Idézet: Yoisten - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 23:15
Ezek a receptek tulajdonképpen gépfüggetlenek, vagy mindegyikbe valamit máshogy kell. A kenwood elvben szimpi a kinézete miatt, de legalább drága.
A Clatronicot 10e alatt küldi a metro mostanság emlékeim szerint.
Nem tudom jelent-e valamit, de a Médiába beugorván láttam kiállított darabokat, de hihetetlenül le voltak amortizálva. Az egyikből valami rugó ugrott ki, egy másik le volt törve, stb. Ezt az arrajáró gépromboló mozgalomnak köszönheti, vagy tényleg ilyen gyengusok?
a rceptek -sztem - gépfüggetlenek, gyanítom, hogy teljesítménytöl függöen esetlg a végsö sütési fázis lehet gyorsabb vagy lassabb. ha egyszer kikisérleteztél egy jó "sima" kenyeret, és gy jó "tejes+tojásos édes kenyeret", onnantól csak a képzelöeröd szab határt, lásd yep kolbászkarikás kenyerét, ami elég durva, de biztos rohadt finom volt. lehet, hogy 1x megpróbálok még babfözeléket adni hozzá, legalább nem kell külön enni.
ahogy elnézem ezek nem olyan bonyolult dolgok, fütöszál, forgatómotor, ha a sütöteknö nem lyukad ki,

akkor nedvesség sincs...(tehát nem kell calgon!) és ha nem pajszerral veszed ki a kenyeret, hanem finoman fakanállal..
na itt egy olyan, ami az én ízreceptoraimnak nem ízlett, de hát nem vagyunk egyformák:
állítólag baromi finom, ha utána bundáskenyérnek csinálod, de én nekiestem, mert jól nézett ki. mire a fele elfogyott eldöntöttem, hogy ez nem ízlik, és egy bundáskenyérhez nem fogok 3 1/2-et órát várni. kidobtam a kutyának, ... egybe lenyelte.
250 ml viz
1 ek olaj (nem motorolaj)
1 tojás (már írtam, hogy a héját ne rakd be, hacsak nem szereted a recsegö kenyeret)
3 (!) ek kecsup
1 tk só
1 tk örölt bors
3,5 x 250ml liszt
1 tk élesztö (van nálam ötker élesztöpor is, pont ilyen esetekre, mikor lusták megmondani grammra, hogy mennyi hagyományos menjen bele)
basic alapprogram
20 perc után 1,5 x 250 ml reszelt sajt.
ennyi.
Business as usual. We fucked up everything.