pár hónapja),
most pedig e-mailt kaptam arról, hogy szeptemberre 9900 Ft-ról fogok számlát kapni. A számla ugyan még nem érkezett meg, de eddig 8500-at fizettem.

Másik problémám, hogy kifogtam náluk a műszaki ügyeleten egy-két elég goromba ügyintézőt, aki teljesen hülyének nézett.

A harmadik, hogy elég gyakran szakadozik a netem, amit nem igazán akarnak megoldani. Mondjuk ez inkább t-com probléma. Lefuttattam az sm50b programot, és csillapításra elég jó érték jött ki (20-21 db), azonban az SNR csak 10 körüli. A szakadozást gondolom ez is okozhatja.

Szerintetek érdemes vonal vizsgálatot kezdeményezni?

Üdv.
Jimie

nekem ugyanez volt. bementem a szolnoki irodába kiderült hogy több hónapja többet fizetek mint kellene. így a 9900-ból lett 1546ft amit meg is írt a csaj csekket hogy fizessem be és majd csak novemberbe kell fizetnem legközelebb.... ha te megtudod oldani menj be személyesen. én alig várom december első hetét megyek lemondani jan. 1-el.  mihelyst nálam a papír szólok szomszédnak upc üzletkötő és köttetem chello-t
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.