HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 13:38

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 13:01

Hogy lehet???
Olyan a hitel, hogy az első X hónapban fix részletű, és nem függ az árfolyamtól?

Egyik autómnál jöttek 1/4 évente a különbözeti baszok, de most a másiknál havi fix, oszt jó reggelt. Bank meg nem arról híres, hogy majd a lejárat végén követel sokat, hanem szereti azonnal és tegnapra megkapni a lóvéját.
Make love not Wor.

#2282 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 13:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 13:38

Egyik autómnál jöttek 1/4 évente a különbözeti baszok, de most a másiknál havi fix, oszt jó reggelt. Bank meg nem arról híres, hogy majd a lejárat végén követel sokat, hanem szereti azonnal és tegnapra megkapni a lóvéját.

Exbarátnőm olyan jelzáloghitelbe lépett bele, ahol az első öt évben fix részlet van. Ez elvitte volna a hitel tisztességes részét, a maradék 10 év jelentősen kissebb terheléssel menne, ha nem jön be a krach.
Jelenleg úgy néz ki, forintban számolva annyira megnőtt a hitelösszeg, h beszarás lesz a fix időszak lejárta után.
A másik fajzat az, amikor végig fix a törlesztőrészlet, csak épp a futamidő nyúlik (szélső helyzetben) a végtelenbe.

#2283 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 14:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 13:38

... Bank meg nem arról híres, hogy majd a lejárat végén követel sokat, hanem szereti azonnal és tegnapra megkapni a lóvéját.

Mégis vannak olyan hitelek, hogy az első időszakban fix, nem függ a devizaárfolyamtól.
Mert talán így több ember belemegy.
Csak arra nem gondolnak, amikor felveszik, hogy a végén még rosszabb lesz, mert akkor a maradék időszak alatt beszedik azt is, amit a fix törlesztőrészletes időszak alatt nem.

Vicc:
Milyen a mesés hitel?
Háromszor fizeted vissza ...

#2284 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 14:34

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 13:53

Exbarátnőm olyan jelzáloghitelbe lépett bele, ahol az első öt évben fix részlet van. Ez elvitte volna a hitel tisztességes részét, a maradék 10 év jelentősen kissebb terheléssel menne, ha nem jön be a krach.
Jelenleg úgy néz ki, forintban számolva annyira megnőtt a hitelösszeg, h beszarás lesz a fix időszak lejárta után.

Persze. Amit nem fizet be az első 5 évben, azt bevasalják utána, még a kamatot is biztos rászámolják.

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 13:53

A másik fajzat az, amikor végig fix a törlesztőrészlet, csak épp a futamidő nyúlik (szélső helyzetben) a végtelenbe.

Ki vannak ezek a dolgok találva. Nagyon meg kell gondolni, mibe megy bele az ember.
Kolléganő éppen pár hete mondta, hogy 8 milla hitelt vettek fel 1 évvel ezelőtt, fizetik 1 éve a részleteket, és közben nem csökkent tartozás, hanem 9 milla lett belőle.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 27. 14:35 -kor

#2285 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 17:38

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 14:34

Kolléganő éppen pár hete mondta, hogy 8 milla hitelt vettek fel 1 évvel ezelőtt, fizetik 1 éve a részleteket, és közben nem csökkent tartozás, hanem 9 milla lett belőle.

Ez minden nagyobb hitelnél igy van.Egy ideig csak a kamatokat fizeted a töketartozást nem.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2286 Felhasználó inaktív   Bogyosz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 19:13

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 17:38

Ez minden nagyobb hitelnél igy van.Egy ideig csak a kamatokat fizeted a töketartozást nem.

Nem feltétlenül. Attól függ, hogy milyen a hitelkonstrukció. A mienk például olyan, hogy párhuzamosan törlesztjük a tőkét és a hozzátartozó kamatot. Aztán ha véletlenül ránkszakad az O*P vagy valami más, akkor csak a tőketartozást kell visszafizetni (plusz szerződésmódosítás, meg ez-az). Lényeg, hogy kamatot csak arra az időre, amíg tényleg ki van helyezve a pénz.

Az autóshitelek nagy része egyébként olyan, amit mondasz, hogy előbb kamat, aztán tőke, hogy nehogy a bank járjon rosszul. A lakáshitelek azért picit emberközelibbek - bár bankja válogatja.

B.

Szerk. elütés.

Szerkesztette: Bogyosz 2009. 03. 27. 19:13 -kor

HP Pavilion dv5-1180 Notebook (C2D T5800@2.0 GHz, 3GB RAM, GeForce 9600M VGA, 15,4" widescreen, Vista Home Premium)  -  BenQ E2200HDA 22" Wide LCD  -  MS Bluetooth Notebook Mouse 5000  -  Neonode N2  -  Ford Galaxy Ghia 2.8VR6 :D  -  Anna Veronika, szül.: 2007/04/30  -  Blanka Viktória, szül.: 2008/09/18.

#2287 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 20:53

Idézet: djculture - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 17:38

Lehet van ilyen is, hogy előre kiszámolják a kamatot és a befizetésből először a kamatra valót veszik. (Ha szó szerint csak a kamatot fizetnéd minden hónapban, akkor a tőke rész nem fogyna, és örökké fizethetnéd a kamatot)

Devizában számolva --amilyen alapra felvették a hitelt-- nem lett több a tartozás, hanem kevesebb lett természetesen.
De most mivel a forint sokat romlott a devizához képest, ezért most forintban már egy évnyi részletfizetéssel a hátuk mögött is több a tartozás, mint a kezdetkor volt.
Devizában számolva hiába kevesebb, mint a kezdetkor volt, azzal nem érsz semmit, mert a fizetésedet forintban kapod.

#2288 Felhasználó inaktív   adax01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:14

Én is hogy munkanélküli lettem most eszem a kefét hogy mi lesz van 300 e ft hitelem és semmi eshetőség hogy pénzem lesz, egyenlőre fizetni kb még egy hónap míg kapok pénzt a munkanélküli hivataltól abból talán kitudom fizetni.
Visszatérve a főnökökre nekem a főnököm(keim) olyanok voltak hogy halgattak rám, volt olyan hogy mikor mentem délután dolgozni azzal fogadtak hogy gyere mert el b....t.m csináld vagy old meg légyszi mert álltunk ezzel a dologgal délelőtt.
Ezek általában 0 szériás termékeknél volt így én meg mondtam nekik meglesz csinálva legtöbbször sikerült is, azért szerettem ott dolgozni mert mindig sikerült jól kijönnöm velük.
Kár még egy ilyen helyem nem lesz több ebben a világban meg azt szerettem hogy legtöbbször halgattak rám amit mondtam nekik, hogy az úgy nem jó ahogy gyártják az adott terméket .

Szerkesztette: adax01 2009. 03. 27. 21:20 -kor

A jó pap is holtig tanul én nem vagyok pap de ehez tartom magamat.
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

#2289 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 21:41

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 21:14

Én is hogy munkanélküli lettem most eszem a kefét hogy mi lesz van 300 e ft hitelem és semmi eshetőség hogy pénzem lesz, egyenlőre fizetni kb még egy hónap míg kapok pénzt a munkanélküli hivataltól abból talán kitudom fizetni.

Azért ez nem akkora pénz (azért nem 20 milliós lakáshitel), hogy ismerős(ök)től, esetleg szülőktől ne lehetne kölcsönkérni. Ha egyben nem is tudja valaki kölcsönadni Neked, de pl. 6 embertől 50e-50e ft, és már meg is van a teljes hitel, kifizetheted egyben. Persze le kell beszélni, hogy ez van, és csak hónapok vagy 1 év múlva tudod visszaadni, hamarább semmiképpen.
Nem irigyellek (hiszen nem csak a hitelt kell kifizetni, hanem kell pénz a megéléshez is)

Idézet: adax01 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 21:14

Visszatérve a főnökökre nekem a főnököm(keim) olyanok voltak hogy halgattak rám ...

Az jó, ha meghallgatja akit ért hozzá.
(Általában az én főnökeim maguk is értik a dolgokat, olyanra nem nagyon emlékszem, hogy nálam hülyébbek lettek volna. Bár most eszembe jutott, mégis, volt aki hülyébb volt, meg olyan is volt, ahol a főnök olyan menáger-féle volt és a szakmai dolgokat csak messzebbről szagolta)

Egyszer (sőt kétszer, mert 5-6 évvel azelőtt is dolgoztam ugyanott 2-3 hónapot) volt egy főnököm kb. 1,5-2 évig, aki nagyon jóindulatú volt.
Mániákus volt (vagy csak szerette a munkáját), szombaton szinte mindig bement melózni, meg sokszor vasárnap is.
Volt olyan, hogy valamit rám bízott, be kéne fejezni a héten. Én meg elfelejtettem, volt sok meló még azon kívül is, kb. 3 hét múlva valamiről eszembe jutott, hogy basszus meg kellett volna csinálnom. Szólok neki, erre ő: "Azt már megcsináltam akkor hétvégén. Bejöttem, és láttam, hogy nincs készen."
Bejött, megcsinálta, és utána hétfőn még csak nem is szólt, hogy "Figyelj már, rád bíztam aztán nekem kellett megcsinálnom?"

Szerkesztette: Sparow2 2009. 03. 27. 21:43 -kor

#2290 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 06:18

Idézet: lordrolee - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 11:23

didyman: Kékhalált nem de kernel panic-ot igen ;) MacOS-en is 10perccel friss install után.

Kernel-pánik, zsír...  :D

Erről eszembe jutott a LINUX-"oktatásunk"...  ;)

Mert hát azért, bent leledzett a tananyagban, szegény...  :omg:

Hálózati ismeretek tanara jól elba(ta a hétvégénket, SZO. délelőtt
volt ugyanis szabad a gépterem...  :rolleyes:

OK. Nagy boldogan becsődültünk. Tanár gépet, projektort ON.
Kezdődött a vad LINUX-install, kivetítve projektoron...  :Đ

Miközben jóember szorgosan magyaráz, hogy a LINUX persze
klasszisokkal jobb mint a Winfo$, install kernel pánikkal leáll...  :D

Nna jó, szünet... Még 2X ugyanez! Végső install végén tanerő a
fejéhez kap: ohhagyaza! Nna, most mi van???
Közli, hogy ERRE a gépre fel sem megy a LINUX, mert valami
CYRIX csoda-CPU volt (van, ki e nevet nem ismeri?)...  :Đ

Nekünk viszont közbe menni kellett, mert a sok ba(akadás közepette
lassan 1/2 1 lett, hm! Élmény volt!

:p
Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#2291 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 12:05

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 20:53

Lehet van ilyen is, hogy előre kiszámolják a kamatot és a befizetésből először a kamatra valót veszik. (Ha szó szerint csak a kamatot fizetnéd minden hónapban, akkor a tőke rész nem fogyna, és örökké fizethetnéd a kamatot)

Devizában számolva --amilyen alapra felvették a hitelt-- nem lett több a tartozás, hanem kevesebb lett természetesen.
De most mivel a forint sokat romlott a devizához képest, ezért most forintban már egy évnyi részletfizetéssel a hátuk mögött is több a tartozás, mint a kezdetkor volt.
Devizában számolva hiába kevesebb, mint a kezdetkor volt, azzal nem érsz semmit, mert a fizetésedet forintban kapod.

Igen ahogy irod és a pénzromlás miatt most nem egy hitelnél a töketartozás nagyobbá is vált a visszafizetési időtartamot meg hosszabitgatják hogy ne kelljen dupláját kérni részletet mint eddig.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2292 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 14:20

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. ápr. 1., szerda - 6:18

Kernel-pánik, zsír...  :D
...
Nna jó, szünet... Még 2X ugyanez! Végső install végén tanerő a
fejéhez kap: ohhagyaza! Nna, most mi van???
Közli, hogy ERRE a gépre fel sem megy a LINUX, mert valami
CYRIX csoda-CPU volt (van, ki e nevet nem ismeri?)...  :Đ
...

Lehet, hogy a telepítő volt úgy összerakva, hogy nem ment jól az adott CPU-n és a telepítés egy bizonyos lépésénél "kisiklott". Vagy esetleg végigment a telepítés, de a telepítővel feltett "gyári" kernel nem futott jól (mert pl. újabb CPU-ra volt lefordítva, esetleg a tanerő egy Pentiumra fordított kernelt választott ki).
Ennek sok oka lehet, ami miatt nem sikerült a telepítés.
De olyan, hogy nem megy Cyrix CPU-n, olyan nincs (hiszen van is olyan opció a kernelben, hogy milyen CPU-ra fordítod, és ott lehet Cyrix 5x86 meg 6x86 CPU-t is kiválasztani. De ha abban a kernelben mégsem volt, akkor 486-ra lefordítva simán működött volna)

Kis hozzáértéssel bármilyen IA-32-es CPU-val (meg még sok másik fajtára is) rendelkező gépre lehet Linux-ot tenni. (Én pl. most tervezem egy 386-os gépre. Már majdnem komplett a gép, csak diszk nincs benne, de hever itt néhány régi 10 GB-os diszk.)

Miközben jóember szorgosan magyaráz, hogy a LINUX persze
klasszisokkal jobb mint a Winfo$, install kernel pánikkal leáll...

A kernel pánik nem azt jelenti, hogy az operációs rendszer rossz (vagy rosszabb) volna.
Pl. ha fordítok egy kernelt Pentium IV-es CPU-ra, aztán egy olyan gépen akarom elindítani, amiben csak egy P I-es van, akkor is egy kernel pánikot kapok. Vagy ha kiveszem a root filerendszert a gépből és úgy akarom elindítani.

A tanerő bénázott csak.
Őt minősíti az is, hogy akkor állt neki telepíteni, amikor már ment az előadás. Mert gondolom nem a telepítésről szólt volna. (De ha igen, akkor is kipróbálhatta volna előtte egyszer, hogy az adott gépre felmegy-e alaphangon, vagy kell valami "kézimunka" is hozzá, és akkor rögtön nem felkészületlenül állt volna ott előttetek)

Hálózati ismeretek tanara jól elba(ta a hétvégénket, SZO. délelőtt
volt ugyanis szabad a gépterem...

Ez meg hogy lehet????
Nem hiszem, hogy lehetne csak úgy önkényesen hétvégére tenni egy előadást. Persze a diák jobban teszi, ha nem ellenkezik, de akkor is.

#2293 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 07:26

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. ápr. 1., szerda - 14:20

.......
Ez meg hogy lehet????
Nem hiszem, hogy lehetne csak úgy önkényesen hétvégére tenni egy előadást. Persze a diák jobban teszi, ha nem ellenkezik, de akkor is.

Ha levelezős vagy nincs mese! Akkor mész amikor óra van..... Nekem pl Szombat vasárnap!
Takygyerek a világjáró......

#2294 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 19:25

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. ápr. 1., szerda - 15:20

Kis hozzáértéssel bármilyen IA-32-es CPU-val (meg még sok másik fajtára is) rendelkező gépre lehet Linux-ot tenni.

De ne féltsük a Winfo$t sem -- ez tegnapi termés...  :down:

Április 1. "működött" tókéletesen a saját gépemen...  :D

Egyikre sem bíznám az életemet, maradjunk ennyiben!  :(

Csatolt fájl:

#2295 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 19:46

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. ápr. 1., szerda - 15:20

A tanerő bénázott csak.
Őt minősíti az is, hogy akkor állt neki telepíteni, amikor már ment az előadás. Mert gondolom nem a telepítésről szólt volna. (De ha igen, akkor is kipróbálhatta volna előtte egyszer, hogy az adott gépre felmegy-e alaphangon, vagy kell valami "kézimunka" is hozzá, és akkor rögtön nem felkészületlenül állt volna ott előttetek)

A zárójeles megjegyzésedben a lényeg... ;)

Ő szándékosan a telepítéstől kezdve óhajtotta bemutatni a
LINUX-ot mint oprendszert...  :Đ

Hogy aztán még mit tervezett a szentem, azt már sohasem tudjuk meg...  :D

Nem készült fel normálisan -- ennyi!  :down:

Ő mentségére: ez már majdnem 10 éve! Már én sem vagyok régen diák,
aggódnak is itt a user-eimért -- ami dícséretes...  :p

Volt akkoriban egy kegyetlenül száraz és böhöm vastag tankönyv, a
címe "Hálózati ismeretek", amiből vizsgáznunk is kellett...  :rolleyes:

Annak a melléklete volt egy emlékeim szerint kék S.u.S.E. CD. Ő azt
szándékozott bemutatni, mivel a tankönyvünk melléklete volt (azt
gondolom, azért is, hogy ne kelljen szétformattálni az otthoni gépeink,
már akinek egyáltalán, akkoriban volt!)  ;)

Semmiféle grafikus csilivili nem volt abban még -- az a bili (nem, nem
Billy) kék Turbo Pascal-t idéző "grafika", azt jónap...  :p

Aztán lehetett bekalapálni az 50-féle opciót! 
Ezért is tartott annyi ideig a buli...  :Đ

Ez némileg menti őt, de nem a felkészületlenségét, ahogy írod!

Pedig Nekünk mondta, hogy mindig is olvassuk el a "havtukat",
de ezt ő nyilván nem tette, mert így utólag magam sem hiszem,
hogy valahogyan nem kúszott volna fel az a nyamvadék...  :D

#2296 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 21:41

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 19:25

De ne féltsük a Winfo$t sem -- ez tegnapi termés...  :down:

Április 1. "működött" tókéletesen a saját gépemen...  :D

Egyikre sem bíznám az életemet, maradjunk ennyiben!  :(  

Akkor fosozás helyett ismét javaslom értelmezni a kapott outputot.
A Windows irql_not_less... hibája erőforrásütközést valószínűsít, aminek hátterében első fokon a stream.sys fájlt jelöli meg. A stream.sys egy "WDM codec class device driver", ami azt valószínűsíti, hogy a DirectX-en belül felel egyes kodekek DirectX funkciókhoz való hozzáféréséhez, magyarán filmek jelátszásához hw-támogatott felületen (a hiba megjelenésekor film, játék jelenete, vagy weboldalon animáció futott?). Ebből az infóból én azt szűröm le (nem feltételezem, hogy hibátlan az előbbi gondolatmenet), hogy valamely kodek borítja meg szerencsétlent, vagy akár a videokártya illesztője felelős. Haladó szemléletben a hibakódok elemezhetőek, melyekből konkrét okot is ki lehet csikarni. Ez a két pont egy eddig egyszerű megoldási folyamatábrát ad, vagyis keress friss kodeket, illetve friss illesztőprogramot a VGA-hoz, valamint esetleg az alaplapi lapkakészlethez. Bonyolításként hw-es vonalon lehet tovább keresni.
Eddig szó sincs arról, hogy fos lenne valami, a windóznak eddig annyi a bűne, hogy a hibáról, rendellenes működésről a maga túlbuzgó módján tájékoztat. És a kék képernyőt a sok maszlaggal nem a divat miatt dobja, mint jolly joker, hanem azért, hogy a megoldást könnyítse.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2297 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 22:12

irql_not_less-es hibát nemegyszer dobott nekem már a Win hibás memória miatt is. Szóval, ha a friss driver és kodek sem segít, akkor memtest.
... a trip back in time is all I need ...

#2298 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 08:36

Idézet: didyman - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 22:41

Akkor fosozás helyett ismét javaslom értelmezni a kapott outputot.

Ujraindítottam. MEMTEST OK. (KINGSTON RAM).

Vinyók OK. Igaz, hogy csak CHKDSK, de ez van...  ;)

Ezekhez volt kedvem, utána...  :p

A hiba akkor keletkezett, mikor üzemelt a MERCURY
TV-tuner karim és indítottam egy játékot is -- a kettő
alighanem eccerre sok volt...  :rolleyes:

Mivel, hogy én is elméletieskedjek egyet, a TV kártya
is DX-Overlay-t használ...  ;) 

Azóta sem...  :Đ

Köszönöm...  :respect:

Szerkesztette: Macikák 2009. 04. 03. 08:39 -kor

#2299 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 08:48

Idézet: Macikák - Dátum: 2009. ápr. 3., péntek - 8:36

Ujraindítottam. MEMTEST OK. (KINGSTON RAM).

Vinyók OK. Igaz, hogy csak CHKDSK, de ez van...  ;)

Ezekhez volt kedvem, utána...  :p

A hiba akkor keletkezett, mikor üzemelt a MERCURY
TV-tuner karim és indítottam egy játékot is -- a kettő
alighanem eccerre sok volt...  :rolleyes:

Mivel, hogy én is elméletieskedjek egyet, a TV kártya
is DX-Overlay-t használ...  ;) 

Azóta sem...  :Đ

Köszönöm...  :respect:

Brooktree lapkakészletes jószág? Akkor az az ok. Ezekhez a szerencsétlen tunerekhez egy kezemen kétszer meg tudom számolni, hány jól működő illesztőt készítettek és alapvető dolog, hogy nem szabad semmi más directdraw-ot használó dolgot futtatni, mikor használja az ember.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2300 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 09:07

Idézet: didyman - Dátum: 2009. ápr. 3., péntek - 9:48

Brooktree lapkakészletes jószág? Akkor az az ok.

Az, szerintem...  :D

Az én gépemben az is csoda még, hogy nem heti
szinten kell Ghost-ozni -- annyi minden van benne
és rajta...  :eek:

Itt a vonatkozó szekció...  :D

NB.: Az azért elgondolkodtató ha így saját magadat
visszaolvasgatod...  ;) Hogy ezt sem szabad, azt sem, hát...  :rolleyes:

1. Egy olyan mélyen láma átlag user például ezt honnét tudná???
Honnét kéne tudnia??? Miért is kéne, hogy érdekelje EGYÁLTALÁN,
miféle chip(ar van a micsodájában??? Miért kéne ELFOGADNIA,
hogy ő biza, nem TV-zhet és játszhat eccerre???

2. Ergo, mégis az oprendszer a (ar, mert annak egy drájver
inkompatibilitást, talán nem így kéne lekezelnie, hogy az egész
elhasal...  :down:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Macikák 2009. 04. 03. 09:09 -kor

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.