HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#335 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 01. 18:04

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 15:24

Erről a dumálgatásról jutott eszembe, hogy régen amikor még a mIRC nagy dolognak számított mennyi hülye ember volt, aki fenyegette a másikat hogy így lelöklek, kitiltlak, op a haverom stb... aztán szépen lassan meg is halt az irc. Vagy csak Én nem használom?

aki nem tudna VAN #hwsw.forum csati, csak kevesen vannak rajta.

#336 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 02. 09:10

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 19:04

aki nem tudna VAN #hwsw.forum csati, csak kevesen vannak rajta.

...és aki tud a csatiról, az sem tudja melyik szerveren keresse :Đ

#337 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 02. 14:35

Lámákról eszembe jutott a történet.
Szóltak hogy benn voltak a kék windózba és nem volt egér se, de aztán mindent nyomogattak a gép eccer újraindult és azóta csak hibaüzenetet ad.
A megoldás kulcsa a bios :)

#338 Felhasználó inaktív   BigKoko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 02. 14:51

Lámákról eszembe jutott a történet.
Szóltak hogy benn voltak a kék windózba és nem volt egér se, de aztán mindent nyomogattak a gép eccer újraindult és azóta csak hibaüzenetet ad.
A megoldás kulcsa a bios :)

#339 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 19:26

Ez is viszi a pálmát!
"Idézet (ReeChee @ 2005. ápr. 5., kedd - 6:50)
5%ért nem is húznám.
De ha a proci 2000 helyett 2300on megy, az 15%. A VGA 500 helyett 575ön az 15%. És ha ezeket összeadod egész szép dolgok jönnek ki, ráadásul ha mondjuk két év alatt meghal a proci esetleg a tuning miatt, az pont a normális elhasználódás, úgyis kétévente kell cserélgetni a gépet.
És én kb 30%ért már húzom barátom."

Vagyis 15% + a procin és 15% + a vga-n az 30% + 3d alatt, loller a gyerek totál.  :eek:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#340 Felhasználó inaktív   Füleske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 05. 22:55

Idézet: mozesapo - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 20:26

Ez is viszi a pálmát!
"Idézet (ReeChee @ 2005. ápr. 5., kedd - 6:50)
5%ért nem is húznám.
De ha a proci 2000 helyett 2300on megy, az 15%. A VGA 500 helyett 575ön az 15%. És ha ezeket összeadod egész szép dolgok jönnek ki, ráadásul ha mondjuk két év alatt meghal a proci esetleg a tuning miatt, az pont a normális elhasználódás, úgyis kétévente kell cserélgetni a gépet.
És én kb 30%ért már húzom barátom."

Vagyis 15% + a procin és 15% + a vga-n az 30% + 3d alatt, loller a gyerek totál.  :eek:

Miért , nem annyi ?  :D
Gazdaságos szemek by AOC

#341 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 00:59

ez a gyerek kész :nevet:

ennyi hülyeséget kevesen tudnak összehozni :D
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#342 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 06. 08:53

A RAM-ot kihagyta, pedig ha abból is összejönne +15% akkor az már összesen 45%-os pluszteljesítmény lenne :nevet2:

Szerkesztette: NeoPampalini 2005. 04. 06. 08:53 -kor

#343 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 08:58

Sőt ha valaki a barátnőjét is meghúzza, akkor az egész duplázódik. Az már kis szerencsével 90%
Vagy nem így van?

#344 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 09:11

Nője válogatja. :omg:
Üdvözlettel:
Gabi

#345 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 10:05

Idézet: zsber - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 9:58

Sőt ha valaki a barátnőjét is meghúzza, akkor az egész duplázódik. Az már kis szerencsével 90%
Vagy nem így van?

És ha valaki az autója oldalát húzza meg? :pokeas2:  :lol:  :pokeas:
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#346 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 10:38

Vagy őt húzza meg a KLN horda esetleg?
Amugy, a Tuning+moddingra amugy is csak röhögni járok, a fórum legbüdösgyökerebb lámagyűjtője, a sok okostónival. Mikor leirja a csóka, hogy forraszd szerteszét a nagyfater fanyelű tüzipákájával a 30 rókás lapot +5% sebességért, vagy nyugodtan húzd a heroinárban kapható csempész OCZ-k 3,6 Volton a gyári 2.6 helyett, közröhej. De a modding a csúcs, mikor betolja a paraszt a kalapácslakkal feketére kent codegent egy darab plexivel, hogy megyek a moddingversenyre mert mekkora überrull különdijas. Az én házam mindenki nézzen be topikban olyan hulladékok vannak, hogy ha a fél kezemet a seggembe dugnám, akkor is jobbat csinálnék 2 délután alatt pucér lemezből, mint ezek a luzerek egy zsák CM, TT és másegyébb hulladványok ragaszgatásával több10k-ért.

#347 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:38

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 11:38

Vagy őt húzza meg a KLN horda esetleg?
Amugy, a Tuning+moddingra amugy is csak röhögni járok, a fórum legbüdösgyökerebb lámagyűjtője, a sok okostónival. Mikor leirja a csóka, hogy forraszd szerteszét a nagyfater fanyelű tüzipákájával a 30 rókás lapot +5% sebességért, vagy nyugodtan húzd a heroinárban kapható csempész OCZ-k 3,6 Volton a gyári 2.6 helyett, közröhej. De a modding a csúcs, mikor betolja a paraszt a kalapácslakkal feketére kent codegent egy darab plexivel, hogy megyek a moddingversenyre mert mekkora überrull különdijas. Az én házam mindenki nézzen be topikban olyan hulladékok vannak, hogy ha a fél kezemet a seggembe dugnám, akkor is jobbat csinálnék 2 délután alatt pucér lemezből, mint ezek a luzerek egy zsák CM, TT és másegyébb hulladványok ragaszgatásával több10k-ért.

Én a 3K-s acorp tornyomból csináltam házat, és mattfekete lakkos festékkel fújtam be több rétegben, plexit meg útálom:-)))
De igazad van, teljesen. Könnyű boltban kapható 10K-s cuccokat összeberhálni. Neonok, világítós ventik, ilyenek.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#348 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:44

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 12:38

De igazad van, teljesen. Könnyű boltban kapható 10K-s cuccokat összeberhálni. Neonok, világítós ventik, ilyenek.

akkor mi a nehéz?

#349 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:50

Alkotni. Kitalálni VALAMIT, és az megvalósitani. S nem összehányni egy halomba az UV cuccot, a katódcsövet meg a plexit, és qrvára örülni neki hogy mekkora lett, hogy világit.
Leülni, és kitalálni egy koncepciót, hogy mit akarunk csinálni, mi az amit meg tudunk csinálni, és az jó lesz e vagy sem.
Nézd meg a Black Mesa Projekt-es PCt, és hasonlitsd össze a "nézzed meg a zén házamat" topikban felvonuló hulladékokkal szemben.

#350 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 12:59

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:50

Alkotni. Kitalálni VALAMIT, és az megvalósitani. S nem összehányni egy halomba az UV cuccot, a katódcsövet meg a plexit, és qrvára örülni neki hogy mekkora lett, hogy világit.
Leülni, és kitalálni egy koncepciót, hogy mit akarunk csinálni, mi az amit meg tudunk csinálni, és az jó lesz e vagy sem.
Nézd meg a Black Mesa Projekt-es PCt, és hasonlitsd össze a "nézzed meg a zén házamat" topikban felvonuló hulladékokkal szemben.

Na hát ez az. Alkotni. HP-Compaq gépeket alkotok újra. Kívül nem látszik semmi, belül sem látszik semmi, csak kb. két évig sem kell hozzájuk nyúlni itt a "bányában".  ;)

(Kicsit lelkiismeretesebben újraösszerakom és újrateepítem "őket".)  :smoker:

Meg fogom nézni azokat a "hulladékokat.  :D  Ha már egy ekkora tekintély javasolja. :reszeg:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#351 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:00

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. ápr. 2., szombat - 10:10

...és aki tud a csatiról, az sem tudja melyik szerveren keresse :Đ

ircneten... de aki azt nyilatkozza, hogy a mirc halott, igen, M-mel, amikor a mirc egy kliensprogram csupán, annak eleve bíborfingja sincs arról hogy mi az ircnet, efnet, és a többi irchálószerverközösség...
ha meg oda sem megy, honnan tudja, hogy halott? :D azért, mert ő nem jár oda? :D

#352 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 13:04

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 13:44

akkor mi a nehéz?

Egyrészt 2-more leírta.  Másrészt kevés pénzből SAJÁT dolgokat megvalósítani.
Én pl fogtam egy szar acorp nagytornyot, kivágtam a gombokat, megcsináltam felnyithatóvá az oldalát flexxel meg zsanérral, csináltam a scsi vinyóknak hűtést, hangfalráccsal, meg ilyesmik. Nem vettem bele semmi filrefrancot. Az összes gomb, poti, led, mind saját, saját készítésű panelben.
És ebben még nem is volt sok ötlet . Max annyi hogy 3-4 éve még nem sok ilyen volt.
Mai TUNNErek meg megveszik a chieftec házat, tesznek bele thermaltake panelt, plexi oldalat szintén készen kapva, stb.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#353 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 14:46

A WUMENN BOX tetszett. Nagyon. Ruszki számítógépalkatrész faládájából használható, halk, igényes, hordozható!!! "multimédia" PC-t készíteni (pláne vallszeg. egy hölgy részére) ez nem semmi. Ez MODD.

'98-ban raktam össze egy AT-s házat. Semmi különleges nem látszik rajt. Úgy néz ki, mint egy mezei AT ház. Két hetembe került, és 10-15 külön-külön működésképtelen házból raktam össze. Az összes kapcsolót, LED-et, halk ventit, rezesgombot, TURRRBÓ kapcsolót, MHz jelző panel alkatrészeket, miegymás bizbackot egyesével válogattam, kipróbálgattam. Otthon működik kifogástalanul egy 733-as celivel, zenére filmnézésre.

No meg a vállalati Compaqom is egy szép darab. Semmi nem látszik rajt, de három különböző sorozatú Compaqból raktam össze.

Az is egyfajta modding, amin az égadta egy világon semmi sem látszik.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#354 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 14:59

Nekem egy benzineskannába benyomatott gép jött be nagyon csúnyán egy pár éve. Amitől viszont újabban a belem kijön, az ez a minipc-buzulás. Megveszi a paraszt az Epiat, hozzá a minitápot, hozzá a slimcd, slimfloppy, majd bele egy ITX kuckóba, esetleg gányol hozzá valami halál igénytelenet mondjuk alaplaposdobozból, és qrvára örül.
Pedig az igazi az, amikor hónapig keres az ember megfelelő microATX, FlexATX lapot, vagy valamijen spéci compaq, hp lapot, agyal hogy hogy fér el a procihűtő, a táp, honnan szerezzen az ember microATX tápot, és a többi és a többi.
Nekem jelenleg egy amolyan netezős gép lett összedobva egy ismerősnek valami 500as cerbona+128 ram felállásban egy vakarcs Shuttle 810es microATX lappal, kibelezett táppal, idő és megfelelő alapanyag hiján halál igénytelenül, egy szimpla lefűzős mappába, Kivülről semmi se látszik, de a belseje eléggé gáz lett. A másik amiből most akarok épitkezni, egy Asus TUSI-M, 1200es cerbona, csak egy a gáz vele, egy 10 colos TFTt kellene ráhergeljek, de mivel a TUSIn csak a helye van meg az LVDS meghajtónak, törött, ép meghajtós monitort meg még nem leltem, ez egyelőre még csak a levegőben lóg de nagyon. Pedig nem lenne rossz, van egy hozzávaló touchscreenem is, slim cd se akadály, nagyjából az ötlet is megvan, csak az idő... Nnameg az LVDS meghajtó nélkül felesleges nekikezdeni.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.