Idézet
Pics*ba, itt piszkosul szakad a hó. Mindig én sz*pok a nagy hóval, mert majdnem a legbentibb garázs az enyém, aztán ha nagy hó lesz nekem kell a legtöbbet elrakni
Felénk inkább jég és eső keveréke.
Idézet
Autó katalógus 1991. Egyébként ott 70 Le-nak van írva, és ez az egyetlen 1.6-os.
Nyomtaék és lóerőleadást azért még leírom:
Golf: 118Nm/2700 70le/5200 1595ccm
Punto: 114Nm/4000 80le/5000 1242ccm
hidd el NEM ez az egyetlen 1.6-os. Van 70, 72, 75Le-s változat is. Azonban jól látszik, hogy a golf nyomatékát nem 4000-nél éri el....
Idézet
Esetleg jo lenne arra is figyelni, itt a 1.2-s Punto hasonlitgatasa kozben, hogy GI aszondta az 1.4-s Punto-val ment, ami 95LE-s nem 80
De nem is mondtam, hogy jobb az 1.4-es puntónál. Erre is jó lenne figyelni. Lassan jönnek a legendák már látom, hogy nemis puntóval, hanem Camarroval hasonlítottam....
Idézet
SZVSZ ha a 1.2i 16V 80LE-s is veri akkor igen valoszinunek tartom , hogy az 1.4i 16V 95LE-vel is kepes ra
csak a 80Le-s tuti nem veri, az 1.4-es már igen.
Idézet
Az csak sacc/kb 2/3 ido, mint a Golf2 1.6i-nek, pedig SZVSZ azert jo 150kg-l nehezbb annal
Matematika...
9.9sec ha valaminek a kétharmada, akkor mennyi az a valami?
Idézet
. Oszinten szolva lebenulnek, hogyha egy 1.4i 16V 95LE-s Punto-t letolnal az 1.6i 75Le-s Golf2-vel, akarmiben is nezve 0-100, 50-100, 80-120, stb.
EZT KI ÍRTA???? NE IDEGESÍTS...
Istenem....
Ki írta??? Kérlek, könyörgöm.
Még a tesztnél írtam is, hogy az 1.4 puntó megy a legjobban.
Idézzek?
Mondom, itt csak mások autójának fikázása, fantazmagóriálása történik....
Jó ég... Hobizoli 2 oldal alatt már annyi mesét hozzátett, hogy a végén már a McLaren F1 Lm-et is lenyomja golfom 300-nál alapjáraton a 4. oldalnál... Még a végén írásos bizonyítékot, videófelvételt is beszerez.
A többiről meg nem vitázom. Legyél boldog a konzervdobozoddal, ami igen, csak egy fiat.... és annyit is tud. Lehet nem tör úgy, de egy plélemez a golfhoz képest. Bármit is mondassz.
Ha meg nem hiszed, hogy 260k kilóméter után hozza a gyári értékeket, akkor sajnálom. Nem muszáj hinni más szavának. Tudom jól. remélem lesz alkalmad kipróbálni egyszer egy golfot....
Idézet
Azt irta 1.4-s Punto-t probalt, gondolom a GT-re nem irna ra, hogy lenyomja a Golf2-vel, mert az hogy a sima 1.4i 16V-t lenyomja is mar megmosolyogtato, de hogy egy GT-t...az tobb, mint tulzas lenne
Na már a GT-t is lenyomja a Golf 2-m....
Mindjárt jön az 5.7 V8...
Aztán az űrsikló.
Mindjárt én lőttem le Kenedyt, utána már én voltam maga Adolf Hitler...
Mi jöhet még?
Lőjje le már valaki Hobizoli fantazmagorizálását. Kérem.
Idézet
Szerintem sem, azert irtam, hogy 1.4i 16V 95LE, mert a GT az 1.4i 8V 136LE ('93->95) 1.4i 8V 133LE ('95->97) es 1.4i 8V 130LE ('97->)...ez "csak" 7.9-t tud a klaszikus 0-100-ban. Erosen gondolom, hogy GI nem ijet nyomott le a Golf2 1.6i-vel...
Na mikor jön kenedy gyilkosság?
Komolyan mondom beidézem az elmúlt pár értelmes oldalt a srácnak, ha lássa hogy ki mit írt.
Idézet
Jah elcsalinkáztam Enese felé hátha megpillantom GI-t de csak azt tapasztaltam, hogy 30km/h az átlagsebesség arrafele annyira esik a hó és annyira nem takarítják. Felmentem autópályára is, csut ugyanez a helyzet.
Legalább ha úgy lesz, akkor elmondhatod Hobizolinak....
Szóval tömören és utoljára Hobizolinak:
A kamuid, kitalációid, vízióid, fantazmagóriáid tartsad meg magadnak, főleg ha ennek középpontjában mások állnak... remélem erre megkérhetlek.
A topik jó alapos átolvasása (illetve értelmezése) után pedig egy erős bocsánat is a minimumot jelentené.
Én tartom magam továbbra is ahhoz, amit írtam. A puntó 1.4 jobban ment, írtam.
Maga a kocsi semmivel sem jobb, mint egy kettesgolf (személyes véleményem) az audi pedig porba alázza. Pedig már ott is gondok voltak egyes autók menetteljesítményével kapcsolatban, persze csak kitaláció szinten.
Leírom még1x a gyengébbek kedvéért. A puntó ment a lejobban, majd a Golf 2, és a végén az Audi.
Aztán, amit mondtam, hogy szembeszomszéd 1.2-es 80Le-s albeáját, akár hiszi valaki, akár nem, úgy otthagyom, hogy azt öröm nézni... Puntót leírtam, hogy nem tudom, de kétlem. Írtam, hogy próba lesz (Korynak).
Persze hobizoli már itt is kombinált. Másokról valótlanságot állított.
A többire meg inkább nem reagálok....
Most őszintén, miért kell szándékosan valótlanságokat (illetve az agyadban megszületett fikciókat) kész tényként publikálni másokról? Miért kell úgy beállítani dolgokat, minha kijelentettem volna őket, közben ezek a mondatok elsem hangzottak?
Mert ez számomra hihetetlen.
Komolyan mondom már várom, hogy végre erre jöjjön Rics, aztán beszámolhasson és az ilyen fikciókat, sőt fikázásokat egyszerre és mindenkorra leszámoltuk.
Az, hogy hobizoli úgy érzi, hogy nem komálom a fiatot, igaz. De én ott is írtam, hogy függetlenül próbáltam vizsgálni.
Továbba is tartom magam ahhoz is, hogy szememben a Golf és az új puntó (mint ahogy a tesztben is írtam) az én igényeim szerint kb egy kategória. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya.
A legrosszabb menetteljesítményű audi 80 pedig szarráalázza mindkettőt. És talán 2100-ban azt a minőségi szintet a fiat puntó is elérheti. De korábban nem várnám.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector