Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 13, kedd - 19:10
lameXpert, ha visszaolvasod a topikot, akkor láthatod, hogy ha kérdeznek, én válaszolok. Igyekszem a legjobb tudásommal szolgálni a fórumot, igyekszem átgondoltan cselekedni és ha megkérdeznek, igyekszem világosan leírni, mit és miért tettem. Hajlandó vagyok felülbírálni a döntésemet, és el tudom ismerni, ha hibáztam. A Te szempontodból viszont ez teljesen mindegy, mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve. Tehát Neked nyilván nem megfelelő, amit válaszként olvasol tőlem. De mint ahogy én magam sem vagyok a fórum egyedül, ugyanúgy Te sem vagy az. Addig, amíg a fórum működik és a felhasználók többsége itt marad és használja a fórumot, addig úgy vélem, a moderáció és a fórum működtetése több-kevesebb sikerrel zajlik. Ha lesz érdemi mondanivalód, akkor kíváncsian várom.
Igen Péter, te úgy hiszed válaszolsz..... Csak éppen nem válaszok - nem adekvát, gondolkodást tükröző - hangzanak el. hanem egy előrángatott, a mundér becsületét védő sematikus mondatocska. Válaszolsz - úgy hiszed - Fakejack beírására is. Mit is válaszoltál?
Azt mondod - máshol (de itt is) - te ugye véletlenül sem minősítesz, mert az tőled távol áll. És téged ne sértegessenek. Ugye?
Idézet
mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve.
Hm. Nem lehet, hogy mégis veletek van valami baj, és nem azzal, amit nem értetek? Lehet, hogy az a baj, hogy valamit nem értetek? Lehet, hogy mégsem értetek? Nem, ilyen nem lehet, hiszen rögtön jön a "válasz":
Idézet
mert hiába kérsz válaszokat úgysemm a beírt válaszokra, tényekre, véleményre reagálsz, hanem a negatív hangulat szítása érdekében bebüffentesz egy magasztos megjegyzést, közmondást és szerinted ezzell el van intézve.
Péter! Nem kellene leülnöd és elgondolkodnod? Biztos, hogy jól csinálod?