kenyérsütö süssek otthon?
				
						#441
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 27. 17:35
Ti ezt hogy oldjátok meg?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#442
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 27. 20:58
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 17:35
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Nem teszünk!
 
						
						
				
						#443
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 28. 07:25
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 18:35
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Ugye-ugye, ha visszaolvasnál?
Készíts elő egy sütést, ahogy szoktad.
Amikor a dagasztást befejezte, markolj ki belőle és tedd a hűtőbe.
A következő sütéshez add hozzá.
GOTO 10
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
				
						#444
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 28. 07:32
Idézet: csozsi - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 8:25
Készíts elő egy sütést, ahogy szoktad.
Amikor a dagasztást befejezte, markolj ki belőle és tedd a hűtőbe.
A következő sütéshez add hozzá.
GOTO 10
Ezzel a basic mondattal megkevered, mert végtelen ciklusba keveredik
 
						
						
				
						#445
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 28. 08:44
Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 8:32

Nem vagyok ÉN gép, így nem valószínű.
Amúgy meg minek olvassak vissza, ha úgyis elmondjátok.
 :Đ
 :Đ
						
						<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#446
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 28. 15:37
Már csak az nem világos, hogy mi a fenének élesztő is és kovász is a kenyérbe. ( Sütőhöz adott receptek között akad ilyen is.)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#447
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 28. 18:39
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 16:37
Már csak az nem világos, hogy mi a fenének élesztő is és kovász is a kenyérbe. ( Sütőhöz adott receptek között akad ilyen is.)
Nem kell mindenkinek a véleményét, ízlését, teljes egészében magadévá tenni. Ötletnek jó, egy próbát megér
 
						
						
				
						#448
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 03. 28. 19:19
Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 19:39

Pontosan azért kérdeztem, hogy több vélemyény tudjak. Akkor van alternatíva (meg lehetőség mást szidni
 ).
 ).
						
						<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#449
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 11:17
 
						
						
				
						#450
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 13:22
Idézet: enzimke - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 12:17

Mihez is? És minek is?
 
						
						<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#451
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 13:24
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:22

http://www.pekarny.u...onic_BM_102.pdf
ehhez
 
						
						
				
						#452
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 13:38
Idézet: enzimke - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:24
Nem megy a link. De, ha cseh oldal, minek hozzá cseh leírás?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#453
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 13:43
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:38
Adott egy kenyér sütő aminek ez a leírása.És kellene róla magyar
 
 És mivel egy kaptafára készülnek a kenyérsütők gondoltam hátha valakinek van cseh nyelven is használati és abbol ki lehet filózni a dolgokat

Az oldal megy csak gondolom nincs akkor acrobat fent a gépeden
 
						
						Szerkesztette: enzimke 2006. 04. 03. 13:43 -kor
				
						#454
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 13:45
Idézet: enzimke - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 14:43
 
 És mivel egy kaptafára készülnek a kenyérsütők gondoltam hátha valakinek van cseh nyelven is használati és abbol ki lehet filózni a dolgokat

Az oldal megy csak gondolom nincs akkor acrobat fent a gépeden

De van, ez tesómé, neki meg kell. Asszem se cseh, se szlovák leírás nincs nekünk.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#455
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 03. 15:54
				
						#457
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 05. 13:47
Idézet: enzimke - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 14:43

Fentebb írtam egy "édes kenyér" receptet. Nagyon jó.
 
						
						<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
				
						#458
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 05. 13:53
capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]
const NumOfDogExpoInBuda = 1;
				
						#459
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 05. 13:56
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 14:47

Melyik progin sütötted?
 
						
						
				
						#460
						
								 
							  
								
						
					
				
				Elküldve: 2006. 04. 05. 13:59
Idézet: enzimke - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 14:56

Gyors, nem tudom a Tiéden az mi. 1:58, és kb 1 óra ebből a sütés. (Kicst lehet, h kevesebb.)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

 Súgó
 Súgó
 
			
		 A téma zárva.
 A téma zárva.















