HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 16. 11:48

Idézet: agabe - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 11:41

Ma volt barátnőm is ügyfélszolgálatnál, mivel le kellett cserélni az első Askey modemet. (3 hónapot bírt nagyjából). Neki azt mondták, hogy ez már új szériaszámú (lehet hogy ezt félreértette), de mindenképpen változtatva van valami. Csakhogy! Ez a x*r modem tervezési hibás, ha nem tervezték át, akkor szerintem újabb 3 hónapon belül vihetjük vissza a farancba.
Elmondom előre, hogy első adandó alkalommal, amikor épp nem ezt a szart fogják adni, beviszem és kicseréltetem, mert ez röhely, hogy azon múlik a netezés, meddig bírja a rosz modemben a gyenge kondi a rosz tervezés miatti túlzott hőterhelést.
:mad:  :mad:  :mad:  :reklamacio:  :reklamacio:
Tisztelt TVnet ! Jön hozzám az UPC is, meg ha kell jövő év elején (amikor a telefon vonalamra lejár a hűség) átmegyek a pantelhez, ha nem képesek olyan eszközt biztosítani amivel utána még nekem kell ismét berohangálnom a központi üfsz irodába. :down:

Naggggggyon mérges vagyok, de nagyon. :mad2:  :mad2:  :mad2:

Egyetértek. De én a tesóm helyébe D-Link modemet vettem volna a T-Pontban. igaz egy ezressel többe kerül, de ennyit asszem megér, hogy ne rohangáljon csere-beréért az emberfia.

#722 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 11:51

En most ertem haza,es mondtak,hogy mar masodik generacios askey van,ezzel nincs semmi hiba,viszont volt meg bent 3 d-link.

Viszont kernek egy kis segitseget,mert ha a d-linket bedugom mostani siemens helyere,akkor egyszeruen nem tudok csatlakozni.A status lednek villognia kene,de vilagit.Erre valaki tud vmit?Egyeszen pontosan egy d-link dsl-360r-rol lenne szo.

#723 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 11:54

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 11:51

En most ertem haza,es mondtak,hogy mar masodik generacios askey van,ezzel nincs semmi hiba,viszont volt meg bent 3 d-link.

Viszont kernek egy kis segitseget,mert ha a d-linket bedugom mostani siemens helyere,akkor egyszeruen nem tudok csatlakozni.A status lednek villognia kene,de vilagit.Erre valaki tud vmit?Egyeszen pontosan egy d-link dsl-360r-rol lenne szo.

Valamelyik topicban korábban talán írt valaki olyat, hogy a Siemens modemekhez másfajta profil volt beállítva központilag a DSLAM-on. Lehet ez lenne a gond?
Bár szerintem automatikusan át kellene vegye a modem a központi profilt.

#724 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 12:28

Ilyet olvastam en is....de ez a baj,akkor mi a megoldas?

Hol talalom az ugyfelszamot es a hozza tartozo jelszot,amivel on-line ugyfelszolgra be tudok lepni?

Szerkesztette: 20Joe20 2006. 06. 16. 12:45 -kor

#725 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 13:08

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 13:28

Ilyet olvastam en is....de ez a baj,akkor mi a megoldas?

Hol talalom az ugyfelszamot es a hozza tartozo jelszot,amivel on-line ugyfelszolgra be tudok lepni?

siemens modemek valóban más beállítással mennek, azt hiszem, hogy a központnak is siemens-nek kell lenni, de ezt nem 100%-ra mondom.

Oda nem tudsz belépni, csak akkor, ha nem nyomtatva kérted a számlád, hanem elektronikusan. Ott tudtommal más nincs is. Hívd őket telefonon.

#726 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 13:16

Aham...ertem.
E-mail cimet emailban lehet igenyelni?

#727 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 13:49

Na akkor:
- állítólag újfajta ASKEY modemek vannak, még nem tudni mit terveztek el benne. :D
- a Siemens modemek cseréje után telefon nekünk, és máris megy a hibajegy a központ átállításra. Mondjuk 3G-hez nem kell, mert átkötés után úgyis már az új modemmel érdemes használni. ;)
- az első emailt telefonon is lehet regisztrálni, a többit a support@tvnet.hu címen lehet kérni
- az online ügyfélszolgálatra való belépéshez egy levelet kell küldeni a sales@tvnet.hu-ra, és ezután rajtuk keresztül lehet ezt intézni, telefonon nem.

Remélem minden tiszta. :)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#728 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:00

Tiszta sor.Koszi szepen.

#729 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 15:50

az lehet hogy én úgy lettem 3G-s hogy maradt nálam az ősi matávos Dialcom adsl modem? :confused:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#730 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:14

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 11:51

:reklamacio:  Hát akkor kafa, vagy hazudtak nekem...azaz a barátnőmnek, vagy elfogyott a d-link mire ő ment oda? (de elvileg előbb kellett ott lennie)
Még mindig dühös vagyok nem hiszek nagyon a csodákban, mert telefonban megkérdeztem ugyanmár mi van a modem aljára írva, és ugyanaz a 1310B ami a kipurcanós fajta.
Hozzá nem értőkre nem lehet bízni ilyet, de azért nevetséges, hogy üfsz-en akit lehet a xarabbal elhajtják és kész :mad:  :mad: 

#731 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:35

3 vagy 4 pult kozul 3nal es a raktaron nem volt.Mi is csak azert kaptunk d-linket,mert kifejezetten azt kertuk.Az uj askeyt meg dicserte,azt mondta,hogy ott mar korrigaltak az eddigi hibakat.

#732 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:37

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:50

az lehet hogy én úgy lettem 3G-s hogy maradt nálam az ősi matávos Dialcom adsl modem? :confused:

Valahol olvastam egy olyan talalgatasrol,miszerint a mostani legnagyobb csomag is az adsl maximum sebessegei alatt vannak,ezert elkepzelheto,hogy nem szukseges hozza adsl2+ modem.

#733 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:17

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 15:50

A Dialcom az egyik legjobb modem, 8 Megabit/s sebességig van szavatolva.
Úgy tudom, hogy a TVNET által használt eszközök is Dialcom cuccok központilag (fél füllel hallottam).
Speckó beállítások csak Siemens cucc esetén voltak tudtommal illetve itt voltak hibák modemcsere esetén korábban.

#734 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:23

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 18:17

A Dialcom az egyik legjobb modem, 8 Megabit/s sebességig van szavatolva.
Úgy tudom, hogy a TVNET által használt eszközök is Dialcom cuccok központilag (fél füllel hallottam).
Speckó beállítások csak Siemens cucc esetén voltak tudtommal illetve itt voltak hibák modemcsere esetén korábban.

Minden adsl mondem 8ig van elmeletileg szavatolva(ez a szabvany vege,ugye),es honlap szerint nekik Cisco eszkozeik vannak :) .

#735 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:51

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 17:23

Minden adsl mondem 8ig van elmeletileg szavatolva(ez a szabvany vege,ugye),es honlap szerint nekik Cisco eszkozeik vannak :) .

Kevertem valamivel :)
Alied Telesin AT TN cuccossal nyomják  :respect:

#736 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:06

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:35

3 vagy 4 pult kozul 3nal es a raktaron nem volt.Mi is csak azert kaptunk d-linket,mert kifejezetten azt kertuk.Az uj askeyt meg dicserte,azt mondta,hogy ott mar korrigaltak az eddigi hibakat.

:mad: No akkor tuti ha ez a modem betojik, utána már tényleg nem modemet cserélek hanem szolgáltatót. Szerencsére hüség nélküli vagyok. (Bezzeg ha én mentem volna, akkor most D-link lenne itthon, nem ez a nemteccikgyártmány) 5 perce megy, de már melegszik. Holnap megírom ugyanolyan forró-e mint az előző. :mad:

Pá! :mad:

Szerkesztette: agabe 2006. 06. 16. 21:07 -kor

#737 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:44

No még annyit, hogy belenézve ( a nagy szellőzőlyukakon egyszerü) ugy tünik a bünös kondit nagyobbra cserélték, talán még nem is hamisítvány, bár lehet hogy ennyire azért nem szabad pozitív módon reménykedni ennél a gyártmánynál. A HW verzió a felirat szerint 0.3 -as, az előző nemtom 0.1 -es,. vagy 0.2-es volt, de szerintem ez sem jobb :( A SW verzió meg tökre ugyanaz mint ami a 0.1 -es HW -el együtt már megjelent, mint amint az (i t t) a  4. képen is megtalálható, szal akinek azt mondták a szoft friss, az csalódni fog, a HW verzióra meg azt irnak amit akarnak, ugyse szedem szét (még) , nem tudom megmondani.
Mindenesetre akinek szintén kipukkan az Askey-e, az (szelíd módon is lehet ) verje az asztalt, hogy ezt többet ne adják. Tvnet szerezzen be másikat, vagy le lesz mondatva! :reklamacio: 

Szerkesztette: agabe 2006. 06. 16. 21:46 -kor

#738 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:52

Agabe: van rendes webes felulete? Ha van olyanja, akkor tud esetleg primitiv kis routerkent funkcionalni? Mar ugyertem, hogy elintezi a pppoe-t, netan meg portforwardra is kepes...
Udv: Nezelodo

#739 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 22:03

Idézet: agabe - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 21:06

:mad: No akkor tuti ha ez a modem betojik, utána már tényleg nem modemet cserélek hanem szolgáltatót. Szerencsére hüség nélküli vagyok. (Bezzeg ha én mentem volna, akkor most D-link lenne itthon, nem ez a nemteccikgyártmány) 5 perce megy, de már melegszik. Holnap megírom ugyanolyan forró-e mint az előző. :mad:

Pá! :mad:

Tesóm szerint nem melegszik jobban ez az "újfajta" Askey, mint a Dialcom-os modemje egy nap használat után.
Reméljük a legjobbakat.
Amugy ő a 16 kerben lakik, ma rakták át 3G-re, a 2,5Mbit/sból 2400 kbit/s ot tud kihasználni, végül is ez sem rossz, de ebből viszont az derül ki, hogy a bruttó sávadásban nem voltak annyira bőkezüek, mint anno a T-Com ( régi 1024-es csomagnál 1150 kbit/s stabilan megvolt )

Szerkesztette: csucsregop 2006. 06. 16. 22:06 -kor

#740 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 00:43

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 21:03

Amugy ő a 16 kerben lakik, ma rakták át 3G-re, a 2,5Mbit/sból 2400 kbit/s ot tud kihasználni, végül is ez sem rossz, de ebből viszont az derül ki, hogy a bruttó sávadásban nem voltak annyira bőkezüek, mint anno a T-Com ( régi 1024-es csomagnál 1150 kbit/s stabilan megvolt )

Az érdekes, nekem a 2.5Mbit profilja 3008/288 (ha jól emlékszem, most nem tudom megnézni) és hasít ~320 kbyte/sec tempóval.
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.