Elküldve: 2004. 12. 03. 10:21
Szerintem a boltos igenis ajánlhat mást a kasztömörnek, csak kérdés hogy ezt milyen formában teszi, és hogy valóban pozitív hozzáállásról van-e szó, nem csak üzleti érdekekről..
Történt már nem egyszer, hogy venni akartam valamit, és mondták hogy inkább válasszam azt, meggyőztek róla miért jobb, mondták hogy abból valóban többet is hoznak, mert jobb, megvettem, és rájöttem hogy valóban jobban jártam miután teszteltem valahol azt a hardvert is amit eredetileg akartam megvenni.
A boltos is tudhat ezt-azt, ha mást nem, legalább azt, hogy mennyi jön vissza gariba abból a cuccból, és felesleges nonstop az okostojás "jájjjhátdeén a fórúmon, meg a weben már kikerestem hogy ázájó" mentalitit adni. Ha valaki feltétlenül ragaszkodik ahhoz amit kitalál akkor mondja hogy "óó hát köszönöm, de maradok annál amit szeretnék, tudnak ilyet prezentálni?" Erre amelyik boltos még mindig tukmálni akar valami teljesen más butaságot lehet távozni...
Engem nem akart egy bolt sem meggyőzni amikor felhívtam őket, hogy ne vegyek xl-es pio írót, még ha aránytalanul drága is, felesleges flanc a külseje, és kit érdekel hogy sokkal csendesebb.. nem akartak enájszít eladni, merthát ugye az a legjobb ár-érték arányú cucc manapság nemde?
Tudták és elfogadták hogy miért kell nekem az xl, gondolták magukban hogy hardversznob vagyok (jogosan hehe), ennyi. Tudták, hogy megveszem egyszer amit akarok, és az jó lesz, nem fogok napokat fórumozni a témáról, és holnap már cserélni, hogy mégsem ez kell...