HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#355 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 15. 05:35

Idézet: hlander - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 14:34

Kellene nekem egy 2.4 Ghz-s wincseszter amivel tudok DVD -t írni.

Máris adom .

És mi van azzal, aki nem tölti a fél életét a számítógép előtt?És azt tudtátok kedves kompujter boltosok, hogy törvény előírja, hogy minden külföldről érkezett terméket (1 db ruszki ceruzaelemet is) csak úgy szabad forgalomba hozni, hogy magyar nyelvű tájékoztatót mellékelnek mellé?Ehez képest képesek egy acsiban hozzámvágni egy videókártyát, vagy akár egy alaplapot is.Ha mondjuk én feljelenteném az xxxxx compújterboltot a Vám és pénzügyőrségen, hogy ott valszeg csmpészett árut árulnak, másnap az egész bolt be lenne tekerve "ZÁROLVA" feliratú piros szalaggal, mert semmihez nem adnak használati útmutatót a kedves boltos szakemberek, sőt nyoma sincs, hogy honnan van, max a boltosnak van egy printelt papírja a termékről, azt meg ugye egy egyszerű paraszt is , mint én tudok csinálni.Ja és nem tudom mit villogtok, hogy vágjátok itt a szakmátokat.Én is tudnék mesélni a kedves ügyfelekről, csak már kinőttem abból, hogy "hehe röhögjük ki a Pistit, mert fordítva vete fel a pulóverjét" Szép napot!

#356 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 05:43

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:35

És mi van azzal, aki nem tölti a fél életét a számítógép előtt?És azt tudtátok kedves kompujter boltosok, hogy törvény előírja, hogy minden külföldről érkezett terméket (1 db ruszki ceruzaelemet is) csak úgy szabad forgalomba hozni, hogy magyar nyelvű tájékoztatót mellékelnek mellé?Ehez képest képesek egy acsiban hozzámvágni egy videókártyát, vagy akár egy alaplapot is.Ha mondjuk én feljelenteném az xxxxx compújterboltot a Vám és pénzügyőrségen, hogy ott valszeg csmpészett árut árulnak, másnap az egész bolt be lenne tekerve "ZÁROLVA" feliratú piros szalaggal, mert semmihez nem adnak használati útmutatót a kedves boltos szakemberek, sőt nyoma sincs, hogy honnan van, max a boltosnak van egy printelt papírja a termékről, azt meg ugye egy egyszerű paraszt is , mint én tudok csinálni.Ja és nem tudom mit villogtok, hogy vágjátok itt a szakmátokat.Én is tudnék mesélni a kedves ügyfelekről, csak már kinőttem abból, hogy "hehe röhögjük ki a Pistit, mert fordítva vete fel a pulóverjét" Szép napot!

Azt el is felejtetem írni, hogy a mai napig nem tudom én egyszerű paraszt, hogy a számítógép ház usb-kivezetését hogyan tudnám ráobrákolni az alaplapra, mert az (angolnyelvű) kézikönyv ír ugyan jelzéseket, de azok mind színben, mind feliratban eltérnek egymástól, mert az okoska számítógépzsenik nem képesek egy szabványt kitalálni, mint az audiónál, hogy "piros kábel jobbhangcsatorna, feketekábel bal hangcsatorna".A számítógépzsenik már et is megbolondítoták.A hangkártyán lévó 5.1 hangkivezetés színeire gondolok.Két hangkártyámon teljesen másképp van jelölve kedves zsenik.És tudjátok mit?Nem fogom fél életemet a gép előtt tölteni, hogy a neten megtaláljam az usb megoldást, hátul van 6 usb csati, fosok az első kivezetésre.Inkább iszom egy sört.Majd ha vénember leszek és nem bírok mozogni, majd olvasgatok a neten.Tanulni sose késő.Ti meg kedves 10-en, huszonévesek üljetek, kapjatok gerincferdülést és sugárzást a monitortól, ha az tetszik, azért nem kell mást fikázni, mert nem ezt teszi, csak mer venni egy gépet, mert a nélkül már állást se talál.

#357 Felhasználó inaktív   pike.killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 15. 06:22

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:43

Azt el is felejtetem írni, hogy a mai napig nem tudom én egyszerű paraszt, hogy a számítógép ház usb-kivezetését hogyan tudnám ráobrákolni az alaplapra, mert az (angolnyelvű) kézikönyv ír ugyan jelzéseket, de azok mind színben, mind feliratban eltérnek egymástól, mert az okoska számítógépzsenik nem képesek egy szabványt kitalálni, mint az audiónál, hogy "piros kábel jobbhangcsatorna, feketekábel bal hangcsatorna".A számítógépzsenik már et is megbolondítoták.A hangkártyán lévó 5.1 hangkivezetés színeire gondolok.Két hangkártyámon teljesen másképp van jelölve kedves zsenik.És tudjátok mit?Nem fogom fél életemet a gép előtt tölteni, hogy a neten megtaláljam az usb megoldást, hátul van 6 usb csati, fosok az első kivezetésre.Inkább iszom egy sört.Majd ha vénember leszek és nem bírok mozogni, majd olvasgatok a neten.Tanulni sose késő.Ti meg kedves 10-en, huszonévesek üljetek, kapjatok gerincferdülést és sugárzást a monitortól, ha az tetszik, azért nem kell mást fikázni, mert nem ezt teszi, csak mer venni egy gépet, mert a nélkül már állást se talál.

Kedves ulzana2!

Ha csak egy kicsit is vetted volna a faradsagot annak, hogy valaminek utanna nezzel akkor tudnad ra a valaszt. A lenyeg az USB csatik mar szabvanyosak es szinkoddal is megjeloltek oket, mondok jobbat hazakban mar a kabelre is oda van irva, hogy mi mit takar. Ennyit errol. A masik hozzasszolasorol csak annyit. kepzeld van zacskos termek is amit a hivatalos forgalmazo igy add a kiskernek:D Ha nem hiszed jarj utanna.

Szerkesztette: pike.killer 2005. 04. 15. 06:34 -kor

#358 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:12

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 6:35

megsugom neked, de csak neked azt amit a másik topicodba is irtál, amit zártak :)

A te szavaddal irom :)

A büdös komcsik miatt van

:D  :D

Amugy az USB-ét nagyon könnyü rátenni.

Egy mezei láma user meg ne szereljen gépet., itt a pont.

Én se szerelek autot, meg se probálom. Sőőt amikor tanultam Tv szerelő voltam, de már nem nyulok a tv-ékhez se.

Amugy ha valamit nem tudsz , nyugodtan jöhetsz ide a forumra :)
Már van nettem :)

#359 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 08:48

Ulzana2 megkérhetlek hogy elhúzz erről a fórumről? Az összes hozzászólásod mocskolódás, az összes topicot beszennyezed és bezáratod.
Köszönöm.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#360 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:08

Nem kéne vérig sértődnöd!
:respect: 

Én jót nevettem rajta és a többi ember is aki elolvasta azt a "extrém alkatrész kérést"  :)

Ez a forum arra szolgál, (ha nem olvastad volna) hogy ezeket és az ehez hasonló dolgokat leírjuk.

Ha nem ért hozzá az a megoldás hogy utánna olvas vagy kérdez! (vesztére utobbit tette)

Senki nem ugy született hogy ért akármihez is!

Szerintem az ember holtig tanul!

Pontosan ez az a szakma ahlol a legjobban up to datenak kell lenni erre nem igaz az, hogy sosincs késő tanulni! Az nem baj ha megtanulod csak lehet már nem érsz vele semmit!

A kábelkötözéshez + annyit, hogy ezrét vannak az eladók, hogy ezt megcsinálják helyetted ez az ő munkájuk! (ők vesződnek vele nem te már ha megfizeted).

OEM termékek ezért olcsóbbak, azoknak a felhasználókank vannak kitalálva akik értenek hozzá és kis pénzt szeretnének sporolni. Ha biztosra szeretnél menni és magyar leírást is szeretnél válasz dobozos terméket!

Ha értenél hozzá neked is sokkal murisabb lenne ez a forum!

Szerkesztette: Satu 2005. 04. 15. 09:11 -kor

#361 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:19

Idézet: Satu - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 9:08

OEM termékek ezért olcsóbbak, azoknak a felhasználókank vannak kitalálva akik értenek hozzá és kis pénzt szeretnének sporolni. Ha biztosra szeretnél menni és magyar leírást is szeretnél válasz dobozos terméket!

Én egyetlen egy alaplaphoz sem kaptam még magyar nyelvű leirást, dobozos vga-hoz sem.

#362 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:31

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 10:19

Én egyetlen egy alaplaphoz sem kaptam még magyar nyelvű leirást, dobozos vga-hoz sem.

Igen vannak kivételek!

:)

Csak nekem nem is tünt fel én már megszoktam angol már második anyanyelvem :fear:    :D

Akkor mit csináljunk ez van?

#363 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:31

Idézet: Richardka - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 8:12

Amugy ha valamit nem tudsz , nyugodtan jöhetsz ide a forumra :)

Yáyy, csak ilyeneket ne mondj neki! :fear:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#364 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:32

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 10:19

Ja, én is csak angollal találkoztam. Asszem egyedül dvd-s cuccban találtam magyar szöveget, de ez sem biztos
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#365 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:53

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 9:32

Ja, én is csak angollal találkoztam. Asszem egyedül dvd-s cuccban találtam magyar szöveget, de ez sem biztos

Nemrég vettem 2db genius webcam-et, ahhoz volt magyar nyelvű leirás. Egyébként szerintem az eladók sem tökéletesen, néha azok is tudnak érdekeset mondani, tehát elötte inkább olvasson utána és max utána kérdezzen.

#366 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:56

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 10:53

Nemrég vettem 2db genius webcam-et, ahhoz volt magyar nyelvű leirás. Egyébként szerintem az eladók sem tökéletesen, néha azok is tudnak érdekeset mondani, tehát elötte inkább olvasson utána és max utána kérdezzen.

Így van azért 1 kis bizalmat eladóknak kell szavazni, de az a biztos ha utánna olvas!

#367 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 09:57

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 10:31

Yáyy, csak ilyeneket ne mondj neki! :fear:

de, de, de

Mondom, mert akarom :)

#368 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 10:23

Azt el is felejtetem írni, hogy a mai napig nem tudom én egyszerű paraszt, hogy a számítógép ház usb-kivezetését hogyan tudnám ráobrákolni az alaplapra, mert az (angolnyelvű) kézikönyv ír ugyan jelzéseket, de azok mind színben, mind feliratban eltérnek egymástól, mert az okoska számítógépzsenik nem képesek egy szabványt kitalálni...

Nemtom, szerintem a hazon levo csatlakozo negy drotjat /jelolve gnd, data+, data-, vcc (vagy +5v)/ osszeparositani az alaplap kezikonyvebol kinezett labkiosztassal, ahol szinten ezek a jelolesek vannak ugy gondolom ehhez kb. 8 altalanost kell elvegezni /mindossze az olvasas muveletet kell megismerni/. Aki meg meg igy sem tudja megcsinalni, az meg ne szereljen gepet... Ennyi.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#369 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 12:06

Én kb 3 háznál nem tudtam elsőre bekötni ezeket a vezetékeket, mert v. a házon csatlakozóján nem volt rendesen v. az alapon nem volt normálisan feltüntetve, hogy melyiket hová kell rakni. Az alaplap könyváben sem volt mindig egyértelmű.

#370 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 13:42

A vilagert sem akarnek akadekoskodni, de milyen markaju hazrol es alaplapokrol volt szo? /hadd eljek azzal a prekoncepcioval, hogy beszelhetunk-e egyaltalan markarol :) /

Szerkesztette: asdf 2005. 04. 15. 13:44 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#371 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 13:54

Én is szívtam már géppel, pedig több tíz darabot összeraktam, mondjuk asus a7v333 alaplapon nem úgy voltak az érintkezők mint a kézikönyvébe (ami természetesen angol  :reklamacio: ), a háznál pedig DTK házzal szívtam egyszer!

#372 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 19:28

én még nem szivtam USB-vel :)
pöcre ment elsőre is :)

#373 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 19:39

Idézet: asdf - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 13:42

A vilagert sem akarnek akadekoskodni, de milyen markaju hazrol es alaplapokrol volt szo? /hadd eljek azzal a prekoncepcioval, hogy beszelhetunk-e egyaltalan markarol :) /

abit, asus, codegen

#374 Felhasználó inaktív   CsGy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 15. 19:55

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. ápr. 15., péntek - 9:32

Eddig egyetlen termék mellett találtam magyar nyelvű leírást, az pedig az Athlon lesarkazásgátló volt...  :D
CsGy

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.