Idézet: hlander - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 14:34
Máris adom .
És mi van azzal, aki nem tölti a fél életét a számítógép előtt?És azt tudtátok kedves kompujter boltosok, hogy törvény előírja, hogy minden külföldről érkezett terméket (1 db ruszki ceruzaelemet is) csak úgy szabad forgalomba hozni, hogy magyar nyelvű tájékoztatót mellékelnek mellé?Ehez képest képesek egy acsiban hozzámvágni egy videókártyát, vagy akár egy alaplapot is.Ha mondjuk én feljelenteném az xxxxx compújterboltot a Vám és pénzügyőrségen, hogy ott valszeg csmpészett árut árulnak, másnap az egész bolt be lenne tekerve "ZÁROLVA" feliratú piros szalaggal, mert semmihez nem adnak használati útmutatót a kedves boltos szakemberek, sőt nyoma sincs, hogy honnan van, max a boltosnak van egy printelt papírja a termékről, azt meg ugye egy egyszerű paraszt is , mint én tudok csinálni.Ja és nem tudom mit villogtok, hogy vágjátok itt a szakmátokat.Én is tudnék mesélni a kedves ügyfelekről, csak már kinőttem abból, hogy "hehe röhögjük ki a Pistit, mert fordítva vete fel a pulóverjét" Szép napot!

Súgó
A téma zárva.