Doom3 vs Half Life 2 Engine engine vizsgalata
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:02
Ezt tuti ide szántad?
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:12
Idézet
Nincs érteme. Mert az lehet, hogy te meg én meg sokan mások az engine-re szavaznának, de a legtöbben nem vennék figyelembe ezt és a játékra szavaznának. Te pipa a D3 mellé, én a Source emmlé és akkor jön jocika meg misike meg petike és akkor x a sourcera/d3ra mert a hl2/d3 alatt is van és a hl2/d3 jó...
Ezért mondtam, hogy a többi értelmetlen mellé
Idézet
A DeusExel képtelen voltam játszani, szal nekem nem jönnek be az ilyenek, úgyhogy sztem meg ne csináljanak csak olyanokat 
'azze,
Idézet
Abban viszont egyetértek és ezt sok helyen is hangoztattam, hogy JÁTÉK nagyon kevés jön ki. Idén talán, ha 3-4 volt, amit megérte megnézni, de a többi 200 meg azt sem érdemelte meg, hogy letöltsem, mert chello meg 15g...
That's right. A Pirates! és Vampire az amiben bízok.
Idézet
Mondjuk én JÁTÉK kategóriába sorolom a HL2t, ugyan még nem láttam, de majd... :Đ
Azért előbb nézd meg, a fizikai fejtörőkön kívül szvsz: nem túl jó.
Idézet
Külső területekhez ajánlom figyelmedbe az UE alá készített fás progikat, most nem jut eszembe mi a neve, de többször volt róla szó itt a HWSWn. (Speedtree ha jól rémlik)
Majd a 3.0-t megnézzük.
Szerkesztette: JonesC 2004. 11. 26. 15:12 -kor
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:43
Idézet: BoGab - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 14:08
A Sourceban nem azt istenítem, hogy van benne AI meg fizika, amit egy másik cég csinált,.......
Egyszerűen egy fejlesztő, ha licenszel egy motort nem kell neki külön még egy fizikait is licenszelni plusz pénzért és írnia sem kell. .....
Egyszerűen egy fejlesztő, ha licenszel egy motort nem kell neki külön még egy fizikait is licenszelni plusz pénzért és írnia sem kell. .....
Végre idáig is eljutottunk....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:49
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 15:43
Végre idáig is eljutottunk.... 
Eddig is ezt hangoztattam. A Source nem a grafikai részével alkot, hanem azzal, ahogy egyben van
Szerkesztette: BoGab 2004. 11. 26. 15:49 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:00
Nemtom volt-e már...
DOOM3 GRAFIKÁS H-L 2
Érdekességnek jó...
DOOM3 GRAFIKÁS H-L 2
Érdekességnek jó...
Szerkesztette: FragMaster 2004. 11. 26. 18:00 -kor
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 11. 26. 20:58
Idézet
DOOM3 GRAFIKÁS H-L 2
natessék, már meg is van. mit mondtam a topic elején, hogy a HL2 D3 engine alatt jobban néz(ne) ki mint a sima HL2?
ennyit arról, hogy a D3 engine-e a jobb... (aki nem sejtené, a válasz: naná!
Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 26. 20:58 -kor
Elküldve: 2004. 11. 27. 01:24
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2004. 11. 27. 11:41
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 11:39
Nekem meg ez:
Érdekes izlés...
JonesC álltal belinkelt kép szinte renderelt minőség. Ez meg...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:07
Idézet
you guys realize that doom 3 and halflife 2 are the same game engine, quake.
ott a pont.
az eszem azt mondaná, hogy d3 a jobb, a szívem pedig azt súgja hogy source, de azért mégiscsak az ős quakeből lett mind2
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:16
Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 12:07
ott a pont.
az eszem azt mondaná, hogy d3 a jobb, a szívem pedig azt súgja hogy source, de azért mégiscsak az ős quakeből lett mind2
A D3 motor az nem újra lett írva a semmiből? Nekem valami ilyesmi rémlik
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:17
Ejjha. Valóban jól néz ki Doom3 engine alatt a HL2, bár szerintem nem illik hozzá túlzottan, és ez visszafelé is igaz. A Doomhoz joban illenek az éles, sötét árnyékok, a műanyag hatású (szerintem gusztustalan) felületek és az iszonyat nagy sötétség 
A HL2 meg megmutatta megintcsak, hogy minden a textúrákon és a színeken múlik...
Azon meg lehet vitatkozni, hogy melyik egnine a modernebb. Megvilágítás terén nyilván a doom3. De hogy mapek terén melyik, azt nehéz eldönteni, mivel a HL2-ben a Source képességei nem jöttek ki, mert egyszerűen nem volt szükség telipakolni mindenféle shaderekkel a progit ahhoz hogy jól nézzen ki. Egy éven belül megint az lesz a nagy erőssége a motornak, hogy nem lesz nagy a gépigénye. A CS sem véletlenül terjedt el annyira, és feltételezem a CS:S-sel is így lesz.
A HL2 meg megmutatta megintcsak, hogy minden a textúrákon és a színeken múlik...
Azon meg lehet vitatkozni, hogy melyik egnine a modernebb. Megvilágítás terén nyilván a doom3. De hogy mapek terén melyik, azt nehéz eldönteni, mivel a HL2-ben a Source képességei nem jöttek ki, mert egyszerűen nem volt szükség telipakolni mindenféle shaderekkel a progit ahhoz hogy jól nézzen ki. Egy éven belül megint az lesz a nagy erőssége a motornak, hogy nem lesz nagy a gépigénye. A CS sem véletlenül terjedt el annyira, és feltételezem a CS:S-sel is így lesz.
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:19
Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 13:07
ott a pont.
Hogy ez mekkora... na jó nem falmelek
Valaki mesélje már el nekem hogy a Quake motorjának mi köze a HL2 motorjához technikailag, azon kívül, hogy mindkettő játékok megjelenítésére lett írva?
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
--HunFrost vízhűtés--
--HunFrost vízhűtés--
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:31
Idézet: orbano - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 12:17
....De hogy mapek terén melyik, azt nehéz eldönteni, mivel a HL2-ben a Source képességei nem jöttek ki, mert egyszerűen nem volt szükség telipakolni mindenféle shaderekkel a progit ahhoz hogy jól nézzen ki. ......
Ez mekkora
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:36
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 13:31
Ez mekkora
Másból sem áll az a nyomorult HL2 mint shaderekből 
Írtál már Shadereket? Utána lolozz. Eleve 3x annyi map van egy Doom3-as poligonon, nyilván ehhez nem árt picivel több sahder kód mint a HL2-höz. És ha megnézed a legtöbb helyen semmi extra highlight modell nem volt alkalmazva a felületeken, csak aho feltétlen kellett, oda raktak fémes felületeket, meg ott volt a víz és néhol az a szép üvegajtó. És ennyi. Még a reflectionnel egybekötött specular highlight is egy tök egyszerű specular mappel volt megoldva. Semmi cubemap vagy hasonlók...
--HunFrost vízhűtés--
--HunFrost vízhűtés--
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:40
Idézet: orbano - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 12:19
Hogy ez mekkora... na jó nem falmelek
Valaki mesélje már el nekem hogy a Quake motorjának mi köze a HL2 motorjához technikailag, azon kívül, hogy mindkettő játékok megjelenítésére lett írva?
A dédapja
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:43
--HunFrost vízhűtés--
--HunFrost vízhűtés--
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:50
Idézet: orbano - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 12:43
Az attól függ, mi miatt keres
Ahogy látom, senki nem azonosítja vele, épp csak egy szórakoztató nüansz az egész vitához, hogy nagyon alapvetően Carmack bátyó két agyszüleményét versenyeztetjük
Elküldve: 2004. 11. 27. 12:54
az biztos hogy a kovetkezo mohaa meg CoD a source engine-nel legyen
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2004. 11. 27. 13:01
Idézet: orbano - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 12:17
. De hogy mapek terén melyik, azt nehéz eldönteni, mivel a HL2-ben a Source képességei nem jöttek ki,
Szerintem a Doom3 engine kevésbé van kihasználva a Doom3-ban, mint a Source a HL2-ben.

Súgó
A téma zárva.