idézet:
Ezt írta Krinyo:
Jo lenne ha lenne limit, szerintem 15-20 perc boven elegendo.
Napokkal kesobb miert akar valaki a hozzaszolasahoz barmit is hozzafuzni illetve javitani? Tegye meg egy uj hozzaszolasban. Foleg akkor, ha azota mar 20-an hozzaszoltak a temahoz. IMHO.
Krinyo[/quote]
Üdv
Én is pont ezért írtam a korábbi hozzászólásomban 20 percet időlimitként. Ez az idő bőven elég arra, hogy az adott hozzászólásunkat finomítsuk, esetleg jobban megfogalmazzuk. Egy hozzászólásba másnap beleszerkeszteni, szerintem sem jó.1 nap alatt valószínű érkeznek újabb hozzászólások, melyek miatt a késöbbi "kiegészítés" már esetlegesen nem fejti ki a "hatását", mivel a adott hozzászólás feljebb kerül, és nem fogják 3X elolvasni akik a témáról beszélnek, változott, vagy sem az adott hozzászólás tartalma 1 nap alatt.Inkább egy új hozzászólás célravetetőbb.Ha egy topikban vagyok, én sem olvasom el az előző hozzászólásokat (mivel már olvastam őket), csak azokat, melyek az utolsó hozzászólásom után érekeztek.![]()
Üdv
macska
[ 2004. február 29.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak
Elküldve: 2004. 02. 29. 10:53
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2004. 02. 29. 12:13
idézet:
Ezt írta Krinyo:
J
Napokkal kesobb miert akar valaki a hozzaszolasahoz barmit is hozzafuzni illetve javitani? [/quote]
Hát én például másfél éves hozzászólásomban is javítottam gépelési hibát!![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 02. 29. 12:30
idézet:
Ezt írta Macska:
Ha egy topikban vagyok, én sem olvasom el az előző hozzászólásokat (mivel már olvastam őket), csak azokat, melyek az utolsó hozzászólásom után érekeztek.[/quote]
Ez így van! A maximum 20 perces limitet teljesen korrektnek tartom!
Elküldve: 2004. 02. 29. 12:33
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hát én például másfél éves hozzászólásomban is javítottam gépelési hibát![/quote]
De most ott lesz az 'előnézet' funkció, így leellenőrizheted a hozzászólásodat, mielőtt elküldenéd!
Elküldve: 2004. 02. 29. 12:46
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hát én például másfél éves hozzászólásomban is javítottam gépelési hibát![/quote]
Ideje lenne beszerezned egy barátnőt![]()
Elküldve: 2004. 02. 29. 15:01
idézet:
Ezt írta guga:
Ideje lenne beszerezned egy barátnőt[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 02. 29. 15:07
Nem hinném, hogy ennek a topiknak ebbe az irányba kellene tovább haladnia...
Köszönöm.
üdv
R.
Elküldve: 2004. 03. 02. 15:52
idézet:
Javaslatok/bírálatok modoknak/modokról... [/quote]
Túl nagy arccal járkáltok az utóbbi időben.Ez főleg az "újakra" igaz. Mondhatni tipikus történet: megkaptátok a "kinevezést", megvolt a kezdeti lelkesedés, mindenkivel barátságosan viselkedtetek, végeztétek a dolgotokat, stb... most már viszont eltelt egy kis idő, belefásultatok, nem vagytok olyan tettrekészek, mint fél éve, lekezelőek lettetek és mellé hatalmas arcot növesztettetek.
Nagy kár, de az vesse rátok az első követ, aki nem vált volna ugyanebben a helyzetben ugyanilyenné.
Most aztán el lehet küldeni anyámba, nekem mindegy. Nem provokációként írtam, ez a véleményem. Remélem azért nincs harag.
Akinek nem inge... dehát tudjátok.
[ 2004. március 02.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 02. 16:04
idézet:
Ezt írta caratyuska:
én nem vettem magamra[/quote]
Ennek örülök.Szerkesztettem is. De szerinted a "jelenség" létezik? Vagy csak én érzékelem teljesen rosszul a dolgokat?
Elküldve: 2004. 03. 02. 16:30
személy szerint egyéb elfoglaltságaim miatt éppenhogy csak az extrém esetekre tudok figyelni, mások lelkivilágára kevésbé
----atyuska----
Elküldve: 2004. 03. 02. 16:44
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Túl nagy arccal járkáltok az utóbbi időben.Ez főleg az "újakra" igaz. Mondhatni tipikus történet: megkaptátok a "kinevezést", megvolt a kezdeti lelkesedés, mindenkivel barátságosan viselkedtetek, végeztétek a dolgotokat, stb... most már viszont eltelt egy kis idő, belefásultatok, nem vagytok olyan tettrekészek, mint fél éve, lekezelőek lettetek és mellé hatalmas arcot növesztettetek.
[/quote]
Tudod a negatív kritika is kritika, ezért nem ártana, ha legalább a rovato(ka)t megneveznéd, ha már modrátort nem akarsz! Tudod aki nem tudja, hogy rosszul csinál valamit, az továbbra is ugyanúgy fogja csinálni, mivel szerinte az jó! Ha szerintetek nem az, akkor egy privát üzenettel (vagy nyilvánosan) le lehet rendezni a dolgokat!
Én például nem vettem magamra a hozzászólásodat, mert nem érzem úgy, hogy belillenék abba a közegbe, akikről beszélsz! Ha mégis rólam volt szó, akkor dobj egy privit és megbeszéljük!![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 17:26
Kicsit körültekintőbben kellene zárogatni,mert jó, hogy van hasonló nevű topic,amit a kereső kiad esetleg, de üres,azt is csukták, stb, és erre hivatkozva csukják.Beszólhaték oda is,és ha olyan problémám van azt teszem, de más bajom is van, olyat nyitok ami arról szól.
Amivel még enm mindig értek sajna 1et, hogy olyan helyekre vannak áthelyezve dolgok, hogy mások op törölte onnan,ill olyanhelyre is átraknak dolgokat,ahol az emberek nem szólnak bele,mert pl tuningcooler a tuningba pörög,nem az 1ébb hwbe.
Ill ha 1 topic nevében van 1(-2) kérdés, de a topicban még 4-5, akkor megint ne zárjuk be ha nem muszi,mert a többi hozzákapcsolódó kérdéssel mehetek ahova akarok
konkrét plkkel lehet szemléletesebb, de nem akarok személyeket +nevezni,nem bosszú,hanem kérés a több figyelemről,mielött becsukják/játok.
Köszönöm!
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2004. 03. 02. 17:33
Elküldve: 2004. 03. 02. 18:31
Nem veszem személyeskedésnek.
Naszóval, ez itt az ominózus topik, amit bezártam:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001687"]T_U_N_I_N_G ! Vantec Tornado TD9238H hol?+poti ami elbírja? [/url]
Nehezményezted (a módról ahogy ezt tetted a ventiszabályzós topikban most ne beszéljünk, mert nem túl hízelgő képet festene rólad...), hogy zártam, és nem értetted, miért.
Elmondom.
-van ventiszabályzással foglalkozó topik a Tuningban, tehát az első kérdésednek már van topik, illetve már van az Egyéb hardverben tényleg kismilló ventis topik, ahol a Vanteces kérdést beszúrhattad volna
-a második kérdésedet illetően: Egyéb hardverben már volt egy topikod erről:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=002190"]9cm erős relatív halk venti max 0,25A-ig,ami kapható! [/url]
ahol ráadásul elég szépen is válaszolgattak, úgyhogy nem értem miért szerkesztetted át "itt életképtelen"-re a címet.
Én soha nem zártam még olyan topikot, amelybe nem olvastam volna bele, illetve nem néztem volna utána hogy van-e olyan topik, ami hasonló témákat boncolgat és régebbi nyitású.
Attól még nem lesz egy topiknak létjogosultsága szvsz, hogy több olyan kérdést is beleírsz amit igaz különböző topikokban, de régen megválaszoltak/van róluk topik.
Most látom, hogy a ventiszabályzós topikba ezt írtad:
"Senki nem segít,hogy tudnám beerősítni a coolinket vhogy?Nem haragudtok meg, ha nem olvasom végig...".
Pedig olvasni nem árt, mielőtt topikot nyitsz/kérdezel...
Elküldve: 2004. 03. 02. 18:51
idézet:
Ezt írta Etele:
Nyugodtan írhattál volna linket, mert így levegőben lóg az egész.
Nem veszem személyeskedésnek.
Naszóval, ez itt az ominózus topik, amit bezártam:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001687"]T_U_N_I_N_G ! Vantec Tornado TD9238H hol?+poti ami elbírja? [/url]
Nehezményezted (a módról ahogy ezt tetted a ventiszabályzós topikban most ne beszéljünk, mert nem túl hízelgő képet festene rólad...), hogy zártam, és nem értetted, miért.
Elmondom.
-van ventiszabályzással foglalkozó topik a Tuningban, tehát az első kérdésednek már van topik, illetve már van az Egyéb hardverben tényleg kismilló ventis topik, ahol a Vanteces kérdést beszúrhattad volna
-a második kérdésedet illetően: Egyéb hardverben már volt egy topikod erről:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=11&t=002190"]9cm erős relatív halk venti max 0,25A-ig,ami kapható! [/url]
ahol ráadásul elég szépen is válaszolgattak, úgyhogy nem értem miért szerkesztetted át "itt életképtelen"-re a címet.
Én soha nem zártam még olyan topikot, amelybe nem olvastam volna bele, illetve nem néztem volna utána hogy van-e olyan topik, ami hasonló témákat boncolgat és régebbi nyitású.
Attól még nem lesz egy topiknak létjogosultsága szvsz, hogy több olyan kérdést is beleírsz amit igaz különböző topikokban, de régen megválaszoltak/van róluk topik.
Most látom, hogy a ventiszabályzós topikba ezt írtad:
"Senki nem segít,hogy tudnám beerősítni a coolinket vhogy?Nem haragudtok meg, ha nem olvasom végig...".
Pedig olvasni nem árt, mielőtt topikot nyitsz/kérdezel...[/quote]
1,miután az 1éb hwbe lett rakva, ma kaptam a ventikhez 1 hozzászólást(3 nap után)-azóta mi beszélgetünk benne
2,nem csak te voltál,te a ventis voltál, ráéreztél.
A Swiftechre akartam hűtési megoldást,elindultam 1 irányba,és hopp,vége lett.Nem tudtam rendesen feltérképezni sem a ventiket, 0 tapasztalat, tegnap óta nem kaptam a potisra sem választ, szerkesztettem utána a mérgesebb hangételű hozászólásomat.
Az alaplap/prociba kaptam olyan linkeket,mikor ramot kerestem.
Ventikre kaptam 1-1 pro,kontra hozzászólást,ebből döntsem el,ha tudom.Döntöttem,Zalman,mert az nem olyan gázmha rossz, 1500Ftból nem bukok sokat-bár nehéz eladi,ventim meg fölös már van 1 dobozzal.Mivel most kéne döntenem,a Vanechez meg a potira semmit nem válaszoltak értelemszerűen nem tudok 1000évig várni,mentem vettem ami tuti.Pedig nagyon felcsigázott a 119CFM! VR-Zoneon lecsúsztam a 2. helyre a hivatalos listán, volt egy elveszett shotom 2711ről!Majd belehaltam,hogy elveszett.Mondjuk a régi bázisba vol még 1 srác, a mostani 2707 nél majd 70Mhzel több(ő (is) Swiftecchel),azt beérni/+előznilenne jó.De így 2× kell vásárolnom.
Így jártam.A másik főtopicban többször jártam már pórúl amúgy... meg mikor move-del egyik-másik op,annak is örültem!
Elküldve: 2004. 03. 02. 19:32
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Nagy kár, de az vesse rátok az első követ, aki nem vált volna ugyanebben a helyzetben ugyanilyenné.
Most aztán el lehet küldeni anyámba, nekem mindegy. Nem provokációként írtam, ez a véleményem. Remélem azért nincs harag.
Akinek nem inge... dehát tudjátok.
[ 2004. március 02.: FakeJack szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Mivel általánosan, a modok összességét tekintve nyilvánítottad ki a véleményed, ezért akár ki is kérhetném magamnak (más modok nevében is, akiket nagyra tartok), de nem teszem, mert: Az "akinek nem inge..." szöveg kicsit amolyan mosom kezeim jellegű, nyugodtan nevezz nevén bárkit/bárkiket, nem hiszem, hogy pont téged bárki elfogultsággal vádolna. Legalábbis én biztos, hogy nem.
Elküldve: 2004. 03. 02. 19:43
idézet:
Ezt írta MC Pite:
...
2,nem csak te voltál,te a ventis voltál, ráéreztél.
...[/quote]
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001032&p=6#000268"]Ezek után[/url] nem kellett túl nagy "ráérzés"...![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 02. 19:45
idézet:
Ezt írta Drummaster:
... nyugodtan nevezz nevén bárkit/bárkiket, nem hiszem, hogy pont téged bárki elfogultsággal vádolna. Legalábbis én biztos, hogy nem.[/quote]
Csatlakozom.
Szerintem a moderatúra többségével van olyan jóban FakeJack, hogy ne legyen sértődés a kritikából...
/Már amennyire jóban kell lenni valakivel ahhoz, hogy az értelmes kritikát elfogadjuk./
[ 2004. március 02.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 02. 19:45
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Mivel általánosan, a modok összességét tekintve nyilvánítottad ki a véleményed, ezért akár ki is kérhetném magamnak (más modok nevében is, akiket nagyra tartok), de nem teszem, mert: Az "akinek nem inge..." szöveg kicsit amolyan mosom kezeim jellegű, nyugodtan nevezz nevén bárkit/bárkiket, nem hiszem, hogy pont téged bárki elfogultsággal vádolna. Legalábbis én biztos, hogy nem.[/quote]
Rendbem: Etele és jordan6, akik elsőre eszembe jutnak. Remélem nem orrolnak meg rám emiatt, mert szó sincs ellenszenvről (részemről), sőt csípem őket...![]()
Csak anno humoros, jófej emberkéknek ismertem meg őket, mostanra "megkomolyodtak" (inkább megkomorodtak) és érzésem szerint picit nagyobb lett a mellényük. De, mint írtam, ez bármelyikünkkel megtörténhetett volna. És szerintem múlandó dolog.
És részemről tényleg csak egy gondolat volt ez, nem flame-indító.

Súgó
A téma zárva.