Idézet: asdf - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 21:12
A sata mode-ot ahci-bol ide-be. Mar amelyiken ott van, nalam jart mar toshiba amiben biza nem volt ilyen menupont, sz'al megkapta floppyrol a driveret.
Penzt meg az ker az installert, aki ebbol el. Akihez mondjuk bevisznek egy menthetetlenul szetborult windows-t, hogy hozza helyre, de van amikor csak reinstall marad. 3500-ert amugy meg occso is, ha azt nezed, h xp install, drivervadaszat, driverinstall, , windowsupdate, java, flash, adobereader, az ugy masfel ora minima. Meg igazabol ismerostol is ker az ember

Nem azert, h penze legyen, hanem, hogy a masik tudja, hol a helye. Az ilyen ingyentelepitesekbol szoktak jonni, a tobbszor visszatero free-ben megcsinalos mokak, meg a telefonok este 9-kor

HPban pl újabban egy menüpont van: System Information.
Ebből élek én is. Ellenben, egy ilyen melóért nem lehet "pénzt" elkérni, ettől nem fogja tudni a gyökérrépa hol a helye, hanem megnyugszik hogy ááá csak 3,5 rongy volt, sima ügy ez. Aha. Drivervadászat, az egy dolog, de a gyorsbillentyűkhöz a utilvadászat, az barátom az igazi. Vagy az egymásra épülő, sorrendben telepithető driverek. Vagy az, hogy hopp felraktam, nem jó ugyan, de úgy beleszarik a winbe hogy lehet előlről telepiteni. Másfél óra minima szarabb helyen is 5 rugós órabérrel 7,5k. De ha win update, 10 megás nettel is uszkve 2-2,5 óra csak a rendszer mig teljesen lábra áll, és akkor se tweakui, se pár shareware cucc, apróság. Persze szigoruan legál oprendszerrel.
Free-ben is megvannak az előnyök, meg a hátrányok is, az tény. Este 9 az alap, de volt már szombat éjfél is, meg vasárnap reggel 6. Mert ugye, van olyan, hogy kiemelt üffél nyaldapicsájátki, meg van főnökrokonabarátja, meg van rokon, sajáthaver, havercsaja, stb. Én minden agybajom ellenére se vagyok egy oszlopszálon camplelő remete, hogy egy darab ismerősöm se legyen.