Idézet: stol - Dátum: 2008. dec. 22., hétfő - 14:02
Az eladó én voltam :Đ
Memória.....
Most őszintén... 2,4GHz-es Core quad + 2x512@DDR400 az hogy mehet?
Jó, működik, de menyire "aknázza" ki a 4 mag teljesítményét?

Bocsánat, lehet, hogy félreérthető voltam. Sejtettem, hogy te voltál az eladó (a fal legalább meghallgat miatt).
Egyetértünk, csak arra gondoltam, hogy értelmetlen volt neki mondani az órajeleket, mert gőze sem volt arról, mi az összefüggés. Ill. ha jól emlékszem, a 800 megás memóriákról is esett szó, az agp kapcsán. Az pedig már más megítélés lehet, ott sokféle a kombinációs lehetőség. Szegény vevő teljesen bele volt kavarodva, te legalább fix pontot jelentettél neki, s ő hallgatott is erre.
Mint írtam, az irányvonal ki volt jelölve. Ő kötötte az ebet a karóhoz.
ps.: most vettem észre, hogy mégis megrendelte a c2q-t.
Igazándiból valóban nem ugyanaz a teljesítmény. Mondjuk alkalmazásfüggő is. Elég mély architekturális ismereteket igényel, hogy valóban el tudjuk dönteni, tényleg jobb teljesítményt nyújt-e az a konfig, amit "megszoktunk", vagy egy nem olyan hétköznapi. Nyilván neki abban volt érv, hogy volt a kezében egy vga-kártya, meg pár régebbi ram. Hát, ha megnyerte, hadd vigye alapon. Ha eladó lettem volna, én is lebeszéltem volna az AsRock-ról, s az ilyen "hibrid" konfigurációról. Még ha működne, akkor is. Valóban irodai. Meg ahogy te is mondtad: tesztkörnyezetben jó. Stabil gépnek nem olyan biztos.
Szerkesztette: Warrior 2008. 12. 22. 21:54 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."