HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 13. 14:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 13, kedd - 14:55

Én még lejáratókampányt, egyedül Rics ellen tapasztaltam, azt is csak 1x. Úgyhogy ez  többesszám és általánosítás nem hiszem, hogy indokolt.

Szerintem meg igen, mert nem csak Rics-el kapcsolatban fordult elő ilyen, a közelmúlt a példa rá.

De nem az a lényege a mondanivalómnak, hanem az, hogy néha a - lassan megszokott - ellenségképtőúl elvonatkoztatva kellene nézni a modokat.

Mondom: vegyétek úgy, hogy zárójelben elmondtam a véleményemet. Semmi többről nincsen szó, nem akarok vitát provokálni.

#762 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 14:11

Oké, nyilván a "lejáratókampány" kissé sarkos volt Etele részéről, de azért elő-előfordul, hogy egy-egy anyázás, vagy OFF beszólás törlése esetén nekiesnek a modnak, hogy "nem is ért" az adott témához, minek kavar bele. Ilyen esetben miért is kellene értenie? Szerintem tök mindegy, hiába van valakinek szakmailag igaza egy vitában, ha ezt nem tudja anélkül leírni, hogy durván beletaposna a vitapartnerének az arcába, akkor a hozzászólása -----------> kuka.

#763 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 14:40

Milyen joo kis vita alakult ki erről a pár ABC-s postról.  :D Amikor reggel megnéztem a topikot teljesen tele volt off-al, majdnem egy oldalnyi ABC-s post volt már benne. A vitát eldöntendő beszúrtam ide a MHSZ idevonatkozó részét, aztán mire elküldtem a postot arra eltüntek az előző bejegyzések, utána pedig az enyém is. Ekkor még szó nélküli volt a törlés, aztán amikor T2K újra beszúrta a hiányzó postokat meg én is az MHSZ-t, akkor írta Ratonyi hogy ő törölt. Na csak ennyi, 1ébként nem mintha érdekelne hogy törölték a postokat.  :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#764 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 15:39

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 12:49

Ha úgy vesszük, akkor az ide nem való ábécés vita teljesen jogos áthelyezése történt egy új topikba. Ha nem lesz érdeklődés, úgyis elhal, vagy az ottani házigazda majd bezárja, ha szerinte oda mégse jó, de itt aztán végképp nem volt helye. Mit kell ezen ennyit drámázni? Felesleges feszültségkeltés ennek nagy része, úgy érzem.

Mi kutyánk kölyke, kenjük a szart a szőnyeg alá.........  :(
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#765 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 15:54

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. április 13, kedd - 16:44

Mi kutyánk kölyke, kenjük a szart a szőnyeg alá.........  :(

Nem mi szartunk az asztalra (ha már a te hasonlatodnál maradunk).

#766 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 17:56

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 16:59

Nem mi szartunk az asztalra (ha már a te hasonlatodnál maradunk).

Hmm, ha nem ez lenne a szokásos nézőpontod - mindenre ez a reakció, automatikusan - még talán meg is tudnál győzni. Így a szokásos gépies hang......................
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#767 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 18:05

lameXpert, ha visszaolvasod a topikot, akkor láthatod, hogy ha kérdeznek, én válaszolok. Igyekszem a legjobb tudásommal szolgálni a fórumot, igyekszem átgondoltan cselekedni és ha megkérdeznek, igyekszem világosan leírni, mit és miért tettem. Hajlandó vagyok felülbírálni a döntésemet, és el tudom ismerni, ha hibáztam. A Te szempontodból viszont ez teljesen mindegy, mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve. Tehát Neked nyilván nem megfelelő, amit válaszként olvasol tőlem. De mint ahogy én magam sem vagyok a fórum egyedül, ugyanúgy Te sem vagy az. Addig, amíg a fórum működik és a felhasználók többsége itt marad és használja a fórumot, addig úgy vélem, a moderáció és a fórum működtetése több-kevesebb sikerrel zajlik. Ha lesz érdemi mondanivalód, akkor kíváncsian várom.

#768 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:10

Ehhez az ABC-s sz@rdobálós topikhoz csak gratulálni tudok.  :down:
Moderátorhoz illő magatartás a javából.  :bolond:

#769 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:12

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:15

Ehhez az ABC-s sz@rdobálós topikhoz csak gratulálni tudok.  :down:
Moderátorhoz illő magatartás a javából.  :bolond:

Kifejtenéd, pontosan mire/mikre/kire/kikre gondolsz?

#770 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 19:21

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 19:10

lameXpert, ha visszaolvasod a topikot, akkor láthatod, hogy ha kérdeznek, én válaszolok. Igyekszem a legjobb tudásommal szolgálni a fórumot, igyekszem átgondoltan cselekedni és ha megkérdeznek, igyekszem világosan leírni, mit és miért tettem. Hajlandó vagyok felülbírálni a döntésemet, és el tudom ismerni, ha hibáztam. A Te szempontodból viszont ez teljesen mindegy, mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve. Tehát Neked nyilván nem megfelelő, amit válaszként olvasol tőlem. De mint ahogy én magam sem vagyok a fórum egyedül, ugyanúgy Te sem vagy az. Addig, amíg a fórum működik és a felhasználók többsége itt marad és használja a fórumot, addig úgy vélem, a moderáció és a fórum működtetése több-kevesebb sikerrel zajlik. Ha lesz érdemi mondanivalód, akkor kíváncsian várom.

Igen Péter, te úgy hiszed válaszolsz.....  Csak éppen nem válaszok - nem adekvát, gondolkodást tükröző - hangzanak el. hanem egy előrángatott, a mundér becsületét védő sematikus mondatocska. Válaszolsz - úgy hiszed - Fakejack beírására is. Mit is válaszoltál?

Azt mondod - máshol (de itt is) - te ugye véletlenül sem minősítesz, mert az tőled távol áll. És téged ne sértegessenek. Ugye?

Idézet

mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve.

Hm. Nem lehet, hogy mégis veletek van valami baj, és nem azzal, amit nem értetek? Lehet, hogy az a baj, hogy valamit nem értetek? Lehet, hogy mégsem értetek? Nem, ilyen nem lehet, hiszen rögtön jön a "válasz":

Idézet

mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve.

Péter! Nem kellene leülnöd és elgondolkodnod? Biztos, hogy jól csinálod?
¤

#771 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:23

Drummaster! Abban a topikban egész jó érveket olvastam pro és kontra, olvastam volna tovább is, ha nem emelkedett volna fölé a csendőr szemléleted  :D  :think:

#772 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:33

Idézet

Igen Péter, te úgy hiszed válaszolsz.....  Csak éppen nem válaszok - nem adekvát, gondolkodást tükröző - hangzanak el. hanem egy előrángatott, a mundér becsületét védő sematikus mondatocska. Válaszolsz - úgy hiszed - Fakejack beírására is. Mit is válaszoltál?

Megkértem, hogy fejtse ki, pontosan mire gondol, a topiknyitásra (Rátonyi kolléga tevékenységére), vagy az ominózus topikban lefolytatott vitára?

Idézet

Azt mondod - máshol (de itt is) - te ugye véletlenül sem minősítesz, mert az tőled távol áll. És téged ne sértegessenek. Ugye?

Igyekszem nem minősíteni és az érvelésemet nem arra kihegyezni, hogy a vita hevében mit gondolok a vitapartneremről. Persze ez egy indulatos vitában nehéz dolog - nekem is.

Idézet

Hm. Nem lehet, hogy mégis veletek van valami baj, és nem azzal, amit nem értetek? Lehet, hogy az a baj, hogy valamit nem értetek? Lehet, hogy mégsem értetek? Nem, ilyen nem lehet, hiszen rögtön jön a "válasz":

Nézd, egy homályos utalásra, ködösítésre jobb nem reagálni, mert aztán kényed-kedved szerint úgy értelmezed a választ, ahogy épp neked tetszik és én ebbe nem megyek bele. Van munkám a fórumozgatás mellett, nincs végtelen időm a filozofálgatásra és respektálnám ha köntörfalazás helyett inkább az egyenesség dominálna.

Idézet

Péter! Nem kellene leülnöd és elgondolkodnod? Biztos, hogy jól csinálod?

Ezt nem lehet jól csinálni. De igyekszem.

#773 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:36

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:17

Kifejtenéd, pontosan mire/mikre/kire/kikre gondolsz?

Nemááá... :omg:
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mi van veletek? Agresszívak lettetek. Mintha elfogyott volna a türelmetek. Pont rosszkor. :(

#774 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:44

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:41

Nemááá... :omg:
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mi van veletek? Agresszívak lettetek. Mintha elfogyott volna a türelmetek. Pont rosszkor. :(

Én nagyon sajnálom, ha agresszív voltam és megbántottam valakit, nem állt szándékomban. Lehet, hogy Rátonyi topikját azon nyomban zárni kellett volna - én elkövettem azt a hibát, hogy belefolytam a vitába, ahelyett, hogy rögtön bezártam volna én magam. Amikor aztán már nyakig voltunk a vitában (egyébként sokak szerint érdekes kis topik lett), már nem akartam én moderálni ott, mert a személyes érintettség rossz szájízt adott volna hozzá. Meg lehet kérdőjelezni, hogy miért kellett Rátonyinak egy topikot nyitni - valóban, kissé elkapkodott döntés volt, viszont korántsem hiszem, hogy akkora szardobálás lett volna, mint amit fabrikáltak belőle. Meg lehet kérdőjelezni, hogy miért nem zártam be. De azt hiszem maga a vita az általános hangulat ellenére kultúráltan zajlott és egyáltalán nem T2k ellen szólt. Mindegy.  Talán tanulunk belőle mindannyian.

#775 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:47

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:41

...Mintha elfogyott volna a türelmetek...

Amin, ha valóban így van,  egy cseppet sem lehet csodálkozni. :omg:

#776 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 19:51

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:49

...

Így már: :respect:

PS: megfogadom egy "fórumtárs" priviben érkezett tanácsát. Nem foglalkozom többet ezekkel az állandósulni látszó kicsinyes vitákkal. A Hwsw Csapatok kellően kihalt, de ugyanakkor családias hangulatú fórumrész ahhoz, hogy ott jól érezzem magam. Persze ott is eltörik néha a mécses, de tovább tudunk lépni rajta. Remélem ez itt is sikerülni fog előbb vagy utóbb.

#777 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 13. 19:52

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:52

Kép
¤

#778 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:53

Idézet: Etele - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:52

Ez igaz. De szerény véleményem szerint: a moderátornak majdnem végtelen mennyiségű türelemmel kell rendelkeznie. Nem lehet erőszakra erőszakkal válaszolni. Ennyi.

#779 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:55

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:38

Igyekszem nem minősíteni és az érvelésemet nem arra kihegyezni, hogy a vita hevében mit gondolok a vitapartneremről. Persze ez egy indulatos vitában nehéz dolog - nekem is.

Ne keveredj indulatos vitakba... probalj felulemelkedni a dolgokon. Hidd el, lehet bekesen is rendezni az ugyeket... ezert irtam meg az elejen, hogy nem ezt szoktam meg toletek. Nem elet-halal kerdese, hogy hany betus (a magyar) abece... ha sikerulne kevesbe gorcsosen reagalni a problemakra, sokkal konnyebben kezelnetek az ilyen ugyeket.

lameXpert meg kodos mint altalaban... szerintem o sem erti mindig amit ir ;) feldob valamit mert kivancsi hogy a vitapartner hogyan reagal ra... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#780 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 19:57

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. április 13, kedd - 20:58

Ez igaz. De szerény véleményem szerint: a moderátornak majdnem végtelen mennyiségű türelemmel kell rendelkeznie...

Csak az ilyen embert nem moderátornak, hanem szentnek hívják. :smoker:  :D  ;)

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.