HWSW Informatikai Kerekasztal: "Olvashatatlan userek" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Olvashatatlan userek" Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 22. 23:45

Ohh, és nem lehet hogy szimpatizánsokat gyüjtttünk?
"Software is like sex. It's better when it's free." -Linus Torvalds :)
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World.  - Chaos Theory
a = {a,á}, e = {e,é}, o = {o,ó,ö,ő}, u = {u,ú,ü,ű}, i = {i,í} j=ly

#402 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 22. 23:45

Idézet: mizoo - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 23:41

...csak jottem, velemenytfejtettem es ennyi  :D

Nézd, egyszer valaki ezt mondta nekem fiatal koromban:
"Úgy viselkedj az emberekkel, ahogy te is szeretnéd, hogy ők viselkedjenek!"

Szóval ha rendes csákó vagy sokáig és szívesen fogsz ittmaradni, ha nem, akkor... ;)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#403 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 23:49

Én sokáig fogok :)
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World.  - Chaos Theory

#404 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 22. 23:52

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 22., szerda - 23:49

Én sokáig fogok :)

Ezt sosem az alany dönti el... :D
Tyraan - Artum Inferniti

#405 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 23. 00:12

Simili similis gaudet
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#406 Felhasználó inaktív   mizoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 23. 00:13

Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 0:45

Nézd, egyszer valaki ezt mondta nekem fiatal koromban:
"Úgy viselkedj az emberekkel, ahogy te is szeretnéd, hogy ők viselkedjenek!"

Szóval ha rendes csákó vagy sokáig és szívesen fogsz ittmaradni, ha nem, akkor... ;)

Orulok h gyermekkorod ekkora hatassal volt Rad, amugy a mondanivalot ertem es egyetertek vele :cool:
"I don't discriminate. I hate everyone."

#407 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 00:32

lazadok tehat vagyok :paci:
@ powered by debian

#408 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 23. 00:34

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 1:12

Simili similis gaudet

LoL

#409 Felhasználó inaktív   mizoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 23. 00:35

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 1:12

Simili similis gaudet

Eszmeletlen a tudasod  :respect:

Amugy en nem orulok senkinek sem, max annak h nem mindenki veszi "halalosan komolyan" a dolgokat....

#410 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 23. 06:07

Idézet

ufosrac Létrehozva: 2004. dec. 23., csütörtök - 1:32
  Vendég

Csoport: Fórumtag
lazadok tehat vagyok 

nyelvujitas 2.0 << szavazz te is!

a = {a,á}, e = {e,é}, o = {o,ó,ö,ő}, u = {u,ú,ü,ű}, i = {i,í}

the truth is out there  Azonosító: 10190 | Regisztrált: 2002. dec. 24.
xcke Létrehozva: 2004. dec. 23., csütörtök - 1:34
  Új vendég

Csoport: Új vendég
Idézet (lameXpert @ 2004. dec. 23., csütörtök - 1:12)
Simili similis gaudet 

LoL

VizsgaidőszakSuX  Azonosító: 13312 | Regisztrált: 2003. máj. 25.
mizoo Létrehozva: 2004. dec. 23., csütörtök - 1:35
  Új vendég

Csoport: Új vendég
Idézet (lameXpert @ 2004. dec. 23., csütörtök - 1:12)
Simili similis gaudet 

Eszmeletlen a tudasod

Amugy en nem orulok senkinek sem, max annak h nem mindenki veszi "halalosan komolyan" a dolgokat....

Nyugodtan írjátok ki: Irrigálok, tehát vagyok. ;)

17 éveseknek kötelező hozzáállás. Amikor belefáradtok, majd megváltjuk együtt a világot. Most egyelőre az aprómat el kellene valahol sütni - tehát van sütnivalóm -, de addig ha javasolhatom, saját magatokat se vegyétek annyira komolyan. Lítium kollégát megkeresnetek jó lesz félnetek nem kell. A vizsgától sem, de készülni a legrosszabbra - hogy sikerül - mégis érdemes.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#411 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 06:57

Sima ügy, küzdeni azért, hogy az internetet használók helyesen írjanak, annyi mint tömegesen tüntetni a hegyek és árvizek ellen :Đ s fogadjunk, hogy még az enyémben is találtok hibát.

Ha az önmagukkal szemben is igénytelen embereket akarjátok rávenni, hogy tanuljanak meg a magyar nyelvtan szabályai szerint írni, de emberként nem fognak változni, akkor annak az lesz az eredménye, hogy legközelebb már helyesen fogja leírni, hogy fákk a kruva életbe te moscok, ne velem szeméjeskedjél te kis köcsög...stb.

Én is itt az interneten sajátítottam el nagyon sok szabályt, amiről nem tudtam. Ha visszaolvasom a 2001. évben írt hozzászólásaimat és összehasonlítom a mostanival, nagyon sokban eltér. Régebben a mondatvégi írásjelek előtt szünetet hagytam, mert úgy gondoltam, hogy jobb elé tenni, úgy jobban látszik.

Vesszőt nem használtam a , mert, hogy, stb előtt, mert nem tudtam róla, hogy kell.

VISZONT :mad:  ismerek a fórumról olyan embert, akinek a helyesírása makulátlan, de akkora faszkalap, hogy harangoznak ha megszólal.

Tudod a nézetei, csak azért, mert Ő iskolázott és diplomás, meg blábláblá, ami ilyenkor szokás, hogy még a szarát is aranyba kéne önteni, mert tőle származik. Szóval egyszer csak leült elém, lealázkodott hozzám és elmondta, kifakadt. Hogy Őt mennyire zavarják az emberek, mert mindenfelé az a sok bacilus és fúj, hogy milyen igénytelenek és állatok.

N/A nem folytatom, tényleg egy élhetetlen barom, 35 éves létére még nem látott pinát, de fejből nyomja a periódusos rendszert és mondanom sem kell, hogy tényleg nem ejt hibát ha felszólamlik itt köztünk.

---------------

Ennyit szerettem volna elmondani :Đ

Nem, mint ha pártolnám ezt vagy azt, sőt egyiket sem, mert nem lehet küzdeni ellene ha a leküzdeni kívánt fél nem partner eme programban :Đ akkor most mi is van :confused:

Csak annyi, hogy mindkét oldal folyamatosan hőbörög. Egyik azért, hogy figyelj, ne használd az internetet ha nem tudsz helyesen írni!!! Tisztelj meg bennünket annyival, hogy blábláblá...Mert felismeri a másik által ejtett hibákat.

A másik meg sértve érzi magát, mert ugyan nem ismeri fel a hibát, de azt érzi, hogy valamiért éppen megkülönböztetik.

A pedagógia nem hatásos és nem éri el a célját ha azt, akivel szemben alkalmazni szeretnéd, megveted és lenézed.

N/A de most őszintén, nem így van?

Nem mindegy, hogy milyen körítéssel hívod fel a figyelmét a helyesírási hibákra.
Ha, mint felsőbbrendű és megvétózhatatlan lény, aki egy lépéssel feljebb jár, akkor ne fáraszd magad, nem tudsz tiszteletet és elismerést kivívni magadnak.

Ahhoz, hogy elérd a kívánt célt meg kell alázkodnod, szolgálnod kell azt, akit meg szeretnél nyerni az ügynek.

Türelem és kedvesség a kulcs és akkor megnyílik a másik is előtted és elfogadja, amit javasolsz.

Tudod én sem szeretem azt az orvost, amelyik úgy gyógyít, hogy közben féregnek néz.

Csak egy példa:

Valaki beírt a topikomba, hogy kell neki X alkatrész, de egy olyan szót, amit rövid "O"-val írunk, azt hosszú "Ó"-val írta. Zavaró volt olvasni de nem azt írtam, hogy hülyegyerek ha nem tanultál meg helyesen írni, akkor menj vissza az iskolapadba, mert ez általános iskola 6. osztály.
Leírtam neki helyesen és jeleztem, hogy ez egy óriás túrórudijába kerül és ha nem hozza, akkor azt sem kapja meg, amit megrendelt :Đ

Legközelebb már helyesen írta és ez így is fog maradni, mert nem a személyisége csorbult, nem az önérzetére hajtottam, hanem úgy bántam vele, mint aki tudja és szeretném ha ezt Ő is tudná, ugyanis a javára válik.

N/A meccseljetek tovább  :cool:  :D

Szerkesztette: guga 2004. 12. 23. 06:59 -kor

#412 Felhasználó inaktív   Gyenes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 07:31

Idézet: guga - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 6:57

A pedagógia nem hatásos és nem éri el a célját ha azt, akivel szemben alkalmazni szeretnéd, megveted és lenézed.

N/A de most őszintén, nem így van?

A többivel nagyjából egyetértek, de szerintem itt nem erről van szó, legalábbis, ha magamból indulok ki. Szerintem itt senki nem azt nézi le, aki hibát vét, hanem azt, aki ha szólnak a hibái miatt, nem tanul belőle, hanem megsértődik, támad, megmagyarázza, sőt, a végén már követendő példaként állítja be (!), amit csinál.

Intelligens ember szerintem ha látja, hogy egy közösségben másokat (sokakat) zavar, amit csinál, akkor igyekszik javítani a viselkedésén. Ezeknek a gyerekeknek ez eszükbe sem jut, mert vagy tényleg ennyire igénytelenek, vagy ilyesmivel akarnak kitűnni a többiek közül. Ez utóbbival szerintem nem nagyon lehet mit kezdeni, majd (remélhetőleg) kinövik.

#413 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 09:35

Idézet: Gyenes - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 7:31

Szerintem itt senki nem azt nézi le, aki hibát vét, hanem azt, aki ha szólnak a hibái miatt, nem tanul belőle, hanem megsértődik, támad, megmagyarázza, sőt, a végén már követendő példaként állítja be (!), amit csinál.

:respect:
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#414 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 10:49

Idézet: guga - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 6:57

N/A nem folytatom, tényleg egy élhetetlen barom, 35 éves létére még nem látott pinát, de fejből nyomja a periódusos rendszert és mondanom sem kell, hogy tényleg nem ejt hibát ha felszólamlik itt köztünk.

Majd ha lát, felborul a periódusos rendszere  :D

----------

Idézet

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. by AiRLAC

Ciciman is on borda

#415 Felhasználó inaktív   mizoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:32

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 7:07

Nyugodtan írjátok ki: Irrigálok, tehát vagyok.   ;)

17 éveseknek kötelező hozzáállás. Amikor belefáradtok, majd megváltjuk együtt a világot. Most egyelőre az aprómat el kellene valahol sütni - tehát van sütnivalóm -, de addig ha javasolhatom, saját magatokat se vegyétek annyira komolyan. Lítium kollégát megkeresnetek jó lesz félnetek nem kell. A vizsgától sem, de készülni a legrosszabbra - hogy sikerül - mégis érdemes.

Vicces csaj vagy vazz :)

Kiba regen elmultam mar 17 de Te ezt biztos jobban tod  :lol:
Lehet h en nem tok olvasni a sorok kozott, de Te bennuk sem  :D

Jah es minden nezopont kerdese.... velemenykifejtes miota szamit irrigalasnak? Mert engem pl. Te irrigalsz... egyertelmu. De hat errol szol egy vita...

Jah es meg vmi: mar miert is vennem magam komolyan? Nem megrogzott "hirdetem az iget" styleban alltam a dologhoz, csak sajat, egyeni velemenyt mondtam. Komolysag kizarva, az a Ti reszortotok ;)
En nem szeretnek ien elfasult lenni sosem...

Szerkesztette: mizoo 2004. 12. 23. 11:39 -kor

#416 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:36

Meg különben sem lehet virtuálisan irrigálni. Asszem, bár én nem vagyok modern nő, csak egy régimódi pasi, szóval lehet, hogy lehet, de szerintem nem :D.

Hé, srácok, hányan írnak közületek kakaóbiztos gépről? :D

#417 Felhasználó inaktív   mizoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:47

Idézet: guga - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 7:57

""Sima ügy, küzdeni azért, hogy az internetet használók helyesen írjanak, annyi mint tömegesen tüntetni a hegyek és árvizek ellen :Đ s fogadjunk, hogy még az enyémben is találtok hibát.

Ha az önmagukkal szemben is igénytelen embereket akarjátok rávenni, hogy tanuljanak meg a magyar nyelvtan szabályai szerint írni, de emberként nem fognak változni, akkor annak az lesz az eredménye, hogy legközelebb már helyesen fogja leírni, hogy fákk a kruva életbe te moscok, ne velem szeméjeskedjél te kis köcsög...stb.""
---------------

Ien hozzaszolassal eleg nagy IQharcos lehetsz, de mind1...
1. nem vagyok igenytelen magammal, miert tennem?
2. ismerem a magyar helyesiras szabalyait oda vissza, es amikor szukseges (internetezesen kivul mindig) hasznalom is
3. eleg gaz arc vagy ha ezt nem tudod felismerni.... ennel fasultabb hozzaalllast meg nem lattam h "aki itt nem hasznalja jol az nem vagja es meg raadasul igenytelen is" h Te mekkora LOL ember vagy :)
4. lehet h szazszor igenyesebb vagyok barkinel aki itt helyesen ir, es az is lehet h meg jobban tok helyesen irni mint o - most ide nem jonnek sablonokkal, tudom h mit tok... ennyi

Ez persze csak felteves, az is lehet h akik itt ellenem vannak mind nyelvtanzsenik, folyamatosan updatelik a helyesirasi szabalyzatot a fejukben es nem kepesek befogadni a lazabb emberek internetes irasmodjat.

#418 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:50

Idézet: mizoo - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 11:32

Mert engem pl. Te irrigalsz... egyertelmu.

Anélkül, hogy lenéznélek, megállapítom, hogy halvány lila gőzöd sincs arról, mit a lófütty az irrigáció. Kevered az irritációval.

#419 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 11:55

Idézet: mizoo - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 11:47

1. nem vagyok igenytelen magammal, miert tennem?
2. ismerem a magyar helyesiras szabalyait oda vissza, es amikor szukseges (internetezesen kivul mindig) hasznalom is
3. eleg gaz arc vagy ha ezt nem tudod felismerni.... ennel fasultabb hozzaalllast meg nem lattam h "aki itt nem hasznalja jol az nem vagja es meg raadasul igenytelen is" h Te mekkora LOL ember vagy :)
4. lehet h szazszor igenyesebb vagyok barkinel aki itt helyesen ir, es az is lehet h meg jobban tok helyesen irni mint o - most ide nem jonnek sablonokkal, tudom h mit tok... ennyi

Ez persze csak felteves, az is lehet h akik itt ellenem vannak mind nyelvtanzsenik, folyamatosan updatelik a helyesirasi szabalyzatot a fejukben es nem kepesek befogadni a lazabb emberek internetes irasmodjat.

Ne személyeskedj! Főleg ne egy olyan emberrel, akit nem ismersz. Nem hiszem, hogy ha eléd állna guga, ugyanezt lenne merszed elmondani. Tudniillik ő valóságos ember, nem csak egy fikanick mögül okoskodik. Nem akarom más faszával verni a csalánt, de biztos vagyok benne, hogy szívesen látna egy kolbászra és egy eszmecserére.

SZERK: ez a stílus pedig még akkor sem elfogadható errefelé, ha igazad van. Márpedig nincs igazad, halkan megsúgom :)

Szerkesztette: Satriani 2004. 12. 23. 11:56 -kor

#420 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 12:07

Idézet: mizoo - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 11:47

Hja :Đ  :D

Speciel nem neked szántam a hozzászólást csak úgy általánosságban. De ha már élharcossá nőtted ki magad, akkor gondolom legalább azzal tisztában vagy, hogy mit és kiket képviselsz  :think:  :cool:

Engem nem zavar sem az írásmódod, sem a fogalmazásod, láthatod, hogy nem nekem származik ebből felesleges, elfecsérelt időm s energiám, hanem te magad fogsz még egy darabig füstölögni a billentyűzeted fölött.

5 év intenzív internethasználat mellett leszoktam róla, hogy felvegyem a kesztyűt :D
Az elején én is derekasan küzdöttem az elnyomottak nevében :D

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.