HWSW Informatikai Kerekasztal: De miről? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

De miről? Gondolatébresztő Értékeld a témát: -----

Szavazás: Miről indítsak szavazást? (122 felhasználó adott le szavazatot)

Miről indítsak szavazást?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#281 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 18. 16:08

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 12:08

Egyebkent a hozzaszolasi jogot is teljesen folosleges osztogatni funek-fanak, szerintem teljesen jo lenne, ha csak azok irhatnanak, akiknek mar van legalabbb szaz hozzaszolasuk.

Bocs, de e mellett nem tudtam elmenni szó nélkül :D

Ha 100 hozzászólás alatt nem szólhat hozzá az ipse, akkor hogy jön össze a 100 hozzászólása? :D Vagy zártkörűvé tennéd a fórumot és bebetonoznád a mostani userkört?

Ha a topiknyitási jogot is elveszik, akkor kész. Ez nem fórum, hanem vendégkönyv lesz.  :down:

Egyébként még mindig nem értem ki zavar az az összesen 20 szavazás a többszáz topic közt... nem tetszik nem nézed. Így vagyok a német scheisse videókkal is. Túlzottan beleivódott itt a régebbi motorosokba a 15 éve távozott hatalmi rétegződés vagy mi? Hiányzik a 100%-os kontroll?

#282 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 16:25

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 11:08

Dehogy, egyaltalan nem. Szerintem a szavazasinditas mellett a topicnyitasi jogot is meg lehetne vonni a joneptol (kiveve mondjuk a Bolhat), majd a moderatorok nyitnak, ha megkerik oket, es ugy itelik meg, hogy szukseg van ra. Rogton nem lenne annyi folosleges, ertelmetlen topic, helyesirasi hibaktol hemzsego cimek, nyito hozzaszolasok. Egyebkent a hozzaszolasi jogot is teljesen folosleges osztogatni funek-fanak, szerintem teljesen jo lenne, ha csak azok irhatnanak, akiknek mar van legalabbb szaz hozzaszolasuk.

Sőt, zárjuk be a Fórumot és akkor nincs több baj. :omg:  Ne haragudj, de ezt a hozzászólás csak viccnek számtad, ugye?

#283 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 16:57

Idézet: fotel - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 16:01

Azt hiszem értetlen vagy kicsit. Ezért tartalak buzgómócsingnak.

:nevet2: Mulatságos egy pali vagy te. :)

Értetlen? Te keversz össze-vissza mindent, de sebaj. :) Egyébként ezt az általad vázolt ok-okozati viszonyt kifejthetnéd bővebben is, nevezetesen, hogy az állítólagos  értetlenségemből hogyan következik buzgómócsing mivoltom (bocs, "kis buzgómócsing")... Ha már személyeskedni támad kedved, legalább tedd jól és logikusan. :rolleyes:

Idézet

A szótárunk különbözhet. Nekem van benne olyan is hogy "valódi élet" nem csak a fórum. Na én itt OFF.

Jujjjjjjjjj, való élet? Azmiaz'? Taníts még, ó, mester! LOOOOOOOOL :D Megint jól odamondogattál, grat. :)

Egyébként az, hogy lépten-nyomon személyeskedsz ahelyett, hogy normálisan beszélgetnél, és arra válaszolnál, amit írtam neked, mindent elárul rólad.  :rolleyes: Megsúgom: nem, nem csupa jót. :D

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 18. 17:14 -kor

#284 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 17:05

Fotel, Etele: a többit privátban intézzétek légyszi.

#285 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 17:13

Idézet: almighty - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 23:22

Szerintem ugy lenne a legjobb ha 2500hsz felett lehetne csak szavazást indítani...  :rolleyes:
Mire a 2500at eléri egy átlag fórumozó addigra ugyis benő a feje lágya és nem indítgat összevissza minden szart...

:D

Pont ezért írtuk többen is, hogy hozzászólásszám alapján nem lenne ildomos szűrni a szavazásindítási jogokat: hiszen annak, hogy ki mennyit/mióta írkál ide, egyáltalán semmi köze sincsen az illető "képességeihez".

Hallhattunk ebben a topikban már mindenféle áldemokratikus jelzőket, annak ellenére, hogy világosan közölték az adminok: a HWSW nem demokratikus intézmény.

Mégis, talán demokratikusabb megoldás volna, ha a modokkal való egyeztetés után lehetne csak szavazást indítani, mint ha egy adott kört úgy ahogy van, kizárnánk a szavazásindításból. Ráadásul ez a megoldás - modokkal való előzetes konzultáció - mindenkire nézvést kötelező érvényű lenne - függetlenül attól, hogy a delikvensnek hány hozzászólása van, és mikor regelt.

Hogy hogyan működne a gyakorlatban?
Ez csak akkor derülne ki, ha kipróbálnánk. :)

RE: helyesbítek, egészen addig jól működött, míg "publikussá" nem tették a szavazási jogokat. Mondjuk én úgy képzelem ezt el az előzetes egyeztetést, hogy az illető megcsinálja a szavazós topikot, de csak egy mod tudja "élesíteni". Ergo topiknyitás előtt legalább egy mod vet rá egy pillantást, és ha totál értelmetlen/hiányos/felesleges, akkor meg tudják beszélni az illetővel, hogy mit kellene máshogy, mit nem - ennek eredményeképpen szerintem a fórumozók is jól járnának, mert átgondolt, értelmes szavazós topikok nyilnának csak meg, és nem olyanok, amiket két másodperc alatt szült meg a gazdájuk, és hemzsegnek a hibáktól és a hiányos szavazati lehetőségektől.

Azt hiszem, mindent leírtam amit akartam; ha az adminok csak egy percig is elgondolkodnak az ötleten, már nem hiába. :)

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 18. 17:30 -kor

#286 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 18. 18:35

Most jutott eszembe, hogy nem-e lehetne jogkörökkel megoldani az egészet, pl. ha valaki szavazást akar indítani, akkor megkérdez egy admint (vagy többet), hogy ő indíthat-e szavazást. Ekkor az illető admin utána nézne a felhasználó eddigi tevékenységének (lehet, hogy már eléggé ismeri, ahhoz, hogy ilyesmi 1 másodpercnél kevesebbe kerüljön). Ha az admin jónak látja ezt, akkor "átteszi" a "szavazást indítható userek" csoportjába, s akkor ez után is indíthat szavazatot az illető user.
Tudom, hogy ~25000 usert így nehéz elbírálni, meg a modok szubjektivításától függne, de nem minden fórumtag akar szavazatot indítani.
A másik dolog amit nem tudok, az a dolog technikai háttere, egyáltalán lehetséges lenne-e.

#287 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 19:14

Megismétlem a véleményem: túl van az egész szavazás-sztori bonyolítva. Szerintem a járható és járandó út egyszerű és tiszta:
  • mindenki indíthat szavazást;
  • a fölösleges/idióta/értelmetlen szavazásokat törli az illetékes mod;
  • a törléssel együtt megy egy warning.

A modoknak jelent pár nap éberséget, esetleg egy sornyi kiegészítést a szabályzatban. Senki nincs diszkriminálva vagy kivételezett pozícióba helyezve, nincs túlbonyolítva a rendszer. Ha valaki bizonytalan abban, hogy elfér-e a szavazása, belátására van bízva, hogy a szavazás nyitása előtt konzultál-e egy moderátorral.

Szerintem működne.

#288 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 18. 19:30

És az egészet a társalgó mintájára a szavazgatóban szabad csak megtenni.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#289 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 00:03

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 18., szombat - 17:13

:D

Mégis, talán demokratikusabb megoldás volna, ha a modokkal való egyeztetés után lehetne csak szavazást indítani, mint ha egy adott kört úgy ahogy van, kizárnánk a szavazásindításból. Ráadásul ez a megoldás - modokkal való előzetes konzultáció - mindenkire nézvést kötelező érvényű lenne - függetlenül attól, hogy a delikvensnek hány hozzászólása van, és mikor regelt.

Hogy hogyan működne a gyakorlatban?
Ez csak akkor derülne ki, ha kipróbálnánk. :)

RE: helyesbítek, egészen addig jól működött, míg "publikussá" nem tették a szavazási jogokat. Mondjuk én úgy képzelem ezt el az előzetes egyeztetést, hogy az illető megcsinálja a szavazós topikot, de csak egy mod tudja "élesíteni". Ergo topiknyitás előtt legalább egy mod vet rá egy pillantást, és ha totál értelmetlen/hiányos/felesleges, akkor meg tudják beszélni az illetővel, hogy mit kellene máshogy, mit nem - ennek eredményeképpen szerintem a fórumozók is jól járnának, mert átgondolt, értelmes szavazós topikok nyilnának csak meg, és nem olyanok, amiket két másodperc alatt szült meg a gazdájuk, és hemzsegnek a hibáktól és a hiányos szavazati lehetőségektől.

Azt hiszem, mindent leírtam amit akartam; ha az adminok csak egy percig is elgondolkodnak az ötleten, már nem hiába. :)

Minek ezzel terhelni a modokat? Nem értek egyet.
Mert mi is szavazás? Ugyanolyan topic mint a többi, csak abban kattingatni is lehet. Egy modnak/házigazdának igy is, úgy is figyelemmel kell kisérni az alája tartozó téma topicjait. Ahogy bezár egy értelmetlen sima topicot, ugyanúgy bezárhatja az értelmetlen szavazást. Kész-passz. Ha valaki meg nem tanul a szép szóból megy a warning vagy az ideiglenes ban. Ahogy azt Satriani is írta. :up:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#290 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 00:10

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 0:03

... Ahogy bezár egy értelmetlen sima topicot, ugyanúgy bezárhatja az értelmetlen szavazást. Kész-passz. Ha valaki meg nem tanul a szép szóból megy a warning vagy az ideiglenes ban. Ahogy azt Satriani is írta. :up:

Ezzel csak egy baj van: mi van akkor, ha maga a szavazás jó ötleten alapul, de slendrián módon állította össze a topikindító? Pl. kihagyott olyan szavazási pontotkat, amik fontosak lettek volna (az utóbbi időben számtalan példa van rá)... ez esetben is menjen a kukába a topik? Vagy szavaztassanak újra mindenkiet, miután berakták a hiányzó pontokat? :think: Így csak azokkal cseszerintenek ki, akik egyszer már kigondolták, hogy mire voksoljanak, és választottak.

Idézet

Mert mi is szavazás? Ugyanolyan topic mint a többi, csak abban kattingatni is lehet.

Szerintem meg pont hogy más mint egy "sima" topik, attól, hogy egy globális képet próbál meg adni (jó, jó, nem arról beszélek, hogy reprezentatív akar lenni :) ) a HWSW-re látogatókról valamilyen aspektusból. Tehát szerintem több mint egy átlagos topik, nem csak attól, kattintgatni is lehet. Éppen ezért kiemeltebb gondoskodást és figyelmet igényel.

De persze ez az én véleményem, nem kell velem egyetérteni. (De azt, ha lehet, kultúráltan. :D )

#291 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 00:11

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 0:03

Ha valaki meg nem tanul a szép szóból megy a warning vagy az ideiglenes ban.

Akkor meg a mod lehet bazi kevés, mert csak nem akarnak megindulni azok a rohatt banok.

Szerkesztette: Öregszem 2004. 12. 19. 00:15 -kor

Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#292 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 00:26

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 0:10

Ezzel csak egy baj van: mi van akkor, ha maga a szavazás jó ötleten alapul, de slendrián módon állította össze a topikindító? Pl. kihagyott olyan szavazási pontotkat, amik fontosak lettek volna ...

Indítani kell előtte egy szavazást, hogy ezek a lehetőségek elégségesek-, jók-e.  :idea:
Ki kell kötni, hogy szavazást, csak szavazás után lehet nyitni és minden gond megoldva... vagy nem?  :think:

;)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#293 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 00:41

Ezzel csak egy baj van: mi van akkor, ha maga a szavazás jó ötleten alapul, de slendrián módon állította össze a topikindító? Pl. kihagyott olyan szavazási pontotkat, amik fontosak lettek volna (az utóbbi időben számtalan példa van rá)... ez esetben is menjen a kukába a topik? Vagy szavaztassanak újra mindenkiet, miután berakták a hiányzó pontokat? :think: Így csak azokkal cseszerintenek ki, akik egyszer már kigondolták, hogy mire voksoljanak, és választottak.

Erre is van megoldás Etele. Most az a gond ugye, hogy szavazásindító nem szerkesztheti utólag a pontokat. Kellene adni egy 1 órás szerkeszthetőségi lehetőséget. Megfigyeltem, általában már az első 5-10 hsz-ben felhívják a fórumozók arra a figyelmet, hogy ez meg az kimaradt. Ekkor ált. még kevesen szavatak, tehát nem késő megmódositani.
Ez is csak egy javaslat, ezzel sem muszáj egyetérteni. ;) :up:

Idézet

szerintem meg pont hogy más mint egy "sima" topik, attól, hogy egy globális képet próbál meg adni (jó, jó, nem arról beszélek, hogy reprezentatív akar lenni  ) a HWSW-re látogatókról valamilyen aspektusból. Tehát szerintem több mint egy átlagos topik, nem csak attól, kattintgatni is lehet. Éppen ezért kiemeltebb gondoskodást és figyelmet igényel.

De persze ez az én véleményem, nem kell velem egyetérteni. (De azt, ha lehet, kultúráltan.  )

Ebben igazad van.
De én maradok amelett, hogy bárki indithasson szavazást, de valóban kapjon nagyobb figyelmet a modok részéről.

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 12. 19. 00:51 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#294 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 01:05

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 0:41

Erre is van megoldás Etele. Most az a gond ugye, hogy szavazásindító nem szerkesztheti utólag a pontokat. Kellene adni egy 1 órás szerkeszthetőségi lehetőséget. Megfigyeltem, általában már az első 5-10 hsz-ben felhívják a fórumozók arra a figyelmet, hogy ez meg az kimaradt. Ekkor ált. még kevesen szavatak, tehát nem késő megmódositani.
Ez is csak egy javaslat, ezzel sem muszáj egyetérteni. ;) :up:

Ördögöd van: ez jó ötlet, "sajnos" egyet kell vele értenem. :) :)

RE: csak sajnos úgy rémlik, hogy ezt nem támogatja a fórummotor... :think:

Idézet

Ebben igazad van.
De én maradok amelett, hogy bárki indithasson szavazást, de valóban kapjon nagyobb figyelmet a modok részéről.

Az egy órás szerkeszthetőséggel illetve a szigorúbb moderátori jelenlét mellett valóban életképesnek tűnik a "szabad" szavazásindítási jog.
De akkor már csak egy bökkenő van: a fokozottabb moderátori figyelem. :think: Mondjuk látom előre, ha kicsit szigorúban veszik majd a modok szavazásokat (ahogy te és Satriani javasoljátok), akkor meg azért fog kitörni a palotaforradalom... :D

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 19. 01:11 -kor

#295 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 20:20

Ezzel csak egy baj van: mi van akkor, ha maga a szavazás jó ötleten alapul, de slendrián módon állította össze a topikindító?

Az ellen nem védene a moderátorral való előzetes egyeztetés sem.

Mi van, ha szar lesz egy szavazás? Akkor szar, és majd elsüllyed, vagy éppen ellenkezőleg: fenntartja a flém. Na bumm... Ha valaki komolytalan és ökörködik, kap egy figyelmeztetést. Ha nem volt körültekintő: így járt - legfeljebb bezárják a topikját, és remélhetőleg tanul az esetből. Tisztára úgy működne, mint egy topiknyitás :omg:

Tényleg nem értem, miért merül fel az, hogy egy szavazásos topik nyitása eshet más elbírálás alá, mint egy "normál" topik nyitása...  :confused:

#296 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 19. 21:22

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 20:20

Az ellen nem védene a moderátorral való előzetes egyeztetés sem.

Szerintem igen, pont ezért vetettem fel mint ötletet. ;)

Idézet

Mi van, ha szar lesz egy szavazás? Akkor szar, és majd elsüllyed, vagy éppen ellenkezőleg: fenntartja a flém. Na bumm... Ha valaki komolytalan és ökörködik, kap egy figyelmeztetést. Ha nem volt körültekintő: így járt - legfeljebb bezárják a topikját, és remélhetőleg tanul az esetből. Tisztára úgy működne, mint egy topiknyitás :omg:

Én nem is a szar szavazásokról beszéltem (azokat törlik, azt' csókolom), hanem az olyanokról, amik alapvetően jók lennének, de nem sikeredtek olyanra. :) (Brett Shaw-nek adott válaszomban azt hiszem ezt is leírtam...) Esetleg ha egy moddal kellene előtte "leokéztatni", akkor az észrevenné a topik hiányosságait, és arra inthetné a szavazást kitalálót, hogy gondolja át még egyszer a dolgot, finomítson rajta...

Idézet

Tényleg nem értem, miért merül fel az, hogy egy szavazásos topik nyitása eshet más elbírálás alá, mint egy "normál" topik nyitása...  :confused:

Fentebb leírtam, hogy szerintem miért. Szerinted meg semmi különbség - szíved joga, nem veszünk össze ezen. ;)

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 19. 21:25 -kor

#297 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 07:44

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 19., vasárnap - 21:22

Esetleg ha egy moddal kellene előtte "leokéztatni", akkor az észrevenné a topik hiányosságait....

Mondj egy moderátort, aki képes arra mind szakmailag, mind az idejét és a türelmét illetőleg, hogy átnézze és helyesen korrigálja a félig sikerült szavazásokat! Nem várható el ez senkitől.

Ha pedig mégis bevezetné a fórum vezetése ezt a szisztémát, egy hét alatt tele lenne mindenki töke azzal, hogy a T. Szavazóközönség első dolga lefikázni a választási lehetőségeket. Első (és érthető) reakció: "kínlódjon vele a halál"...

Én továbbra is ott tartok, hogy nem látok valós, elfogadható érvet a szavazások megkülönböztetett kezelése mellett.

#298 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 08:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 7:44

*)Mondj egy moderátort, aki képes arra mind szakmailag, mind az idejét és a türelmét illetőleg, hogy átnézze és helyesen korrigálja a félig sikerült szavazásokat! Nem várható el ez senkitől.

**)Ha pedig mégis bevezetné a fórum vezetése ezt a szisztémát, egy hét alatt tele lenne mindenki töke azzal, hogy a T. Szavazóközönség első dolga lefikázni a választási lehetőségeket. Első (és érthető) reakció: "kínlódjon vele a halál"...

***)Én továbbra is ott tartok, hogy nem látok valós, elfogadható érvet a szavazások megkülönböztetett kezelése mellett.

*) Ezért van az, hogy az eddigi ötletek közül Fram 'keltető' topikját tartom a legjobbnak.
**) Nagyon helyes! Aki igazán kíváncsi a többiek véleményére, az vegye szépen figyelembe, hogy a többiek az adott témával kapcsolatban mire szavaznának szívesen: ha semmire, akkor meg nem is érdekli őket annyira a téma, hogy szavazást kellene nyitni róla.
***) A szavazások nem pusztán az egyéni kíváncsiság kielégítését szolgálják, hanem egyféle számszerűsített visszacsatolást adnak a fórum véleményéről egy-egy témában. Ennélfogva fontos, hogy az irántuk mutatott érdeklődés ne csökkenjen az alá a szint alá, amikor már csak 10-20 izgékony alak adja a 'reprezentetív' mintát. Azaz: a dolog csak úgy hatékony, ha egyszerre csak kevés szavazás fut, sokakat érdeklő témával.

Szerkesztette: Rive 2004. 12. 20. 08:42 -kor

Elköltöztem :-)

#299 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 10:00

Nem olvastam végig a topicot, bocs, ha már kitárgyaltátok.
Szóval ebből a szavazásból is hiányzik, a "teljesen mindegy; úgysem szoktam szavazni" válaszlehetőség. Én ezen az állásponton vagyok.

#300 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 20. 10:06

Idézet: pgyafi - Dátum: 2004. dec. 20., hétfő - 10:00

Nem olvastam végig a topicot, bocs, ha már kitárgyaltátok.
Szóval ebből a szavazásból is hiányzik, a "teljesen mindegy; úgysem szoktam szavazni" válaszlehetőség. Én ezen az állásponton vagyok.

Ha úgysem szoktál szavazni, akkor ha lenne ilyen opció akkor sem szavaznál, de akkor miért hiányzik? :think:

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.