Idézet: Takygyerek - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 1:03
... Akkor meg minek az XP?
Te összekeverted az "ajánlott"-at a "kötelező"-vel. Nem ugyanaz.
Írok példákat:
1. Nekem olyan hangkártyám van, amit nem támogat a vista: SB Live! Value. A minősége miat tnem igen fogom kidobni, mert a modern 20-30kFt-os karik sem jobban annyival, ugyanis sima sztereó a hangrendszerem.
2. 2 mag esetén mi az, ami SOKKAL jobb vistában? Saját gépemen mindkét rendszer futott, hasonló teljesítménnyel. A vista csak árnyalattal volt gyorsabb. Ja, sokan a prefetch miatt vannak megtévesztve...
3. Az XP stabilitásáról ne essék szó, ismét saját gépen 24/7-ben fut, és soha nem hagyon magára

Na, ez tart már vagy 5 éve. Tehát alig van KIkapcsolva. Csak ha valami gáz van.
4. Teljesen meg vagyok az XP-vel elégedve, mindent támogat (pedig sok hardver megfordult már nálam, s volt, amit a vista nem kezelt), speciális alkalmazásokat nem is merek írni (stúdióprogramok, kx, effektek, szoft-szintézerek, stb. <--- ugye ez nem office kategória). Ráadásul vistában 1 raklapnyi régebbbi játék NEM megy, vagy másképp működik, általában rosszul. Nekem meg régebbiek jönnek be.
Tehát akkor meg minek a Vista? Minek megbolygatni egy működő rendszert? Ha meg kötelező lenne felrakni a vistát, akkor jogos lenne a microsoft fikázása, ugyanis kivenné a szabadságot a user kezéből, hogy választhasson - még ha szívni is fog. De választhasson!
Szerkesztette: Warrior 2008. 12. 12. 18:30 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."