HWSW Informatikai Kerekasztal: PIXMANIA topic - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PIXMANIA topic A két régi topic összevonása Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 23. 07:55

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 22., vasárnap - 11:18

demár írtam - a pixmania ezért tud lenni 30%-kal olcsóbb mint a magyar kiskerek. meg a kollega is írta az iriverjét. az infopatikában azért drágább, mert abban az árban azis benne van, hogy 12-ből 1  1éven belül bekrepál, és kikell cserélni.

:think:
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#62 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 23. 15:15

Sziasztok,
elmúlt héten rendeltem egy Digitális fényképezőgépet a cégtől. Erre a topicra pedig csak most
találtam rá, szóval reménykedem, hogy minden rendben lesz... vannak azért pozitív tapasztalatok is.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#63 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 23. 22:55

Idézet: Goody - Dátum: 2007. ápr. 23., hétfő - 15:15

Sziasztok,
elmúlt héten rendeltem egy Digitális fényképezőgépet a cégtől. Erre a topicra pedig csak most
találtam rá, szóval reménykedem, hogy minden rendben lesz... vannak azért pozitív tapasztalatok is.

a pixmania tisztán mistral szindróma. annyival súlyosbítva hogy magyar lerakata nincs - gond esetén a fogyasztóvédelemhez sem fordulhacc. ha nincs gond akkor örülsz, ha van - akkor kidobtál az ablakon egy rakat pénzt. a pixmanias cuccaidra esélyes hogy garanciát se fogsz tudni érvényesíteni.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#64 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 24. 08:16

Olcsó húsnak híg a leve.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#65 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 10:42

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. ápr. 23., hétfő - 7:43

A DHL nem osszekeverendo a futarszolgalattal. Egy ideig en is azt hittem, hogy a ketto egy es ugyanaz...lopikulat. A DHL a nemet posta, a magyar DHL, amire te gondolhatsz, az egy futarszolgalat...es nem siman DHL a neve, hanem DHL Expressz.

Én nem hiszek semmit, azért írtam DHL-t, mert a csomagon DHL felirat van. :)

#66 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 10:46

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 23., hétfő - 22:55

a pixmania tisztán mistral szindróma. annyival súlyosbítva hogy magyar lerakata nincs - gond esetén a fogyasztóvédelemhez sem fordulhacc. ha nincs gond akkor örülsz, ha van - akkor kidobtál az ablakon egy rakat pénzt. a pixmanias cuccaidra esélyes hogy garanciát se fogsz tudni érvényesíteni.

Remélem, hogy nem megy tönkre a fényképezőm és nem kell megtapasztalnom, hogy milyen a Pixmania garancia, de ha mégis gondom lesz, akkor megírom. :) A rendelésnél voltak még extra opciók is, pl pár ezer forintért volt olyan lehetőség, hogy ha megtetszik egy másik gép, akkor egy éven belül visszaküldhetem nekik amit vettem, eredeti áron visszaveszik, és csak a különbözetet kell kifizetni.

#67 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 12:01

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 22., vasárnap - 11:18

demár írtam - a pixmania ezért tud lenni 30%-kal olcsóbb mint a magyar kiskerek.

Hát, elég furcsa az a cégfilozófia, ahol - holott kizárólag kiszállítással dolgoznak - a biztonságos csomagoláson spórolnak.
Ami optikát én szoktam postázgatni, az egy átlagos mai objektívvel (sérülékenység szempontjából) összehasonlítva kb. egy betontömb és egy kínai porcelánváza, mégis beletömök a dobozba úgy fél kiló helykitöltőt, ha épp a futárcégeknél szokásos levegővel felfújt zacskókból kifogyok. Ezek párezer forintos tételek, sityak számlája ehhez képest úgy százszoros. Ha valóban 30%-ot jelent ebből a normális csomagolás kifelejtése, ezúton kérném a tisztelt céget, hogy ne titánötvözet kapszulában gondolkodjanak, elég lesz egy masszívabb kartondoboz, "kukoricapehellyel" kitömve. :)

#68 Felhasználó inaktív   barkiee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 08. 10:47

Sziasztok!

Na elmondom az én tapasztalatom:

1. rendelésem: Fuji Finepix Z1
Sokáig vártam, megjött, jól működik, szuper gép, olcsó volt. (Csak sajna másnap megláttam a MediaMarktnál is leárazva...egyszerűbb lett volna ott megvenni...mind1)

2. - egyben az utólsó - rendelésem:

Kiszemelt Mp3 lejátszó, jó olcsó és sokat tud

Nem működött mikor megkaptam, előfordul, gondoltam, tehát visszaküldtem.
Addigra szépen kifogyott a készlet, vártam sokat (kb 1hónap) hátha érkezik, mert mindig ígérték.
Végül kaptam helyette levásárolható utalványt. Buktam kb. 3000Ft-ot.
Rendeltem egy másik típust. Olcsó és nagyon jó.
Addigra elfogyott, mire megkapták a pénzt. Ja, és pluszban fizettem még 2500Ft-ot.
Aztán vártam türelmesen, néha türelmetlenül. Telefonálgattam, néztem a weboldalt.

És végül január elején megkaptam az mp3 lejátszót, és működött is!
És csak 4 hónap ment rá erre az akcióra. Már régen volt, de azóta is (május) működnek a cuccok.

Szóval, ha szerencséd van, kaphatsz olcsón jó cuccot. De manapság már vannak jobb cégek is a piacon.

A kiszállításhoz még annyit, hogy a dpd-nél módosítottam a kiszállítási címet, fölöslegesen, ráadásul átadták a csomagot a szomszédomnak (szerencsére jóban vagyok vele), kétszer kerestek előtte, két telefonszámom volt náluk meg, de arra nem voltak képesek hogy felhívjanak.

:down: Szóval Pixmánia, köszönöm nem, nem szeretem a szerencsére bízni...

Kép
"saját mű"

Ezt a szöveget próbáltam beírni a pixmania honlapján, de sajnos valamiért nem jelent meg, pedig jópárszor próbáltam.

A honlapjukról meg annyit, hogy nem megbízható és a fordítás miatt akadnak problémák.
Többet nincs kedvem kinlódni vele.

Az ügyfélszolgálatnál többnyire készségesek voltak. Ők nem hibásak, ez az egész rendszer nem túl jó, főleg azért mert külföldről irányítanak. Magyarországon 4Fő alkalmazott dolgozik.

#69 Felhasználó inaktív   NanoKutya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 22:47

Hát én se nagyon ajánlanám senkinek ezt a fos-szar céget!:(

A megrendelt árú (egy digitális képkeret) ugyan csak egy pár napos késéssel érkezett, de:

1. a hozzá rendelt 1gb memóriakártya sehol
2. magát a cuccot beüzemelni nem tudtam, csak kusza villogó vonalak
3. a visszaküldési procedúra egy rémálom
4. anyu 50. szülinapjára lett volna, szal ölni tudnék

:mad:  :mad:  :mad:

#70 Felhasználó inaktív   batagy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 23:43

Én egyszer próbáltam, azóta se!  ÓVAKODJATOK!

A megrendelt termék mellé egy előre nem jelzett és nem várt, törölhetetlen kiegészítő terméket is csatolnak ("Gondtalan Vásárlási Szerződés", valami garancia baromság), amely megnöveli a vásárlás összegét. Továbbá ez egy francia cég, és minden árut onnan küldenek. Magyarországon nincs semmijük. Én sajnos ezeket csak akkor tudtam meg miután már feladtam egy rendelést (egy PC tápegységre). Ugye természetesen az összeget a rendszer egyből zárolja a számládon a vásárláskor. Namost amikor megtudtam hogy francia meg hogy hozzácsapták ezt a törölhetetlen garancia akármit (mondjuk az hogy leokéztam a Gondtalan Vásárlási Szerződést az én hibám, de utána meggondoltam magamat) , egyből törölni akartam a rendelésemet, természetesen még jóval azelőtt hogy elindult volna a szállítás vagy összecsomagolás. Namost a oldal szerint lehetőség van törlésre, azonban tényleges rendelés törlésre SEHOL az egész pixmania weboldalain NINCS lehetőség! A törlést csak emailben vagy a telefonon lehet kérni. Emailt küldtem egyből, természetesen semmi válasz. Utána nagy nehezen sikerült felhívni őket, egy magyarul beszélő csaj vette föl, neki elmondva a dolgot szerencsére realtime törölte a rendelést, és egyúttal megjött az emailekre is a válasz, hogy valóban törlik a rendelést, és hogy a pénz zárolását feloldják majd..... Na erre is vártam pár napot, természetesen a zárolás feloldása nem történt meg. Utána fogtam magam és a bankomhoz fordultam hogy ők oldják fel a zárolást (hogy a Pixmania ne tudja levonni véglegesen), kellett könyörögni de végül feloldották és így megmenekült a pénzem.

Szóval én csak azt tudom ajánlani mindenki kerülje, nem  lehet velük kapcsolatba lépni, nem válaszolnak, amit ígérnek azt nem tartják be! :boa:  Ja és Warning, nemcsak a pixmania domain az övék, hanem ha jól emlékszem az A-Plaza is ők.

Szerkesztette: batagy 2007. 11. 21. 23:45 -kor

Fordításaim: metapad, FileZilla, Avant Browser, VolumeTray, Dirkey, Regshot, HDD Thermometer, PDFCreator, Notepad++
Hifi Set 2: Squeezebox V3, Oppo DV-983H, Asus O!Play Mini Plus, Yamaha AX-497, Energy RC-10, CRT TV: Panasonic TX-28LD4P

#71 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 09:06

:nevet2:  :rolleyes:
Olcsó húsnak híg a leve. Pedig már régóta írogatjuk/írogatják más fórumokon is, hogy messzire kerülje el mindenki ezt a céget, de mindig van valaki, aki spórolni akar és ehelyett kiszúr magával.
Kép

Xfire profil

LordRolee

#72 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 11. 22. 09:51

sváb rokonnak 2 tökéletesen sikeres rendelés után, amivel kb. 20k-t spórolt meg a hazai viszonyokhoz képest,  az istennek sem tudnád megmagyarázni, h gázos lehet.  :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#73 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 09:53

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 9:51

sváb rokonnak 2 tökéletesen sikeres rendelés után, amivel kb. 20k-t spórolt meg a hazai viszonyokhoz képest,  az istennek sem tudnád megmagyarázni, h gázos lehet.  :Đ

Talán, ha garanciális probléma lenne velük (Ne legyen! :up:), akkor már másképp látnák ők is. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#74 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 09:54

"sváb": Ez mindent elmond, szinte a "skót" szinonímája garasosság terén. Nekem is van pár sváb a rokonságban és képesek lennének még a kecskét is 5 forintért.
Csak majd ha be**arik az ócsóbb cucc, akkor fogja verni az asztalt... :omg:

Szerkesztette: lordrolee 2007. 11. 22. 09:57 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#75 Felhasználó inaktív   NanoKutya 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 22. 11:59

Na írtam nekik egy elég dúrva e-mailt! Annyit elértem legalább hogy ők eljönnek a cuccért (legalábbis ez írták, majd meglátjuk), nem nekem kell a franciákhoz kiküldenem!

Az mondjuk igaz, hogy mindeki magának köszönheti, ha rendel tőlük, tanultam a hibából!:(

#76 Felhasználó inaktív   wep 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 25. 11:38

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 9:54

"sváb": Ez mindent elmond, szinte a "skót" szinonímája garasosság terén. Nekem is van pár sváb a rokonságban és képesek lennének még a kecskét is 5 forintért.
Csak majd ha be**arik az ócsóbb cucc, akkor fogja verni az asztalt... :omg:

A skótok azoknak a pazarlóknak a leszármazottai, akiket a svábok kitaszítottak maguk közül.  :Đ
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van.

Nincs ez elb*szva, csak másra lesz majd jó..

#77 Felhasználó inaktív   Yany 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 14:06

Jól veszem ki, hogy nem szabad a pixmania-n rendelni? Csak mert kb 150e Ft-os terveim vannak velük (monitor, ház, táp). De nekem még az is kérdés egyelőre, hogy tudnak-e nekem céges készpénzes számlát adni, vagyis kp. tudok-e fizetni...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64

Logout.hu blog

#78 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 14:40

Idézet: Yany - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 14:06

Jól veszem ki, hogy nem szabad a pixmania-n rendelni?

Törvény nem tiltja, csak nem biztos hogy érdemes.

Szerkesztette: Dorien 2008. 01. 04. 14:40 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#79 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 15:19

Idézet: Yany - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 14:06

Jól veszem ki, hogy nem szabad a pixmania-n rendelni? Csak mert kb 150e Ft-os terveim vannak velük (monitor, ház, táp). De nekem még az is kérdés egyelőre, hogy tudnak-e nekem céges készpénzes számlát adni, vagyis kp. tudok-e fizetni...

rendelj csak.
csak gyere és írd le utánna, hogy szívtad meg.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#80 Felhasználó inaktív   BiTbear 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 22:01

SENKI, ISMÉTLEM SENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE RENDELJEN  A PIXMÁNIÁTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENGEM MOST BASZTAK ÁT!!!  :mad:

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.