idézet:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=17&t=005648"]Zárható, esélytelen- GeForce FX 5900XT-t szeretnék Sulinetben, hol? Segítsetek... [/url][/quote]
idézet:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=13&t=000545&p=1#000046"]Ezt a "keresre zaras" dolgot SURGOSEN felejtsuk el. Ilyen egy esetben fordulhat elo, ha az emlitett tema a Bolhan van.[/url][/quote]
:confused:
[ 2004. január 26.: Satriani szerkesztette a hozzászólást ]
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 01. 26. 21:31
Elküldve: 2004. 01. 26. 21:44
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Piftu, nem mondod, hogy te nem látod az iróniát a Tilos Rádiós eseményeket (és közvetve talán valamennyire a szólásszabadságot is) taglaló topic mondvacsinált indokkal való bezárásában. [/quote]
Mondvacsinááált ?Hát nem olvastad el, amit írtam ?
Vagy van következetes moderálás, vagy semmi sincs. Márpedig itt nincs. Ennyi a lényeg.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 01. 26. 22:20
idézet:
Ezt írta Satriani:
:confused:
[/quote]
Mivel - ahogy azt írták - semmi esély sincsen nemhogy Sulinetben, de még Sulineten kívül sem szerezni az ominózus kártyából, úgy gondoltam, értelmetlen és felesleges a topik.
De ha az úgy jobb szerinted, visszaszerkesztettem.
Bár a kapott információk birtokában értelme így sincsen a topiknak.
Sebaj.
[ 2004. január 26.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 26. 23:46
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Mondvacsinááált ?Hát nem olvastad el, amit írtam ?
Vagy van következetes moderálás, vagy semmi sincs. Márpedig itt nincs. Ennyi a lényeg.[/quote]
A szólásszabdság nem egyenlő a politikával. Vagy, hogy máshogy fogalmazzak, kormánytól függetlenül kevés.
Elküldve: 2004. 01. 26. 23:49
idézet:
Ezt írta Jazzos:
Lamex hozzávakkantásainak visszatérő eleme, hogy elmondja másnak milyen szaros az élete, és hogy milyen nulla alak is az illető. Már velem is megtette. Ja, az hogy fogalma sincs arról kik felett tör pálcát az nem érdekni. Én is tehetek ilyet?
Tudom van, akinek ez nem szúr szemet, nekem eléggé. Írtam neki erről privit régebben, azóta fent vagyok nála a nem jó arcoknál[/quote]
Én láttam már őt pozitívan értékelni valakit. Ja, és csak az ő saját véleményét mondja, ergo a pálcatörés szerintem túlzás. Más téma, ha te az ő véleménye szerint formálod az életed
. Az én elveimmel sem mindig egyezik az ő hozzáállása (szép is volna
), de speciel a fenti kérdésben igen.
Elküldve: 2004. 01. 27. 00:59
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
A szólásszabdság nem egyenlő a politikával. Vagy, hogy máshogy fogalmazzak, kormánytól függetlenül kevés.[/quote]
Ne legyél már ilyen nehéz fejű Jim, mert nem áll jól !
A topic nem a "Szolásszabadság" címmel és "Mi a véleményetek a témáról" nyitóhozzászólással indult. A Tilos-rádió ügyet pedig igenis NEM lehet a politikától külön választani; lám a topicban sem sikerült.
Emellett az Irak topic is nyitva van.
Szóval így "hirtelen" nekem nagyon úgy tűnik, hogy következetlen a fórum vezetése.
Elküldve: 2004. 01. 27. 07:35
megnézném de izibe !
Piftuka nálad a pont de vedd könnyedén
Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI AMD A64 X2 @ 2600Mhz ATI RADEON HD4870 512Mb 1GB Kingmax Hard-Core 500 Seagate ST31500341AS Plextor 5224A Tagan 480-U1 Samsung 2243NW Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
Elküldve: 2004. 01. 27. 08:23
idézet:
Ezt írta Jim DiGriz:
Én láttam már őt pozitívan értékelni valakit. Ja, és csak az ő saját véleményét mondja, ergo a pálcatörés szerintem túlzás. Más téma, ha te az ő véleménye szerint formálod az életed
. Az én elveimmel sem mindig egyezik az ő hozzáállása (szép is volna
), de speciel a fenti kérdésben igen.[/quote]
Saját véleménye az igaz, de úgy tudtam az effajta személyeskedés amit ő művel nem megengedett itt. Vagyis úgy tűnik mégis.
Az életemet meg nem fogom szarossá formálni, azt hogyan kell?
(Vodi : priv)
[ 2004. január 27.: Jazzos szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2004. január 27.: Jazzos szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 27. 08:26
Jazzos ! Honnan látod hogy fenn vagy a rossz arcoknál?
léci, léci !
Asus TA-211 @ DFI Infinity NF4 SLI AMD A64 X2 @ 2600Mhz ATI RADEON HD4870 512Mb 1GB Kingmax Hard-Core 500 Seagate ST31500341AS Plextor 5224A Tagan 480-U1 Samsung 2243NW Trust MI-6970C Laser + X-RayPad Thunder8
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
Elküldve: 2004. 01. 27. 08:51
A tilos rádiós topic mindaddig nyitva lesz, amíg az ott hozzászólók nem lépik túl a határt és nem fogom azért bezárni, mert LEHET, hogy pol lesz. Nincs jogom ahhoz, hogy a saját szubjektív értékítéletem miatt elvegyek valamit csak azért, mert feltételezhető, hogy esetleg rossz irányba mehet. Nekem az a dolgom, hogy ha gond van, beavatkozzak, de csak annyira, amennyire szükséges. A szükségest megtettem a Tilos rádiós topicban, de zárni - egyelőre úgy látom - nem szükséges. Ha szükséges lesz, lakat rá.
Amúgy meg szépen is néznénk ki, ha minden szekció ugyanazon szempontok szerint lenne moderálva...
Elküldve: 2004. 01. 27. 09:19
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ne legyél már ilyen nehéz fejű Jim, mert nem áll jól !
A topic nem a "Szolásszabadság" címmel és "Mi a véleményetek a témáról" nyitóhozzászólással indult. A Tilos-rádió ügyet pedig igenis NEM lehet a politikától külön választani; lám a topicban sem sikerült.
Emellett az Irak topic is nyitva van.
Szóval így "hirtelen" nekem nagyon úgy tűnik, hogy következetlen a fórum vezetése.[/quote]
Hirtelen. De:
- szerintem a szólásszabadságot igenis külön lehet választani a politizálástól - főleg, hogy a téma amúgy is inkább a khm, "vallás" felé tendál...no és affelé, hogy jogos volt-e a büntetés. Sőt, ha szigorúan nézzük, a Tilost is meg lehetne vitatni politika nélkül...de persze ez csak egy ideális világban lehetne, és a mostani igen távol van tőle.
- Irak topic: nem igazán követem, de elvileg a külpolitika valaha marginálisan megengedettnek lett deklarálva...lehet, hogy rosszul emlékszem.
Nem nehéz a fejem. Legalábbis a megengedett határon belül van
.
Elküldve: 2004. 01. 27. 09:35
idézet:
Ezt írta Jazzos:
Saját véleménye az igaz, de úgy tudtam az effajta személyeskedés amit ő művel nem megengedett itt. Vagyis úgy tűnik mégis.
Az életemet meg nem fogom szarossá formálni, azt hogyan kell?
[/quote]
Nem érzem durva személyeskedésnek a dolgot...ilyesmit én akkor írok, ha már lenyugodtam. A másik oldal eléggé alaptalan vádakkal illette Lamexpertet...de mindegy, úgy nézem, nem győzzük meg egymást
...
Elküldve: 2004. 01. 27. 16:11
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Piftu: A következetesség nem azt jelenti számomra, hogy minden topicot izomból bezárok, ahol SZERINTEM pol LEHET. Ilyen alapon minden topicot zárhatok, mert bárhol, bármikor elkezdhet bárki politizálni, még a foci topicban is, hisz a magyar fociban is rendesen benne van a politikai elit, meg a közpénzek. Megyek is, és bezárom.[/quote]
Egyrészt mellébeszélsz. Másrészt nem Drummasternek címeztem a hozzászólásomat, hanem a fórum házigazdáinak együttvéve (mellesleg nem csak a SZIGET-el kapcsolatban, de egy konkrét példával illik illusztrálni).
idézet:
Ezt írta Drummaster:
A tilos rádiós topic mindaddig nyitva lesz, amíg az ott hozzászólók nem lépik túl a határt és nem fogom azért bezárni, mert LEHET, hogy pol lesz. [...][/quote]
Nem lehet. Már AZ. Ha óhajtod beidézem én azokat a hozzászólásokat, amelyek nyíltan vagy burkoltan hol az egyik, hol a másik párt ellen szólnak. (emellett, aki ismeri a történet hátterét, az tudja, miért nem választható külön a politikától.)
Ezek után nyitok egy "Miért utálják a szélsőjobbosok a zsidókat ?" és kommentálom egy "no politika pls" hozzászólással és rendben is vagyunk.
Az senkit ne zavarjon, hogy lett zárva olyan poltopic is, amelyben még messze nem volt anyázás, személyeskedés, de "a HWSW-n nincs helye a poltopic-nak" címszóval lakat került rá. Meg is lett a foganatja, egy újabb "Politikát a HWSW-re" topic képében itt a VISSZABESZÉLŐ-ben.
Szóval nem tudjátok megmagyarázni a következetlenséget, ez a lényeg !
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Amúgy meg szépen is néznénk ki, ha minden szekció ugyanazon szempontok szerint lenne moderálva...[/quote]
Szépen is néznénk ki, ha a fórumnak nem lennének egységes moderálási elvei.
Ezek szerint nincsenek (bár ezzel újdonságot nem hallottam).
Elküldve: 2004. 01. 27. 19:56
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Szépen is néznénk ki, ha a fórumnak nem lennének egységes moderálási elvei.
Ezek szerint nincsenek (bár ezzel újdonságot nem hallottam).[/quote]
Nem szeretem (sőt utálom), mikor a legfontosabb részeket kihagyják a hozzászólásom idézésénél, és csak arra reagálnak, amire akarnak. Vagy amire tudnak. A moderációs ELVEK egységesek, a SZEMPONTOK szekciónként változók LEHETNEK és ez így van jól. Téma részemről lezárva.
Elküldve: 2004. 01. 28. 13:22
Elküldve: 2004. 01. 28. 13:24
Egyébként meg Omeganak és coolrobnak gratulálok, elérték amit akartak. Csak így tovább srácok!
Elküldve: 2004. 01. 28. 13:26
idézet:
Ezt írta special:
Ez is inkább szociálpszichológiai és történelmi kérdés, mint politikai.[/quote]
Ez pedig ismételten egy mellébeszélés.
Elküldve: 2004. 01. 28. 13:28
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Más téma:
Egyébként meg Omeganak és coolrobnak gratulálok, elérték amit akartak. Csak így tovább srácok![/quote]
Azt akartam elérni, hogy a Sziget friss oldalán ne kelljen 3 haláltopic-ot átscroll-oznom. Köszönöm a gratulációt![]()
Elküldve: 2004. 01. 28. 13:29
idézet:
Ezt írta special:
Ez is inkább szociálpszichológiai és történelmi kérdés, mint politikai.[/quote]
Ez pedig ismételten egy tudatos mellébeszélés.

Súgó
A téma zárva.